'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Saçmalamasın!!!!!!!!
Şikayet etme hakkın var şuanda dik dur yaaa saçmalama sakın. Olur mu öyle sey kargocu buuu !!!! taşımak zorunda işin zorluklarını biliyo!!! Madem beyefendinin işine gelmiyoooo çıksın işten onca işsize yer açsın ne bu yaaaa!!!!!!! Saçmalamasın kimse sen nye susuyosun kiii kargocu arar aramak zorundada değil ama getirmek zorundaa!!!
La havle çok sinirlendim şuan ona göre hareket edemezsin cnm. Alıcaksın tabikide işi bu onun. Madem öyle çalışmasın yaaa Ay çok sinirlendim

tek yaşamak insanı psikopat yapar, sakın deneme... evin bütün işlerine sen bakıyorsun, işe gidiyorsun, tamirciyi sen çağırıyorsun, alışverişi sen yapıyorsun, faturayı sen ödüyorsun, temizliği sen yapıyorsun, yemeğini sen hazırlıyorsun, her şey sana kalıyor... bana çok zor geliyor...
1 seneden daha az olmasını ümit ediyorum, babam razı değil ama ağlayıp bir şeyler yapıp ikna ederim inşallah yoksa aynı sene iki kız vermez, akıllı dur dedi bana gülerek :S

tamam işte adamın zoruna telefonla önceden araması gitmiş. hayır ben ona arayın demedim, hem arıyor hem de uyarıyor, buraya kafam takıldı. gelen giden olmasa ağlıcam, tam sineray'ın yorumunu okudum gözlerimi doldu, müdür yardımcısı geldi Allah'tan. akşama kesin ağlarım, çok doldum yine

Hiiççç gözlerin dolmasın canım ezdirme kimseye kendini senin yapıcagın o şube hangi bölgeye bağlıysa arayıp şikayette bulunman istersen bende arayabilirim. Gerekeni söylerim. geçende bende şikayet ettim hemde 3 bölgeye :))) Anında döndüler şimdi kargoyu bana kafama fırlatır gbi atıyo ama onada çözüm buldum onuda şikyet ettim. Madem öyle işte böyle. Umrumda değil valla adam gibi yapsın işini.

yok bnm için evden uzaklaşmak en mantılıklısı. o konulara hiç girmim. bu sene olmasada 2012 kpssden sonra olcak inş. kendi ayaklarımın üstünde durman lazım.
senn görev neydi bölüm falan..
gülerek demiş:) azcık sabır nerşey oluruna varır

canım jumbo da cok guzel ama yakından gormedim netten gordum

emsanın tencerelerini yakından gordum ama bide jumbo da hemen hemen aynı tencere nerdeyse 2 katı.. o yuzden emsan dusunuyorum ben

cam kapak bende kullanamam malesef cok hosuma gidiyo ama annem kullanması dikkat istiyo sana göre degil dedi bende hak verdim

sanırım alıcam kamelya-ece yi ben... baska alternatif cıkmazsa

evet bebegimmm reflum var... etmedim zten sikayetler baslar baslamaz doktorda aldım solugu

o suan ilaç tedavisi verdi.. kullanıyorum bitince kontrole gitcem... doktor kontrolundeyim yani ilaçlarımı da içiyorum işte...

cok gıcık bi hastalık yaa

ben beyazlarını gördüm bunun magazada... beyazları muhteşem!!!

ama cam kapaklı gel gör ki

sineray muhteşemsin :)
kendimi genelde ezdirmemeye çalışıyorum ki çok mazlum,uysal bir görüntüm vardır :) ama keyfim olduğunda. keyfim yoksa, bir de böyle uyarılar alınca hemen moralim bozuluyor, ağlama moduna giriyorum. bu arada meslek psikologluk asmunikal.

Valla cnm bende beyazını alıcam bu takımın
Ama cam diye alıcam hatta çünkü biz hep cam kullanıyoruz. O kadar düşüyo ediyo emsan marka hiç bişi olmadı. Gayette memnunuz 6. senesi tencerelerin. Bişicik olmaz yani cnm

Bişey söyliyim mi bende öyleyim canım. Ama zamanla güçlü olmayı öğğrendim ben üzüleceğime neden başkası üzülmüyoki biraz bencil olmak zorundası bu konuda
Aç tlfn bölgeye şikayet et emin ol bişi kaybetmezsin hatta kendine güvenin gelir

ama kızlar kargocuların önceden arayıp haber vermek gibi bir görevleri yoksa, bunu onlardan beklemek yanlış olmaz mı bana adam haklı gibi geldi, yorucu bir işi var, gergin olabilir... sadece tavrı beni üzdü, yoksa böyle bir görevi olmadığını nazikçe söyleyebilirdi...

Her hafta 2-3 kez kargo gelir bana cnm. Yurtiçi kargo kafasına göre arar aramaz. Ufak 1 kiloluk koli getiricek sonuçta arar evdemisin der evet deyince getiririr ama bu ilk başlardaydı !! Ötekiler hiç aramadı Aman aramasınlarda.
Tavrından şikayetçiysen arıycaksın bölgeyi bak uyarı alınca nasıl değişiyo o tavır

sineraycımm buarada adın cemreydi sanırım

bende ilk onlara asık oldum hatta annem istersen ikisinide alalım birini misafir için kullanırsın bu beyaz olanları dedi... o kadar begendim içim gitti yani..

ama gerek yok ayrı ayrı 2 takıma, nerden bulcam koycak yeri... o yuzden birini secicem, ama ben cidden sakar biriyim... hem beyaz hemde cam... mahvolur onlar 2 gunde benim elimde

Sen bilirsin tatlım
Evet cnm Adım Sineray Cemre iki ismim var

Bende 1 takım almayı düşünüyorum tavalarımıda

Emsanın bunlardan alıcam

ya tavaların altı yanıyor ve renk belli bir zaman sonra atıyor yaaa renklide alsak aynı olcak bende beyaz esse de takım begenmiştim ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…