'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cnım bnm bnm bi fikrim yok
:S

YAAA ORCHİDA DA OORDAYDIIIII,(((((((( TELEFONU FALAN OLAN YOKMU BURDaaa

seni burda ilk kez görüyorum yelizcem ya tanıyormuydun sende orchideayı evet bizlerde yok numarası merak edıyoruz dün en son 1 bucuk gibi giriş yapmıs osnra olan oldu zaten van da offfffffffff(((((((((((( normalde girerdi ama of off

yelizcemle orkide oje topicindeydi cnm Kötü bişi var mı acaba
Ama büyük ihtimalle net tlf hatları kesilmiştir
Allah yardımcımızzz olsun

Kızlar msj attı benm odun "Acıdımı kafan :)" diye cvp vermedim 20 dakika geçti üstünden. Yazıcak bişi bulamadım

o ne demekmiş öyle ya dalgamı geciyor yaaaa cemrem
yazma cnm

Son düzenleme:

nice senelere tatlım benimm aşk dolu

nazım nice 41 aylara maşallah

sağol tatlımm beniimm

Malesef canım kımsede yok numarası ( kötü bişiy olmamıstır ınsallah sorun vardır hatlarda nete fln gıremez ama telefonla ulasılabılıyodur belkı artık (

of be gelincikler bugun cok uzuldum. dgünümden keyif bile alamıyorum. iş yrinde kesilen pasta bile israf gibi geldi
vandakı olaylara ya sey kızlar yardım edebılır mısın batanye yardımı eskı ama kullanabılır ayakabı...ordakılerı sıcak tutabılecek bırsye yollayabılır mısın...
ben etrafımanda almaya çalışıyorum.. dün devlet daha gıtmemıs ınan gozlerım dolu dolu zoruma gıdıyor...bırı dokunsa dalacam sınırlıyım...
lutfen vana yardım edin evde bişi bulamazsam bile günlük battaniyemi göndercem.. nakit bulamazsamda kendi ayakkabılarımı göndercem
onların bızden baska kımsesı yok.terörden zaten çekiyorlar biz yardım edelim
mng ve ptt kargo ücretsiz yardım alıyormuş

berfincim iyiki dogdun öle deme demedinmi bak kızcam sana heee!!!!!!!!
Allah kalanlara sağlık versin..
tabiki elimizden gelen yardımlarımı yapıcaz yapmısızdır belki de...
lütfen bugün senin en mutlu günün kaçlısın sen peki???

ama böyle cılkı cıkar ya o ne msjlastınız öyle sonra devam edelimmiş yazma cnm dinlesin kafasını yazmaaaa!

Yok cnm yazmıyorum yazmıycamdaa

Yurtiçi kargo sitesinden alıntı:
Yurtiçi Kargo Van’a Yardım Gönderilerini Ücretsiz Taşıyor Van’da meydana gelen ve Yurtiçi Kargo ailesi olarak olarak bizi de oldukça üzen deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlara yönelik tüm yurtta seferberlik ilan edilmiş durumdadır. Van depremi ile zarar gören depremzedelere yardım amaçlı ulaştırılmak istenen ve şubelerimize getirilen yardım gönderileri Yurtiçi Kargo tarafından ücretsiz olarak önce bölgeye ardından Afet Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Genel İhtiyaç listesi; Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler, pet şişede su, elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcıdır…..

bende okudum cnm paylasımın ıcın sağol ama bilmeynler de duysun..

ben de yardım edeceğim inşallah, öğrenci arıyordum, deprem oldu... Allah yardımcıları olsun hepsinin...

saol cemre
mutlaka göndercem.
yemek kartım var şirkketn verdkleri. onu alış veriş yapıpmı göndersem:S sumu alsam guru gıdamı:S

canım 88liyim. 23 24mü bilmiyorum:S

Şirkette iki iş birimiyle para topladık gıda yardımı gönderiyoruz bişzde operatörlere boş msjlar attık onlarda iletilecek ama inanın bende çok gitmek istiyorum o bölgeye belediyeler ücretsiz gidiyorlar yardıma kargolarda afet merkezine gönderiyor ama 17 ağustos depreminde çoğu yardım yerine ulaşmamıştı bu seferde aynı şeyler olabilir

berfincim doğum günün buruk geçer benim doğum günüm 17 ağustostan 7 gün sonraydı senelerce kutlayamadık üzüntüden

vanda görev yapan kuzenimede battaniye mont gibi şeyler göndercem yada orkideye ulaşabilirsek onunda öğrencilerine gönderebiliriz orkide ya ses ver cidden bekliyoruz burda gözlerim dolu dolu umarım ibşiyciğin yoktur

bn 99 depremini yaşadım.. bi odada kalmıştım.. evimiz yıkılmamıştı ama kilitli kalmıştım.. kçktüm daha.. yakınlarımı kaybettim..
piskolojisi bozulan insanlar gördüm.. hayatımda ilk defa ceset gördüm.. milyonlarca ceset gördüm.. aç kaldım.. su bulamadım.. yazdı ağustostu ama ben aguston akşamda üşüdüm.. ALLAH razı olsun gizemcim. yerini bulcak inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…