Yüz yüze görüşmedk ama biz sevdik hepimiz birbirimizi deger verdik
99da bende gölcük merkez üsttü gölcükteydim.. yakınlarımı kaybettim. Aç kaldım üşüdüm..
Marmara bölgesine çok yardım geldi ama yine insanlar açtı..
Buz pisti cesetle doluydu..
Vanda kardeşlerimiz yaşamasın diorum
Yüz yüze görüşmedk ama biz sevdik hepimiz birbirimizi deger verdik
99da bende gölcük merkez üsttü gölcükteydim.. yakınlarımı kaybettim. Aç kaldım üşüdüm..
Marmara bölgesine çok yardım geldi ama yine insanlar açtı..
Buz pisti cesetle doluydu..
Vanda kardeşlerimiz yaşamasın diorum
canım sıcak su ve şeker iç ve mutlaka ayakları sıcak tut ütü buharıyla ütüle bez karnına koy kıyamam 3 hafta önce bende berbattım birşeyler yemeye çalış fatoşum kıyamam sana
çıkma sıcaktan cnm bişeyler ye minoset iç cnm
günaydın canımm nasılsın =))
inşallah yaşamıcaklar ama kar geliyor işte ben bundan çok korkuyorum kalkan olunmalı onlara dua edelim
yapıyorum şimdi canım hepsini teker teker bi tek yemek yiyemiyorum midem kötü oluyoevdede agrı kesicim kalmamıştı annem minoset verdi geçirmez diyerek içmiştim bende iyi geliyosa süper her ay hastaneye gitmekten bıktım
geçmiş olsun kuzummmm
ay içim şişti...
cevirilerde kucuk bi cocugun annesinden cektigi işkenceler anlatılıyo... nası biter bu sayfalar bilemiyorum yani...
fatoscum ada cayını da tavsiye edebilirim... o donemde beni çok rahatlatır...
ben de regl falan degilim olmama da daha var ama benimde karnım agrıyo yaa, hani buyukler karnım taş gibi derler bazen... aynen öle bir durum vuku buldu... çözemedim
inş bian önce biter canım bu kadar gerginligin üstüne bide o iyice kötü olur insan
adaçayımı da şimdi içiyorum paptya içtim bitanede dikkat et karnına canım sıcak tut ayaklarını falan.sıcak bişeycikler iç
valla üzüle üzüle bi hal olduk milletçe zaten
çocuklarsa zayıf noktam... zor durumda olan ne kadar minik varsa Rabbim meleklerini göndersin korusun kollasınlar onları... off
fatoscum suan halimi görsemfön makinesiyle ayaklarımı ısıtıyorum karnımda sıcak su torbası... peteginde yanında oturuyorum ama banamısın demedi...
Allah kimseyi aç açıkta koymasın bu soguk günlerde.. herkese yardım etsin inşallah...
canım bem hoşgeldin. şuan sevinçten gözlerim doldutam kkda dolanırken deprem buldu beni.
eski bir izmitli olarak depremin ne demek olduğunu en acı haliyle bilen ben ve ailem tekrar bu acıyı tattık.
ailem ve ben baba memleketinde,ağrıdayız dün geceden beri.
bulunduğumuz bölgede yıkılan bina yok ama evler oturulamaz durumda. içeriye girmek imkansız.
yardım kamyonlarını hiç görmedik,varsın görmeyelim yeter ki daha çok ihtiyacı olanlara gitsin,hiç önemli değil.
geceler çok soğuk,ilk gecemizi ancak bir serada geçirdik ve sağ kalanlar da sokaklarda hasta şu anda.
burda birikim konusunda bi arkadaş beblano nicki benim arkadaş listemde ona ulaşamdım hala.
inşallah bir şey olmamıştır, van merkezden çok orda kaybımız var.
zaman ve fırsat buldukça sizlerle irtibata geçmeye çalışacağım.
bir kez daha hayatımız alt üst oldu,Allah sizlere de bizlere de bi daha yaşarmasın.
tam kkda dolanırken deprem buldu beni.
eski bir izmitli olarak depremin ne demek olduğunu en acı haliyle bilen ben ve ailem tekrar bu acıyı tattık.
bulunduğumuz bölgede yıkılan bina yok ama evler oturulamaz durumda. içeriye girmek imkansız.
yardım kamyonlarını hiç görmedik,varsın görmeyelim yeter ki daha çok ihtiyacı olanlara gitsin,hiç önemli değil.
geceler çok soğuk,ilk gecemizi ancak bir serada geçirdik ve sağ kalanlar da sokaklarda hasta şu anda.
burda birikim konusunda bi arkadaş beblano nicki benim arkadaş listemde ona ulaşamdım hala.
bir kez daha hayatımız alt üst oldu,Allah sizlere de bizlere de bi daha yaşarmasın.
tam kkda dolanırken deprem buldu beni.
Zamanı yoktu sanırım çıkmış kızlar iyi ya haberini aldık ya bu bize yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?