'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ne diosnuz siz ya merkez mi((
allahm inş<bişi yoktur çok kötüyüm su an tek tanıdığım o orda, ya umarm iyidir kızlar bişi söliyn iyidir dimi(

okulu hasarlı değilse orada kalanlar vardır bu gibi durumlarda sokakta kalınacağına okul vb yerler kullanılır ya inşallah birileri vardı merkez de pek zarar yok hem erciş te var ilçelerde var merkez evleri istanbul gibi kerpiç değil bildiğim kadarıyla alllahım havalar iyi olsun enkazdakiler çıkarılsın inşallah

kızlar ne diosnuz siz ya merkez mi((
allahm inş<bişi yoktur çok kötüyüm su an tek tanıdığım o orda, ya umarm iyidir kızlar bişi söliyn iyidir dimi(

Canım hoşgeldin... Biz de öyle umut ediyoruz, dua ediyoruz sürekli. İyi düşünelim iyi olsun nolur

şuan kapalıdır okul cnm büyük ihtimal vanda okullar afetten dolayı tatildir ama sabah işten gelince arıycam 8-9 gibi. Anca açılır okul zaten ulaşmaya çalışıcam.

biz 99 depremınde okulun bahcesınde kalmıstık okuldan elektrk falan kullanıyoduk acaba orda ole bı ımkan varmıdır ki delırıcem meraktan

biz 99 depremınde okulun bahcesınde kalmıstık okuldan elektrk falan kullanıyoduk acaba orda ole bı ımkan varmıdır ki delırıcem meraktan

İnş. cnm benm yarın arayıp öğrenicez
İyi olur inş. kötü bişeyi yoktur enkaz altındakiler çıkarılır bian önce çadırlar gider. Yetterki kimse açıkta kalmasın

kızlar dediğim gibi bu gibi durumlarda okullar açık oluyor okullarda kalınıyor umarım oradaki kasotan kimse etkilenmez orkideye en kısa sürede ulaşırız en azından ismini bilmek beni sevindirdi kuzenimle irtibata geçersem sordurtturcam

ben de çoook büyük bi merak içerisindeyim. gerekirse yanına bile giderim bişeye ihtiyacı varsa. en yakın benim ona şu anda sanırım.
elvaaaannn duy sesimizi.
inşallah iyisinizdir.

ayyy inanmıyorum yaa haber yokmu hala benim çok yakın arkadasım var oda orda okuyo acaba bulablirmi bi şekilde ?

bende ole umut ettım gızemım aradım ama acan yok. okulda kalmıyolar heralde

ayyy inanmıyorum yaa haber yokmu hala benim çok yakın arkadasım var oda orda okuyo acaba bulablirmi bi şekilde ?

Canım okulunu biliyoruzz belki bulabilir

ben de çoook büyük bi merak içerisindeyim. gerekirse yanına bile giderim bişeye ihtiyacı varsa. en yakın benim ona şu anda sanırım.
elvaaaannn duy sesimizi.
inşallah iyisinizdir.

hg balımmm inş. En kısa sürede bi haber alırızda hepimiz rahatlarız

ataşehir belediyesi 5 tırla yola çıkıyormuş inşallah yardımlar ulaşacak yerlerine bu yakadaki belediylerin içlerini iyi bildiğim için çok rahat ne kadar yardım yaptıklarını öğrenebiliyorum inşallah ihtiyaç sahiplerine gidicek allahım lütfen yalvarıyorum kimseye şu soğuk havadan birşey olmadın

nilim nasılsın canım çalıştınmı bugün

fatoşum özledim seniii ben

bende seni özledimm cnaım yaa siparişler falan vardı onlarla ugrastım bütün gün giremedim. kızlar arkadasımı aradım cevap vermedi ama o bana döner ismini ve okulu vericem inş bi şekilde haber gelir bize çok merak ettim Allah herkese yardım etsinn herkese çok zor hava soguk inş bi an önce herşey yluna girer =(

hiç olmadı yarın okulu ararız belediyeyi falan bişiler yaparız

mükerer msj ...

cnm burda da küçükçekmeceden 2 tır yola çıkmıs halama msj geldi
bu gün çalışmadm yarnda tatilm kuzum ama netim yoktu giremedm malesef ama akşam konustk hep aklım orkidedeydi
su an telefon ve elektrkler kesiktir o yüzden ulaşamıorz onunda aklına su an internet bile gelmez çok normal moralimizi bozmayalm
daha ben ona sevdiği ojeyi alcam sürücez bir birlkteeee

selam kızlar ne gerekiyorsa bende yaparım:S
erdiye söylerim vanda arkadaşları var
orkideye ulaşabilir
ulaşabildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…