of be gelincikler bugun cok uzuldum. dgünümden keyif bile alamıyorum. iş yrinde kesilen pasta bile israf gibi geldi
vandakı olaylara ya sey kızlar yardım edebılır mısın batanye yardımı eskı ama kullanabılır ayakabı...ordakılerı sıcak tutabılecek bırsye yollayabılır mısın...
ben etrafımanda almaya çalışıyorum.. dün devlet daha gıtmemıs ınan gozlerım dolu dolu zoruma gıdıyor...bırı dokunsa dalacam sınırlıyım...
lutfen vana yardım edinevde bişi bulamazsam bile günlük battaniyemi göndercem.. nakit bulamazsamda kendi ayakkabılarımı göndercem
onların bızden baska kımsesı yok.terörden zaten çekiyorlar biz yardım edelim
mng ve ptt kargo ücretsiz yardım alıyormuş
evet saat 18e kadar getırın dedıler, otogardan vana gıden arabalarda goturuyo yardımları kızlar, bugun besıktas taraftarlarının duzenledıgı otobuste yola cıktı. yuregımız onlarla daha cok ölüm olmaz inşallah
evet saat 18e kadar getırın dedıler, otogardan vana gıden arabalarda goturuyo yardımları kızlar, bugun besıktas taraftarlarının duzenledıgı otobuste yola cıktı. yuregımız onlarla daha cok ölüm olmaz inşallah
zaman geçtikçe yaklaşacak tabi... ama hep diyorum evlendikten sonra ölmek istiyorum, lütfen Allah'ım
ya hep ya hiç diyorsun yani :)
22 öğretmen ölmüş ya orkide yaaaaaaaaaa çık ortaya ya okullar da yıkılmıs offffff sinirim bozuldu valla
Bize haber ver bir şekilde ya 2dk.da girebilsen çok merak ediyorum cnm yaa Allah korusun kötü düşünmek istemiyorum ama
Kızlar dün en son 13:41 de çıkış yapmış orkide. Yani bu olay esnasında forumdaymışYa adminden falan mail adresini öğrenemez miyiz acaba? Ordan facebooktan isim soyisim bulabiliriz ya da belki msn adresinde direk isim, soyisim yazıyordur değil mi?
Offf kafam karıştı, düşünmek istiyorum ve bilgi elde etmek yoksa çıldırabilirim...
okudukça ağlıyorum sinirlerim bozuluyor daha çadır kent bile kurulmamış yarın kar gelcek nerde bu devlet nerede insanlık zamanla yarışıyorlar ben sıcacık evimde üşürken sen yardım et allahım çok kötüyüm yaa
kızlar yönetimden istesek orkidenin bilgilerini verirmi ben buraya kayıt olurken tc mizi verdiğimizi hatılıyorum en azından adı ve soyadını bilelim lütfen ya bunu öğrenmemiz lazım kızlar bunda niyetimiz iyi en azından bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?