'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Valla balım biz bayılıyoruz böyle şeylere çok ağır sevmiyoruz. Geçen aldığımız Pelinle aynı desenli kalpli bi takım vardı ona bayılmıştı bu tarz olsun hep dedi bana

Annen bişi demez cnm ya sonuçta siz yatıcaksınız annenler değil yaaa

bende dün 2 tane paylastım gördünmü??

Hayır canım görmedim gösterirmisin ??

düne git canım bak 2 tane sarev nevresim görürsün fikir ver sende???
çağlam beni tutuyor hee ben kilo aldıgım ıcın belli etmem ama iştahım pek yoktur ama ilaç içince önüme ne gelse gelmese aşeririrm fena öle alıyorum kilo zaten((

cok sanslısın sineray... benim annem zevkli kadındır ama biraz yasına gore zevkleri..

böle daha agır ve asaletli seyler hosuna gidiyo.. cocukca geliyo cicili bicili seyler... onu dinlemeyip alıyorum tabi

yagmurcumm balımm keşke bende yiyebilsem... inan yemek yemeyi özledim... midemde de sorun cıktıgından beri iştah denen sey kalmadı... yemek yiyebilmek gercekten severek isteyerek yemek buyuk nimet

yemek gorunce kacar oldum yani yemek yemeden yasayabilsek ne olurdu sanki modundayım uzun suredir..

miden de ne var canım??:26:

Tatlım benm annemde söyleni,r ama sadece söylenmekle kalır
Pek umrumda olmuyo açıkçası. Sen mi kullanıcaksın diyorum kapanıyo konu
Sonuçta 30-40-50 yaşında değiliz kiii.
Şahsen biz o yaşımıza gelincede kullanırız böyle seyler

taç'ın sitesinde çift kişilik taraftar nevresim takımları da var. çok özendim, bebeğe sordum alayım mı diye, al şampiyon olunca serersin dedi. tabi kendi takımımı değil onunkini alacağım, onun renkleri daha güzel ve insan sevince kendi tuttuğu takıma sevgisi azalıyormuş onu anladım :)
evlilik beklediğim kadar eğlenceli olur inşallah...

miden de ne var canım??:26:

reflü canım.. :26: ilaç kullanıyorum gecmezse endoskopiye gidicem

sineraycım öle biz kullanıcaz sonucta ama benm annem cok karısıyo ya.. yine benim dedigim oluyo tabi orası ayrı da..

emsan da hangi tencereleri begendin? benim de orda begendigim 2 tane celik tencre set modeli var.. birinin dısı beyaz..

biizimkiler kaplaması cabuk dokulur dedi bide cam kapak istemiyolar kullanıssız olur diye...

bende alternatif olarak kamelya-ece modelini begendim...

fisller de istedigim modeli bulamazsam onlardan birini alıcam... fissler de cam kapaksız olandan istiyorum ama henuz bulamadım öle cam kapaksız celiklerini... bitane serisi var celik kapaklı o da cok cirkin kaba geldi gözüme :26:

canım bende emsandan kamelya ece serisini bende çok beğendim ben annemin tencereleride cam değil kapakları sakar olduğum için o kapakları bile yere düşürüyorum o yüzden emsan yada jumbo alcam jumbodaki modellerde güzel

emsanın diğer tencerelerini karacada gördüm daha önce görmemiştim özellikle teflon seti renkli set çok kötü tasarım renkler felan canlı değil

çok uzak kaldım yahu topikten ne avr ne yok..
neler aldınız nasıl gidio sevdiceklerinizle
cağlacım reflumu var:S erdinin abisindede ihmal etme kötü olmasın

nevresm dünyasındaki battaniyem geldi çok çok çok fazla güzel
saol nilcik:)

Ben baktım dışı beyaz modele bende onu almayı düşünüyorum canım kaplama değil başka bişi o ve dökülmez özdilekte çalıştıgım için emsan var inceledim dün arkadaşlada konuştum en çok satan modellerden dedi. Hiç bir şikayette gelmedi dedi. Kendiside morundan almış kullanıyomuş gayet memnunum dedi
Beyazını bulamadım canım ama diğer renklerini ekliyorum

nasıl bir battaniyeydi?
benim bugün moralim bozuk, daha doğrusu son zamanlarda aşırı bir duygusallık hüzün var üzerimde... kargocudan da uyarı aldım, daha da üzgünüm tek başına yaşamak ne kadar zormuş, daha ne kadar başedeceğim bilmiyorum...

bnde şuan tek yaşamk için uğraşıyorum
sözleşmeli memur alımı var ona başvurdum. inş çıkar

battniye nilin çeyiz topiğinde var.. resimden daha şeker:)

aslıdan mutlu olmalısın:) 1seneden az dımı. ne oldu tatlım

Son düzenleme:
Ne uyarısı kargocudan cnm ?

yeni eve taşındım, ağır eşyalar sipariş ediyorum netten, neyse ki bitti sanırım.. evmanyadan aldım iki tane çalışma masası ve ütü masası. kargocu önce arayıp evde misiniz diye soruyordu, ilkinde böyle oldu. bugün ütü masasını getirdi ve yine aramıştı öncesinde. "ben sizi aramak zorunda değilim, bir dahakine aramam ve evde bulamazsam kargo sahibi yerinde yoktu diye geri gönderirim" dedi.. "gelen eşyalar ağır olduğu ve işyerinden taşıyamayacağım için ev adresini vermiştim, tamam bir daha olmaz" dedim ben de... lojmanda kalıyorum, işyerime çok yakın. onlar arayınca lojmana geçiyordum; ama uyarı aldım hiç sevmiyorum gergin durumları, gergin davranışları... (

benmki daha gelmedi hava muhalefeti nedeniyle bugün yola çıkmasını söledim kargoda ama belki 4 gibi felan eve ulaşır bende çok merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…