seninki de öyle mi bilmiyorum ama dertlerini çok paylaşan değiller.
surat düşer bi durgunluk var, neyin var desen cevap yok.
bi de verdikleri karardan asla ama asla dönmezler.
benim bi arkadaş bilmiyordu erkek arkadaşımın akrep burcu olduğunu, 'akrep erkekleri hep sapık' demesin mi?
libidoları yüksek olduğundan herkes sapık diyor yaa sinir oluyorum
aaaaaaaaaaaa
bi de verdikleri karardan asla ama asla dönmezler.katılıyorum ben böyleyim erkekleride böyle demekkibirde kafalarına bişey koydularmı mutlaka yaparlar er yada geç
canım ben seni gördüğümde bir öpüp üç dövcem bilesin bakmazmsın ve almazmısın desem hee canım şimdi bumu yani off nilim ama olmuyoo böyle olmuyor daha niceleri gelcek ama beğendim deme valla bak nütfen ama nütfen dur ve birikim yap bebeğim nütfen yoksa totona vurcam he
evet 'ya hep ya hiç' derler... benim eski erkek arkadşaım da akrep burcuydu ve çok katı biriydi,tabii asker olmasının da etkisi tartışılmaz.
ama canımmmm sevgilim artık o keskin hatlarını yumuşatmış durumda, benim için değişmeyi göze alsa da beni de değiştirdi farkında olmadan
onlar çok güzeldi kuzum al valla:)
hatta takım yap 12ye tamamla
çeyizk olur kızıımmmmm
bi de verdikleri karardan asla ama asla dönmezler.
benim bi arkadaş bilmiyordu erkek arkadaşımın akrep burcu olduğunu, 'akrep erkekleri hep sapık' demesin mi?
libidoları yüksek olduğundan herkes sapık diyor yaa sinir oluyorum
gizoş alcam demiorm ben baharat takımı almıstm kendime hani bunlarn çok benzerleriiii
ama sanırm onlarda su lekesi olucak gibi ben onlara bakliyat koymaya karar verdm kuzum
bunu da alıym demiorm ihtiyacı olan varsa bi fikir olsun die yani yoksa ben bunu neden ekliym buraya yani çok beğendiğim için mi yani yani yaniP
ayyy canım ya yine bizi düşünmüş frekansları çeyizden yana çevirmiş kuzucum onları baharat yap böyle birşey al ama kasımda çok para koy kenara nütfen nütfen yerim ben seni ben bunların kırmızısını beğeniyorum ama buda güzelmiş canım
nilim nisan mayıs gelsin diye beklyormminicik ev aletlerine saldırıya geçiceğim
tabikide düşünürm ben kendimi 1 düşünüosam sizi 2 düşünüormm
bence güzel ama baharat kısmındaki pencere camdan deil anti statik akriliktenmiş daha iyi fln dediler
bide ekmek sepeti kocaman deil medium boy o çok şeker olur tezgahın üstünde
su an trendylda da indirimi var ama sadece baharatlığı 89 ekmeklik 79 kavanozun teki 19
bu brabantia da neymiş böyle behhh
bende de var o inat yaaa:)
libido konusundan bişi demedin
nazlım bu kahve fincanı minnacıcık tabagyla 30 tl cok geldi bana ya kahve alt tarafı ama cokta güzel yaa
tasarım olunca bole oluyo canım yaa insan evıne en guzelını ıstıyo biz bide kahve aşığıyız, çok begenır kahvemıde askerde en cok kahvemı ozlemıs biraz yanık, bol sekerlı köpüğü karıştırmadan yavaş yavaş pişerek yaparım ben onaa
bizde severiz ama az sekerli ben orta sekerli askım
benimkide güzel olur ama elimden içmedi isteyene kadar da içirtmem
kayınannimde sevgilicimde her içtiğinde gelinlik kahvelerin olsun diyolar
canım nerelisin ve nereli? nasıl ailesi?
benım anne tarafım kastamonu onun baba tarafıda kastamonu, benım baba tarafı arnavut onun anne tarafı arnavutannesı arnavutum dıye hemserım dıyo babası kastmonluyum dıye Bal gibiler cok severım hepsını hele kayınanniimm benim en yakınım herseyımı bilir derdimi sıkıntımı sevıncımı.. Her konuda kendi ailemden sonra en buyuk destekcılerımden.. cok sukur sanslıyım o konuda. sizin nasıl aranız tanıstınızmı?
benım anne tarafım kastamonu onun baba tarafıda kastamonu, benım baba tarafı arnavut onun anne tarafı arnavutannesı arnavutum dıye hemserım dıyo babası kastmonluyum dıye Bal gibiler cok severım hepsını hele kayınanniimm benim en yakınım herseyımı bilir derdimi sıkıntımı sevıncımı.. Her konuda kendi ailemden sonra en buyuk destekcılerımden.. cok sukur sanslıyım o konuda. sizin nasıl aranız tanıstınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?