canım sen neyi bekliyorsun okulmu askerlikmi inşallah herkes istediği tarihte evlenir ben tanışma günümüz olan 10 kasımda istiyorum 2013 10 kasım
h.geldin gelincik aminn
canım sen neyi bekliyorsun okulmu askerlikmi inşallah herkes istediği tarihte evlenir ben tanışma günümüz olan 10 kasımda istiyorum 2013 10 kasım
adın ne bakalım??neyi bekliyorsunuz 2 sene ?
Valla canım bu devirde sevdiğini düşünmek suç! O yüzden takmıcaksın bak nasıl oluyor...
Kesinlikle balım. Ben ne zaman sussam benimki çıldırır, durmadan arar. Psikopat mı ne?
kızlar orkidenn tc lazım..
bide bu adres okulun adresi dımı
evet cnm okulun adresi
tcsini bulmamız imkansız anne ve baba ismini ayrıca adresini bilmiyoruz cnm
Günaydın kızlar 2013 gelini olarak baktım ve girdim son yazılarda Van'la alakalı konuşmalrınızı gördüm ve paylaşmak istedim Van'da tanıdıklarım var ve evleneceğim insanın akrabaları aradım konuştum iyilermiş evleri yıkılmamış ama içeri girilmeyecek kadar kötüymüş.Umarım sizde tanıdıklarınızdan iyi hbrler alır rahat bi nefes alırsınız çok zor bi durum. Allah hepsinin hepimziin yar ve yardımcısı olsun.. Dualarımızı eksik etmeyelim..
erdi sorduyor. 2 nisanada pek hasar yok dio bakalım
erdi sorduyor. 2 nisanada pek hasar yok dio bakalım
Bu arada konuşuyoruz kızlar sizler neyi bekliyorsunuz 2 sene?
sen kpss puuanını buldum diyince.
erdiye söyledm.
vandaki arkaşımla iletişime gçmeye çalışıyorum
Valla gelinciklerim bende ayın 25'i olsun istiyorum düğünüm. Hangi ayın olduğu farketmez, ama 25 olsun:) Bizim kader sayımız bu, ben öyle düşünüyorum. İki farklı insanın kredi kartı şifreleri bile aynı olabilir mi yaa? Bizim öyleymiş meğer :)
canım hoşgeldin.
2nisan tarafında bi hasar yok diye sorduk. ismini versek ayrdımcı olabilirmisin
kızlar sizde böyle kurallar koydunuz mu? ve benim yaptıgımmı abartı siz olsanız ne yapardınız heh???
iş cıkısı hep sevdiginiz ablasının yanna dükkana gitse eve 00.00 00.30 da gitse ne yapardınız?
Bizim kurallarımız var cnm çok katıyızdır o kouda
Ben şuanda asker bekliyorum son günleri 1 ayı var işte gelsin 1 yıl iş güç kurma para biriktirme söz nişan derken 2013 6 ay içinde evlilik planımız var bakalım. Bizde 19.07 istiyoruz bakalım tabi benm isteğim değil ama kısmet diyelim..
10 kasım :) güzel cnm
bende 22 ağustos istiyorum
20 ağustos kına 22 ağustos düğün
yoo çok iyiyiz de gece gec gidince cvp vermedım sabahta sert konustum oda sanki ark.gece bi yerde takılıyorum dukkanda ablama yardım edıyorum film actık o sırada izledik anca bitti her aksam izliyorsunuz dedım e napalım cnm dıyor alısamadın sende gidişime eve diyor ya erken git dinlen işten cık oraya git 00,30da eve git sabah 7,30 kalk 35inde çökceksin diyorumm askımm yeter 1 senedir aynı seyi sölüyorsun bende aynı seyı yapıyorum demedımı kapadım telefonuuuuuuuu sallamıyor ya gizeemim belki biraz haksızım ama napıyım
Bu arada konuşuyoruz kızlar sizler neyi bekliyorsunuz 2 sene?
ayy cnm yaaaaKıyamam ne tesadüf dicem ama tesadüf değil bence buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?