'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canm marka ne pelinim?
ii mutlu günlerde kullanın inş.

Eki Görüntüle 277152

Almış bulunmaktayım kızlar
KArgo bedava peşin 121 TL ya geldi ayy içim kıpır kıpırrr

güle güle kullan canımmm

Benim şafak karanlık zaten balım. Bir de almaya devam edersem onlar her gün gözümün önünde olucak, psikoloji falan kalmaz bende. Hiç lüzum yok, hiç, hiç...

pelinim hiç üzme kendini.. gün dogmadan neler dogar..

bana hersey yoluna girecek gibi geliyor.. içimden bir ses 2013 gelini olacaksın diyor...

bende öle yapcam gizoşşş 1 tane yeter...

valla bende kızceler aldıktan sonra gördümmm muhabbet dondugunde gorsem alırdım heralde bende cok sirinler

guzel guzel uyusun bu tatlı cadılar sevdicekleriyle

beraber araştıralım bende fisler istiyorum canım

cemrecim canım takım çok güzel güle güle uyu

yahu ben bunu biliyorum bende alcam bundan minnoş bişiy ki yerim seni canım

ben de trabzonsporlu takımı almayı çok istiyorum maaşı beklemem lazım, biri beni tutsun :) sineray duygularımı coşturdu bugün

Eki Görüntüle 277152

Almış bulunmaktayım kızlar
KArgo bedava peşin 121 TL ya geldi ayy içim kıpır kıpırrr

Kuzummm çok cici buuuuuuuuuuuu
Güle güle kullan tatlımm:)
canm marka ne pelinim?
ii mutlu günlerde kullanın inş.
Kuzum markafoni'den almıştık Sirenay'la. Moda Home markası yanılmıyorsam:)
güle güle kullan canımmm

pelinim hiç üzme kendini.. gün dogmadan neler dogar..

bana hersey yoluna girecek gibi geliyor.. içimden bir ses 2013 gelini olacaksın diyor...

Canım senin ağzından bal damlıyor:)) Ayhh sarılasım geldi sana, yerim yaaa

yahu ben bunu biliyorum bende alcam bundan minnoş bişiy ki yerim seni canım

Kuzum bedavaya aldık biz bunu 40 mıydı 45 miydi neydi vallahi sen nasıl kaçırdın
Kesin almalısın canım:))

pelinim almadım hep birilerini bekliyorum kaliteli diyince alıyorm sizde beğendiğiniz için kampanya görünce alcam

çağlacık fissler hedefimiz olsun ama çelik kapaklı en güzel ece kamelya onu alırım olmadı napayım ama acelem yok hepsini yavaş yavaş alırım olmadı jumbo alcam herkes onada çok iyi diyor

Evet fıstığım anladım:) Bende mink'lerden alıcam mesela siz çok sevdiniz
Bu arada evmanya'dan çek gelmiş bana kızlar 20 TL'lik Hayır ben almayayım diye tırrım tırrım kaçıyorum, onlar beni yine yeniden buluyor, hayret!

evet gizoşş onun modeli süper yengemle teyzem de vardı biz baktıgımız gun ve onlar bile bayıldır... kendi tencerelerinden dakikasında vazgectiler.. onlar bile almayı dusunuyo

jumbo super.. modellerde harika.. ama fissler den bile pahalıydı sordugumda... eger aynı fiyatda bulursam olur ama normalde o kadar parayı vermem..

fisslerin benim istedigim boy seti 400 küsur
emsan 380
jumbo 800 küsür

arada fiyat olarak ucurum var...

çook geri kaldım..
çook eksik kaldımm

cemre hayrılı olsun çok tatlılar:)

pelin ne oldu kardeşinin durumu. geçemedi dımı
bide okudum anlamadım sen neden üzgünsün bakim bn çok yagonum ya

benim 1 nevresim 1 battaniye ve 1 yatak örtüsü almam lazım gelin yatagı için ben ne alıcam hala kararsızım ki yaa

herkes gelin yatağında kokoş birşey alıyor ben nilin linensten aldığını alıcam oda herhalde ekstradan birşey almaz benm evlenen arkadaşlarım bir çeyi görmeye 600 tl lik yatak örtüsü almam dediler ve almadılasr o yüzden bana kalırsa hayatta almam gerek yok spor birde günlük birşey o kadar

çağlacım doğru diyosun ama annemde fissler yada jumbo al dedi jumboyu aşırı övüyor çevredikler 40 senedir kullanıyor arkadaşlarımın ailleri bizim tencereler emsan bu arada annem düdüklüsünden bile memnunun düdüklüyü fisler alcam onu kafamda tamamladım

pelinim canım mink elime ulşasın çok cici fotolar çekip paylaşcam

pelin ne oldu kardeşinin durumu. geçemedi dımı
bide okudum anlamadım sen neden üzgünsün bakim bn çok yagonum ya
Abimin durumunda bir değişiklik yok canım. 2 gün önce Türkiye'ye dönüş yaptı, Bir sonraki sınavı -yani şu geçemediği sınav- haziran ayında.
pelinim canım mink elime ulşasın çok cici fotolar çekip paylaşcam
Tamam kuzumm, senden haber bekliyorum:)

hadi döv hadi dövsene gel geel
bende spor günlük istiyorum annemle mücadelesini veriyorum asla kabarık gelin eteği gibi örtü almammmmmmmmmmmmm

canım ben birtane taçtan aldım yatak örtüsü günlük bide linensteki nilinkinden alcam alamazsamda bulurum başka ama asla kabarık alamıycağım annem karşımaz zaten sadelikten yana umarım ilerde işlerimi karıştırmazlar yok çeyiz görmeye gelenlerdi yok şuydu buydu uğraşamam ama belki işlemlei nevresim alırım sırf göstermelik annem öyle bana birşey islemedi çalışan bir anne olduğu için beni anlıyo işime ne kolay gelcekse onu al diyo

mink ten ne aldın canm paylassana:26:

gelsin fotosunu çekerim burda konuştuk tartıştık mink aldık berfincikte aldı hatta nilin çeyizindeki fuşya batnnayenin aynısı canım çakallık yaptık başka model aldık sonra siteyi aradık değiştirdik valla utandım ama gayet iyi bir fikirdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…