'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

öle yapınca dökülmesi mi engelleniomus cnm, benm de erkek arkadaşımın dökülüo ben bi an önce kel kalsn diorm hatta daha karizmatik olucak sakallarla ama o kendini saçlı istio:)
napsak bilemedm:)

saç dökülmesini engellemekten çok saçlarım aşırı kuru ona öyle yaparım, uzun zamandrı bakım da yapmıyorum,hem mevsim de değişti reaksiyon verdi saçlar,bugün sevgilimin evine gittim resmen iran kedisinin tüy dökmesi gibi saç döküyorum,o da şaşırdı.

benim sevgilimin de hafif dökülüyor, çok dert ediyor saç ektirecekmiş:)

erkek tipi saç dökülmesi bizim gibi olmuyor o konuda yardımcı olamıyorum da.

anladm cnm benm sorun ettiğim yok ama o da kendini iyi hissetsin istiorm devamlı saçlarını kazıtır bence daha güzel böle:))
umarm sende bi çözüm bulursn cnm bakımını yapınca azalır o halde

hahahaha bu saç meselesi bizdede var
2 aydır tutturmuş saçlarımı kazıtıcam
Neden diye sordugumda saçlarım daha gür çıksın diye diooo Alıyo beni bi gülmeee
yaş olmuş 26 daha ne kadar gür çıkıcakkk bide kaçkıran olucak al başına belayı
Yazın uzatmıştı hafif saçlarını ozaman çok fena döküldü her sene çekilmiş fotoları yan yana koyduk yanlar hafif açılmış bazen dalga geçiyorum keltoşum diyeee sinirleniyo
Ama hoşumagidio napimmm
Dioki aşkım kazıtıcamm iyi diyorum ama bi süre beni bereyle görüceksin dio Niye diyorum keltoş olucam yaaa o yüzden diyo
Artık keltoşum diyorum
Alışsın yavas yavas

kızlar size hiç sorunla gelmedm gelmekte istemezdm ama canım sıkkın resmen basndan savıo gbi mslar gecen yıl bu zamanlat herseye tmm cnm derdi msjda şimdi kısalttı tmm dyo ben tahamlm yok gecen yıldan tecrblym ya davranslarna çekl düzen ver yada ben olmcam dedim

Valla ben ilgi sevmem benle herseklde ilglenen ilgye aç olan bri var ama en çok ilgi veren hos ilgszlk hosma gder ama bu ilgszlk degil başından savmak bana dÜn neden gülmyosn seni bir güldremedm dedi bana mı kzyosun dedi anlyoe kızıyorm her aradıgmda caıntır oynayan bri silah sesleri ve ben artık yoruldum saygı olmalı kendsi ögretmsti giz ben aradgmda benle ilglen dyen biri artık kendni düzeltene kadar byle davrncgm dyende benm

Özet geçersem mutlym beni üzmek zor ama o üzülecek canımı sırf sıktıgı için

Son düzenleme:
topiğimizin üstünde kara bulutlarmı var nazara mı geldik ki kızlar anlamadm(
gizemcm belki başka bişi vardır cnm ya sana ilgisiz olan biri deildi ki, dönem dönem olabilir cnm böle davranıslar sende biliosn bunu

ayy sorma geçen yıl bi ara saçım gür çıkacak diye kazıttı hem de kıştı, ben de gözüm alışmamış,hem de sevemedim öyle.
bi garip oldum,hatta uzaklaştım biraz sanki o değilmiş gibi geliyordu.
kafasına falan bakamıyordum,kendisi de fark etti şimdi kesmez zaten beni öyle gördükten sonra.

illa her davranışın altında bişiler aramamak lazım bence gizemcim, bazen insanın duyguları geçici olarak devre dışı olabiliyor.
hatta bu zaman zaman bende de olan bi şey, sevmemek değil de biraz kendi halimde olmak isteyebiliyorm.
ne desem bilemedim ama bi de bu açıdan bak.

topiğimizin üstünde kara bulutlarmı var nazara mı geldik ki kızlar anlamadm(
gizemcm belki başka bişi vardır cnm ya sana ilgisiz olan biri deildi ki, dönem dönem olabilir cnm böle davranıslar sende biliosn bunu

Bilmyorum yani inan arkaddasma anlattım üstne düş ilgli davran dedi bende hakettgni düşünmyorm dedi,

Görüşmemeten kaynaklanıyo desem zaten biz kac senedr dayandın ya tez yazıyo sıkntısı var mezun olamcam dye korkusu var ama nil oyun oynuyo cidden ben anlaymrom arkdsları gelyo batak sürekli neyse ya dısarıya çıktıgı yok ama bunu ben gecn yılda yasadım bu sene sabretmcm oda bilyo

Ben gecen yıl eylülen subata kadar acı çektm subat ayındada terketti neden çünkü çok mükemml kenmden ödün verdm ezdrdm kendmi hayvanca davrndı bu yaptıgı gbi ben yinee ömrm dedim sonra ne oldu pişman oldu yalvardı koca yaz ben çektrdm degdmi yoruldum vallada bilada yorulsm

Bu sefer yapmıcam hep derim kötü olan daha degerli ben kendmden ödün vernce olmyo yazın daha degerlydm bana vakti olmayana ne yazıkkı benmde olmck böyle devam edckmi grcem

O anca bende oluyodu kendi halme kalmak hiç alısık deglm ki oyun oynarak yapıyorsa kendnce kalmayı basarılı onu bir kendi halne bırakcam bdaha kalkamcak ayaga su anda çok yanlıs yapıyo çok

Tatlım sevdiceğin okuyordu değil mi ??
Vizeler yaklaştıgı için olabilirmi hayatım ??
Kesin bişey vardır balım kendisiyle ilgili. Sen üzerine düşeni yap nu sıkıştırma nolur. Benimkine hemen hemen her gün olur bu. Rhat bırak beni der ben düzelirim der. Sen merak etme tatlım ciddi bişey yoktur. Hemen kızma ama. Konuş güzelce bi sorun varsa benimle paylaşabilirsin de. Birlikte çözüm arayalım de. İnan faydası oluyo tatlım.

o zaman başka tatlım, sanki hatırlar gibiyim sanırım sen demiştin yoğunluktan buluşamıyoruz ama arkadaşı çağırsa gidiyor diye???

senin değerini bilmesi lazım, yokluğunda neler olduğunu gördü, demek ki boş bırakmaya gelemeyen biri.

seni üzmesin bak kulağını çekerim

gizem biz ne desek olmuo zaten sende biliosn, istersen değerini anlaması için ilgi gösterme eğer vicdanın rahat olucaksa sonuna kdr devam et,o senden ayrıyken sen ölüp bitmezsn cnm o da bunu bilio, seni bıraktığında bi daha gelişinde seni aynı yerde bulamamstı bunu kendinin de bilmesi lazm,geçen sefer fotograf kursuna verdn kendini ama bu sefer bu kdr ufak bişiyle kalmaz gibi gelio değişimin, anlaması lazm bişileri
seni seven biri ama bi an önce bu ruh halnden kurtulması lazm, tez vs bunlar bahane deilki ilgisizlk için bizimde sınvlarımız tezlerimiz oldu daha da bağlıydık cnm, uzaktayken dha bile insnalar bağlı oluolar, düzelicektir ama bişilerin dank etmesi de sart

Cemrecim haklısın ben gecen yıl hep öyleydm bu yıl böyle olmucam dedm cidden iyiler kaybedyo mhakkak acısını cektryolar evet vizeleri var tezi var cauntırı oynu batagı var kötü dsnmem bu insan hep evinde içksi yok gece ortamı yok saolsun lütfedyo ama bunlarda batıyo bgun agırlıgmı koydum

Bana dedgi sey sen kardesnle airporta gderken slemedn gdnce söledn bende babamn haberi var soncta bda bahanennmi sende cogu zaman bryere gdnce gttgn zaman haber veryrdn dedim sonra davranslarn batıyo bu sene igneler bana degl sana gelr dedim

Bende insanm hep derm ben kitap okumak kendmi dnleyp yalnz kalmak isterm derm hatta ünideyken aglardm kendm kalaym dye bu yazda tek tatile gdp telefonlaı kapamak istedm kendme gelmek istedm cldden ben dyorsam oda desln giz ben mutsuzm bsey var dersler ödev tez yordu beni desin anlarm demiyorsa basından savuyorsa anlamam

saç olayı bızdede var açıldı kenarlardan bi ben var kafasında bak minnak goruyomusun bu benı der evet derım ben 3 bucuk yıl once gormuyodum o benı der saclarını ben dökmüşüm

Gizemimm bu aralar neredeyse her arkadasımdan aynı sıkayetı duyuyorum oyun bagımlılık yapıyo ve sadece sevgılılerle degıl tum hayatla kesıyolar baglantılarını, bi kulaanıı cekk durumdan sıkayetcı oldugunu bellı et sınavlarına calıssında bıtırsın okulunuu

Ben gecen sefer 3 gün agladm sonra hayatı kendim biçtm yaptım bir seklde olsa tutund hatta daha iöten güldüm 5 ay gülememmin acısını çıkardım 2 hafta ayrıydık ama o iki hafta gülemedgm 5 ayı ödedm ödetrdm bu sefer böle olmaz o zamanki giz büyülenmsti gözü kördü kfredlse canım dyecek durumdaydı o mükemmlk sıktı onu kimi sıkmaz ki arkadasları çok mükemml olms dye kızlar terketms hep bunu bana söledgnde ona baksmdan herseyi anlıyodu insanlar hayin

En yakın zamanda buraya paşa paşa kendi istegyle gelcek yoksa yapcaklrmdn bugnkü gbi hoşlanmck ben hiç gel özledm demicem şu durumu dzeltmesi için ya gelcek ya gelcek

Kulak çekme konsunda doktoramı yapcam kısmetse canım yahu benim gibi insan kolay parlar kolay söner sorunumda olmaz ilk kez dert anltyorm dertmide bilemedm kaç zamandr yazıyorum ilk kez canım sıkkın cidden canımı sıktı yaa tam öküz yeminlen orda olup agzına vurasım var seviyorum ama şu anda snrlym yani yaa bide anlamıyo sinrmi aylar sonra ilk kez kızdım neden ciddye alsn ki ama hizaya sokcam 3 aşamalı egtm planı beklyo onu başak burcuyum hep der plan içinde plansn aynen öyle yapcam ona

Erkekler bizim gibi duygularını dışa vurmuyo canım benim. Ben 1 hafta sıkıştırırım benimkisini bişey mi var var bişey biliyorum tavırlısın diye. Anca lütfedip zar zor söylüyo bu seferde ben üzülüyorum neden baştan söylemedin diyorum yardımcı olurdum diyodum.
Benimkininde ps si var top koşturması var balım çok şükür aldatması yok gece hayatı yok ne dediysem yapıo. Arkadaş cevresini değiştirdi benim için. Ama erkek bu sonuçta çok sıkamıyoruz ki balım hemen sıkılıyolar.
Birazcık konuşmayı denesen hayatım ?? Güzelce ama tatlı tatlı kızmak bağırmak yok. Tavırlı konuşmak olmasa. Nasıl olur canım benim ??

Dediklerne sonuna kadar katılıyorum gecen yıl bu dedklerni hep yaptım dogru tatlı dile olunca güzelce sonclanıyo ama tekrarlanıyo ama yine iyi davrancam kesin, uyuyp kalkınca yarın sabahta böyle olur güzlce knsrm uykusuzum bugn o yüzdenmi bu oldu bilmyorm ama tahalm anca uyuyp kalkınca geçer cadılık yapmak istemem yapamamda üzülrm ama bende üzülmekten korkyorm canım sıkkın bununn üst devresi üzülmektr

kafa dagıtıyodur belkı canım evden cıkmayan bırıyse yapıcaa tek sey oyun ben bıle bı ara sarmıstım oyunlara, askerdeyken aklı kalmasın dıye pek gezınmıyodum evdede yapılabılcek en guzel aktvıte oyun. sıkma canını bı yanlıs davranısta bulunmamıs enişte seviyoo senii ama sölee aklını basına alsın kaçırmasın senin gibi kızıııııı

Vallla kafa dagtyo son senesi bidaha yasamıcak böyle hayat hattaha hayata atıldgnda çok merak edyorm oyuna vakti olcakmı diye bakalım bu senede dayancaz çekcez

Kızlar fena halde rahatladm brazdan kuzenlerle komedi filmi izlicez iykde yazmısım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…