canım 4 yıl biticek tabi ayrılık oldu ama 2 yılda bir oda 1 haftadır kavga felan bile değildi öyle yani
ne güzel askerden gelip işe girer bizim daha yolumuz var 2014 de bilem kalabilirz yaza bizde askere gitmeden yüzük düşünüyoruz
ne kadar süredir berabersiniz canım
canım inan yani empati uygulayıp cevap versem benm abim olsa ablam olsa erkek arkadaşımı pek dinlemezdim gibi geliyor, sen belki iyiliğine düşünüyorsun ama ablasına yardıma gidiyorsa böyle konularda hani sadece onu düşündüğünden yorum yap canım bunlar ailevi ben erkek arkadaşıma karışmazdım
canım 4 yıl biticek tabi ayrılık oldu ama 2 yılda bir oda 1 haftadır kavga felan bile değildi öyle yani
ne güzel askerden gelip işe girer bizim daha yolumuz var 2014 de bilem kalabilirz yaza bizde askere gitmeden yüzük düşünüyoruz
ne kadar süredir berabersiniz canım
canım inan yani empati uygulayıp cevap versem benm abim olsa ablam olsa erkek arkadaşımı pek dinlemezdim gibi geliyor, sen belki iyiliğine düşünüyorsun ama ablasına yardıma gidiyorsa böyle konularda hani sadece onu düşündüğünden yorum yap canım bunlar ailevi ben erkek arkadaşıma karışmazdım
Canım 3 yılımız doldu işte.. 1buçuk yıl ayrı kaldık ama affettim sonunda dayanamadım..
İnş. canım benim inş. sende istediğin zaman istediğin kişiyle telli duvaklı evlenirsnvalla çizelge ekliycvem kavuşma çizelgesi arkadaşımın sevgilisi asker yalovada her hafta görüyo ben ise ayda bir 2 ayda bir 3 ayda bir görüyorum malesef alıştım buna ben 1 sene beraber 3 sene yollarda geçti bir farkım yok uzakta hep canım hayırlısı inşallah telli duvaklı 2013 gelini olursun
yeni gelen gelincik hoşgeldin asker yolu bekliyormuşsun ama çok az kalmış darısı başıma
ne yaptı ki sana affettin?
İnş. canım benim inş. sende istediğin zaman istediğin kişiyle telli duvaklı evlenirsn
Sende asker bekliyorsun canın benim
Ölüm bile ayıramadı
Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden iki aylık çiftin cesedi, birbirine sarılmış halde bulundu.Güncelleme:25 Ekim 2011 10:10
Depremde can veren genç çift Emel (26) ve Özgür Subaşıay (27) öğretmendi. Celal Bayar Üniversitesi’nde öğrenciyken tanışıp birbirlerine âşık olan genç çift, henüz iki ay önce evlenmişti. Önceki gece Van’ı yerinden oynatan deprem, onları evlerinde yakaladı. Cesetleri birbirine sarılmış halde bulundu.
Eki Görüntüle 278682
kızlaaar yaaaaaaaa ay çok kötüyüm yaa yutkunamadım:2:
Bu arada konuşuyoruz kızlar sizler neyi bekliyorsunuz 2 sene?
kızlar sizde böyle kurallar koydunuz mu? ve benim yaptıgımmı abartı siz olsanız ne yapardınız heh???
iş cıkısı hep sevdiginiz ablasının yanna dükkana gitse eve 00.00 00.30 da gitse ne yapardınız?
hayatım zaten kuruyorum ama biryere kadar gecen ablan nasıl ya seni düşünmez dedım kıyıyo sana yollamıyor dedım dukkan acarken sana nie güvendi dedım dedımde dedım can oda ilerde kısmetse ben olcam onla bişi olsa erken yasta cökcek yaaaaaaa
Canım 3 yılımız doldu işte.. 1buçuk yıl ayrı kaldık ama affettim sonunda dayanamadım..
günaydın arkadaşlar
evet şafak 293
Tüylerim diken diken oldu yaa
Nerdeyse yarılamışsın sabır canım geçicek zaman emin olBenim şafak 27 canım atarsa atmazsada 20 gün geç atabilir ondan 47 olabilir ikisinede hazırlıyorum kendimi
Nerdeyse yarılamışsın sabır canım geçicek zaman emin olBenim şafak 27 canım atarsa atmazsada 20 gün geç atabilir ondan 47 olabilir ikisinede hazırlıyorum kendimi
Ölüm bile ayıramadı
Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden iki aylık çiftin cesedi, birbirine sarılmış halde bulundu.Güncelleme:25 Ekim 2011 10:10
Depremde can veren genç çift Emel (26) ve Özgür Subaşıay (27) öğretmendi. Celal Bayar Üniversitesi’nde öğrenciyken tanışıp birbirlerine âşık olan genç çift, henüz iki ay önce evlenmişti. Önceki gece Van’ı yerinden oynatan deprem, onları evlerinde yakaladı. Cesetleri birbirine sarılmış halde bulundu.
Eki Görüntüle 278682
kızlaaar yaaaaaaaa ay çok kötüyüm yaa yutkunamadım:2:
canım asker beklıyomussun bıan evel kavusursun ıns. bende yenı kavustum askerıme durumların daha ıyı olmasını beklıyoruz bız, o geldi, 2 ay oldu bugun gelelı 1 aydır calısıyo işlerini tam oturtsun bende bı ıse baslım hersey bızım ıcın daha ıyı olucak. tarıhımız bellı 30 hazıran 2013 inş büyük gun o gun
bizim kurallarımız yok canım ama su var bız herseyı beraber yapıyoruz bı yere gıdılcekse eglenılcekse gezılcekse fln beraberız hep, ayrı oldugumuz zamanlarda oluyo oda halı saha maclarıdır yada stada gıdıyodur o zamanlarda o arkadaslarıylayken bende kendı arkadaslarımla olurum ayrı olsakta aynı seyı yaparız yanio yuzden bı sıkıntımız olmuyo bu konuda zaten yay burcuyum kurallara baskılara hayatta gelemem
Berfınım yardımlar kalkıyo heryerden nakıt yardımıda edelım tabı ama suan battanıye su ped bebek maması ve bezı cok daha ıhtıyacta orda bakkallar bıle yıkılmıs para gondersen alıcak yerlerı yok nerdeyse cogu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?