canm sakin ol lütfen Allahın izniyle yol kazasız biticek korkarsan daha kötü adamın dikkatınıde dagıtmayın..
dua et cnm
Dua edyorm ama korkmyorm desem yalan olur çok korkyorm ani seyler yapıyo babacı off şöför daha iyi kyllanıyo bu durumda
Yol üstünde ikitellde emsan gördm pek blamyordm ya smdk stractynn ordayz borbourn outleti var ayy ben buraya yine gelrm herbisey var
sinirlerim bozuldu:S
yakınımız yagmurcum aslında hepsni çok sevyorm ama yorgunm anlamıyor kimse herkes görmek istyo beni bryere çekyo ama işte yoruldum kosmaktan
Arabayı babam kullanıyo acemi şöförle kazasız gün olmasnı dlyorm ben şöför felan gelcek sandm ama babam almış arabayı başkandan korkuyom azcık
Berncm ne oldu canm
5 ay, 1 hafta... Sanki rüyaydı. Artık herşey boş. Bomboş. Ve bütün beyazlar gri. Çünkü bu masal çok kirlendi.
nasıl yanı ya ne oldu pelinim ya?
Aradığın için beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsin! O kadar şaşırdım ki ve aslında bir yandan sevindim. Değerliymişim dedim.
Bitti Yağmurum, sonsuza dek. Bir daha'sı olmayacak. Asla ve asla! Elini tutmıcam, sarılmıcam ve dokunmayacağım da. Belki son kez görüşürüm, bilmiyorum.
Ona attığım son mesaj: Aşk mı? Senden nefret ediyorum. Seni gördüğüm o güne, 14 Mayıs gecesine ve bütün ayların 14'üne lanet ediyorum. Arama beni sakın. Hayatımda kimseye ah etmedim. Ama bu gece sana ediyorum. Allahım bana döktürdüğün bütün gözyaşlarını kat kat çıkarsın senden. Midesiz, tükürdüğünü yalayan, iğrenç, yalancının tekisin sen. En kötüsü de ne biliyor musun? Kendimden iğreniyorum. Senin yüzünden! Geleceğimizi düşünerek aldığım herşeyi kırmak ve yakmak istiyorum. Sen çok ucuzmuşsun. Yazık. Beni kaybetmeyi göze aldın. Okudukların ağır belki, senin hafifliğine rağmen, ağır... Neyse çok uzadı. Mutlu ol demicem, çünkü olma istemiyorum. Mükemmel bir ailen var, ama sen o aileyi bile haketmiyorsun. Bye.
hayatım ne dedıkı sana yaaa???böle dedın ona he
pelinm canm benim ne oldu böyle anlaymıyorum kuzum bir sorunmu çıktı canm
Bizim için böylesi hayırlıymış diyerek, polyannacılık oynuyorum yine Gizemim... Zaten bu oyunda hep tek kahraman var, masallar 2 kişilikkenYapmasını istemediğim birşeyi yaptı ve biliyordu seni terkederim diyordum. Demekki önemsizmiş... Demekki göze alınabiliyormuş bazı şeyler. Gece 3'e kadar aradı, o aradıkça ben ağladım. Ben güçlüyüm, en azından onu görene dek. Gözleri gözlerime değene dek. Şimdi bizim buluşacağımız tek yer, belki bir köşe başı, belki bir ara sokak.
Canım ne oldu ki böyle off kıyamam sana kuzum ya sen kaz gündr gelecegnz için dertlenrken bu olmamlydı offf kıyamam ya ben senin bir damla yasına canm benm
Hayatımızı yanlış insanlar üzerine kuruyoruz sanırım. Haketmediğimiz şeyleri yaşadığımıza göre öyle olmalı Gizemim.
Bene bazen haketmdklermi yasadgmı dsnyorm milet neler neler yapıyor el üstnde tutuluyor ama ben bazen çok karamsarlasyoyorm öle normlde biz onlara sebep ugrasır didnrken bunu olmaması gerekyor canım
Pelinnnn noldu canım ?? Naptı hadi söyleee
5 ay, 1 hafta... Sanki rüyaydı. Artık herşey boş. Bomboş. Ve bütün beyazlar gri. Çünkü bu masal çok kirlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?