canım müsli bi kasecik bişey ve beni tok tutmuyo... birtek onla kahvaltı edersem işe varmadan yolda acıkırım heraldeazcık kaloriye ihtiyacım oluo sabahları onuda bol kasarlı bi tostla elde ediyorum
sineray cok tatlıymıs gercektennama ben bunu almak istersem annem beni terlikle kovalar artık
evini cocuk yuvasına cevirceksin bu gidişe diyo
bende dün 2 tane paylastım gördünmü??
Valla balım biz bayılıyoruz böyle şeylere çok ağır sevmiyoruz. Geçen aldığımız Pelinle aynı desenli kalpli bi takım vardı ona bayılmıştı bu tarz olsun hep dedi bana
Annen bişi demez cnm ya sonuçta siz yatıcaksınız annenler değil yaaa
Hayır canım görmedim gösterirmisin ??
Güzelmiş canım tabi senin zevkin bizimkinden farklı olabilir bence bizim ne dediğimiz eğil senin ne düşündüğün önemli tatlım
cok sanslısın sineray... benim annem zevkli kadındır ama biraz yasına gore zevkleri..
böle daha agır ve asaletli seyler hosuna gidiyo.. cocukca geliyo cicili bicili seyler... onu dinlemeyip alıyorum tabi
yagmurcumm balımm keşke bende yiyebilsem... inan yemek yemeyi özledim... midemde de sorun cıktıgından beri iştah denen sey kalmadı... yemek yiyebilmek gercekten severek isteyerek yemek buyuk nimet
yemek gorunce kacar oldum yani yemek yemeden yasayabilsek ne olurdu sanki modundayım uzun suredir..
cok sanslısın sineray... benim annem zevkli kadındır ama biraz yasına gore zevkleri..
böle daha agır ve asaletli seyler hosuna gidiyo.. cocukca geliyo cicili bicili seyler... onu dinlemeyip alıyorum tabi
yagmurcumm balımm keşke bende yiyebilsem... inan yemek yemeyi özledim... midemde de sorun cıktıgından beri iştah denen sey kalmadı... yemek yiyebilmek gercekten severek isteyerek yemek buyuk nimet
yemek gorunce kacar oldum yani yemek yemeden yasayabilsek ne olurdu sanki modundayım uzun suredir..
hangisi daha hos?
1. snin renkleri daha bi hoşuma gitti. Tabi mobilya renginide göz önünde bulundur cnm. Ne renk olucak mesela ? Beyaz mobilyaya 1. si gider. Ama siyah ağır tonlara 2.si gider.
ya uff bu yüzden bişey almak istemiyorum nebilim ne renk olcak kararsız kazım ın tekiyim
miden de ne var canım??:26:
reflü canım.. :26: ilaç kullanıyorum gecmezse endoskopiye gidicem
sineraycım öle biz kullanıcaz sonucta ama benm annem cok karısıyo ya.. yine benim dedigim oluyo tabi orası ayrı da..
emsan da hangi tencereleri begendin? benim de orda begendigim 2 tane celik tencre set modeli var.. birinin dısı beyaz..
biizimkiler kaplaması cabuk dokulur dedi bide cam kapak istemiyolar kullanıssız olur diye...
bende alternatif olarak kamelya-ece modelini begendim...
fisller de istedigim modeli bulamazsam onlardan birini alıcam... fissler de cam kapaksız olandan istiyorum ama henuz bulamadım öle cam kapaksız celiklerini... bitane serisi var celik kapaklı o da cok cirkin kaba geldi gözüme :26:
reflü canım.. :26: ilaç kullanıyorum gecmezse endoskopiye gidicem
sineraycım öle biz kullanıcaz sonucta ama benm annem cok karısıyo ya.. yine benim dedigim oluyo tabi orası ayrı da..
emsan da hangi tencereleri begendin? benim de orda begendigim 2 tane celik tencre set modeli var.. birinin dısı beyaz..
biizimkiler kaplaması cabuk dokulur dedi bide cam kapak istemiyolar kullanıssız olur diye...
bende alternatif olarak kamelya-ece modelini begendim...
fisller de istedigim modeli bulamazsam onlardan birini alıcam... fissler de cam kapaksız olandan istiyorum ama henuz bulamadım öle cam kapaksız celiklerini... bitane serisi var celik kapaklı o da cok cirkin kaba geldi gözüme :26:
nasıl bir battaniyeydi?
benim bugün moralim bozuk, daha doğrusu son zamanlarda aşırı bir duygusallık hüzün var üzerimde... kargocudan da uyarı aldım, daha da üzgünümtek başına yaşamak ne kadar zormuş, daha ne kadar başedeceğim bilmiyorum...
nasıl bir battaniyeydi?
benim bugün moralim bozuk, daha doğrusu son zamanlarda aşırı bir duygusallık hüzün var üzerimde... kargocudan da uyarı aldım, daha da üzgünümtek başına yaşamak ne kadar zormuş, daha ne kadar başedeceğim bilmiyorum...
Ne uyarısı kargocudan cnm ?
çok uzak kaldım yahu topikten ne avr ne yok..
neler aldınız nasıl gidio sevdiceklerinizle
cağlacım reflumu var:S erdinin abisindede ihmal etme kötü olmasın
nevresm dünyasındaki battaniyem geldi çok çok çok fazla güzel
saol nilcik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?