'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ben geldm bu gün çok yoğunuk yoktu mağazada, siinle güzel güzel konusurz die de çok sevnmiştm ama yazılanları okudum çok üzgünm smdiiii((
neler oldu kızlar berfin?pelin??

aynen nilim ben de geldim daha yemek bile yemeden bi kızları göreyim dedim.
ama baktım gündüz berfin bir şey yazmamış, üstüne pelincik de dertli ama anlatmamış.

gelir gelmez bi şoka uğradım,neler oluyor pelincim???

biz burda ne badireler atlattık hep beraber, sana da yararımız olur belki hem???

Yok orkidem... Ne badireler atlattık biliyorum kuzum biliyorum Hep bu deli kıza akıl da verdiniz, ama bu sefer yok.

Canım güvenini sevgini sarsıcak aşkınızı kirleticek ne yaptı? aldattı mı yoksa

Beni kaybedeceğini bile bile biriyle görüştü. (Erkek) Ama aldatmaktan hiç farkı kalmadı kuzum inan

kızlar ben geldm bu gün çok yoğunuk yoktu mağazada, siinle güzel güzel konusurz die de çok sevnmiştm ama yazılanları okudum çok üzgünm smdiiii((
neler oldu kızlar berfin?pelin??

Nilim

nilim yenibosnadyım sana çok yakınım airporta gttk kuzenlermle

Peline çok aşırı üzüldm ya kıyamam ben onna pelinim asablcegn birseymi bu sorun

Berfincim canım erdiylemi alakalı anlat gelnce kuzum

Nazım cemrem orkidecm nasılsnz

vallahi yakınsn gizemcm keşke görebilseydim seni
yaa pelin anlat hadi vallahi mrktan ölücem burda(
görüşmesini istemediğin kişinin senle sorunları mı var cnm?
neden görüşmüş bide hiç anlamıs deilm:S
ya ama böle bitmesnn umarm en hayırlısı olsn kuzum kopmamanızı istiorm içimden öle geçio allah bilioya, doğru bi insansa affedebilirsin sende umarm

basım catlıyoo gizemim erken kalktım bugun kurs vardı bıde bılgısayarlı bıraz daha yogun ve zor konuyu anlamaya calısmaktan beynım catladı, bide cıkınca nargıle ıctık arkadaslarla oda bas agrısı ıyıce fena oldum yani. annaniş gelıyo yarın sımdı onun ıcın hazırlık yapıyorum yemek falan yapıcam evı temızlıcem , sigara kokusuna dayanamaz ablamda içiyo malesef perdeleri falan yıkıcam rahat etsın geldıgınde sultanım

önemsiz bişi olsa eminimki aşkını silip atmazsın. hayırlısı olsun hakkınızda,, üzülme desemde boş biliyorum ama nolur kendını hırpalama canım benim

nazım agrı kesci al canm yat dinlen uyy perdede yıkarmıs valla senin gibi torun istyorm ilerde düşünceli minik

Pelinm naza katılıyorm böyle btti dyosan önemli bsey demmekki baska trlü bizler böyle dgcek türde insanlar deglz çünkü herbseyİ bagslyorz herkese hakettgi kadar degerr vercez gerekrse

Nilim yakınz ama en kısa zamanda ben tekrar braya gelcem biz muhakak grsrz yine canm

ama pelin ağlama vallahi ağlarm(((

Hayır ağlama kuzum

Peline çok aşırı üzüldm ya kıyamam ben onna pelinim asablcegn birseymi bu sorun

Aşamıcam Gizemim. O aşsaydı Gitmeseydi mesela. Nefret ediyorum ondan nefret

Kuzum bizim arkamızdan türlü türlü iş çeviren, içkici, o ortamdan o ortama akan, her gördüğü kıza göz diken iğrenç bi insan!!! görüştüğü kişi. Kimbilir belki akşam da ortamlarında kız vardı Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın Benim tertemiz duygularımı da kendi bataklıklarına sürüklediler
Ama abim beni uyardı, ben illa burnumun dikine gittim. Allah beni de kahretsin

önemsiz bişi olsa eminimki aşkını silip atmazsın. hayırlısı olsun hakkınızda,, üzülme desemde boş biliyorum ama nolur kendını hırpalama canım benim
Atmam! kesinlikle atmam. ( Çok savaş verdim Ama artık yeter nazım
Pelinm naza katılıyorm böyle btti dyosan önemli bsey demmekki baska trlü bizler böyle dgcek türde insanlar deglz çünkü herbseyİ bagslyorz herkese hakettgi kadar degerr vercez gerekrse

Haklısın Gizemim. Hakettiği kadar değer verilmeli... O bana değer verseydi zaten gitmezdi...

off pelinm ne desek boş, ya ndn gidioki peki seni kaybetmekten daha vahim bi durummu o ortamda bulunmak,
sinir oldm vallahi sen o kdr seviosn onu karşılığı bu mudur yani!

canım bu dedigin tarzdda bryle ben gitsem erkek arkm beni terkeder o yapsa bende aynını yapardm bu konuda katıyım negdgi belrszlerle taklmasna snr olurum adam kötü ne dye yanında gdersn biz acaba dye düşünmek zorndamyz ya valla canım sana hak vermyorm desem yalan olur

Ama ne olur aglama Lütfen sil gözyaslarını bak anlattn ve biz hep sana destek olcaz canm

off pelinm ne desek boş, ya ndn gidioki peki seni kaybetmekten daha vahim bi durummu o ortamda bulunmak,
sinir oldm vallahi sen o kdr seviosn onu karşılığı bu mudur yani!

Buymuş Nilim buymuş Sevdiğim adam koskocaman bir yalanmış...

Ağlasam da zırlasam da en doğrusu buydu. Onun içinde buymuş. Gece 3'e kadar zır zır aradı, bugün bir kere bile aramadı:) Demekki ben yetmemişim ona, az gelmişim. Allah gözünü doyursun inşallah. Ben eminim ahım tutacak. Tutsun da zaten
Ben onun için abimi karşıma aldım, istemiyorum dedi onunla olma lütfen dedi Dinlemedim, güveniyorum dedim Abim benimle 4 buçuk aydır konuşmuyordu Tatillere gelirdi aynı evde iki yabancı olurduk Ben kim için nelerden vazgeçmişim Allah belamı versin niye seviyorum ki onu hala

senin iyiliğini düşümeyen biriyle senin lafına rağmen görüşüyorsa haklısın ne diyebilirm ki.. Allah hayırlısını versin inşallah, elimizden ne gelirse yaparız senin için. Yaşamayan bilmez ama anlıyorum kuzum seni:26:

şıııışşştttt duymayayım beddua etme kendine.
Allah sana sağlık sıhhat versin, o senin abin her koşulda yanında olacaktır.

Sağ ol kuzum Biliyorum anlıyorsunuz Çünkü burada birinin canı acısa aynı şeyi bende yaşıyormuş gibi hissediyorum
Hayırlısı...

şıııışşştttt duymayayım beddua etme kendine.
Allah sana sağlık sıhhat versin, o senin abin her koşulda yanında olacaktır.

Evet( 2 haftadır konuşmaya başlamıştık Öyle mutluydum ki.. Evren'i kabullendi demiştim. Ama o her zamanki gibi haklı bense haksızdım

Şimdi bana pişkin pişkin mesaj atmış. Akşam görüşelim mi diye. Hangi yüzüyle görüşmek istiyor acaba benimle?

pelinm ne dicemi inan bilemiorm:S
süründür cnm eğer kendini iyi hissettiricekse sen hak etmediklerini gördün ama o hak ettiklerini yaşasın bırak

pelinim canım üzme kendni sakın ya kıyamam sorttrr ama mutsuzsan bosver cdden pelin bunun garantsni versn olmadı ya sen 1 kez daha üzülmstn canım ben kıyamam sana üzme kendni

ben buralardayım da kimseden ses çıkmayınca benim de sesim çıkmadı.

saçlarım çoook dökülüyor kızlar bi sıcak yağ bakımı yapayım da sabaha kadar dursun kafamda yağ dengesini düzenleyeyim.

öle yapınca dökülmesi mi engelleniomus cnm, benm de erkek arkadaşımın dökülüo ben bi an önce kel kalsn diorm hatta daha karizmatik olucak sakallarla ama o kendini saçlı istio:)
napsak bilemedm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…