'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Speedy-gonzales'e mesaj yolladım. Umarım en kısa zamanda geri döner
Olmazsa forumu bir kolaçan edeyim yönetim kadrosundan diğer arkadaşlarla irtibat kurarız...

Canım facebook kullanmıyo ki orkide bende mail adresi var.

evet deprem esnasında netteymıs kızlar cok meraklanıyorum gercekten bı adını soaydını ogrenebılsek barii her kurtuldu denen ogretmene o mudur acaba dıye bakıyorum Allah'ım sen yardım et hepsine

İnş. kötü bişi yoktur canm ama ailesiyle kalmıyomuydu orkide ?? Ben mi yanlış hatırlıyorum

evet bende ole bılıyorum inşallah yoktuur iyidir. Nete girememesi normal suanda elektrk bıle gelıp gıdıyomus keske tlfn numarasınıda almıs olsaydık

cemrecim süpersin canım iyikide söyledin şimdi okulu arıcaz gerekirse olmadı öğrenmezsek kuzenimin eşini arar yardım isterim bilmiyorum eniştemde vanlı muhakak tanır herkesi

şimdi mutlandım içim ısındı resmen umarım öğrencileri iyidir

kızlar nette sorun vardı giremedm kahretsn
orkideden haber varmı
vrmı bana kısaca anlatıcak olan?
çok mrk ediorm kızlarrrr

canım allahtan adını soyadını cemre söyledi sabah beri birşeyler öğrenmek için ağladım sızladım en son pelin modlara msj attı tc bilgilerini öğrenmek için

cemre adını soyadını syleyince okuluna kadar bulduk okulu merkezdeymiş ve umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…