'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet ocakta istanbula gelcek beraber gezce yahu buluşcaz umarım üşümüyordur ve çok iyidir çok üzülüyorum ağlıyorum aklıma geldikçe allahım bizim ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimizde

umarım nilin yardımlar gider en kısa süre içinde mehmet ali birandı dinledm radyoda yorum yaptı henüz çadır kent yok allahım sen yardım et nil bizi düşün bize olsa ne olur şu şehirde düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden

yarın sabah bende 9 gibi arıycam umarım okulda birileri vardır

hissediorm kızlar orkide iyi
iyi ama sadece su an irtibat kurucak durumda deil morali bozuktur yasanılan kolay bişi deil, bi süre sonra gelicek buraya
şimdi deil ama gelicek

hissediorm kızlar orkide iyi
iyi ama sadece su an irtibat kurucak durumda deil morali bozuktur yasanılan kolay bişi deil, bi süre sonra gelicek buraya
şimdi deil ama gelicek

tabiki canım sonuçta evlere girilmiyomuş elektirik yoktur nete nasıl girsin teli olsaydı keşke hemen haberimiz olurdu yen ben ararım okulu belediyeyi falan bi şekilde ulaşırız arkadaslar

kızlar yarın güzel birgün olucak ve biz ona ulaşıcaz umarım tanıdıkları iyidir bende hissediyorum nil gibi orkide iyi eminim içimden geçen hep olmuştur ama yine hepimiz bir şekilde haber almaya çalışalım

ben çıkıyorum kızlar içim daraldı biraz dizi izleyim kitap okuyum kendime geliyim daha sonra yine ugrarım orkideden haber alırsanız kızlar muhakkak haber verin bana seviyorum sizleri

Google Kişi Bulucu: Türkiye Deprem
burada ismini sorgulatabilirsiniz.ben de merak ediyorum arkadaşımızı.

Ben arattım fakat bilgi edinemedim...
Yarın hayırlı haberler alalım inşallah.

Benimki bugun hep aradı hala arıyo
Aşkım aç artık uzatma lütfen diyo
Sinirle söylenmiş sözler pişman etti onu

Canım! Söylemiştim işte bak. :) Senin adına çok sevindim, hatasının farkına vardı işte. Erkeklerde bu psikolojiye hastayım. Baştan artistlik sonrasında kapıda köle. Bu vermiş olduğunuz araya da "advertorial" diyelim. :)))

Diyelim cnm ama bu gece açmayı düşünmüyorum pek hoşuma gitti ilk defa böyle bişi oluyo şuan işteyim arasın dursun
Gerekirse işyerime gelsin
Bidaha yapmaması gerektiğini anlıycakk

Diyelim cnm ama bu gece açmayı düşünmüyorum pek hoşuma gitti ilk defa böyle bişi oluyo şuan işteyim arasın dursun
Gerekirse işyerime gelsin
Bidaha yapmaması gerektiğini anlıycakk

bence bugün de açma, bir daha yapmaya korkmasını sağlayacak kadar açma o telefonu :)
orkide bence de iyi kızlar, ama ses soluk çıkmadıysa yakınlarının yanına gitti ve olan bir şeyler var... umarım sadece mala zarar gelmiştir...
günaydın herkese.. benim çalıştığım yerde de ailesini kaybeden bir öğrenci varmış, konuşursam nasıl konuşacağım bilmiyorum... dün öğrenince bile çok kötü oldum (

günaydın gelinciklerim..
arayan oldu mu sabah arıyım mı ben???????aklım hep elvan da ya of ya daha gencecık evlenmeyı düşünüyor masumca sen koru yarabbim dün aklıma geldikçe anneme anlattım ayy

günaydn
cemre orkidenin adını tcsini bana atabilirmisin.
erdiye sordumcam. :26::26:

kızlar günaydın dünden beri midem yanıyor ben mide yanması felan çekmedim ne zormuş ekşi surat geziyorum ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…