'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet saat 18e kadar getırın dedıler, otogardan vana gıden arabalarda goturuyo yardımları kızlar, bugun besıktas taraftarlarının duzenledıgı otobuste yola cıktı. yuregımız onlarla daha cok ölüm olmaz inşallah

keşke bnde gidebilsem keşke bnde gitseydim.. ısıtsaydım bebeklerin ellerini.. annelerin yüreklerini:S

amin bebeğim aminn oof içim sıkılıyor kıyamet mi yaklaşıyor afetler çoğaldı bu ara

zaman geçtikçe yaklaşacak tabi... ama hep diyorum evlendikten sonra ölmek istiyorum, lütfen Allah'ım

zaman geçtikçe yaklaşacak tabi... ama hep diyorum evlendikten sonra ölmek istiyorum, lütfen Allah'ım

inş.hepimiz bunu isteriz ama ecel birdir! ne zaman olacagı bizi alacagı mechul! keske istedigimiz gibi olsa ama malesef...
bnde hep derim sevdiklerimle beraber cnaımı aynı anda canmı al ne ben arkada kalıyım ne de sevdiklerimm

bn kızılaa gönüllü üyeyim.
henüz bi çalışma yapılmadı gerçi
orayı aradım. yardımlarımı oraya teslim etcem
en güvenlisi sanırım:S

22 öğretmen ölmüş ya orkide yaaaaaaaaaa çık ortaya ya okullar da yıkılmıs offffff sinirim bozuldu valla
Bize haber ver bir şekilde ya 2dk.da girebilsen çok merak ediyorum cnm yaa Allah korusun kötü düşünmek istemiyorum ama

Son düzenleme:

Orkidecimmm İnş. İyisindir cnm benim. Kendisi iyi olsunda bize haber vermesede olur Sen koru yarabbim

kızlar orkide iyidir ve inşallah bir şekilde girecektir ben inanıyorum ona birşey olmadığına lütfen ama lütfen bir şekilde haber versin diye dua ediyorum burda bizim merak içinde olduğumuzu biliyordur gözlerim dolu dolu yazıyorum ağlıyorum aklıma geldikçe lütfen ama lütfen ktü birşey olmasın

Ben geldim bebişler.

Depremi duydukça aklıma orkide geliyor. Sanırım orada ondan başka tanıdığım hiç kimse yok Umarım iyidir, umarım ona kötü bir şey olmamıştır. Çok korkuyorum, çok üzülüyorum Allah'ım sen koru yarabbim...

Kızlar dün en son 13:41 de çıkış yapmış orkide. Yani bu olay esnasında forumdaymış Ya adminden falan mail adresini öğrenemez miyiz acaba? Ordan facebooktan isim soyisim bulabiliriz ya da belki msn adresinde direk isim, soyisim yazıyordur değil mi?
Offf kafam karıştı, düşünmek istiyorum ve bilgi elde etmek yoksa çıldırabilirim...

okudukça ağlıyorum sinirlerim bozuluyor daha çadır kent bile kurulmamış yarın kar gelcek nerde bu devlet nerede insanlık zamanla yarışıyorlar ben sıcacık evimde üşürken sen yardım et allahım çok kötüyüm yaa

kızlar yönetimden istesek orkidenin bilgilerini verirmi ben buraya kayıt olurken tc mizi verdiğimizi hatılıyorum en azından adı ve soyadını bilelim lütfen ya bunu öğrenmemiz lazım kızlar bunda niyetimiz iyi en azından bilelim

canım kalplermzden geçen birmiş aynı anda yazmışız bencede öğrenmeliyz adminden isim bilgilerini öğrenelim en azından orkide ailesiyle yaşıyordu erkek arkadaşıda o şehirdeydi hatta ikisinde ailesi vanda allahım kötü şeyler düşümek istemiyorum lütfen orkide yaa aslında forumdaki eski yazdıklarını okuyorum vanının hangi ilçesinde olduğunu en azından öğrenmeye çalışcam

sitedekilerde belki girdiği ipten bulunduğu istikameti bulabilirler off bilmiyorum nereden girdiği çıkar bunu öğrenmemiz lazım

en son buraya arkadaşının evlendiğini benm ne zaman sıram gelcek diye yazmıştı yaa kızlar aşırı merak ediyoruz bir yol bulallım

Aynen öyle canım. Adını bir öğrensek hiç değilse... Allah orada herkesin yardımcısı olsun
Bunun için speedy gonzales'e özel mesaj yazıyorum hemen sonuçta o da yönetim kadrosundan. Bize yardımcı olabilir belki ya da yardımcı olabilecek kişiyi yönlendirir... Bende yazarken gözlerim doluyor, zor tutuyorum kendimi ne büyük acı ya

Bu arada asmicim ne gönderebilirim diye bir soru yöneltmişsin... Dün ilk haberi yanılmıyorsam CNN Türk'ten öğrendim ve orada 99 depreminde nelerin eksikliğinden yakınıldığı söyleniyordu.
1- su
2- kadın pedi. Çünkü her yer darmadağın olduğu için alınabilir birşey değil. Bu sadece spikerin yorumu bende hak verdim açıkçası... Ve öyle yapmayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…