pelinim sen 14 mayısa kıozmıştın ama bizimde doğum günü tarihlerimiz şifrelermizdedir hep ikimizde 25 yada 14 ü uğurlu buluyoruz tatlım
Bizim kurallarımız var cnm çok katıyızdır o kouda
kızlar kortutmak istemem ama erdinin msjını aynen yazıorum
"aradm çok hasar görmüş oralar. arkadaşımın 2 yakını ikinisandaymış vefat etmiş. yine sordurcam haber veririm"
orkidenin okul 2 nisanda ama 2nisanda oturmuyordur belki25:
Canım bizmde aramızda henüz ciddi bişey yok 3 yıl dile kolay ayrılık olmadı mı oldu ama atlattık asker bekliyorum şuanda ve geldiğinde yaza bi yüzük düşünüyoruz. Kısmet olursa..İnş. cnm benm yaaa inş. yoktur bişi.
Hg büşraa
Ben 2014 gelini olucam büyük ihtimal bizde ne söz var nede tanışma hiç bişicik yok 6 senedir birlikteyizöle gittiği yere kadar bekliycez
Tmm cnm inş. İyi haberler duyabilirizzzzz
ayy cnm yaaaaKıyamam ne tesadüf dicem ama tesadüf değil bence buuu
kızlar sizde böyle kurallar koydunuz mu? ve benim yaptıgımmı abartı siz olsanız ne yapardınız heh???
iş cıkısı hep sevdiginiz ablasının yanna dükkana gitse eve 00.00 00.30 da gitse ne yapardınız?
canım ablasına yardım için gidiyorsa yada başka birşey bana laf düşmez kimseye düşmez sonuçta kanından canı ablası yani
yok bizimde var uyuyoruz da bu konuda ne yapardın mesela?
kızlar kortutmak istemem ama erdinin msjını aynen yazıorum
"aradm çok hasar görmüş oralar. arkadaşımın 2 yakını ikinisandaymış vefat etmiş. yine sordurcam haber veririm"
orkidenin okul 2 nisanda ama 2nisanda oturmuyordur belki25:
cemre pelin yagmur bide hemen numaralarını gönderin
bişy olur falan
Asker beklemek zordur ama senin anladığım kadarıyla kısa dönem yapıcak zaten şuanda asker beklemekten farkın yokmuş gibi geldi İnş. kavuşursun sevdiceğine bizde 1 yıl maddi olarak uzatma oynycaz bi nevi elimde olsa 2014 gelini olmak isterdiminşallah dilediğin gibi olur herşey canım ben sevdiceğimle ünide tanıştım o 5 ben 2 yıl okudum 3 yıldır onun istanbula gelmesini bekliyorum okul bitsin diye 1 sene uzattığı için 2012 haziranda mezun ağustostoda askere gidicek
canım onun doğum günü 14 möayıs benmkide 25 ağustos o tarhilerdede nişan olur eğer nişan 2012 yazında olmazsa doğum günlermzde yaparız bizde
canım sinirlenmiş herhalde sonuçta gezmeye gitmedi dışarda kızlar ben hiç kısıtlanmayı sevmiyoruım ben gece kız arkadaşlarımlşa gezerim yazlık gibi biryerde yaşıyorum sonuçta benimki oflar poflar ama anlamak zorunda onunda gezmesine birşey demem hiç demem ama çıkmaz bahar şenliğine bile zor gönderdim bu yıl ben gittim diye gitti
pelinim sen 14 mayısa kıozmıştın ama bizimde doğum günü tarihlerimiz şifrelermizdedir hep ikimizde 25 yada 14 ü uğurlu buluyoruz tatlım
:))) Bu soru canımı acıtıyor...
Bende sözde 2013 gelini olucaktım, ama şuan koşullar(manevi) bunun mümkün olmayacağını gösteriyor. Oysa öyle çok istiyorum ki, sevdicekle aynı evde yaşamayı beraber yemekler yapmayı, tv seyretmeyi... Kısmet diyelim...
Kuzum bilmiyorum adı ne:) Ama o benim kaderim bunu biliyorum...
Ayyy evet evett!!! Tam olarak işte bu bitanem. 25 ve 14
:))) Bu soru canımı acıtıyor...
Bende sözde 2013 gelini olucaktım, ama şuan koşullar(manevi) bunun mümkün olmayacağını gösteriyor. Oysa öyle çok istiyorum ki, sevdicekle aynı evde yaşamayı beraber yemekler yapmayı, tv seyretmeyi... Kısmet diyelim...
Kuzum bilmiyorum adı ne:) Ama o benim kaderim bunu biliyorum...
evet geç gitmek yok. Bi yere giderken söylencek tlf kapalı olmuycak nerdeysen napıosan haber verilicek kızlarla/erkeklerle dolaşmak gezmek yok sade msj atılmıycak kısaltmalar kullanılmıycak akşm sarılmadan uyunulmuycak v.s.v.s. :)) sertiz biraz ama bu tutuyo biraz ayakta bizi
Canım bizmde aramızda henüz ciddi bişey yok 3 yıl dile kolay ayrılık olmadı mı oldu ama atlattık asker bekliyorum şuanda ve geldiğinde yaza bi yüzük düşünüyoruz. Kısmet olursa..herşey kader kısmet bizdede hiç bişey belli değil belkide gittiği yere kadar gidicek..
Canım benim erkek arkdaşımdada o kurallarım vardı ama erkek işte pek laf söz geçiremiyodum bazen telefonda ne halin varsa gör diyip suratına kapadığım bile olluyordu. Erkekler bekarken hevesini alsın bence evlendikten sonra içinde bi yerinde kalmasın yarın öbür gün patlar bi yerde. Tadında güzelce bunun kötü olduğunu anlatmaya çalışcaz. Tatlı dille anlatıcaz..
gizemim hergün mü gidilir yaa yoruluyor ama yaa sabah 7de uyan aksam 00,30eve gir 5 gün cmt.orda yatıryor gece 1e kadar acık dukkan düşünseene anlamıyor ama nato kafaaaaaaaaa
herseyi yasasında su karı kız olaylarına afedersiniz ama hiç katlanamam bile bileeee Allah korusun tutsun kendini bizim işyerindeki kızlar evlenmeden önce yapsın sonra yapmasın diyor ama benleyken yapmamalı kaldıraamam ki(
he yaptımı hayır yapmısmıdır bilmem ama bu konuyu birden actım k.bakmayın da herseyi yasasın diyorlar ondan(
yani biizim konuyla alakasız ama iştee
Asker beklemek zordur ama senin anladığım kadarıyla kısa dönem yapıcak zaten şuanda asker beklemekten farkın yokmuş gibi geldi İnş. kavuşursun sevdiceğine bizde 1 yıl maddi olarak uzatma oynycaz bi nevi elimde olsa 2014 gelini olmak isterdim
Hiç kimsenin istediği gibi olmaz ki ben 2014 gelini olmak istiyordum sevdiğim 2012 olsun diyodu bende arda anlaşalım dedim ve anlaştık. çünkü evlilik denen şey evcilik oyunu gibi değil para biriktirip dişinle tırnağınla yuvanı kurman lazım aynı sebepten bende uzatma istedim. Ama belli olmazSevdiğim yanımda olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?