'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

allahın sevilen kullarıymışlar ki ikisi birden can vermiş. Kızıcaksınız belki ama bitanesine bişey olsaydı öteki neler yaşardı ?? Bunuda düşünmek lazım. Ben hep dua ederim Allahım benim canımı onun canından önce alsın diye dayanamam çünkü yapamam
Allah rahmet eylesin ölümdede ayrılmadılar

Saol canım benim zor oldu ama dayandım dayanmak zorundaydım...
Sabır valla sabırrlı ola ola çatlıcam

gizemcim hoşbulduk idare eder sen nasılsın canım?

speedy hoşgeldin

minnağım

Umarım zaman su gibi akıp geçer

Canım 27 gün sonra gelcek 27 gün var şimdi atarsa yani gece 12den sonra 1 günü atlatmış oluyorum 26 gün kalcak demek oluyor. her geçen güne atarsa diyoruz.

ay nıhayeeett yagmurumm burçdasım fındık kardesım :))) ne konustunuz 1249da bakımm

eceeemmm balımmm

bende dua ederim ki aynı anda dayanılmaz yok yok ..
hele kavusmadan almasın rabbim sen bilirsin ama ne olur hayrlıısı ama onunla bari bikaç gün aynı evde yemek yiyelim yatagmzda uyuyalım konusalım ws.ne olurr ona kmse görmeden kocam olarak sarılmayı nasip ett ne olurrrrrrr ay cok ağladım rezil olcamm

Arkadaşlar bi hbrdede yeni evli bi çift yeni bebekleri var adam dışarı çıkıyor ve deprem olur karısı ve çocuğu enkaz altında can veriyor adam bi nevi yıkıma uğryordur. Yuvası yıkılıyor eşi çocuğu herşeye sil baştan başlar gibi tek başına kalıyor.. Bu acıyı düşünsenize........

olmam tabiiiisiiii sen nerdesin bakım 2 gundurr komık anılarımızı anlatamıyoruz bırbırımızeee beni çokkk ıhmal edıyosun bılgıneeee

uwww azar işittim ağlarım ama

bilgisayarım işgal ediliyor 2 gündür bugün ben işgal edicem ama inşallah

hoşgeldin çağlacık :)

Son düzenleme:

bu havale yapılan hesap numaralrı o ihtiyaçları karışılamak için.
erdi aradı kan vermey gitmiş. insan çok sefil haldelermiş
bn 99 yaşadım bu defremi bi suya bile ihtiyaç duyulo:S
eden eder etmeyn etmez

Son düzenleme:

canım nasılsın hoşgeldin ne var ne yok

ben bu haberden çok etkilendim çok ağladım baya kötü bir durum halada ağlıyorum empati uygulayıp allahım yardımcı ol

canım nasılsın hoşgeldin ne var ne yok

ben bu haberden çok etkilendim çok ağladım baya kötü bir durum halada ağlıyorum empati uygulayıp allahım yardımcı ol

ya adam bi nevi sil baştan yapıyor hayatına kolay mı duyunca tüylerim diken diken oldu... Ama sil baştanın tek farkı geride bıraktığı canı ciğeri hayatını paylaşacağı kadın biride yeni doğmuş bebeği geleceğini düşündüğü çocuğu unutulur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…