'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Amin cnm benm amin inş. güzel haberlerini alıcaz orkidenin

Günaydın kızlarr nasılsınız?Elvandan haber alırz diye erkenden kalktım bugunn. İnş iyi haberler alıcazz

Allah herkesi korusun inş. Bizde umarım senin gibi iyi haberler alıcaz. Dualarımız onlarla

Hoşgeldin exclusive. İnşallah iyi haberler alırız orkidemiz için...

Günaydın hayatcım hoşgeldin.

Umarım iyi haberleri alıp burda yayınlar kötü haber duymak çok zor geliyor. Burda yayınlarsa sevinirimm

O nedenmiş bakiiim? :)

ya ablasının cafe çiğköfte dükkanı var her aksam iş çıkıısı 9da oraya gidiyor hiç dinlenmiyor!
bende tam 10aydır erken gitsene ya askım diyorum en azından 11 de evde ol..
evde olsa 10da yatmak ister tavuk gibi sinir olurum eve de haftada 1 9da gidiyor..dün ablasıyla 00,30 da eve gittiler film seyrettiler netten 4 msj attı cvp atmadım sabah aradı konusmadım actım sadece devam et böle dedım oda 1sene olcak alısamadın hala aynı seyı soluosun dedı sonucta dukkandayım bişi yapmıyorum dedı bende sinir oluyorum dedım susmaya basladım(sustugum zaman cok sinirlenir) sen takma beni dinleme ama benim dinlememi bekle dedım dinlemiyorsun ki hem senle ben bir değiliz dedı sonra kapattım birşey demeden..

hoşbuldumda elvan kim ben neler kaçırıyorum ya katılamıyorum size işlerim yoğun,,,

hayatcım orkidenin adı elvan vanda olduğu içinde haber alamyıruz.

hoşgeldin gelincik inşallah iyi haberler bekliyoruz

nazım nazım hoşgeldin canım günaydın

cemrecim bak nasıl arıyor seni pişmanlık işte

Hepinize teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için Umarım bütün gelinlerimiz istediği tarihte istediği gibi bi düğünle bi törenle evlenirler mutlu mesut bi hayat sürerler

canım hala kızgınlık bir gerginlik devammı ediyor ne oldu son gelişme canım sorunu halledersiniz inşallah

pelinim ve cemrecim dediklerimiz ne güzel çıkıyor ilişkiye en iyi susmak görmemek geliyor ağlarsak kendimizden çıkıyor canlar

Hepinize teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için Umarım bütün gelinlerimiz istediği tarihte istediği gibi bi düğünle bi törenle evlenirler mutlu mesut bi hayat sürerler

canım sen neyi bekliyorsun okulmu askerlikmi inşallah herkes istediği tarihte evlenir ben tanışma günümüz olan 10 kasımda istiyorum 2013 10 kasım

yoo çok iyiyiz de gece gec gidince cvp vermedım sabahta sert konustum oda sanki ark.gece bi yerde takılıyorum dukkanda ablama yardım edıyorum film actık o sırada izledik anca bitti her aksam izliyorsunuz dedım e napalım cnm dıyor alısamadın sende gidişime eve diyor ya erken git dinlen işten cık oraya git 00,30da eve git sabah 7,30 kalk 35inde çökceksin diyorumm askımm yeter 1 senedir aynı seyi sölüyorsun bende aynı seyı yapıyorum demedımı kapadım telefonuuuuuuuu sallamıyor ya gizeemim belki biraz haksızım ama napıyım

Valla canım bu devirde sevdiğini düşünmek suç! O yüzden takmıcaksın bak nasıl oluyor...
Kesinlikle balım. Ben ne zaman sussam benimki çıldırır, durmadan arar. Psikopat mı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…