uwww azar işittim ağlarım ama
bilgisayarım işgal ediliyor 2 gündür bugün ben işgal edicem ama inşallah
hoşgeldin çağlacık :)
bu havale yapılan hesap numaralrı o ihtiyaçları karışılamak için.
erdi aradı kan vermey gitmiş. insan çok sefil haldelermiş
bn 99 yaşadım bu defremi bi suya bile ihtiyaç duyulo:S
eden eder etmeyn etmez
uwww azar işittim ağlarım ama
bilgisayarım işgal ediliyor 2 gündür bugün ben işgal edicem ama inşallah
hoşgeldin çağlacık :)
canım nasılsın hoşgeldin ne var ne yok
hoşgeldin çağlam
dün sabah spikerin biri haberde diyo ki "van'da olsa üzüldük" bu ne demektir yaaaa
hoşbuldum balımmmm
hoşbulduk gizoşumm
iyiyim işte ne kadar olursa... dün okuldaydım cıkış işlemlerimi hallettim... dekanlık onayını beklemek kaldı sadece mezuniyet için...
dün bizim okuldada yardım toplanyodu... hocamla gorustum de ptt den bedava gonderim demişler ama hiç te öyle olmadı diye kızıyodu :44:
hoşbulduk balımmm
sabırsızlıkla bekloorum ozaman yavruşum
(( Allah yardımcıları olsun dün merterdeki migros tırlar kaldırdı mamalar yolladık annemlerde yazlıktakı esyaları toparlayıp gonderdıler. ben yardım etmeyın demek ıstemedım yanlıs anlamaa tırlarla gonderılenlerede yardım edelım demeye calıstım
ÇAğlam hoşgeldin
sen hangi okulu bitirdin canım aslında iş için okula bile başvurabilirsin canım ne güzel olur
nasısın balım
dün sabah spikerin biri haberde diyo ki "van'da olsa üzüldük" bu ne demektir yaaaa
istanbul kültürü bitirdim canım...
ortalamam dusuk yaa keşke olsaydı ama gerci henuz gormedim ortalamayı ama 2.5 un altında gelcek gibi duruyo.. o yuzden sansım az sanırım onemliymiş ortalama
yayınevinde calısan bi arkadasın patronuyla gorustum... kadroda yer yok tabi suan ama ev için bişeyler ayarlayabilir.. bikaç deneme cevirisi aldımm
bide ustune normal bi iş bulursam cok süper olur...
iyiyim balımmm özledim sizi valla 1 günde
orkideden haber varmııı?
bebeyim bilmemmi:S kötü niyetli demedin biliyorum
bn çok üzlüyorum
inşallah güzel şeyler olur canım ben inanıyorum çok güzel bir iş bulucaksınz
orkidenin adını ve soyadını cemre bize söyledi dün pelinle delirdik meraktan o modlara msj attı kimliklerini öğrenmek için cemre biliyordu en son o söledi ara ara okulu arıyoruz ama ben ulaşamadım inşallah ulaşıcaz okulunu biliyoruz ama orda durum kötüymüş
içimden bir ses orkidenin orda elektrikler kesik diye giremediğini sölüyor ve bu durumda zaten nete giremez insanlar can havliyle çünkü
insanlarımızda Kürt türk ayrımı var ordaki insanları vatandaşlarımızı yok sayıyorlar niye kürtlermiş pkk kaynıyormuş. Anlamıyorum bu demek oluyor bu olamaz türk halkı.. Tek orda mı var neymiş deprem olduğuna göre varmış bi sebebi marmara depremindede mi vardı bi sebep? Sorularım hep yanıtsız...
bende cok uzuluyorumben acık konusmak gerekırse ılk defa bu kadar çok sarsıldım.. Herzaman bole konularda hassasımdır konu ülkem ve ınsanlarıysa ama bu sefer farklı bılmıorum cok fazla sarsıldım. Cocugu sehıt olanla yururken herkesın onunla aglamasını gordum.. Elvan için deli gibi telaşlıyım , daha yuzyuze tanımadıgım bırı hayatımın bı parcası olmuş.. bılmıyorum ya farklı duygular yasıyorum. Ölümü çok fazla görür oldum. Çok ağlar oldum elden yardımdan ve duadan baska bişey gelmiyo (
merhaba kızlarr
güne kötü başladım regl oldum yataktan çıkamıyorumçok aagrım var
merhaba kızlarr
güne kötü başladım regl oldum yataktan çıkamıyorumçok aagrım var
canım spiker şunu demek istedi orda bana ve bize uzak olsa aslında o bir gaf o niyetle denmedi
ayrım heryerde canım ama yarıdmları çok dikkatli yapmalıyız ben sorup sorguluyorum 17 ağustosta kimileri zenginleşti çünkü
henüz yüzyüze görüşmediğim halde acı çekip ağladım çok kötü birşey şuraya yazınca ağlıyorum şirketteklerde bakıyo kendini yeme diyo ama çok kötüyüm orkide bize ulaşssın ben hep soğukanlı olduğum halde böyle olamıyorum bu durumda çok kötü kaldım orda olsam yığılrdım bir köşede herhalde
17 ağustosta çocuktum çocuk gelmişti bana kuzenle temmuzda deprem olcak biz yorganları çekip uyucaz betonlardan yorganlar korucak derdim hep deprem olcak die gezmiştik anne olcak dimi derdim yengemler annem herkes naısl bıcırdınız hep deprem derdiniz diyolardı yaşamadığımız birşey ve biz o sene depreme takmıştık yaşayınca gördük ne acı olduğunu ama tam idrak edemedik kuzenmde bende o koskoca hayatları öldüren depremi hissedememiştik insanlar yerlerde ağlayrak dolanıyorlardı ama biz anlayamıyorduk
ilk depremimi eylüldeki okulalrın açıldığı günde hissettim 2.de boluydu çok korkunçtu ama 17 ağustosta en son evden bei çıkardılar öyle bir uyuyordum ki
bizide annem korkmayalım dıye dev ayak basmıs o yuzden sallandık dıyerek kandırmıstı oyun gıbıydı bızım ıcın ben bole yıkım falan gormedım o donemde cocuklugumdan haber falanda ızlemezdım. eyluldekı depremı maleesef lunaparkta hıssettım kotuydu cok kotu.. ılk gun ders yok dıye lunaparka gıtmıstık arkadaslarla eve yakındı ama eve gelene kadar o yol bıtmedıı uzadıkca uzadı aıleme bısey olmustur dıye cok korkmustum. annanemde delıye donmustu bana( bugunler gecıcek ınsallah yenıden bir oldugumuzu hıssedıyorum bazıları oyle ahmakca seyler yazıyokı sınırden aglıyorum. neredeyse yardım etmeyın dıyolar hakettıler dıyolar bole bı orumcek agı dolu zıhnıyet olabılırmı!! delırıyorum sınır oluyorum bole yazıları okudukca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?