6 kasımda dogum günü. bayramın 1. gunuben zamanında bıraz fazla abartmısım hepsınden aldım aslında aklıma kalplı kutuda ıkı kadeh 1 mınık sarap almak gelıyo ama şarap özürlüsüyüm rezil olurum içemeyip jelibonu bende severım 24 kasımda banada all ogünde benım dogum günüüümm bu arada tebrık edıyorum senide bi akrep erkeğiyle beraber olmaakk coooooookkk zor ama güzel
ben yengeç burcuyum ve benim 'bingo!!!' diyebileceğim kadar uyumlu burcum akrep, öyle ki pek çok arkadşaım akrep burcu olmuştur şimdiye kadar.
ben anlaşıyorum sevdiceğimle
akrep tanıdığım yok benim hiç ama olanlardan cesaret işi diye duymuştum doğru tespit
bu arada şarap fikride güzelmiş aslında beğendim
Bende yengeç burcuyum ama bi ben anlaşamadım akreplerle
Benimki ikizler burcuherkes şaşırıyo yengeç & ikizler & 6 senelik birliktelik Bu yüzden burçlara inancım kalmadı
kadeh şarap fikri çok romantikkkk
edit:kadehleri bernardodan alın
Eki Görüntüle 277187 bunu dıyorum canım buyukmu dıyee. allahım ne sevımlı sey bu yaa kahve ıcmeye kıyamam yerım ben bunusankı sevgılıye degıl kendıme alıyorum ama sonucta ıkımızın ceyızıne alıyorum hediyeciiği
kızlar hakkında bir genelleme yok erkekler hakkında vardı kuzucum
bende boğayla anlaşablrken boğa çıktı şansıma mükemmel uyum
nilim gelmişsin ama vampir günlüklerine dalmışım bakamadım canım
çok yorgunum yarında düğün var yenibosnaya geçiyoruz pazartesiye kadar orda olurum herhalde işede ordan gitsem daha doğru olucak
ececik bizim yıldönümüz ocakta o zamana kadar fikir buluruz herhalde
orkidecim bence güzel şeyler almışsın herzamn kullancağı ihtiyaçları
akrep tanıdığım yok benim hiç ama olanlardan cesaret işi diye duymuştum doğru tespit
bu arada şarap fikride güzelmiş aslında beğendim
akrebim ben akrebimm
ben yengeç burcuyum ve benim 'bingo!!!' diyebileceğim kadar uyumlu burcum akrep, öyle ki pek çok arkadşaım akrep burcu olmuştur şimdiye kadar.
ben anlaşıyorum sevdiceğimle
ben de öyle olsun istedim,ihtiyaçlarını biliyorum nihayetinde, hem romantik fikirler de tükenmesin dedim.
daha evlilik yıldönümlerimiz olacak ya
kadeh şarap fikri çok romantikkkk
edit:kadehleri bernardodan alın
bende cok ıyı anlasıyorum yay burcuyum tabii annanemide katarsam 23 yıllık bi akrep deneyimim varhiçbişeyi unutmuyolar , çok gizemli geliyolar bana.küçükken misketini çalan cocuugun adını soyadını bile hatırlıyoo ama b,i okadarda romantıkler
yaaa aslında ikeada gördüğüm kocaman olan kadehler aklımda halaa
bnde bundan istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yaa
kızlar ben bu gün eve gelirken bernardonun girişine bu seti koymuslardı
fiyatı 350 gibi bişiden 165e düşmüş
nasılki brbantia iyi midir sizce?
Eki Görüntüle 277223
tantitonide de 279 su an
çoook cicikkkkler diiiimiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?