'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

görmedim hasta oldugum zamanmıydı bi koysana bakıyım sana zahmet çok oldum galibaa

ballarım napıyosunuz? Anannem geliyo pazar günüü evi ayarlıyorum onun yatagını salona alıcam peteğin yanına sıcak sıcak hep yanımızda olsun ballı kaymağımm Annanem gelice için sevgiliciğe yapıcam doğum günü süprizini yapamıcam. kahve fincanı almak ıstıyodum ya onu alıp pastayla beraber sevgılıcıge gıdıcem onlarda kutlıcaz artık doğumgünüsünü. Morgannam bu kaya mayanın fıncanını ılk sende gorup aşık olmustum ondan alıcam ınsallah bulabılırsem ınternettekı sayfasında 30 tl dıyo tanesı 30 dimi? bide çook küçükmü fincan ve tabağıı

hayırla gelsinn minnakım

sevgilinin dogum günüde kutlu olsun canım senli daha güzel nice yaşlar görsünnnn

çay fincanını diyorsan gayet büyük canımm çok hoş ve kaliteli duruyo tanesi 30 tl indirimden almıstım ben eger vaktin varsa porland porselen satan yerlere bak daha ucuza alabilirsin canım makarna tabaklarını da aldım canım çok cicilerr

çok çok teşekkür ederim canım beniiimm cevahirde buldum magazasını onumuzdekı hafta gidicem inşallah bakmaya onlardada gözüm kaldı benim altına düz beyaz bi tabak alıcam 2li takım kurucam onlarla , annanem benim doğum günüm için fotoraf makınası alıcaktı bana kafam karıştı şimdi bunları görünce ekmeklikleriide cok cici cok begendım hepsını yaa

Eki Görüntüle 277187 bunu dıyorum canım buyukmu dıyee. allahım ne sevımlı sey bu yaa kahve ıcmeye kıyamam yerım ben bunu sankı sevgılıye degıl kendıme alıyorum ama sonucta ıkımızın ceyızıne alıyorum hediyeciiği

evet hepsi çok güzeller ama pahalılar takım halindede satmıyolar ben bi yerin açılış indirimiyle almıştım onları.hımm foto makineside çok iyi bi hediye olmustu erkek arkadasımda gecen sene bana dogum günü hediyesi almıstı ilk zamanlar çok hevesliydinde sonradan hevesim kaçtı =) bayadır kullanmıyorum

bendede var canım topigimede eklemiştim aparatif set diye geçiyo fiyatını hatırlamıyorum büyük canım bu ama bunu alıyosan altına tabaga gerek yok altının tabagı vr zaten cnm

fatoşcum canım nasılsın hoşgeldin

Nazım böyle bir hediye çok şrin bende artık böyle şeyler alayım hediye konsunda ihtyacı ne varsa spor ayakkbı dijital makine böyle şeyler alıyorum bu sene değişik bisey yapmalıyım ocak 2 de 4 sene tam dolmus olcak degişik bişey yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…