kızlar ne diosnuz siz ya merkez mi((
allahm inş<bişi yoktur çok kötüyüm su an tek tanıdığım o orda, ya umarm iyidir kızlar bişi söliyn iyidir dimi(
şuan kapalıdır okul cnm büyük ihtimal vanda okullar afetten dolayı tatildir ama sabah işten gelince arıycam 8-9 gibi. Anca açılır okul zaten ulaşmaya çalışıcam.
biz 99 depremınde okulun bahcesınde kalmıstık okuldan elektrk falan kullanıyoduk acaba orda ole bı ımkan varmıdır ki delırıcem meraktan
kızlar dediğim gibi bu gibi durumlarda okullar açık oluyor okullarda kalınıyor umarım oradaki kasotan kimse etkilenmez orkideye en kısa sürede ulaşırız en azından ismini bilmek beni sevindirdi kuzenimle irtibata geçersem sordurtturcam
kızlar dediğim gibi bu gibi durumlarda okullar açık oluyor okullarda kalınıyor umarım oradaki kasotan kimse etkilenmez orkideye en kısa sürede ulaşırız en azından ismini bilmek beni sevindirdi kuzenimle irtibata geçersem sordurtturcam
ayyy inanmıyorum yaa haber yokmu hala benim çok yakın arkadasım var oda orda okuyo acaba bulablirmi bi şekilde ?
ben de çoook büyük bi merak içerisindeyim. gerekirse yanına bile giderim bişeye ihtiyacı varsa. en yakın benim ona şu anda sanırım.
elvaaaannn duy sesimizi.
inşallah iyisinizdir.
Canım okulunu biliyoruzz belki bulabilir
hg balımmm inş. En kısa sürede bi haber alırızda hepimiz rahatlarız
tamam canım bana orkidenin okulu ve adını soyadını msj atsana hemen soruyum bi şekilde ulaşabiliriz belki =( çok üzüldüm yaa
ataşehir belediyesi 5 tırla yola çıkıyormuş inşallah yardımlar ulaşacak yerlerine bu yakadaki belediylerin içlerini iyi bildiğim için çok rahat ne kadar yardım yaptıklarını öğrenebiliyorum inşallah ihtiyaç sahiplerine gidicek allahım lütfen yalvarıyorum kimseye şu soğuk havadan birşey olmadın
nilim nasılsın canım çalıştınmı bugün
fatoşum özledim seniii ben
mükerer msj ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?