'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyiyim gizemcim sen neler yaptın bakalım nil nerelerde yaaa bayadır göremiyorum :44:

bendede var canım topigimede eklemiştim aparatif set diye geçiyo fiyatını hatırlamıyorum büyük canım bu ama bunu alıyosan altına tabaga gerek yok altının tabagı vr zaten cnm

senden aşık oldugum bu işte 30 tl dıyo sıtesınde cevahırde ne kadardır bakalım. Çok sevdiim yaa aşırııı, hani aşık oldum derler ya olduuummm inşallah bulabılırımmm

ya uzun ılıskılerın en zor işi zaten hedıye almak yapmadıgım suprız bile kalmadı cok cabuk tuketmısım kendı kendıme kızıyorum sımdı bı hedıye almak varken bın tane aldım herseferındee, en azından ole sırf hedıye olsun dıye bısı almamıs olurum ıkımız ıcın bısıler almak daha mantıklı gelıyo sımdı ceyız olarak. Yıldonumune sakladım artık dıger suprızı gızemım bızım evde hazırlayamasamda sevgılıcıgın eve kayınnannişle işbirliği yaparak hazırlarım süprizi diye düşünüyorum

fatoscum nil çalısıyor gelir 7 gibi bende yoldayım eve dönüş

Minnakım kaynananla anlasıp muhakak hoş bir süpriz yap senin evde hazırlıcagn daha iyidi beraber olcaktınız ama kısmet deglms ben hedye konsnda hep begendİgi seleri ihtycı olan ne varsa aldım genelde kıyafet alıyordum normal zamanda ama bilmyorm şimdi bizim için mi birsey alsam diyede düşünyorm yada senin sprzlernden brni çalıcam canım zaman yaklasıyor aralık gibi kapını tıngırdatıcam nazım bu konuda odunum

yaparız tatlım tabiki bi beyin fırtınası yaparız tüm gelinler enişte süprizlere boğulur

ben gelmiş bulunmaktayım

selam

hoşgeldin bebiiiimmmmmm

kızlar ben geldim nasılsınız bakalmmmmm

nevresm dünyasındaki battaniyem geldi çok çok çok fazla güzel
saol nilcik:)
güle güle kullan berfincm önerdiğim seylerin beğenilmesi çok güzel, bana güvendiğiniz içinde çok mutluyum kiiii

ayy saniyede kızıyorsunda o kadar iş yoğunluğumda sana yazıyordum seni gördüğüm yerde bir öpcem iki dövcem yamur
yamuurrrr bende dövmek istiormmm seni çokkkk!!!bi yakalarsam çok fena olucakkkk

iyiyim gizemcim sen neler yaptın bakalım nil nerelerde yaaa bayadır göremiyorum :44:
fatoşum geldim nasılsın tatlmmmmmmm

Evet olabilitesi var Birde giderken pasta yap kendi elcağızlarınla

ya bikere kendı yaptığım pastayı goturdum mırçı cıktı pastanın, pasta pasta olduguna utandı resmen kalpli bi pasta alırım dıyorum ya aklıma aslında büssürü sey gelıyo ama bayrama denk gelmesı o gun calıscak olması herseyı engellıyo yoksa havada guzel olursa caddebostanda gene basbasa mınnak bı pasta kesıp kutlamak ısterım

olmaz kendin yap götür

hoşgeldin nilcik

yavrum ne zaman doğum günü? berim sevgiliminde 3 kasım ancak arefe günü kutlarız 5 kasım cmt.
ben de parfüm traş losyonu roll on aldım bi de levis saat aldım saati yoktu.
aslında ayakkabı alacaktım ama tutturamam diye vazgeçtim.
hepsini tek tek kalpli paketliyeceğim, kendi yaptığım hediye kutusuna koyacağım, yanında da jelibonlarrr kendisi çook sever.
bizde sürpriz olmaz gidip kutlayacağız işte.

kasımda ne çok d.günü var yahu

benimde kasımdaaa

nilim gelmişsin ama vampir günlüklerine dalmışım bakamadım canım

çok yorgunum yarında düğün var yenibosnaya geçiyoruz pazartesiye kadar orda olurum herhalde işede ordan gitsem daha doğru olucak

ececik bizim yıldönümüz ocakta o zamana kadar fikir buluruz herhalde

orkidecim bence güzel şeyler almışsın herzamn kullancağı ihtiyaçları

6 kasımda dogum günü. bayramın 1. gunu ben zamanında bıraz fazla abartmısım hepsınden aldım aslında aklıma kalplı kutuda ıkı kadeh 1 mınık sarap almak gelıyo ama şarap özürlüsüyüm rezil olurum içemeyip jelibonu bende severım 24 kasımda banada all ogünde benım dogum günüüümm bu arada tebrık edıyorum senide bi akrep erkeğiyle beraber olmaakk coooooookkk zor ama güzel

akrep tanıdığım yok benim hiç ama olanlardan cesaret işi diye duymuştum doğru tespit

bu arada şarap fikride güzelmiş aslında beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…