Bebeğim işte bu:
Eki Görüntüle 277143
:))
Anlıyorum. Öyle büyük bir şey sipariş etmedim hiç canım. E haklısın tabii ki eve istemekle...
Neyse bir krizin daha sonuna geldik
Ben artık almıyorum:)) Direk fren yaptım. Fazla açılmaya başlamıştım zaten şuan taksitlerim var. Onlar yeter de artar bile. Kenara koyayım biraz diyorum...
Bende bende bende sevindim Gizemim:) İyiyim canım, insan işle meşgul olunca hayli iyi oluyor:) Sen nasılsın tatlısı? Nevresimi yukledim kuzum görebilirsin, ama görmüşsündür sen kaçırmazsın balım yaa
nerden aldın cnm?
güle güle kullanın inş.
Eki Görüntüle 277152
Almış bulunmaktayım kızlar
KArgo bedava peşin 121 TL ya geldi ayy içim kıpır kıpırrr
Benim şafak karanlık zaten balım. Bir de almaya devam edersem onlar her gün gözümün önünde olucak, psikoloji falan kalmaz bende. Hiç lüzum yok, hiç, hiç...
bende öle yapcam gizoşşş 1 tane yeter...
valla bende kızceler aldıktan sonra gördümmm muhabbet dondugunde gorsem alırdım heralde bende cok sirinler
guzel guzel uyusun bu tatlı cadılar sevdicekleriyle
Bebeğim işte bu:
Eki Görüntüle 277143
:))
Anlıyorum. Öyle büyük bir şey sipariş etmedim hiç canım. E haklısın tabii ki eve istemekle...
Neyse bir krizin daha sonuna geldik
Ben artık almıyorum:)) Direk fren yaptım. Fazla açılmaya başlamıştım zaten şuan taksitlerim var. Onlar yeter de artar bile. Kenara koyayım biraz diyorum...
Bende bende bende sevindim Gizemim:) İyiyim canım, insan işle meşgul olunca hayli iyi oluyor:) Sen nasılsın tatlısı? Nevresimi yukledim kuzum görebilirsin, ama görmüşsündür sen kaçırmazsın balım yaa
Eki Görüntüle 277152
Almış bulunmaktayım kızlar
KArgo bedava peşin 121 TL ya geldi ayy içim kıpır kıpırrr
Kuzum markafoni'den almıştık Sirenay'la. Moda Home markası yanılmıyorsam:)canm marka ne pelinim?
ii mutlu günlerde kullanın inş.
güle güle kullan canımmm
pelinim hiç üzme kendini.. gün dogmadan neler dogar..
bana hersey yoluna girecek gibi geliyor.. içimden bir ses 2013 gelini olacaksın diyor...
yahu ben bunu biliyorum bende alcam bundan minnoş bişiy ki yerim seni canım
beraber araştıralım bende fisler istiyorum canım
Canım senin ağzından bal damlıyor:)) Ayhh sarılasım geldi sana, yerim yaaa
pelinim almadım hep birilerini bekliyorum kaliteli diyince alıyorm sizde beğendiğiniz için kampanya görünce alcam
çağlacık fissler hedefimiz olsun ama çelik kapaklı en güzel ece kamelya onu alırım olmadı napayım ama acelem yok hepsini yavaş yavaş alırım olmadı jumbo alcam herkes onada çok iyi diyor
pelinim almadım hep birilerini bekliyorum kaliteli diyince alıyorm sizde beğendiğiniz için kampanya görünce alcam
çağlacık fissler hedefimiz olsun ama çelik kapaklı en güzel ece kamelya onu alırım olmadı napayım ama acelem yok hepsini yavaş yavaş alırım olmadı jumbo alcam herkes onada çok iyi diyor
benim 1 nevresim 1 battaniye ve 1 yatak örtüsü almam lazım gelin yatagı için ben ne alıcam hala kararsızım ki yaa
birileri bana yardımcı olmak ister miiiiiiiii
Abimin durumunda bir değişiklik yok canım. 2 gün önce Türkiye'ye dönüş yaptı, Bir sonraki sınavı -yani şu geçemediği sınav- haziran ayında.pelin ne oldu kardeşinin durumu. geçemedi dımı
bide okudum anlamadım sen neden üzgünsün bakim bn çok yagonum ya
Tamam kuzumm, senden haber bekliyorum:)pelinim canım mink elime ulşasın çok cici fotolar çekip paylaşcam
ayy saniyede kızıyorsunda o kadar iş yoğunluğumda sana yazıyordum seni gördüğüm yerde bir öpcem iki dövcem yamur
ayy saniyede kızıyorsunda o kadar iş yoğunluğumda sana yazıyordum seni gördüğüm yerde bir öpcem iki dövcem yamur
hadi döv hadi dövsene gel geel
bende spor günlük istiyorum annemle mücadelesini veriyorum asla kabarık gelin eteği gibi örtü almammmmmmmmmmmmm
mink ten ne aldın canm paylassana:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?