fatoşcum canım nasılsın hoşgeldin
Nazım böyle bir hediye çok şrin bende artık böyle şeyler alayım hediye konsunda ihtyacı ne varsa spor ayakkbı dijital makine böyle şeyler alıyorum bu sene değişik bisey yapmalıyım ocak 2 de 4 sene tam dolmus olcak degişik bişey yapmam lazım
bendede var canım topigimede eklemiştim aparatif set diye geçiyo fiyatını hatırlamıyorum büyük canım bu ama bunu alıyosan altına tabaga gerek yok altının tabagı vr zaten cnm
fatoşcum canım nasılsın hoşgeldin
Nazım böyle bir hediye çok şrin bende artık böyle şeyler alayım hediye konsunda ihtyacı ne varsa spor ayakkbı dijital makine böyle şeyler alıyorum bu sene değişik bisey yapmalıyım ocak 2 de 4 sene tam dolmus olcak degişik bişey yapmam lazım
fatoscum nil çalısıyor gelir 7 gibi bende yoldayım eve dönüş
Minnakım kaynananla anlasıp muhakak hoş bir süpriz yap senin evde hazırlıcagn daha iyidi beraber olcaktınız ama kısmet deglms ben hedye konsnda hep begendİgi seleri ihtycı olan ne varsa aldım genelde kıyafet alıyordum normal zamanda ama bilmyorm şimdi bizim için mi birsey alsam diyede düşünyorm yada senin sprzlernden brni çalıcam canım zaman yaklasıyor aralık gibi kapını tıngırdatıcam nazım bu konuda odunum
ben gelmiş bulunmaktayım
selam
yaparız tatlım tabiki bi beyin fırtınası yaparız tüm gelinler enişte süprizlere boğulur
hoşgeldin bebiiiimmmmmm
gizemin sevgilicine supriz için beyin fırrtınası yapiciiz yıldonumlerınde guzel bi jest yapıcak gizoş
Hım... Durum anlaşılmıştır komutanımTamam benimde aklıma gelirse yazarım hemen
sevgilicimee dogum günüsü hediyeme ne diyosun bebilopumm iyimi? kaya&maya, artık bizim için kurba&minnak olur mu dersin
güle güle kullan berfincm önerdiğim seylerin beğenilmesi çok güzel, bana güvendiğiniz içinde çok mutluyum kiiiinevresm dünyasındaki battaniyem geldi çok çok çok fazla güzel
saol nilcik:)
yamuurrrr bende dövmek istiormmm seni çokkkk!!!bi yakalarsam çok fena olucakkkkayy saniyede kızıyorsunda o kadar iş yoğunluğumda sana yazıyordum seni gördüğüm yerde bir öpcem iki dövcem yamur
fatoşum geldim nasılsın tatlmmmmmmmiyiyim gizemcim sen neler yaptın bakalım nil nerelerde yaaa bayadır göremiyorum :44:
Evet olabilitesi varBirde giderken pasta yap kendi elcağızlarınla
ya bikere kendı yaptığım pastayı goturdum mırçı cıktı pastanın, pasta pasta olduguna utandı resmenkalpli bi pasta alırım dıyorum ya aklıma aslında büssürü sey gelıyo ama bayrama denk gelmesı o gun calıscak olması herseyı engellıyo yoksa havada guzel olursa caddebostanda gene basbasa mınnak bı pasta kesıp kutlamak ısterım
ya bikere kendı yaptığım pastayı goturdum mırçı cıktı pastanın, pasta pasta olduguna utandı resmenkalpli bi pasta alırım dıyorum ya aklıma aslında büssürü sey gelıyo ama bayrama denk gelmesı o gun calıscak olması herseyı engellıyo yoksa havada guzel olursa caddebostanda gene basbasa mınnak bı pasta kesıp kutlamak ısterım
yavrum ne zaman doğum günü? berim sevgiliminde 3 kasım ancak arefe günü kutlarız 5 kasım cmt.
ben de parfüm traş losyonu roll on aldım bi de levis saat aldım saati yoktu.
aslında ayakkabı alacaktım ama tutturamam diye vazgeçtim.
hepsini tek tek kalpli paketliyeceğim, kendi yaptığım hediye kutusuna koyacağım, yanında da jelibonlarrr kendisi çook sever.
bizde sürpriz olmaz gidip kutlayacağız işte.
yavrum ne zaman doğum günü? berim sevgiliminde 3 kasım ancak arefe günü kutlarız 5 kasım cmt.
ben de parfüm traş losyonu roll on aldım bi de levis saat aldım saati yoktu.
aslında ayakkabı alacaktım ama tutturamam diye vazgeçtim.
hepsini tek tek kalpli paketliyeceğim, kendi yaptığım hediye kutusuna koyacağım, yanında da jelibonlarrr kendisi çook sever.
bizde sürpriz olmaz gidip kutlayacağız işte.
hoşbuldk kızlar görüşemiorz ne zmandır neler yapıosnuz bakalm:)
özledmmm
6 kasımda dogum günü. bayramın 1. gunuben zamanında bıraz fazla abartmısım hepsınden aldım aslında aklıma kalplı kutuda ıkı kadeh 1 mınık sarap almak gelıyo ama şarap özürlüsüyüm rezil olurum içemeyip jelibonu bende severım 24 kasımda banada all ogünde benım dogum günüüümm bu arada tebrık edıyorum senide bi akrep erkeğiyle beraber olmaakk coooooookkk zor ama güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?