Günaydın kızlarr nasılsınız?Elvandan haber alırz diye erkenden kalktım bugunn. İnş iyi haberler alıcazz
Allah herkesi korusun inş. Bizde umarım senin gibi iyi haberler alıcaz. Dualarımız onlarla
sanada cnm h.geldin nasıl olalım aynı cnm şükür iyiyiz..
Amin cnm benm amin inş. güzel haberlerini alıcaz orkidenin
Günaydın kızlarr nasılsınız?Elvandan haber alırz diye erkenden kalktım bugunn. İnş iyi haberler alıcazz
Allah herkesi korusun inş. Bizde umarım senin gibi iyi haberler alıcaz. Dualarımız onlarla
Hoşgeldin exclusive. İnşallah iyi haberler alırız orkidemiz için...
Günaydın hayatcım hoşgeldin.
O nedenmiş bakiiim? :)
hoşbuldumda elvan kim ben neler kaçırıyorum ya katılamıyorum size işlerim yoğun,,,
Günaydın kızlar 2013 gelini olarak baktım ve girdim son yazılarda Van'la alakalı konuşmalrınızı gördüm ve paylaşmak istedim Van'da tanıdıklarım var ve evleneceğim insanın akrabaları aradım konuştum iyilermiş evleri yıkılmamış ama içeri girilmeyecek kadar kötüymüş.Umarım sizde tanıdıklarınızdan iyi hbrler alır rahat bi nefes alırsınız çok zor bi durum. Allah hepsinin hepimziin yar ve yardımcısı olsun.. Dualarımızı eksik etmeyelim..
hayatcım orkidenin adı elvan vanda olduğu içinde haber alamyıruz.
hoşgeldin gelincik inşallah iyi haberler bekliyoruz
nazım nazım hoşgeldin canım günaydın
cemrecim bak nasıl arıyor seni pişmanlık işte
ya ablasının cafe çiğköfte dükkanı var her aksam iş çıkıısı 9da oraya gidiyor hiç dinlenmiyor!
bende tam 10aydır erken gitsene ya askım diyorum en azından 11 de evde ol..
evde olsa 10da yatmak ister tavuk gibi sinir olurum eve de haftada 1 9da gidiyor..dün ablasıyla 00,30 da eve gittiler film seyrettiler netten 4 msj attı cvp atmadım sabah aradı konusmadım actım sadece devam et böle dedım oda 1sene olcak alısamadın hala aynı seyı soluosun dedı sonucta dukkandayım bişi yapmıyorum dedı bende sinir oluyorum dedım susmaya basladım(sustugum zaman cok sinirlenir) sen takma beni dinleme ama benim dinlememi bekle dedım dinlemiyorsun ki hem senle ben bir değiliz dedı sonra kapattım birşey demeden..
Hepinize teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için Umarım bütün gelinlerimiz istediği tarihte istediği gibi bi düğünle bi törenle evlenirler mutlu mesut bi hayat sürerler
günaydın hatunlarr nasılsınız?
Elvan'dan bir haber yok değilmi
Hepinize teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için Umarım bütün gelinlerimiz istediği tarihte istediği gibi bi düğünle bi törenle evlenirler mutlu mesut bi hayat sürerler
hayatcım orkidenin adı elvan vanda olduğu içinde haber alamyıruz.
hoşgeldin gelincik inşallah iyi haberler bekliyoruz
nazım nazım hoşgeldin canım günaydın
cemrecim bak nasıl arıyor seni pişmanlık işte
canım hala kızgınlık bir gerginlik devammı ediyor ne oldu son gelişme canım sorunu halledersiniz inşallah
pelinim ve cemrecim dediklerimiz ne güzel çıkıyor ilişkiye en iyi susmak görmemek geliyor ağlarsak kendimizden çıkıyor canlar
Günaydın canımcımmmm
günaydın cnm h.geldin.
malesef yokk
hoşbulduk yağmurcum
haber alırsanız bana da mail atın
ya ablasının cafe çiğköfte dükkanı var her aksam iş çıkıısı 9da oraya gidiyor hiç dinlenmiyor!
bende tam 10aydır erken gitsene ya askım diyorum en azından 11 de evde ol..
evde olsa 10da yatmak ister tavuk gibi sinir olurum eve de haftada 1 9da gidiyor..dün ablasıyla 00,30 da eve gittiler film seyrettiler netten 4 msj attı cvp atmadım sabah aradı konusmadım actım sadece devam et böle dedım oda 1sene olcak alısamadın hala aynı seyı soluosun dedı sonucta dukkandayım bişi yapmıyorum dedı bende sinir oluyorum dedım susmaya basladım(sustugum zaman cok sinirlenir) sen takma beni dinleme ama benim dinlememi bekle dedım dinlemiyorsun ki hem senle ben bir değiliz dedı sonra kapattım birşey demeden..
Kesinlikle balım. Ben ne zaman sussam benimki çıldırır, durmadan arar. Psikopat mı ne?canım hala kızgınlık bir gerginlik devammı ediyor ne oldu son gelişme canım sorunu halledersiniz inşallah
pelinim ve cemrecim dediklerimiz ne güzel çıkıyor ilişkiye en iyi susmak görmemek geliyor ağlarsak kendimizden çıkıyor canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?