- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Yaaa kuzum yapma nolursun, neden böyle oldu ki şimdiKonuyu okudum biraz ama bu kadar büyümemesi gerekirdi
Naz nice 41. aylara canım bizimde geçen gün 74. ayımızdı ama artık değilÇok garip hissediyorum kendimi yavas yavas beynim uyuşuyo sanki
inşallah kendine gelmiş şekilde geri döner... herkesin bir derdi var ve herkesin derdi kendine büyük... sen ara veriyorsun, ben özlemden kafayı yemek üzereyim, birinin ailesi karşı çıkar, deprem olur, terör saldırıları düzenlenir... hayat güzel demeye devam...
ay cok uzuldum canım yaaa konuyu alttan alması gerekırken gereksız yere uzaattı nası bı hal aldııbitmezsiniz ama yıpranırsınız yıpratırsınız boyle
Bu sefer gerçekten düşünmemiz lazım. Onun için değil ama bu sefer kendim için karar vermem lazım.
ince eleyip sık doku derler ya canım aynen oyle yap cunku sadece kendımıze koca degıl cocuklarımıza babada olucak kısı olucak bızım karar verdıgımız kısı. 74 ay dıyosun benım 41 ayda elım kolum nefesım oldu senın ıcınde oyledır. ayrılık cok zor ama oda kendını toparlamalı senı uzerek ezerek devam etmez. az degılkı bi ömürü paylaşıcaksın. Allah hayırlısını versın canım ınsallah toparlar kendını
tabiiikiiiiiii ballıımm afıyet bal seker olsuunn :)) maşallah içinde tesekkur ederımevrenden haber varmıı aramalar devammı
Kendi istedi cnm. Ben elimden geleni fazlasıyla yaptım. Daha yapıcak bişeyim kalmadı
tatlım arasın; ama değişmiş olarak arasın. yine aynı şeyler olacaksa aramasına gerek yok. bu kızcağız öyle de üzgün böyle de üzgün sonuçta... sineray, sen inci yatak odası armağanı alan arkadaştın di mi?
nazım nice 41 aylara maşallah
cemrecim bence 1 güne kalmaz arar aramasına ama inşallah değişip ara cidden yani değişmezse zorlamaya değmiyo
mutgul hoşgeldin
pelinim mutlu olmana sevindim umarım herşey çok güzel olur
pelinim mutlu olmana sevindim umarım herşey çok güzel olur
İnşallah cnm benm. Tek duam o suan.
Hatasının farkında bunun için mutluyum bebeğimm. Henüz affetmedim, bu kadar kolay değil
İnşallah kuzum. Pozitif enerji yolluyorum sana
Asminikul_ nerdesiniz güzel bayan:) Çiçeği aldınız mest oldunuz tabiii di miiiiiiAsmim az once yazmayı unuttum özürlerimi dileyerek doğum günün kutlu olsun diyorum:) Umarım yeni yaşında çok çoook mutlu olursun balım
Hatasının farkında bunun için mutluyum bebeğimm. Henüz affetmedim, bu kadar kolay değil
İnşallah kuzum. Pozitif enerji yolluyorum sana
Asminikul_ nerdesiniz güzel bayan:) Çiçeği aldınız mest oldunuz tabiii di miiiiiiAsmim az once yazmayı unuttum özürlerimi dileyerek doğum günün kutlu olsun diyorum:) Umarım yeni yaşında çok çoook mutlu olursun balım
cerencim kafan yerinde değil. varsın bni unutta iyi olTeşekkürler tatlım benm 1 saat 20 dakika geçti daha bişi yok beklemedeyim
Berfin cnm nice senelere kusura bakma kutlayamadım balım
İnş. Çok mutlu olursun tatlımm
yardımlarınız için sağolun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?