'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canm sakin ol lütfen Allahın izniyle yol kazasız biticek korkarsan daha kötü adamın dikkatınıde dagıtmayın..
dua et cnm

Dua edyorm ama korkmyorm desem yalan olur çok korkyorm ani seyler yapıyo babacı off şöför daha iyi kyllanıyo bu durumda

Yol üstünde ikitellde emsan gördm pek blamyordm ya smdk stractynn ordayz borbourn outleti var ayy ben buraya yine gelrm herbisey var kuyumcukentide daha önce görmedm

Son düzenleme:

oralarda var cnm eyet

günaydınnn kuzular
kahvaltımı yaptım,temizliğimi bitirdim ve geldim karşınıza.

sinirlerim bozuldu:S

???

araba kullanmak bisiklete binmek gibidir, alışacak iyice merak etme cnm.

5 ay, 1 hafta... Sanki rüyaydı. Artık herşey boş. Bomboş. Ve bütün beyazlar gri. Çünkü bu masal çok kirlendi.

nasıl yanı ya ne oldu pelinim ya?

Aradığın için beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsin! O kadar şaşırdım ki ve aslında bir yandan sevindim. Değerliymişim dedim.

Bitti Yağmurum, sonsuza dek. Bir daha'sı olmayacak. Asla ve asla! Elini tutmıcam, sarılmıcam ve dokunmayacağım da. Belki son kez görüşürüm, bilmiyorum.

Ona attığım son mesaj: Aşk mı? Senden nefret ediyorum. Seni gördüğüm o güne, 14 Mayıs gecesine ve bütün ayların 14'üne lanet ediyorum. Arama beni sakın. Hayatımda kimseye ah etmedim. Ama bu gece sana ediyorum. Allahım bana döktürdüğün bütün gözyaşlarını kat kat çıkarsın senden. Midesiz, tükürdüğünü yalayan, iğrenç, yalancının tekisin sen. En kötüsü de ne biliyor musun? Kendimden iğreniyorum. Senin yüzünden! Geleceğimizi düşünerek aldığım herşeyi kırmak ve yakmak istiyorum. Sen çok ucuzmuşsun. Yazık. Beni kaybetmeyi göze aldın. Okudukların ağır belki, senin hafifliğine rağmen, ağır... Neyse çok uzadı. Mutlu ol demicem, çünkü olma istemiyorum. Mükemmel bir ailen var, ama sen o aileyi bile haketmiyorsun. Bye.

Son düzenleme:

hayatım ne dedıkı sana yaaa???böle dedın ona he

pelinm canm benim ne oldu böyle anlaymıyorum kuzum bir sorunmu çıktı canm

Bizim için böylesi hayırlıymış diyerek, polyannacılık oynuyorum yine Gizemim... Zaten bu oyunda hep tek kahraman var, masallar 2 kişilikken Yapmasını istemediğim birşeyi yaptı ve biliyordu seni terkederim diyordum. Demekki önemsizmiş... Demekki göze alınabiliyormuş bazı şeyler. Gece 3'e kadar aradı, o aradıkça ben ağladım. Ben güçlüyüm, en azından onu görene dek. Gözleri gözlerime değene dek. Şimdi bizim buluşacağımız tek yer, belki bir köşe başı, belki bir ara sokak.

Canım ne oldu ki böyle off kıyamam sana kuzum ya sen kaz gündr gelecegnz için dertlenrken bu olmamlydı offf kıyamam ya ben senin bir damla yasına canm benm

Canım ne oldu ki böyle off kıyamam sana kuzum ya sen kaz gündr gelecegnz için dertlenrken bu olmamlydı offf kıyamam ya ben senin bir damla yasına canm benm

Hayatımızı yanlış insanlar üzerine kuruyoruz sanırım. Haketmediğimiz şeyleri yaşadığımıza göre öyle olmalı Gizemim.

Hayatımızı yanlış insanlar üzerine kuruyoruz sanırım. Haketmediğimiz şeyleri yaşadığımıza göre öyle olmalı Gizemim.

Bene bazen haketmdklermi yasadgmı dsnyorm milet neler neler yapıyor el üstnde tutuluyor ama ben bazen çok karamsarlasyoyorm öle normlde biz onlara sebep ugrasır didnrken bunu olmaması gerekyor canım

Bene bazen haketmdklermi yasadgmı dsnyorm milet neler neler yapıyor el üstnde tutuluyor ama ben bazen çok karamsarlasyoyorm öle normlde biz onlara sebep ugrasır didnrken bunu olmaması gerekyor canım

Aslında hakettiğini yaşayan çok az insan var. Biz galiba puzzle'ı iyi yerleştiremiyoruz!

gelir gelmez bi şoka uğradım,neler oluyor pelincim???

biz burda ne badireler atlattık hep beraber, sana da yararımız olur belki hem???

Kursuma gittimm geldiimm şimdi ev işlerine girişicemm, gelinciklerime bakım dedim ama üzgünmüş gelinciklerim

5 ay, 1 hafta... Sanki rüyaydı. Artık herşey boş. Bomboş. Ve bütün beyazlar gri. Çünkü bu masal çok kirlendi.

Canım güvenini sevgini sarsıcak aşkınızı kirleticek ne yaptı? aldattı mı yoksa

Berfiniim senin niye sinirin bozuldu

kızlar ben geldm bu gün çok yoğunuk yoktu mağazada, siinle güzel güzel konusurz die de çok sevnmiştm ama yazılanları okudum çok üzgünm smdiiii((
neler oldu kızlar berfin?pelin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…