'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaaaaaaaaaaa

seninki de öyle mi bilmiyorum ama dertlerini çok paylaşan değiller.
surat düşer bi durgunluk var, neyin var desen cevap yok.
bi de verdikleri karardan asla ama asla dönmezler.katılıyorum ben böyleyim erkekleride böyle demekki birde kafalarına bişey koydularmı mutlaka yaparlar er yada geç

evet 'ya hep ya hiç' derler... benim eski erkek arkadşaım da akrep burcuydu ve çok katı biriydi,tabii asker olmasının da etkisi tartışılmaz.

ama canımmmm sevgilim artık o keskin hatlarını yumuşatmış durumda, benim için değişmeyi göze alsa da beni de değiştirdi farkında olmadan

gizoş alcam demiorm ben baharat takımı almıstm kendime hani bunlarn çok benzerleriiii
ama sanırm onlarda su lekesi olucak gibi ben onlara bakliyat koymaya karar verdm kuzum
bunu da alıym demiorm ihtiyacı olan varsa bi fikir olsun die yani yoksa ben bunu neden ekliym buraya yani çok beğendiğim için mi yani yani yaniP

Kesin asker olmasından da kaynaklanıyordur canım. Ben öle katı deilimdir ama inatçılık var tabi ki

onlar çok güzeldi kuzum al valla:)
hatta takım yap 12ye tamamla
çeyizk olur kızıımmmmm

24lemem lazım malum biz kalabalıgız bayaa

sorma potansiyel bi sapık gözüyle bakıyolar ama bence en masum seven, sevince bırakmayan bi burc.. (Annanemdende biliyorum). Dert paylasmayı sevmıyolar evet annesıyle babası ayrı ve cogu olayı ben kayınannimden ogrenırım oturup dert anlatmaz bana. bide hiçbişeyi unutmazmı insan ben mesela anlık yasarım yanı suanda sınırlıysem bagrırım kırarım dökerim ama sonra unuturum ogun soyle yaptın deseler acaba neye kızdım dıye dusunurum ama o oyle degıl 2 sene evel ogun yuzum dusuktu cunku senı kıskandım der kalırım boyle not mu tutuyo napıyosa

ayyy canım ya yine bizi düşünmüş frekansları çeyizden yana çevirmiş kuzucum onları baharat yap böyle birşey al ama kasımda çok para koy kenara nütfen nütfen yerim ben seni ben bunların kırmızısını beğeniyorum ama buda güzelmiş canım

nilim nisan mayıs gelsin diye beklyormminicik ev aletlerine saldırıya geçiceğim

tabikide düşünürm ben kendimi 1 düşünüosam sizi 2 düşünüormm
bence güzel ama baharat kısmındaki pencere camdan deil anti statik akriliktenmiş daha iyi fln dediler
bide ekmek sepeti kocaman deil medium boy o çok şeker olur tezgahın üstünde
su an trendylda da indirimi var ama sadece baharatlığı 89 ekmeklik 79 kavanozun teki 19
bu brabantia da neymiş böyle behhh

Son düzenleme:

o zaman hergün yeni bir bilgi nilim araştıralım bunuda

kızlar ben bıcı yapıp gelicem kendime çeki düzen vereyim yarın düğün var evde oturmak istiyorum ama gidicem mecbur

nazlım bu kahve fincanı minnacıcık tabagyla 30 tl cok geldi bana ya kahve alt tarafı ama cokta güzel yaa

tasarım olunca bole oluyo canım yaa insan evıne en guzelını ıstıyo biz bide kahve aşığıyız, çok begenır kahvemıde askerde en cok kahvemı ozlemıs biraz yanık, bol sekerlı köpüğü karıştırmadan yavaş yavaş pişerek yaparım ben onaa

bizde severiz ama az sekerli ben orta sekerli askım
benimkide güzel olur ama elimden içmedi isteyene kadar da içirtmem

canım nerelisin ve nereli? nasıl ailesi?

benım anne tarafım kastamonu onun baba tarafıda kastamonu, benım baba tarafı arnavut onun anne tarafı arnavut annesı arnavutum dıye hemserım dıyo babası kastmonluyum dıye Bal gibiler cok severım hepsını hele kayınanniimm benim en yakınım herseyımı bilir derdimi sıkıntımı sevıncımı.. Her konuda kendi ailemden sonra en buyuk destekcılerımden.. cok sukur sanslıyım o konuda. sizin nasıl aranız tanıstınızmı?

Allah nazarlandan saklasın minnakım hep öyle kalın canımmm

nerden tanıstınız ki böle???
biz tanıstık evet anne baba abi 3 görümce ve yegenler
işyerrime görmeye gelmişlerdi annesi ablası 2yıl önce ws.sonra babası ameliyat oldu gecen yıl acile kaldrıldı ziyarete gittim cok utanarak 5dk.biliyorlardı beni sonucta
bu yıl basında ablası cafe actı e orda malum yegenleride gördüm ab,y,de aslında hiç istemezdim görmeye geldiklerinde isterdima ama kısmetmıs nediyim ben yüz göz olmak istemıyorum görümcem aar bazen bende ararım artk ölee..iyi gibi duruyorlar agızları laf yapıo bana cok sevıolar sözde görcezzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…