çok ilginç ilk defa böyle birşey duyuyorum yemin ediyorum bana olsa acı çektirrim kimse kimseyi bu hale getirmez bu dengesizliktir yahu
Hayır ne olsa anlatırım ama gerçekten bişey yok. Eve 11 gibi gitti ne güzel konuşuyoduk aşkımlı canımlı. Sonra uyuya kalmışım ben masada başımı koyarak. Msj atmış 1 tane askım napıosun diye. 1 saat sonra uyanınca gördüm aşkım uyuya kalmışım( dedim. Biliyorum dedi. Öyle başladı inan bende anlamadım
Anlam veremiyorummm
Birazdan arayıp sorucam ama derdi neymiş
Çok umursamaz cnm acı işlemez ona, öyleki bazen üzülüeüm onu üzdüğüm için özür v.s. dilerim. Bana derki sen kimsin ki beni üzüceksin beni kırıcaksın
Beynimden vurulmuşa dönerimÇekilirim kabuguma umursamaz olması benim canımı çok acıtıyo.
ay ne kadar saygsız bir cümle... hoşlanmadım... "sen kimsin ki" ne demek ya, Allah'ım sen korucanım sen, sana böyle davranan bir insanla evliliği düşünüyorsun, demek ki bunlara rağmen yaşadığın çok güzel şeyler var, bir şey diyemiyorum...
ufcık seylerden bile mutlu oluyorum ben. O an ki sinirim öfkem hemen geçer. Bi gülmesi kahkası yetiyo bana. Başka bişi umrumda olmuyo. Ama bazen sevgi yetmiyo bu tür konularda. Ne kadar aptalım diyorum ama elden bişey gelmiyo beyinden atsam kalbimden atamıyorum.
Çok umursamaz cnm acı işlemez ona, öyleki bazen üzülüeüm onu üzdüğüm için özür v.s. dilerim. Bana derki sen kimsin ki beni üzüceksin beni kırıcaksın
Beynimden vurulmuşa dönerimÇekilirim kabuguma umursamaz olması benim canımı çok acıtıyo.
biz böyleyiz işte onlar hemen sinirlenince sen kimsinki vs.derler varya çok sinirlendim benimkinede kötü davranasım geldi şimdi hee sen anlattkca
ne biçim konuşuyor o seninle ya? Sinir oldum... Büyük bir saygı problemi var aranızda. Bu tutumu değiştirmesi lazım beyefendinin, anlayış yoksunu insan. Kolay gelsin canım, yorma kendini çook, her şey mükemmel olmak zorunda değil...
benim bir buçuk sene oluyor, şimdiye kadar ne bağırmasını duydum ne bu tarz cümlelerini, hamd olsun... okurken bile sinirden ellerim titriyor, başıma gelse hem ağlarım hem de konuşmam herhalde bir haftaannemin bir tespiti vardır bazı çiftler hakkında "sevgi var; ama saygı yok". böyle çiftler evlenince nasıl mutlu olur ki, şimdi evde kavga olduğunda "sen kimsin ki" mi diyecek sineray'a sevdiği... hiç kırılan kalbi düşünmüyor mu bu adam (
"Seni dinleyince kavga ediyorum canım sıkılıyo ben kafamı dinlemek istiyorum o kadar, ayrılalım demedi, kızmıyorum sadece bırak kafamı dinliyim."
dedi kendileri..
Bende..
"Peki istediğin kadar dinle ama hiç bişi olmamış gibi bana geri dönme. Gerçekten sana ne oldugunu anlayamıyorum. Bunları yasıycak sana hiç birşey yapmadım ben. Allahikimiz içinde hayırlısını versin. Sen kafanı dinle. Ama eminim ki evlenince çok büyük şeyle olucak klafam çok karışık. Beni çok eziyosun. Bunları hakedicek hiç birşey yapmadım ben"
Dedi ki..
"Hiç bişey olmamış gibi sen davranıyosun. Ben bankaya gidiyorum."
Bende...
"Ben seni iplemesem gecenin 3ünden beri ağlamazdım ama zerre kadar umrunda değil kiiii naptım ben naptım hadi söyle."
"Bişey yapmadın tmm" dedi
"Söyle yaa söyle naptımm ben hatamı söyle" dedim
cvp yok !!
Bu çocuk beni kanser edicek kanserrrrr
"Seni dinleyince kavga ediyorum canım sıkılıyo ben kafamı dinlemek istiyorum o kadar, ayrılalım demedi, kızmıyorum sadece bırak kafamı dinliyim."
dedi kendileri..
Bende..
"Peki istediğin kadar dinle ama hiç bişi olmamış gibi bana geri dönme. Gerçekten sana ne oldugunu anlayamıyorum. Bunları yasıycak sana hiç birşey yapmadım ben. Allahikimiz içinde hayırlısını versin. Sen kafanı dinle. Ama eminim ki evlenince çok büyük şeyle olucak klafam çok karışık. Beni çok eziyosun. Bunları hakedicek hiç birşey yapmadım ben"
Dedi ki..
"Hiç bişey olmamış gibi sen davranıyosun. Ben bankaya gidiyorum."
Bende...
"Ben seni iplemesem gecenin 3ünden beri ağlamazdım ama zerre kadar umrunda değil kiiii naptım ben naptım hadi söyle."
"Bişey yapmadın tmm" dedi
"Söyle yaa söyle naptımm ben hatamı söyle" dedim
cvp yok !!
Bu çocuk beni kanser edicek kanserrrrr
canım benım ask anlayısımda uzmeye uzulmeye yer yok, kucuk atısmalar olabılır tabıkı sureklı sen kahkahalarla dolu olmuyo kımse ama boyle uzulmeyıde haketmez, ben nasılkı o ıncınmesın dıye kıvranıyosam oda kıvranıcak. Aşk budur cunku uzmemektır el ustunde tutmaktır bana gore. Küçük bi tartısmada bile saygıyı bozmamak gerekir. ben normal kız ve erkek arkadaslarıma bıle saygıda kusur etmem ve saygısızlıgı asla kabul etmezken Sevdigime bın kat daha hassasım ne kusur ederım nede kusuru hoş görürüm. Çok sukur sevgılımın yapısıda benım gıbıde sorun yasamadık bunca sene artık yasıcamızıda sanmıyorumnazıma katılıyorum yine
yaa ne bu ömrün geçmez cidden hergün değilde haftada bir bu olsada çekinmez arkadaşalr neden kendinizi bu durumlara düşürüyorsunuz evlendinizmi çocuğunuzmu var o olmazsa ölürmüsünüz lütfen 21. yüzyıldayız ve özgürlüğümüz var feministçemi oluyor bilmiyorum ama insanca yaşamak bu tabikide birilerini seviyoruz ama herşey karşılıklı gece 3 ten beri ağlamak ne demek kim için resmen umrunda olmayan biri içinmi hadi sinirden yapıyordur sinir geçince aşkım diye msj atmak ne patavatsız
kızlar bu olanlardan sonra iyi özelliklerinizi gözünüzün önüne getirseniz bile yine aynısı olucaktır o çok mükemmel aşklar evliliklerde böyle bitiyor umarım tez vakit herkes yolunu bulur benim tahamülüm yok kayıtsızlığa ya empati uygulasın yada başka birşey
tüm erkeklerde böyle değil ayrıca ben görmedim böyle eden böyle yapan kimsede vazgeçilmez değil
canım benım ask anlayısımda uzmeye uzulmeye yer yok, kucuk atısmalar olabılır tabıkı sureklı sen kahkahalarla dolu olmuyo kımse ama boyle uzulmeyıde haketmez, ben nasılkı o ıncınmesın dıye kıvranıyosam oda kıvranıcak. Aşk budur cunku uzmemektır el ustunde tutmaktır bana gore. Küçük bi tartısmada bile saygıyı bozmamak gerekir. ben normal kız ve erkek arkadaslarıma bıle saygıda kusur etmem ve saygısızlıgı asla kabul etmezken Sevdigime bın kat daha hassasım ne kusur ederım nede kusuru hoş görürüm. Çok sukur sevgılımın yapısıda benım gıbıde sorun yasamadık bunca sene artık yasıcamızıda sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?