kızlaaar sizden çok uzak kaldım
çok özledim..
telomeeeeeeeeerrr gördüüüm aşaaada seniiii yıllardır gormedıgım arkadasımı gormus gıbı mutlu olduum nerelerdesııınn sennnnn
wuuu kim gelmiş
nerdesin sen merak ettik
bu arada orkidenin teli varmı sende
kuzuuuummmm
depresyondaydım :) şafak sayıyorum hala,atarsa 83 :)
okul başladı, kurs başladı. koşturmaca devam ediyo.
dün ki van depremini duyunca orchidea geldi aklıma. o iyi mi? haberiniz varmı?
kızlaaar sizden çok uzak kaldım
çok özledim..
canım cook andık senı cokkieyle cok merak ettık ozledıkkk. Biticek inşallahh şafaklar enişte nasıl iyimi? bızde haber alamadık orchıdeaden onuda merak edıyoruz cok
canım seni gördüm çok sevindim nerelerdeydin kaç zamandır foruma bile girmedin yaa
off orkideden haberimiz yok napcaz keşke birileri ulaşssa
minnakım. ben de sizi özledim vallahi.
enişte de iyi çok şükür. usta birliği ankara göl başı ahiboz köyünde :) karakolda jandarma.
ben sizi face.den falan ekliyim ya giremeyince özlüyorum
cookienin yoktu ama onu biliyorum.
sizler naptınız nasılgidiyo. çok şey kaçırmadım inşallah? geçmişi okuyacağım ara ara :)
bulusma yaptık ikeada bi onu kacırdın keske sende olsaydın canlı canlı gorseydık senidee :)) oku bol bol sureklı gundemımız degısıyo cok aktıf gelinleriz masallahozelden msj atıcam sımdı canım. iyiki geldın yaa inan cok cok mutlu oldum senı gorunnceee, askerim geldi biliyosun işe bile girdi cok hızlı :) düğün tarıhımız belli oldu ama daha nişan tarihimiz yok 30 haziran 2013te everiyosunuz beni
Bu arada bugun sevdiceğimle 41 ayımız bitti onun serefıne sıze pasta ıkram ediim ,ağzımız tatlansın
Eki Görüntüle 278399
OHH NİCE NİCE 41 AYLARA, SENEYE DİCEM AMA SAĞLIKLA HAYRLISIYLA NAZLIM
41 kere maşallah :) daha nice uyumlu, huzurlu, mutlu günler yaşayın...
Evet kızlar ara vermiş bulunmaktayız.6 senede ilk defa
arama diye mesaj attı.
"Aramıyorum yaa arsamıyorum.bana değer bile vermeyen insandan saygı bekliyorum ne aptallık. Beni kaybetmekten korkmayan insansan sevgi bekliyorum ne kadar cahilim yaa.Napıyosan yap artık gerçekten tahammülüm kalmadı. Saygısızsın ve hiç değer vermiyosun."
o..
"Ya al işte, sen hakaret ediyosun bak ben bişi demiyorum ve yapmaya devam etme rica ediyorum ağır konuşmak istemiyorum."
"Artık hiç bişi demene gerek yok. Benimle iddi düşünen insan biraz anlayıslı olur.Ve beni düşünür. Ben gecenin 3ünden beri ağlamak zorunda değilim. Neyse gerçekten benmde kafamı dinlemem gerek. Çok ağır bi yük oldu çünkü artık tasıyamıyorum."
o..
"Tamam ozaman sende dinle biraz."
"Tmm sende lütfen düşün evlenince nolucak?? Ben pişamn olucagım bi evlilik yapmak istemiyorum. Mutlu olucagıı düşündüğüm için 6 senedir seninleyim.Ama kafamı kurcalıyan seyler var."
Dedim ve bitirdik kızlar...
Minnağımmmm 41 kere maşallah kuzum:) Pastadan alabilir miyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?