yagmurcum esse den cok sikayet var tencere-tava konusunda..
haberin olsun balım
dunden sonra artık minik bi midem olmayabilir
ne guzel işte nazım süfffer bir kahvaltı benceee gayet kolay veee lezzetliii
biz geçen madoda köy kahvaltısı yaptık cumartesi gunu ... yok yok içinde tabi, bizimki hemen evlenince isterim bunlardan dedi... bende ancak ruyanda gorursun askımm dedim
haftaiçi müsliye süt döküp yanına da bi tost yuvarlayıp işlerimize gidicez baska care yok
hem formumuzu koruruz...
eceeee agustos dugun tarihiniz degil dimi?
Balım ben o nevresimin içinde uyumak için resmen gün sayıyorum
Valla balım biz bayılıyoruz böyle şeylere çok ağır sevmiyoruz. Geçen aldığımız Pelinle aynı desenli kalpli bi takım vardı ona bayılmıştı bu tarz olsun hep dedi bana
Kızlar selam:) Geçmişi okudum ve geldim:)
Balım ben o nevresimin içinde uyumak için resmen gün sayıyorumBenim aşkoş da çok beğenmişti, zaten kendisi çocuk gibidir:) Bizimde hep bu tarz olucak sanırım. Bir de Nil'imin aldığı nevresim var je t'aime, i love you, te amo yazan bir nevresim var onu da almazsam çatlarım:)) Sende görmüşsündür muhakkak görmediysen fotoğrafını eklerim
Onun dışında ağır alırsam belki 1 ya da 2 takım. Kalan 4-5 ıtakım hep böyle Kaya&Maya tadında olsun istiyorum
Kurabiyemm geçmiş olsun bebeğim, mide ağrısı nedir hiç bilmem çok şükür. Dilerim sağlığın daha fazla zarar görmez
aaa hadi yaa:26:
beyaz seri begenmiştim yaa taneler 75-150tl hemde çağlam ya
ohh nede güzel uyudum pekte güzel uyudum gelinciikler tekrardan günaaydınnn
yaa fenerbahcede tesadüf cafe var oranında kahvaltısına hayranımmm beeennn bak canım cektı bıgun benımkını erken kaldırabılırsem ki, bu izin gününde imkansız gibi bişi gidelim oraya bide fenerbahce parkında gezerizzya benımde kahvaltı anlayısım bi albeni bi ılık su
eniştenin geliş tarihiii çağlaaam , asker gelicek ecoşu alıcak
Kızlar selam:) Geçmişi okudum ve geldim:)
Kurabiyemm geçmiş olsun bebeğim, mide ağrısı nedir hiç bilmem çok şükür. Dilerim sağlığın daha fazla zarar görmez
çağlacık ve cemrecik sakın iki takım tencere almayın canlar litreleri fazla ve kullanışlı birşey alın benim annem tencere seti almış 1 tane senelerdir onları kullanıyor
pelincim canım nasılsın seni gördüm çok sevindim valla öperim seni bu arada o nevresimi ben neden görmedim
canım iyi arastır ama.. her marka seramik kaliteli olmuyormus
seramigin altındaki madde onemli... cam alasımlı olanlar saglıklıymıs
bazı markalar seramik diye teflonun uzerine kaplayıp yutturyolarmıs
Bebeğim işte bu:hangi nevresimden aldın ben görmedim canm yaa
:))evet rahatladım pelin, sineray sağolsun :)) ya bu ups dihye bir kargo, nerden bulmuşsa evmanyahem işyerinden ütü masasını taşıyamam ki eve, minik bir şeyim ben, erkeğim de yok
Ben artık almıyorum:)) Direk fren yaptım. Fazla açılmaya başlamıştım zaten şuan taksitlerim var. Onlar yeter de artar bile. Kenara koyayım biraz diyorum...saol bebegimmm inşallah .. sinir-stres... heryerime vuruyo işte...
ceyiz muhabbeti de olmasa napardıkya ben son 1 yıl kalana kadar bişey almam diyodum ama sizi gordukçe dayanamıyorum... bi baktım ufaktan bende baslamısım
Bende bende bende sevindim Gizemim:) İyiyim canım, insan işle meşgul olunca hayli iyi oluyor:) Sen nasılsın tatlısı? Nevresimi yukledim kuzum görebilirsin, ama görmüşsündür sen kaçırmazsın balım yaapelincim canım nasılsın seni gördüm çok sevindim valla öperim seni bu arada o nevresimi ben neden görmedim
Tmm tatlım sorayım onu arkadşaYoksa ona uygun bişi alayım Saol tatlım..
Gizemcim tek set alıcam cnm benim çeyiz tencere takımım var ama kullanmayı pek düşünmüyorum bi iki tencere dışında onun dışındakileri anneme falan dagıtıcam
Eki Görüntüle 277152
Almış bulunmaktayım kızlar
KArgo bedava peşin 121 TL ya geldi ayy içim kıpır kıpırrr
rica ederim balımm
pelinimm dogru aslında birikimde yapmak lazım şimdiden.. dugun yapmak ev kurmak zor iş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?