Ölüm bile ayıramadı
Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden iki aylık çiftin cesedi, birbirine sarılmış halde bulundu.Güncelleme:25 Ekim 2011 10:10
Depremde can veren genç çift Emel (26) ve Özgür Subaşıay (27) öğretmendi. Celal Bayar Üniversitesi’nde öğrenciyken tanışıp birbirlerine âşık olan genç çift, henüz iki ay önce evlenmişti. Önceki gece Van’ı yerinden oynatan deprem, onları evlerinde yakaladı. Cesetleri birbirine sarılmış halde bulundu.
Eki Görüntüle 278682
kızlaaar yaaaaaaaa ay çok kötüyüm yaa yutkunamadım:2:
Saol canım benim zor oldu ama dayandım dayanmak zorundaydım...canım benmde sevdiceğin abisinin bakkalı var yazın tatile giderler sevdicek sabah 7 gece 12 çalışır her istnbla geldiğinde haftaiçi ordadır hatta sadece hafta sonu görüştüğümüz halde öğlene kadar çalşır çoğu zaman isyan eder banamı güvendiler diye ama ben hiç demedim sadece yoruluyosun dedim bir sefer yazın dedim aşkım sanamı güvendiler ilerde evlenince ne olcaz dedim oda aşkım haklısın dedi sonrada bitanem sen üzme kendini bu konuda boşver yorum yapma dedi ben kızıyorm zaten dedi
açıkçası işte ben yorum yapmıyorum ama benim sevgilim sinirden ağlıyor lanet okuyor o bakkala çünkü yoruluyo o bu şehre gelmiyo o yüzden ben gidiyorum hep
maşallah demek istiyorum off ben yapamazdım herhalde ay bilemedim şimdi çok zor birşey zoru başarıp aşkınıza sahip çıkmışsınız
ececik hoşgeldin canım nasılsın
Sabır valla sabırrlı ola ola çatlıcam
gizemcim hoşbulduk idare eder sen nasılsın canım?
speedy hoşgeldin
minnağım
minnak al bi ortaklık daha sana ya bende yay burcuyum alala
aynı seylerı yollayalım gecelim bari 1250 ye minnak için
canım atarsa atmazsa bunlar ne ben hiç anlamıyorum bunları söylemrisin
çok kötü bu ya gözlerim dolu dolu mekanları cennetir inşallah centtede ayrılmasınlar allahım sen yakınlarına sabır ver
ececim dünden beri midem ağrıyor kötüyüm baya yanıyorda ağrıda giriyor neden böyle oldu bilemiyorum
minanğım bizdede bu şekilde o arkadaşlarıylayken bende arkladaşlarımlayım o bu şehirdeyken herşey beraber ama ben kız arkadaşlarımla gezmneyi çok severim o yüzden sevdiceğim birşey demez ama tutupğta halı sahaya gitme diyemem gitsin gecede gidiliyorsa gitsin yani
allahın sevilen kullarıymışlar ki ikisi birden can vermiş. Kızıcaksınız belki ama bitanesine bişey olsaydı öteki neler yaşardı ?? Bunuda düşünmek lazım. Ben hep dua ederim Allahım benim canımı onun canından önce alsın diye dayanamam çünkü yapamam
Allah rahmet eylesin ölümdede ayrılmadılar
ay nıhayeeett yagmurumm burçdasım fındık kardesım :))) ne konustunuz 1249da bakımm
eceeemmm balımmm
ay nıhayeeett yagmurumm burçdasım fındık kardesım :))) ne konustunuz 1249da bakımm
eceeemmm balımmm
ikizimmisin doğruyu söleeeeeeeeeeeee
bende dua ederim ki aynı anda dayanılmaz yok yok ..
hele kavusmadan almasın rabbim sen bilirsin ama ne olur hayrlıısı ama onunla bari bikaç gün aynı evde yemek yiyelim yatagmzda uyuyalım konusalım ws.ne olurr ona kmse görmeden kocam olarak sarılmayı nasip ett ne olurrrrrrr ay cok ağladım rezil olcamm
bak bak eksik olma
bende okudum o haberi içim gitti yaa
iviiiiitt yıllardır aradıgıım kardesım sen olmalısın
olmam tabiiiisiiiisen nerdesin bakım 2 gundurr komık anılarımızı anlatamıyoruz bırbırımızeee beni çokkk ıhmal edıyosun bılgıneeee
Berfınım yardımlar kalkıyo heryerden nakıt yardımıda edelım tabı ama suan battanıye su ped bebek maması ve bezı cok daha ıhtıyacta orda bakkallar bıle yıkılmıs para gondersen alıcak yerlerı yok nerdeyse cogu yerde
selam kızlarrr
Arkadaşlar bi hbrdede yeni evli bi çift yeni bebekleri var adam dışarı çıkıyor ve deprem olur karısı ve çocuğu enkaz altında can veriyor adam bi nevi yıkıma uğryordur. Yuvası yıkılıyor eşi çocuğu herşeye sil baştan başlar gibi tek başına kalıyor.. Bu acıyı düşünsenize........
canım nasılsın hoşgeldin ne var ne yok
ben bu haberden çok etkilendim çok ağladım baya kötü bir durum halada ağlıyorum empati uygulayıp allahım yardımcı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?