'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah'ın bı lutfu işte aılelerımız aynı gıbı onunda annesıyle babası ayrı benımde, onlar 2 erkek kardes bız 2 kız kardes nasip boleymiş :)) babasıyla yemın torenınde tanıstım ben. Hepımıze en ıyılerı en hayırlıları gelsın gorumceden kaynanadan hep korkardım Allah'a sukur en ıyı kaynana denk geldı gorumcemde yok

darısı basımıza inş.böle giderlerse benimkilerde iyii ya ama ben uzak dururum yapışmasınlar diye kalıp malma olmasın bende biraz çok rahatlarrrrrrrrr

kızlar ben tanışmadım herhalde anca askere giderken tanışırım ailedeki herkes beni biliyor ama nedense ne uygun zaman ne ben hazırım öyle gibi şirketteki büyüklerim hep sözden 2 3 ay önce tanıştılar kesinlikle verdikleri akıl bu şekilde ben ısınırım hemen ama öyle istemiyorum bu başka olsun bilmiyorum 2012 yazında aileleri tanıştırıp söz yapmayı düşünüyoruz bakalım kısmet ama tırsıyorum yahu

bende öyle isterdim ben evimde beni görsünler isterdim bir baktım birgün elinde çiçek ana abla ws.geldiler süprizzzzzzzzz mecbur

askerden once tanıs bencede askerde en buyuk destekcın annesı olucak ınan bana, sonucta onu en cok seven ıkı kişi olucaksınız. Aynı duyguları aynı seylerı bı o anlıcak hangı arkadasına anlatırsan anlat senı hiçbi zaman onun gibi anlamıcaklar

bende öyle isterdim ben evimde beni görsünler isterdim bir baktım birgün elinde çiçek ana abla ws.geldiler süprizzzzzzzzz mecbur

benim genel müdürlük karşı sokaklarında alt sokakta abisinin bakkalı var akrabaları felan hep yolda o şişlide bizi gördüler nasıl biryer anlamıyorum orası bile bize küçük geldi ablasıyla tanışırım birtek şu sıra başka olmaz kuzenlerni felan tanıyorum teyzelerinin bir melek oldğnu sölüyorlar çok sessizmiş bende tam tersi çok sesliyim ya bakalım eğlence olcak bizimki

ıyılerse ne guzel ıste masallaaahhh nazar degmesııınnn

kutsi ilan ı aşk bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya askım aradı bunu sölüyor yaaa ama yaaaaaaa
içimden bende seni seviyorum sana söz veriyorum iyi günde kötü günde kadınınım diyorum demek geliyor ama demicemmmmmm daha var poff aah ah

e sende tanıyormussun bayagı cnm

aşşkka mı geldiniz kızz guzel sarkı

Ayhhh tatlı telaşlar,tatlı heyecanlar,tatlı stresler

ne guzel olur askerdeykende rahat rahat gıdersın yemın torenıne falannn ınanılmaz gurur verıcı bişeyy sanırım bidaha o gururu cocuklarımın mezunıyetınde falan yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…