'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tam dugun muzıgı mutlaka caldır dugunundeee karsılıklı solersınız

ya ewet çok istiyoruz ama ozamana kadar neler çıkar yabancı slowlarda var billmem ki..hele bi o gün hayrlıysla gelse deee ohhh özledim bee ama çaktırmam
çabuk olalım aşkım dio şimdide...
seni seven kalbim sana ....

Son düzenleme:

yıldız tılbe benımde favorımmmm

canlarım ben çıkıyorum anca yataga girerim...öptüm sizi..
nazlııııııııııı hadi yataga yavas yavas bak en gec topikteki yazını 12de görcem ona göre yoksa yarın bittin

kimsecikler yokmus bende uyuym bari yarn 1de girip kapanış olucam kızlar pazarda 3te girip kapanışım çok yoğunuz bu aralar herkesi özlicem iyi bakın kendinize
sizi seviormm

kimsecikler yokmus bende uyuym bari yarn 1de girip kapanış olucam kızlar pazarda 3te girip kapanışım çok yoğunuz bu aralar herkesi özlicem iyi bakın kendinize
sizi seviormm

bizde yarın yenibosnaya geçicez pek nete giremicem msj atarım sana kuzum çok öpüyprrum seni iyi geceler fazla yorma kendini nilim

kızlar günaydsın en son ben yazmısım kimse yok herhalde yine yoldaym ailecek uykusuz ve snrlym kahvaltıya gdcekmsz bide offf ben böyle zyyaret sevymorm dügündü suydu buydu zaten hep yoruluyorum ne olcak çokmu aksym ailem dyo bitün hafta yattn poff gözlerne battı herhalde

günaydın gizemcim..
ya neyiniz oluyor ki bu kadar erken gidiyorsunuz?

yakınımız yagmurcum aslında hepsni çok sevyorm ama yorgunm anlamıyor kimse herkes görmek istyo beni bryere çekyo ama işte yoruldum kosmaktan

Arabayı babam kullanıyo acemi şöförle kazasız gün olmasnı dlyorm ben şöför felan gelcek sandm ama babam almış arabayı başkandan korkuyom azcık

Berncm ne oldu canm

ehliyeti var ama kullanmazmı normal de araba??

canım ehliyeti var ama adada oturuyoruz kırık yılda bir karsıya gecnce kullanır 5 yıl önce arabamz vardı komple karadenz ve iç anadolu turu yapmıstık ama ondan beri kullanmyodu

Su andada kaza atlatttık yo czgsnde betonlar varya dalms hangi yola gtcz dye son anda dreksyonu kırdı öldm korkudn yaa offf

canm sakin ol lütfen Allahın izniyle yol kazasız biticek korkarsan daha kötü adamın dikkatınıde dagıtmayın..
dua et cnm

günaydın kızlar..

gizoş iyi yolculuklar... umarım biraz olsun eglenebilirsin... seni çok iyi anlıyorum, ben de dugunleri sevmem ve genelde gitmem.. şimdi bizimkiler bakalım senin dugunune kim gelcek kimseninkine gitmedin diyolar...

berfin ne oldu cnmm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…