'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohh nede güzel uyudum pekte güzel uyudum gelinciikler tekrardan günaaydınnn

yaa fenerbahcede tesadüf cafe var oranında kahvaltısına hayranımmm beeennn bak canım cektı bıgun benımkını erken kaldırabılırsem ki, bu izin gününde imkansız gibi bişi gidelim oraya bide fenerbahce parkında gezerizz ya benımde kahvaltı anlayısım bi albeni bi ılık su

eceeee agustos dugun tarihiniz degil dimi?

eniştenin geliş tarihiii çağlaaam , asker gelicek ecoşu alıcak

Kızlar selam:) Geçmişi okudum ve geldim:)

Valla balım biz bayılıyoruz böyle şeylere çok ağır sevmiyoruz. Geçen aldığımız Pelinle aynı desenli kalpli bi takım vardı ona bayılmıştı bu tarz olsun hep dedi bana
Balım ben o nevresimin içinde uyumak için resmen gün sayıyorum Benim aşkoş da çok beğenmişti, zaten kendisi çocuk gibidir:) Bizimde hep bu tarz olucak sanırım. Bir de Nil'imin aldığı nevresim var je t'aime, i love you, te amo yazan bir nevresim var onu da almazsam çatlarım:)) Sende görmüşsündür muhakkak görmediysen fotoğrafını eklerim
Onun dışında ağır alırsam belki 1 ya da 2 takım. Kalan 4-5 ıtakım hep böyle Kaya&Maya tadında olsun istiyorum

Ben kargolarımı işyerime istiyorum o yüzden hiç problem olmuyor. Yurtiçi ile gayet iyi anlaşıyorum zaten. Aras'la iş sebebi ile 2 kez atıştım, şimdi Pelin Hanım aşağı Pelin Hanım yukarı:))

Kızlar burada yine bir çeyiz-nevresim-tencere-tava muhabbeti dönüyor, birşey almazsak çatlarız di mi?

hangi nevresimden aldın ben görmedim canm yaa

evet rahatladım pelin, sineray sağolsun :)) ya bu ups dihye bir kargo, nerden bulmuşsa evmanya hem işyerinden ütü masasını taşıyamam ki eve, minik bir şeyim ben, erkeğim de yok

aaa hadi yaa:26:
beyaz seri begenmiştim yaa taneler 75-150tl hemde çağlam ya

canım yine de sen arıstırmadan alma.. esse den tencere tava alanlardan sikayet cok okudum nette...

ohh nazım yarasın uykularrrr.. arada kahvaltı kaçamakları süper oluyooo

bende ole tahmin ettim ama gelin-damatı gorunce dedim acaba tarih mi beli oldu ece agustosa kadar beklemez kii diyorumm

saol bebegimmm inşallah .. sinir-stres... heryerime vuruyo işte...

ceyiz muhabbeti de olmasa napardık ya ben son 1 yıl kalana kadar bişey almam diyodum ama sizi gordukçe dayanamıyorum... bi baktım ufaktan bende baslamısım

çağlacık ve cemrecik sakın iki takım tencere almayın canlar litreleri fazla ve kullanışlı birşey alın benim annem tencere seti almış 1 tane senelerdir onları kullanıyor

pelincim canım nasılsın seni gördüm çok sevindim valla öperim seni bu arada o nevresimi ben neden görmedim

Evet canım seramik 2 tanede bu tavadan alıcam
Takım yapıcam

canım iyi arastır ama.. her marka seramik kaliteli olmuyormus

seramigin altındaki madde onemli... cam alasımlı olanlar saglıklıymıs

bazı markalar seramik diye teflonun uzerine kaplayıp yutturyolarmıs

bende öle yapcam gizoşşş 1 tane yeter...

valla bende kızceler aldıktan sonra gördümmm muhabbet dondugunde gorsem alırdım heralde bende cok sirinler

guzel guzel uyusun bu tatlı cadılar sevdicekleriyle

canım iyi arastır ama.. her marka seramik kaliteli olmuyormus

seramigin altındaki madde onemli... cam alasımlı olanlar saglıklıymıs

bazı markalar seramik diye teflonun uzerine kaplayıp yutturyolarmıs

Tmm tatlım sorayım onu arkadşa Yoksa ona uygun bişi alayım Saol tatlım..
Gizemcim tek set alıcam cnm benim çeyiz tencere takımım var ama kullanmayı pek düşünmüyorum bi iki tencere dışında onun dışındakileri anneme falan dagıtıcam

hangi nevresimden aldın ben görmedim canm yaa
Bebeğim işte bu:

evet rahatladım pelin, sineray sağolsun :)) ya bu ups dihye bir kargo, nerden bulmuşsa evmanya hem işyerinden ütü masasını taşıyamam ki eve, minik bir şeyim ben, erkeğim de yok
:))
Anlıyorum. Öyle büyük bir şey sipariş etmedim hiç canım. E haklısın tabii ki eve istemekle...
Neyse bir krizin daha sonuna geldik
Ben artık almıyorum:)) Direk fren yaptım. Fazla açılmaya başlamıştım zaten şuan taksitlerim var. Onlar yeter de artar bile. Kenara koyayım biraz diyorum...
pelincim canım nasılsın seni gördüm çok sevindim valla öperim seni bu arada o nevresimi ben neden görmedim
Bende bende bende sevindim Gizemim:) İyiyim canım, insan işle meşgul olunca hayli iyi oluyor:) Sen nasılsın tatlısı? Nevresimi yukledim kuzum görebilirsin, ama görmüşsündür sen kaçırmazsın balım yaa

rica ederim balımm

pelinimm dogru aslında birikimde yapmak lazım şimdiden.. dugun yapmak ev kurmak zor iş..

rica ederim balımm

pelinimm dogru aslında birikimde yapmak lazım şimdiden.. dugun yapmak ev kurmak zor iş..

Benim şafak karanlık zaten balım. Bir de almaya devam edersem onlar her gün gözümün önünde olucak, psikoloji falan kalmaz bende. Hiç lüzum yok, hiç, hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…