'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar kortutmak istemem ama erdinin msjını aynen yazıorum
"aradm çok hasar görmüş oralar. arkadaşımın 2 yakını ikinisandaymış vefat etmiş. yine sordurcam haber veririm"

orkidenin okul 2 nisanda ama 2nisanda oturmuyordur belki25:

Canım bizmde aramızda henüz ciddi bişey yok 3 yıl dile kolay ayrılık olmadı mı oldu ama atlattık asker bekliyorum şuanda ve geldiğinde yaza bi yüzük düşünüyoruz. Kısmet olursa.. herşey kader kısmet bizdede hiç bişey belli değil belkide gittiği yere kadar gidicek..
kızlar sizde böyle kurallar koydunuz mu? ve benim yaptıgımmı abartı siz olsanız ne yapardınız heh???
iş cıkısı hep sevdiginiz ablasının yanna dükkana gitse eve 00.00 00.30 da gitse ne yapardınız?

Canım benim erkek arkdaşımdada o kurallarım vardı ama erkek işte pek laf söz geçiremiyodum bazen telefonda ne halin varsa gör diyip suratına kapadığım bile olluyordu. Erkekler bekarken hevesini alsın bence evlendikten sonra içinde bi yerinde kalmasın yarın öbür gün patlar bi yerde. Tadında güzelce bunun kötü olduğunu anlatmaya çalışcaz. Tatlı dille anlatıcaz..

canım ablasına yardım için gidiyorsa yada başka birşey bana laf düşmez kimseye düşmez sonuçta kanından canı ablası yani

gizemim hergün mü gidilir yaa yoruluyor ama yaa sabah 7de uyan aksam 00,30eve gir 5 gün cmt.orda yatıryor gece 1e kadar acık dukkan düşünseene anlamıyor ama nato kafaaaaaaaaa

yok bizimde var uyuyoruz da bu konuda ne yapardın mesela?

evet geç gitmek yok. Bi yere giderken söylencek tlf kapalı olmuycak nerdeysen napıosan haber verilicek kızlarla/erkeklerle dolaşmak gezmek yok sade msj atılmıycak kısaltmalar kullanılmıycak akşm sarılmadan uyunulmuycak v.s.v.s. :)) sertiz biraz ama bu tutuyo biraz ayakta bizi

herseyi yasasında su karı kız olaylarına afedersiniz ama hiç katlanamam bile bileeee Allah korusun tutsun kendini bizim işyerindeki kızlar evlenmeden önce yapsın sonra yapmasın diyor ama benleyken yapmamalı kaldıraamam ki(
he yaptımı hayır yapmısmıdır bilmem ama bu konuyu birden actım k.bakmayın da herseyi yasasın diyorlar ondan(
yani biizim konuyla alakasız ama iştee

ay ağlıcam ya sinirden
haber alamıyoruz 2 nisanda heryer yıkılmış gibi:S
2nisan merkeze uzakmış :2::2:
erdide kan vermeye gitti

NAKDİ YARDIM

Van’a nakdi yardım yapmak isteyenler için

VAN´DAKİ KOORDİNASYON MERKEZİNDE OLAN BAZI KURUMLARIN HESAP NUMARALARI:

ZİRAAT BANKASI: TR730001000096576141875001

İŞ BANKASI: TR480006400000189001563106

VAKIFBANK: TR900001500158007299186339

HALKBANK: TR890001200933900016000161

GARANTİ BANKASI: TR120006200046400006297753

AKBANK: TR560004600456888000109028

DENİZBANK: TR400013400000553733100001

SARMAŞIK DERNEĞİ hesap numaralarını kullanmak isteyenler de, seçtiği banka şubesine yardımı gönderirken, VAN DEPREM diye not düşerek, Van’a aktarılacak hesaba destek olabilirler…

arkadaşlar 10 lira 5 lira ne olusa azcıkta olsa hevale edelim

Asker beklemek zordur ama senin anladığım kadarıyla kısa dönem yapıcak zaten şuanda asker beklemekten farkın yokmuş gibi geldi İnş. kavuşursun sevdiceğine bizde 1 yıl maddi olarak uzatma oynycaz bi nevi elimde olsa 2014 gelini olmak isterdim

Ayyy evet evett!!! Tam olarak işte bu bitanem. 25 ve 14

Hiç kimsenin istediği gibi olmaz ki ben 2014 gelini olmak istiyordum sevdiğim 2012 olsun diyodu bende arda anlaşalım dedim ve anlaştık. çünkü evlilik denen şey evcilik oyunu gibi değil para biriktirip dişinle tırnağınla yuvanı kurman lazım aynı sebepten bende uzatma istedim. Ama belli olmaz Sevdiğim yanımda olsunda

AAy cnm benm benmde kaderim işte Yapıcak bişi yok atsak atılmıyo satsak satılmıyo dün gecenin 4 ünde geldi büroya uyumamış hiç

Ben uyukluyodum sandalyede o halde gördü beni gerçi oda kötüydü uyumamış belli ilk defa öyle gördüm onu canımdan can gitti sabah 8 e kadar oturdu benmle
Konuştuk hep cnm benm yaaa müşterilerle bile konuştu
Pek yakıştı mikrofonlu kulaklık sevdiceğime

ya zaten tel.hiç kapatmaz cnm askım benm gec gitmez dükkan hariç
haber veirir alır
erkekle gezsin cnm sendee
istedigi gibi msj atsın zorla olmazz
bizde sarılmadan beni sevmeden yatmayızz

canım 4 yıl biticek tabi ayrılık oldu ama 2 yılda bir oda 1 haftadır kavga felan bile değildi öyle yani

ne güzel askerden gelip işe girer bizim daha yolumuz var 2014 de bilem kalabilirz yaza bizde askere gitmeden yüzük düşünüyoruz

ne kadar süredir berabersiniz canım

gizemim hergün mü gidilir yaa yoruluyor ama yaa sabah 7de uyan aksam 00,30eve gir 5 gün cmt.orda yatıryor gece 1e kadar acık dukkan düşünseene anlamıyor ama nato kafaaaaaaaaa

canım inan yani empati uygulayıp cevap versem benm abim olsa ablam olsa erkek arkadaşımı pek dinlemezdim gibi geliyor, sen belki iyiliğine düşünüyorsun ama ablasına yardıma gidiyorsa böyle konularda hani sadece onu düşündüğünden yorum yap canım bunlar ailevi ben erkek arkadaşıma karışmazdım

canım ona bakarsanda ben erkek arkadaşımn ilkiyim oda benim ilkim 19 yaşında benle çıkmaya başladı yaşı 23 bende aynı şekilde o zaman deseydik git hayatını yaşa sonra gel olurmu öyle şey ya birşeylerden vazgeçilmeli herşey yaşanmamalı kararında ve planlı yaşanmalı canım

beni seviyorsa saygıyla sevgiyle beklemesini bilicek

valla çizelge ekliycvem kavuşma çizelgesi arkadaşımın sevgilisi asker yalovada her hafta görüyo ben ise ayda bir 2 ayda bir 3 ayda bir görüyorum malesef alıştım buna ben 1 sene beraber 3 sene yollarda geçti bir farkım yok uzakta hep canım hayırlısı inşallah telli duvaklı 2013 gelini olursun

Hak şerleri hayr eyler
Zannetme ki gayr eyler
Arif anı seyr eyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler​

iyi düşünün ki iyi olsun kızlar,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…