canım ben birtane taçtan aldım yatak örtüsü günlük bide linensteki nilinkinden alcam alamazsamda bulurum başka ama asla kabarık alamıycağım annem karşımaz zaten sadelikten yana umarım ilerde işlerimi karıştırmazlar yok çeyiz görmeye gelenlerdi yok şuydu buydu uğraşamam ama belki işlemlei nevresim alırım sırf göstermelik annem öyle bana birşey islemedi çalışan bir anne olduğu için beni anlıyo işime ne kolay gelcekse onu al diyo
gelsin fotosunu çekerim burda konuştuk tartıştık mink aldık berfincikte aldı hatta nilin çeyizindeki fuşya batnnayenin aynısı canım çakallık yaptık başka model aldık sonra siteyi aradık değiştirdik valla utandım ama gayet iyi bir fikirdi
görmedim hasta oldugum zamanmıydı bi koysana bakıyım sana zahmet çok oldum galibaa
tatlım nilin çeyizinden bak ben şirkette foto ekleyemiyorum server hata veriyor
tamam gördüm bende alabilirim güzelmiş renkte güzel
ya ben çok kararsızım yaa
kaya maya dan birşey aldnızmı peki??
tamam gördüm bende alabilirim güzelmiş renkte güzel
ya ben çok kararsızım yaa
kaya maya dan birşey aldnızmı peki??
selam fatoscumm
hosgeldinn
teşekkür ederimm canımm benimm nasılsııınn
iyiyim tatlımm sennn
tamam bakarım sonra canım hadi öptüm hepinizi ii aksamlarrrr
ballarım napıyosunuz? Anannem geliyo pazar günüü evi ayarlıyorum onun yatagını salona alıcam peteğin yanına sıcak sıcak hep yanımızda olsun ballı kaymağımmAnnanem gelice için sevgiliciğe yapıcam doğum günü süprizini yapamıcam. kahve fincanı almak ıstıyodum ya onu alıp pastayla beraber sevgılıcıge gıdıcem onlarda kutlıcaz artık doğumgünüsünü. Morgannam bu kaya mayanın fıncanını ılk sende gorup aşık olmustum ondan alıcam ınsallah bulabılırsem ınternettekı sayfasında 30 tl dıyo tanesı 30 dimi? bide çook küçükmü fincan ve tabağıı
hayırla gelsinn minnakım
sevgilinin dogum günüde kutlu olsun canım senli daha güzel nice yaşlar görsünnnn
çay fincanını diyorsan gayet büyük canımm çok hoş ve kaliteli duruyo tanesi 30 tl indirimden almıstım ben eger vaktin varsa porland porselen satan yerlere bak daha ucuza alabilirsin canım makarna tabaklarını da aldım canım çok cicilerr
çok çok teşekkür ederim canım beniiimmcevahirde buldum magazasını onumuzdekı hafta gidicem inşallah bakmaya onlardada gözüm kaldı benim altına düz beyaz bi tabak alıcam 2li takım kurucam onlarla , annanem benim doğum günüm için fotoraf makınası alıcaktı bana kafam karıştı şimdi bunları görünce ekmeklikleriide cok cici cok begendım hepsını yaa
Eki Görüntüle 277187 bunu dıyorum canım buyukmu dıyee. allahım ne sevımlı sey bu yaa kahve ıcmeye kıyamam yerım ben bunusankı sevgılıye degıl kendıme alıyorum ama sonucta ıkımızın ceyızıne alıyorum hediyeciiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?