'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım 3 yılımız doldu işte.. 1buçuk yıl ayrı kaldık ama affettim sonunda dayanamadım..

hayatım zaten kuruyorum ama biryere kadar gecen ablan nasıl ya seni düşünmez dedım kıyıyo sana yollamıyor dedım dukkan acarken sana nie güvendi dedım dedımde dedım can oda ilerde kısmetse ben olcam onla bişi olsa erken yasta cökcek yaaaaaaa

İnş. canım benim inş. sende istediğin zaman istediğin kişiyle telli duvaklı evlenirsn
yeni gelen gelincik hoşgeldin asker yolu bekliyormuşsun ama çok az kalmış darısı başıma

Sende asker bekliyorsun canın benim

ne yaptı ki sana affettin?

Bunu söylemek benim için zor ama başka bi kız yakaladım 1 buçuk yıl affetmedim. Ailesi girdi araya pişman diye öyle afettim yoksa kuru kuruya nasıl güvenicektim tekrardan.. Ben çok acı çekmiştim. 1 buçuk yıl o çekmiş benden çok farkında bile değildim hep onu unutmaya çalışıyordum.. Ama hep görüşüyoduk arada bir arıyodu halimi hatrımı soruyodu.

Ölüm bile ayıramadı
Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden iki aylık çiftin cesedi, birbirine sarılmış halde bulundu.Güncelleme:25 Ekim 2011 10:10
Depremde can veren genç çift Emel (26) ve Özgür Subaşıay (27) öğretmendi. Celal Bayar Üniversitesi’nde öğrenciyken tanışıp birbirlerine âşık olan genç çift, henüz iki ay önce evlenmişti. Önceki gece Van’ı yerinden oynatan deprem, onları evlerinde yakaladı. Cesetleri birbirine sarılmış halde bulundu.

kızlaaar yaaaaaaaa ay çok kötüyüm yaa yutkunamadım:2:

Tüylerim diken diken oldu yaa

Bu arada konuşuyoruz kızlar sizler neyi bekliyorsunuz 2 sene?

canım asker beklıyomussun bıan evel kavusursun ıns. bende yenı kavustum askerıme durumların daha ıyı olmasını beklıyoruz bız, o geldi, 2 ay oldu bugun gelelı 1 aydır calısıyo işlerini tam oturtsun bende bı ıse baslım hersey bızım ıcın daha ıyı olucak. tarıhımız bellı 30 hazıran 2013 inş büyük gun o gun

kızlar sizde böyle kurallar koydunuz mu? ve benim yaptıgımmı abartı siz olsanız ne yapardınız heh???
iş cıkısı hep sevdiginiz ablasının yanna dükkana gitse eve 00.00 00.30 da gitse ne yapardınız?

bizim kurallarımız yok canım ama su var bız herseyı beraber yapıyoruz bı yere gıdılcekse eglenılcekse gezılcekse fln beraberız hep, ayrı oldugumuz zamanlarda oluyo oda halı saha maclarıdır yada stada gıdıyodur o zamanlarda o arkadaslarıylayken bende kendı arkadaslarımla olurum ayrı olsakta aynı seyı yaparız yani o yuzden bı sıkıntımız olmuyo bu konuda zaten yay burcuyum kurallara baskılara hayatta gelemem

Berfınım yardımlar kalkıyo heryerden nakıt yardımıda edelım tabı ama suan battanıye su ped bebek maması ve bezı cok daha ıhtıyacta orda bakkallar bıle yıkılmıs para gondersen alıcak yerlerı yok nerdeyse cogu yerde

canım benmde sevdiceğin abisinin bakkalı var yazın tatile giderler sevdicek sabah 7 gece 12 çalışır her istnbla geldiğinde haftaiçi ordadır hatta sadece hafta sonu görüştüğümüz halde öğlene kadar çalşır çoğu zaman isyan eder banamı güvendiler diye ama ben hiç demedim sadece yoruluyosun dedim bir sefer yazın dedim aşkım sanamı güvendiler ilerde evlenince ne olcaz dedim oda aşkım haklısın dedi sonrada bitanem sen üzme kendini bu konuda boşver yorum yapma dedi ben kızıyorm zaten dedi

açıkçası işte ben yorum yapmıyorum ama benim sevgilim sinirden ağlıyor lanet okuyor o bakkala çünkü yoruluyo o bu şehre gelmiyo o yüzden ben gidiyorum hep

Canım 3 yılımız doldu işte.. 1buçuk yıl ayrı kaldık ama affettim sonunda dayanamadım..

maşallah demek istiyorum off ben yapamazdım herhalde ay bilemedim şimdi çok zor birşey zoru başarıp aşkınıza sahip çıkmışsınız

ececik hoşgeldin canım nasılsın

Nerdeyse yarılamışsın sabır canım geçicek zaman emin ol Benim şafak 27 canım atarsa atmazsada 20 gün geç atabilir ondan 47 olabilir ikisinede hazırlıyorum kendimi

Sabır valla sabırrlı ola ola çatlıcam

gizemcim hoşbulduk idare eder sen nasılsın canım?

speedy hoşgeldin

minnağım

Nerdeyse yarılamışsın sabır canım geçicek zaman emin ol Benim şafak 27 canım atarsa atmazsada 20 gün geç atabilir ondan 47 olabilir ikisinede hazırlıyorum kendimi

canım atarsa atmazsa bunlar ne ben hiç anlamıyorum bunları söylemrisin

çok kötü bu ya gözlerim dolu dolu mekanları cennetir inşallah centtede ayrılmasınlar allahım sen yakınlarına sabır ver

ececim dünden beri midem ağrıyor kötüyüm baya yanıyorda ağrıda giriyor neden böyle oldu bilemiyorum

minanğım bizdede bu şekilde o arkadaşlarıylayken bende arkladaşlarımlayım o bu şehirdeyken herşey beraber ama ben kız arkadaşlarımla gezmneyi çok severim o yüzden sevdiceğim birşey demez ama tutupğta halı sahaya gitme diyemem gitsin gecede gidiliyorsa gitsin yani

Son düzenleme:
ya hayır ya hayır
ölmesin insanlar artık
geçen hafta şehit verdik
sonra istanbulda kaza oldu. 6 kişi bizim mahleden vefat etti
sorna van defremi
dua bol dua ve yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…