'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allahım korusun o masum insanları yaa

inşallah yaşamıcaklar ama kar geliyor işte ben bundan çok korkuyorum kalkan olunmalı onlara dua edelim

canım sıcak su ve şeker iç ve mutlaka ayakları sıcak tut ütü buharıyla ütüle bez karnına koy kıyamam 3 hafta önce bende berbattım birşeyler yemeye çalış fatoşum kıyamam sana

çıkma sıcaktan cnm bişeyler ye minoset iç cnm

yapıyorum şimdi canım hepsini teker teker bi tek yemek yiyemiyorum midem kötü oluyo evdede agrı kesicim kalmamıştı annem minoset verdi geçirmez diyerek içmiştim bende iyi geliyosa süper her ay hastaneye gitmekten bıktım

geçmiş olsun kuzummmm

ay içim şişti...

cevirilerde kucuk bi cocugun annesinden cektigi işkenceler anlatılıyo... nası biter bu sayfalar bilemiyorum yani...

fatoscum ada cayını da tavsiye edebilirim... o donemde beni çok rahatlatır...

ben de regl falan degilim olmama da daha var ama benimde karnım agrıyo yaa, hani buyukler karnım taş gibi derler bazen... aynen öle bir durum vuku buldu... çözemedim

inş bian önce biter canım bu kadar gerginligin üstüne bide o iyice kötü olur insan

adaçayımı da şimdi içiyorum paptya içtim bitanede dikkat et karnına canım sıcak tut ayaklarını falan.sıcak bişeycikler iç

valla üzüle üzüle bi hal olduk milletçe zaten

çocuklarsa zayıf noktam... zor durumda olan ne kadar minik varsa Rabbim meleklerini göndersin korusun kollasınlar onları... off

fatoscum suan halimi görsem fön makinesiyle ayaklarımı ısıtıyorum karnımda sıcak su torbası... peteginde yanında oturuyorum ama banamısın demedi...

Allah kimseyi aç açıkta koymasın bu soguk günlerde.. herkese yardım etsin inşallah...

aminn bitanemm amiin bende çok üzülüyorum inş herşey düzelir

su torbasını ayagının altına koy ben öyle yaptık sıcaak sıcakk yatıyorum =)=)=) petegi de sakın bırakma =)

orkidecimm bişiler yaaaazz hemennn

tam kkda dolanırken deprem buldu beni.
eski bir izmitli olarak depremin ne demek olduğunu en acı haliyle bilen ben ve ailem tekrar bu acıyı tattık.
ailem ve ben baba memleketinde,ağrıdayız dün geceden beri.
bulunduğumuz bölgede yıkılan bina yok ama evler oturulamaz durumda. içeriye girmek imkansız.
yardım kamyonlarını hiç görmedik,varsın görmeyelim yeter ki daha çok ihtiyacı olanlara gitsin,hiç önemli değil.
geceler çok soğuk,ilk gecemizi ancak bir serada geçirdik ve sağ kalanlar da sokaklarda hasta şu anda.
burda birikim konusunda bi arkadaş beblano nicki benim arkadaş listemde ona ulaşamdım hala.
inşallah bir şey olmamıştır, van merkezden çok orda kaybımız var.
zaman ve fırsat buldukça sizlerle irtibata geçmeye çalışacağım.
bir kez daha hayatımız alt üst oldu,Allah sizlere de bizlere de bi daha yaşarmasın.

canım bem hoşgeldin. şuan sevinçten gözlerim doldu
iyi ol melegim benm. geçicek bu günler yapılabilcek bişey varsa biz yapabilirz. iyi olduguna çok sewindim
numaranı ver bize

Son düzenleme:

Amin canım benm amin çok merak ettik seni ulaşmaya çalıştık sadece okulun numarasını bulabildik bugun aradık ama kimse açmadı
İyisin ya bu bize yeter tatlım

canımmm beniim seni çok merak ettik kendimizce bişiler yapıp bulmaya çalıştık ama haber alamadık arada girip bize haber ver canım çok büyük geçmiş olsun

kendine çok iyi bak dikkat et canmım Allah tekrar yaşatmasın birşeye ihtiyacın falan olursa msj at ellimizden geldigince yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…