- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kızlar verin bilgilerini bana. erdiye sordurcam diorum. arkadaşımda var vanlı o iyi.
ona sordurcam
Diyelim cnm ama bu gece açmayı düşünmüyorum pek hoşuma gitti ilk defa böyle bişi oluyo şuan işteyim arasın dursun
Gerekirse işyerime gelsin
Bidaha yapmaması gerektiğini anlıycakk
bence bugün de açma, bir daha yapmaya korkmasını sağlayacak kadar açma o telefonu :)
orkide bence de iyi kızlar, ama ses soluk çıkmadıysa yakınlarının yanına gitti ve olan bir şeyler var... umarım sadece mala zarar gelmiştir...
günaydın herkese.. benim çalıştığım yerde de ailesini kaybeden bir öğrenci varmış, konuşursam nasıl konuşacağım bilmiyorum... dün öğrenince bile çok kötü oldum(
kızlar verin bilgilerini bana. erdiye sordurcam diorum. arkadaşımda var vanlı o iyi.
ona sordurcam
pelinim günaydın nasılsın cnm??
hoşgeldiniz giz pelin.
Şuan seninle kardeş gibi hissettim valla:) Açma canımSen nasıl istersen...
Ayy Allahım yaaa( Sen yardımcısı ol, çok zor bir görev olacak krizcim yaa (
Canım Sineray'da var bilgiler. Buraya da bir kısım yazmıştı, önceki sayfalarda...
Kızlar günaydın bu arada
cemre soyadı yokmu?
:S
Günaydın kızlar 2013 gelini olarak baktım ve girdim son yazılarda Van'la alakalı konuşmalrınızı gördüm ve paylaşmak istedim Van'da tanıdıklarım var ve evleneceğim insanın akrabaları aradım konuştum iyilermiş evleri yıkılmamış ama içeri girilmeyecek kadar kötüymüş.Umarım sizde tanıdıklarınızdan iyi hbrler alır rahat bi nefes alırsınız çok zor bi durum. Allah hepsinin hepimziin yar ve yardımcısı olsun.. Dualarımızı eksik etmeyelim..
Günaydın kızlar 2013 gelini olarak baktım ve girdim son yazılarda Van'la alakalı konuşmalrınızı gördüm ve paylaşmak istedim Van'da tanıdıklarım var ve evleneceğim insanın akrabaları aradım konuştum iyilermiş evleri yıkılmamış ama içeri girilmeyecek kadar kötüymüş.Umarım sizde tanıdıklarınızdan iyi hbrler alır rahat bi nefes alırsınız çok zor bi durum. Allah hepsinin hepimziin yar ve yardımcısı olsun.. Dualarımızı eksik etmeyelim..
günaydın kızlar.....
Sağ ol canım iyiyim. Sen nasılsın bitanem?
Hoşbulduk canım.
iyiyim bitanem sağol..
biraz aşkıma kızgınım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?