aşşkka mı geldiniz kızzguzel sarkı
biz çok aşka geliriz ama bu senede çok tartıştık aama sevdik mi tam tartştıkmıda çok sinirliiiiiiiii
ama bayılıyorum o düete yaaa nazlım yaa
tam dugun muzıgı mutlaka caldır dugunundeee karsılıklı solersınız
ya ewet çok istiyoruz ama ozamana kadar neler çıkar yabancı slowlarda var billmem ki..hele bi o gün hayrlıysla gelse deee ohhh özledim bee ama çaktırmam
çabuk olalım aşkım dio şimdide...
seni seven kalbim seven kalbim sana ....
yıldız tılbe benımde favorımmmm
canlarım ben çıkıyorum anca yataga girerim...öptüm sizi..
nazlııııııııııı hadi yataga yavas yavas bak en gec topikteki yazını 12de görcem ona göre yoksa yarın bittin
kimsecikler yokmus bende uyuym bari yarn 1de girip kapanış olucam kızlar pazarda 3te girip kapanışım çok yoğunuz bu aralar herkesi özlicem iyi bakın kendinize
sizi seviormm
kızlar günaydsın en son ben yazmısım kimse yok herhalde yine yoldaym ailecek uykusuz ve snrlym kahvaltıya gdcekmsz bide offf ben böyle zyyaret sevymorm dügündü suydu buydu zaten hep yoruluyorum ne olcak çokmu aksym ailem dyo bitün hafta yattn poff gözlerne battı herhalde
sinirlerim bozuldu:S
yakınımız yagmurcum aslında hepsni çok sevyorm ama yorgunm anlamıyor kimse herkes görmek istyo beni bryere çekyo ama işte yoruldum kosmaktan
Arabayı babam kullanıyo acemi şöförle kazasız gün olmasnı dlyorm ben şöför felan gelcek sandm ama babam almış arabayı başkandan korkuyom azcık
Berncm ne oldu canm
canım ehliyeti var ama adada oturuyoruz kırık yılda bir karsıya gecnce kullanır 5 yıl önce arabamz vardı komple karadenz ve iç anadolu turu yapmıstık ama ondan beri kullanmyodu
Su andada kaza atlatttık yo czgsnde betonlar varya dalms hangi yola gtcz dye son anda dreksyonu kırdı öldm korkudn yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?