nerden tanıstınız ki böle???
biz tanıstık evet anne baba abi 3 görümce ve yegenler
işyerrime görmeye gelmişlerdi annesi ablası 2yıl önce ws.sonra babası ameliyat oldu gecen yıl acile kaldrıldı ziyarete gittim cok utanarak 5dk.biliyorlardı beni sonucta
bu yıl basında ablası cafe actı e orda malum yegenleride gördüm ab,y,de aslında hiç istemezdim görmeye geldiklerinde isterdima ama kısmetmıs nediyim ben yüz göz olmak istemıyorum görümcem aar bazen bende ararım artk ölee..iyi gibi duruyorlar agızları laf yapıo bana cok sevıolar sözde görcezzz...
Allah nazarlandan saklasın minnakımhep öyle kalın canımmm
Allah'ın bı lutfu işteaılelerımız aynı gıbı onunda annesıyle babası ayrı benımde, onlar 2 erkek kardes bız 2 kız kardes nasip boleymiş :)) babasıyla yemın torenınde tanıstım ben. Hepımıze en ıyılerı en hayırlıları gelsın gorumceden kaynanadan hep korkardım Allah'a sukur en ıyı kaynana denk geldı gorumcemde yok
kızlar ben tanışmadım herhalde anca askere giderken tanışırım ailedeki herkes beni biliyor ama nedense ne uygun zaman ne ben hazırım öyle gibi şirketteki büyüklerim hep sözden 2 3 ay önce tanıştılar kesinlikle verdikleri akıl bu şekilde ben ısınırım hemen ama öyle istemiyorum bu başka olsun bilmiyorum 2012 yazında aileleri tanıştırıp söz yapmayı düşünüyoruz bakalım kısmet ama tırsıyorum yahu
darısı basımıza inş.böle giderlerse benimkilerde iyii yaama ben uzak dururum yapışmasınlar diye kalıp malma olmasın bende biraz çok rahatlarrrrrrrrr
kızlar ben tanışmadım herhalde anca askere giderken tanışırım ailedeki herkes beni biliyor ama nedense ne uygun zaman ne ben hazırım öyle gibi şirketteki büyüklerim hep sözden 2 3 ay önce tanıştılar kesinlikle verdikleri akıl bu şekilde ben ısınırım hemen ama öyle istemiyorum bu başka olsun bilmiyorum 2012 yazında aileleri tanıştırıp söz yapmayı düşünüyoruz bakalım kısmet ama tırsıyorum yahu
bende öyle isterdim ben evimde beni görsünler isterdim bir baktım birgün elinde çiçek ana abla ws.geldiler süprizzzzzzzzzmecbur
ıyılerse ne guzel ıste masallaaahhh nazar degmesııınnn
benim genel müdürlük karşı sokaklarında alt sokakta abisinin bakkalı var akrabaları felan hep yolda o şişlide bizi gördüler nasıl biryer anlamıyorum orası bile bize küçük geldi ablasıyla tanışırım birtek şu sıra başka olmaz kuzenlerni felan tanıyorum teyzelerinin bir melek oldğnu sölüyorlar çok sessizmiş bende tam tersi çok sesliyim ya bakalım eğlence olcak bizimki
e sende tanıyormussun bayagı cnm
kutsi ilan ı aşk bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya askım aradı bunu sölüyor yaaa ama yaaaaaaa
içimden bende seni seviyorum sana söz veriyorum iyi günde kötü günde kadınınım diyorum demek geliyor ama demicemmmmmm daha var poffaah ah
canım öyle eh işte yüz yüze gelmedik tırsıyorum
minnakım doğru diyorsun askerden önce tanışcam mecbur ki biz askere gitmeden söz düşünüyoruz canım bakalım kısmet yorucu bir yaz olcak seneye
canım öyle eh işte yüz yüze gelmedik tırsıyorum
minnakım doğru diyorsun askerden önce tanışcam mecbur ki biz askere gitmeden söz düşünüyoruz canım bakalım kısmet yorucu bir yaz olcak seneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?