- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
meraba kızlar, uzun zamandır yazmıyodum buraya buluşma falan olmuş kaçırdım ne yazık ki(
sizlere bişey danışmak istiyorum sözlüyüm ben kaynanamlar akrabalarıyla birlikte beni görmeye gelicekler onlara farklı yiyecekler hazırlamak istiyorum. aklınızda olan yaptım harika olmuştu :) dediğiniz tarifler varmı bol çeşit olan bir menü hazırlamak istiyorum. fikirleriniz benim için çook önemliii
Ben deeedimmm
cemrem çok üzüldüm yaa hayrlısı ama yaa(
pelinim h.geldin düzelmiş gibi aranızz sevindim yaa
kızlar ben geldiim . Umudumu tekrar kazandım, bikere daha gurur duydum bugün Türk olmakla.. Öyle vatan aşkıyla doluyduki yürüyüş ..
Vandaki depremede cok uzuldum yaa Orchidea vanda değilmiydi?? ben mi yanlıs hatırlıyorum aklıma ilk gelen o olduordaysan umarım iyisindir canımmm
YAAA ORCHİDA DA OORDAYDIIIII,(((((((( TELEFONU FALAN OLAN YOKMU BURDaaa
yelizcemle orkide oje topicindeydi cnmKötü bişi var mı acaba
Ama büyük ihtimalle net tlf hatları kesilmiştir
Allah yardımcımızzz olsun
Kızlar msj attı benm odun "Acıdımı kafan :)" diye cvp vermedim 20 dakika geçti üstünden. Yazıcak bişi bulamadım
kızlar bizde bugün tam 3. yılımızı doldurduk koskoca 3 muhteşem yıl inanamıyorum bazen allahım kalplerimizi de ellerimizde hiiiççç ayırmasın inşallah ,,,
iki haftadır görüşemiyoruzonun işleri dolayısıyla ama yanımda olduğunu hissettiriyo benim canım sevgilimmm ÖMRÜMM SENİNDİR....
nazım nice 41 aylara maşallah
YAAA ORCHİDA DA OORDAYDIIIII,(((((((( TELEFONU FALAN OLAN YOKMU BURDaaa
o ne demekmiş öyle ya dalgamı geciyor yaaaa cemrem
yazma cnm
Hayır senin dedim.
hayır dinlemeye devam edelim o zaman dedi dahada msj atmadık.
of be gelincikler bugun cok uzuldum. dgünümden keyif bile alamıyorum. iş yrinde kesilen pasta bile israf gibi geldi
vandakı olaylara ya sey kızlar yardım edebılır mısın batanye yardımı eskı ama kullanabılır ayakabı...ordakılerı sıcak tutabılecek bırsye yollayabılır mısın...
ben etrafımanda almaya çalışıyorum.. dün devlet daha gıtmemıs ınan gozlerım dolu dolu zoruma gıdıyor...bırı dokunsa dalacam sınırlıyım...
lutfen vana yardım edinevde bişi bulamazsam bile günlük battaniyemi göndercem.. nakit bulamazsamda kendi ayakkabılarımı göndercem
onların bızden baska kımsesı yok.terörden zaten çekiyorlar biz yardım edelim
mng ve ptt kargo ücretsiz yardım alıyormuş
ama böyle cılkı cıkar ya o ne msjlastınız öyle sonra devam edelimmiş yazma cnm dinlesin kafasını yazmaaaa!
Yok cnm yazmıyorum yazmıycamdaa
Yurtiçi kargo sitesinden alıntı:
Yurtiçi Kargo Van’a Yardım Gönderilerini Ücretsiz Taşıyor Van’da meydana gelen ve Yurtiçi Kargo ailesi olarak olarak bizi de oldukça üzen deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlara yönelik tüm yurtta seferberlik ilan edilmiş durumdadır. Van depremi ile zarar gören depremzedelere yardım amaçlı ulaştırılmak istenen ve şubelerimize getirilen yardım gönderileri Yurtiçi Kargo tarafından ücretsiz olarak önce bölgeye ardından Afet Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Genel İhtiyaç listesi; Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler, pet şişede su, elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcıdır…..
Yok cnm yazmıyorum yazmıycamdaa
Yurtiçi kargo sitesinden alıntı:
Yurtiçi Kargo Van’a Yardım Gönderilerini Ücretsiz Taşıyor Van’da meydana gelen ve Yurtiçi Kargo ailesi olarak olarak bizi de oldukça üzen deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlara yönelik tüm yurtta seferberlik ilan edilmiş durumdadır. Van depremi ile zarar gören depremzedelere yardım amaçlı ulaştırılmak istenen ve şubelerimize getirilen yardım gönderileri Yurtiçi Kargo tarafından ücretsiz olarak önce bölgeye ardından Afet Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Genel İhtiyaç listesi; Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler, pet şişede su, elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcıdır…..
canım 88liyim. 23 24mü bilmiyorum:Sberfincim iyiki dogdun öle deme demedinmi bak kızcam sana heee!!!!!!!!
Allah kalanlara sağlık versin..
tabiki elimizden gelen yardımlarımı yapıcaz yapmısızdır belki de...
lütfen bugün senin en mutlu günün kaçlısın sen peki???
saol cemre
mutlaka göndercem.
yemek kartım var şirkketn verdkleri. onu alış veriş yapıpmı göndersem:S sumu alsam guru gıdamı:S
canım 88liyim. 23 24mü bilmiyorum:S
saol cemre
mutlaka göndercem.
yemek kartım var şirkketn verdkleri. onu alış veriş yapıpmı göndersem:S sumu alsam guru gıdamı:S
canım 88liyim. 23 24mü bilmiyorum:S
Şirkette iki iş birimiyle para topladık gıda yardımı gönderiyoruz bişzde operatörlere boş msjlar attık onlarda iletilecek ama inanın bende çok gitmek istiyorum o bölgeye belediyeler ücretsiz gidiyorlar yardıma kargolarda afet merkezine gönderiyor ama 17 ağustos depreminde çoğu yardım yerine ulaşmamıştı bu seferde aynı şeyler olabilir
berfincim doğum günün buruk geçer benim doğum günüm 17 ağustostan 7 gün sonraydı senelerce kutlayamadık üzüntüden
vanda görev yapan kuzenimede battaniye mont gibi şeyler göndercem yada orkideye ulaşabilirsek onunda öğrencilerine gönderebiliriz orkide ya ses ver cidden bekliyoruz burda gözlerim dolu dolu umarım ibşiyciğin yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?