'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

h.geldin gelincik aminn

canım sen neyi bekliyorsun okulmu askerlikmi inşallah herkes istediği tarihte evlenir ben tanışma günümüz olan 10 kasımda istiyorum 2013 10 kasım

Ben şuanda asker bekliyorum son günleri 1 ayı var işte gelsin 1 yıl iş güç kurma para biriktirme söz nişan derken 2013 6 ay içinde evlilik planımız var bakalım. Bizde 19.07 istiyoruz bakalım tabi benm isteğim değil ama kısmet diyelim..

Valla canım bu devirde sevdiğini düşünmek suç! O yüzden takmıcaksın bak nasıl oluyor...

Kesinlikle balım. Ben ne zaman sussam benimki çıldırır, durmadan arar. Psikopat mı ne?

benimki de tam tersi artık aramıyor eskiden bi cvp vermiyim kac yüz kez arardı ama şimdi sinirliyse hele hiç aramaz hiiiç...
ya suc ki ne suc karısma diyor resmen tamam haklı ark.çıkmıyor cıkarsa ben ona demiştim 2yıl önce çıkarsanız en gec 12,30 1 evdesin demiştim uydu ve gitmiyorda artık ama ne yapıyım bana diyorki yönetmeyi çok seviyorsun yönetici olmalısın ama napıyım seviyorum varmı ama arada dinlemiyor tabii yaa erkek benmiyim o mu bazen karıstırıyorum ben yaa

Valla gelinciklerim bende ayın 25'i olsun istiyorum düğünüm. Hangi ayın olduğu farketmez, ama 25 olsun:) Bizim kader sayımız bu, ben öyle düşünüyorum. İki farklı insanın kredi kartı şifreleri bile aynı olabilir mi yaa? Bizim öyleymiş meğer :)

canım hoşgeldin.

2nisan tarafında bi hasar yok diye sorduk. ismini versek ayrdımcı olabilirmisin

erdi sorduyor. 2 nisanada pek hasar yok dio bakalım

İnş. cnm benm yaaa inş. yoktur bişi.

Bu arada konuşuyoruz kızlar sizler neyi bekliyorsunuz 2 sene?

Hg büşraa
Ben 2014 gelini olucam büyük ihtimal bizde ne söz var nede tanışma hiç bişicik yok 6 senedir birlikteyiz öle gittiği yere kadar bekliycez

sen kpss puuanını buldum diyince.
erdiye söyledm.
vandaki arkaşımla iletişime gçmeye çalışıyorum

Tmm cnm inş. İyi haberler duyabilirizzzzz

ayy cnm yaaaa Kıyamam ne tesadüf dicem ama tesadüf değil bence buuu

kızlar sizde böyle kurallar koydunuz mu? ve benim yaptıgımmı abartı siz olsanız ne yapardınız heh???
iş cıkısı hep sevdiginiz ablasının yanna dükkana gitse eve 00.00 00.30 da gitse ne yapardınız?

canım hoşgeldin.

2nisan tarafında bi hasar yok diye sorduk. ismini versek ayrdımcı olabilirmisin

Canım arar sorarım tanıdıkları varsa sorarlar ama benim sevgilim asker onun akrabalarına sorarım o tarafalarda tanıdık bildiği bişey var mı hasar var mı diye ama isim olarak pek yardımcı olabilceğimi sanmıyorum..

inşallah dilediğin gibi olur herşey canım ben sevdiceğimle ünide tanıştım o 5 ben 2 yıl okudum 3 yıldır onun istanbula gelmesini bekliyorum okul bitsin diye 1 sene uzattığı için 2012 haziranda mezun ağustostoda askere gidicek

10 kasım :) güzel cnm
bende 22 ağustos istiyorum
20 ağustos kına 22 ağustos düğün

canım onun doğum günü 14 möayıs benmkide 25 ağustos o tarhilerdede nişan olur eğer nişan 2012 yazında olmazsa doğum günlermzde yaparız bizde

canım sinirlenmiş herhalde sonuçta gezmeye gitmedi dışarda kızlar ben hiç kısıtlanmayı sevmiyoruım ben gece kız arkadaşlarımlşa gezerim yazlık gibi biryerde yaşıyorum sonuçta benimki oflar poflar ama anlamak zorunda onunda gezmesine birşey demem hiç demem ama çıkmaz bahar şenliğine bile zor gönderdim bu yıl ben gittim diye gitti

pelinim sen 14 mayısa kıozmıştın ama bizimde doğum günü tarihlerimiz şifrelermizdedir hep ikimizde 25 yada 14 ü uğurlu buluyoruz tatlım

cemre pelin yagmur bide hemen numaralarını gönderin
bişy olur falan

Bu arada konuşuyoruz kızlar sizler neyi bekliyorsunuz 2 sene?

:))) Bu soru canımı acıtıyor...
Bende sözde 2013 gelini olucaktım, ama şuan koşullar(manevi) bunun mümkün olmayacağını gösteriyor. Oysa öyle çok istiyorum ki, sevdicekle aynı evde yaşamayı beraber yemekler yapmayı, tv seyretmeyi... Kısmet diyelim...

ayy cnm yaaaa Kıyamam ne tesadüf dicem ama tesadüf değil bence buuu

Kuzum bilmiyorum adı ne:) Ama o benim kaderim bunu biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…