yeni eve taşındım, ağır eşyalar sipariş ediyorum netten, neyse ki bitti sanırım.. evmanyadan aldım iki tane çalışma masası ve ütü masası. kargocu önce arayıp evde misiniz diye soruyordu, ilkinde böyle oldu. bugün ütü masasını getirdi ve yine aramıştı öncesinde. "ben sizi aramak zorunda değilim, bir dahakine aramam ve evde bulamazsam kargo sahibi yerinde yoktu diye geri gönderirim" dedi.. "gelen eşyalar ağır olduğu ve işyerinden taşıyamayacağım için ev adresini vermiştim, tamam bir daha olmaz" dedim ben de... lojmanda kalıyorum, işyerime çok yakın. onlar arayınca lojmana geçiyordum; ama uyarı aldımhiç sevmiyorum gergin durumları, gergin davranışları... (
bnde şuan tek yaşamk için uğraşıyorum
sözleşmeli memur alımı var ona başvurdum. inş çıkar
battniye nilin çeyiz topiğinde var.. resimden daha şeker:)
aslıdan mutlu olmalısın:) 1seneden az dımı. ne oldu tatlım
tamam işte adamın zoruna telefonla önceden araması gitmiş. hayır ben ona arayın demedim, hem arıyor hem de uyarıyor, buraya kafam takıldı. gelen giden olmasa ağlıcam, tam sineray'ın yorumunu okudum gözlerimi doldu, müdür yardımcısı geldi Allah'tan. akşama kesin ağlarım, çok doldum yine
tek yaşamak insanı psikopat yapar, sakın deneme... evin bütün işlerine sen bakıyorsun, işe gidiyorsun, tamirciyi sen çağırıyorsun, alışverişi sen yapıyorsun, faturayı sen ödüyorsun, temizliği sen yapıyorsun, yemeğini sen hazırlıyorsun, her şey sana kalıyor... bana çok zor geliyor...
1 seneden daha az olmasını ümit ediyorum, babam razı değil ama ağlayıp bir şeyler yapıp ikna ederim inşallahyoksa aynı sene iki kız vermez, akıllı dur dedi bana gülerek :S
canım bende emsandan kamelya ece serisini bende çok beğendim ben annemin tencereleride cam değil kapakları sakar olduğum için o kapakları bile yere düşürüyorum o yüzden emsan yada jumbo alcam jumbodaki modellerde güzel
emsanın diğer tencerelerini karacada gördüm daha önce görmemiştim özellikle teflon seti renkli set çok kötü tasarım renkler felan canlı değil
çok uzak kaldım yahu topikten ne avr ne yok..
neler aldınız nasıl gidio sevdiceklerinizle
cağlacım reflumu var:S erdinin abisindede ihmal etme kötü olmasın
nevresm dünyasındaki battaniyem geldi çok çok çok fazla güzel
saol nilcik:)
Ben baktım dışı beyaz modele bende onu almayı düşünüyorum canım kaplama değil başka bişi o ve dökülmez özdilekte çalıştıgım için emsan var inceledim dün arkadaşlada konuştum en çok satan modellerden dedi. Hiç bir şikayette gelmedi dedi. Kendiside morundan almış kullanıyomuş gayet memnunum dedi
Beyazını bulamadım canım ama diğer renklerini ekliyorum
Eki Görüntüle 277096
canım jumbo da cok guzel ama yakından gormedim netten gordum
emsanın tencerelerini yakından gordum ama bide jumbo da hemen hemen aynı tencere nerdeyse 2 katı.. o yuzden emsan dusunuyorum ben
cam kapak bende kullanamam malesef cok hosuma gidiyo ama annem kullanması dikkat istiyo sana göre degil dedi bende hak verdim
sanırım alıcam kamelya-ece yi ben... baska alternatif cıkmazsa
evet bebegimmm reflum var... etmedim zten sikayetler baslar baslamaz doktorda aldım solugu
o suan ilaç tedavisi verdi.. kullanıyorum bitince kontrole gitcem... doktor kontrolundeyim yani ilaçlarımı da içiyorum işte...
cok gıcık bi hastalık yaa
ben beyazlarını gördüm bunun magazada... beyazları muhteşem!!!
ama cam kapaklı gel gör ki
sineray muhteşemsin :)
kendimi genelde ezdirmemeye çalışıyorum ki çok mazlum,uysal bir görüntüm vardır :) ama keyfim olduğunda. keyfim yoksa, bir de böyle uyarılar alınca hemen moralim bozuluyor, ağlama moduna giriyorum. bu arada meslek psikologluk asmunikal.
ama kızlar kargocuların önceden arayıp haber vermek gibi bir görevleri yoksa, bunu onlardan beklemek yanlış olmaz mıbana adam haklı gibi geldi, yorucu bir işi var, gergin olabilir... sadece tavrı beni üzdü, yoksa böyle bir görevi olmadığını nazikçe söyleyebilirdi...
sineraycımm buarada adın cemreydi sanırım
bende ilk onlara asık oldum hatta annem istersen ikisinide alalım birini misafir için kullanırsın bu beyaz olanları dedi... o kadar begendim içim gitti yani..
ama gerek yok ayrı ayrı 2 takıma, nerden bulcam koycak yeri... o yuzden birini secicem, ama ben cidden sakar biriyim... hem beyaz hemde cam... mahvolur onlar 2 gunde benim elimde
Sen bilirsin tatlım
Evet cnm Adım Sineray Cemre iki ismim var
Bende 1 takım almayı düşünüyorum tavalarımıda
Eki Görüntüle 277132
Emsanın bunlardan alıcam
şikayet ettttttttt krizsavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya tavaların altı yanıyor ve renk belli bir zaman sonra atıyor yaaa renklide alsak aynı olcak bende beyaz esse de takım begenmiştim ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?