'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben yengeç burcuyum ve benim 'bingo!!!' diyebileceğim kadar uyumlu burcum akrep, öyle ki pek çok arkadşaım akrep burcu olmuştur şimdiye kadar.
ben anlaşıyorum sevdiceğimle

ben yengeç burcuyum ve benim 'bingo!!!' diyebileceğim kadar uyumlu burcum akrep, öyle ki pek çok arkadşaım akrep burcu olmuştur şimdiye kadar.

Bende yengeç burcuyum ama bi ben anlaşamadım akreplerle
Benimki ikizler burcu herkes şaşırıyo yengeç & ikizler & 6 senelik birliktelik Bu yüzden burçlara inancım kalmadı

Bende yengeç burcuyum ama bi ben anlaşamadım akreplerle
Benimki ikizler burcu herkes şaşırıyo yengeç & ikizler & 6 senelik birliktelik Bu yüzden burçlara inancım kalmadı

gerçekten ben de ikizlerle hiç anlaşamam,gerçekten burçlara çok inandıımdan değil ama akreplerle arkadaşlık konusunda da aramızdaki çekim bariz ortada yani.

kadeh şarap fikri çok romantikkkk
edit:kadehleri bernardodan alın

bizimki olsa olsa kadehler ve vişne suyu olabilir.
bu şekilde çok romantik değil

ben de öyle olsun istedim,ihtiyaçlarını biliyorum nihayetinde, hem romantik fikirler de tükenmesin dedim.
daha evlilik yıldönümlerimiz olacak ya

akrep tanıdığım yok benim hiç ama olanlardan cesaret işi diye duymuştum doğru tespit

bu arada şarap fikride güzelmiş aslında beğendim

tatlı şarap varmış belki o şekilde içebilirim bende du bakim düşüncelerime ekliyorum

akrebim ben akrebimm

akreeepppiiimm beniimm

bende cok ıyı anlasıyorum yay burcuyum tabii annanemide katarsam 23 yıllık bi akrep deneyimim var hiçbişeyi unutmuyolar , çok gizemli geliyolar bana.küçükken misketini çalan cocuugun adını soyadını bile hatırlıyoo ama b,i okadarda romantıkler

ben de öyle olsun istedim,ihtiyaçlarını biliyorum nihayetinde, hem romantik fikirler de tükenmesin dedim.
daha evlilik yıldönümlerimiz olacak ya

hep ihtiyaçlarını aldım artık birşeye ihtiyacı kalmadı acaba montmu alsam ocak ayında giyer bizimki hiç üşümez yağmurluk ver onla kışı geçirsin asi bu konuda bencede romantikler evliliklere kalsın ama ilk kez romantik birşey yapasım var

ben yayyyyy askım yengeçç çok zorrrrrrr
dövün dövüüüüüüüüün sahipsiz sandınız dimiiiiiii gizem nillllll ((((((((((((((((

Son düzenleme:

seninki de öyle mi bilmiyorum ama dertlerini çok paylaşan değiller.
surat düşer bi durgunluk var, neyin var desen cevap yok.
bi de verdikleri karardan asla ama asla dönmezler.

benim bi arkadaş bilmiyordu erkek arkadaşımın akrep burcu olduğunu, 'akrep erkekleri hep sapık' demesin mi?
libidoları yüksek olduğundan herkes sapık diyor yaa sinir oluyorum

kızlar ben bu gün eve gelirken bernardonun girişine bu seti koymuslardı
fiyatı 350 gibi bişiden 165e düşmüş
nasılki brbantia iyi midir sizce?

tantitonide de 279 su an

kızlar ben bu gün eve gelirken bernardonun girişine bu seti koymuslardı
fiyatı 350 gibi bişiden 165e düşmüş
nasılki brbantia iyi midir sizce?
Eki Görüntüle 277223
tantitonide de 279 su an

canım ben seni gördüğümde bir öpüp üç dövcem bilesin bakmazmsın ve almazmısın desem hee canım şimdi bumu yani off nilim ama olmuyoo böyle olmuyor daha niceleri gelcek ama beğendim deme valla bak nütfen ama nütfen dur ve birikim yap bebeğim nütfen yoksa totona vurcam he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…