'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çooook şükür...

iyi olmanıza cok sevindim... inşallah ve eminim diger arkadas da iyidir...

nedenir bilmiyorum... geçmiş olsun hem de çok...

hepimiz birkez daha sözün bittiği yerdeyiz...

aslında soylenecek cok sey var... deprem bilinci deersi aldım.. hocamızda ahmet mete ışıkaraydı... her dersin basında soledigi sey... deprem degil binalar öldürür... keşke duygusal olarak gosterdigimiz hassasiyetin 4 te 1 ni profesyonel anlamdada gosterebilen bir ülke olsaydık... bugun hersey daha baska olurdu...

orkide numaranız gönderseydin ama biz seni çok merak ettik
hep bişeyler bulmaya çalıştık
arada gel iyimde çık

berfiiin Allah razı olsun senden yaa msjını alır almaz bı rahatlama aglaması aldı benii(

cok sukur ıyısın orkıdem kalbımız dualarımız sızınle ınsallah bu acıyıda hep beraber atlatıcaz bı butun olarak. Çok gecmıs olsun Allah bidaha yaşatmasın bizi habersiz bırakmadın cok sagol aklımız sende hep

Canım sen ve ailen hayattasınız ya çok şükür çok merak ettik seni Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle

şükürler olsun... Allah bir daha yaşatmasın inşallah... çok sevindim bugün iki kişiden haber bekliyordum, ikisinde de problem yok, çok şükür...

ndemek bebeü,m.rabbim cümlemizden razı olsun. merak ettiğini ilgilendiğini bildiğim için msj atim dedim
iyiymiş çok şükür..
çok şükür..

bnm çkmam lazım.
orkide bişey yazarsa telefon numaraını istemyi unutmayın

allahım sevinçten ağlayarak yazıyorum çok mutluyum fatoşum sağol yoksa topike bakmıyordum orkidem iyi olmana çok sevindim çok üzüldük çok ağladık allaha şükür olsun

sokkata üşüyüpte hasta olanları allahım korusun

Erkek arkadşımın akrabalarıyla konuştum ve tek bi ölen varmış Hakan adında bir doktor 3 yaşında oğlu ve karısı kurtulmuş. Orkide arkdaşımız adına çok sevindim acısını az çok anlıyorum acımız büyük..

üzüldüm... ikinci genç yaşta hayatını kaybedip arkasında eşini minik bebeğini bırakan doktor ölümü, duyduğum (( sevdiğim aklıma geldi, sen koru Rabbim

evet canım, senin askerin de kısa zamanda gelsin inşallah, az kalmış :)) ne zaman evleneceksin sen?

kızlar siz çeyizinize hiç iç çamaşırı, gecelik vs alıyor musunuz? benim hep gözüm kalıyor :44:

2-3 sene sonra ne bedende olucagımı kestiremediğim için almıyorum cnm

bu durumu hiç düşünmemiştim bak.. gerçi ben de sadece iki üç parça bir şey aldım ama hep almak istiyorum. sürekli onlarla dolaşacağım sanki ama çok yakışıyor kadın milletine ya, ben bayılıyorum bizim yaratışımıza, duygularımızın zarifliğine, bedenimize... iyi ki kadın olarak doğmuşuz

orası öyle tatlım bendede var ama kullandım Dayanamıyorum onların kutuda durmasına hem daha çok model çıkar cnm uygunları var mutlaka alınır. Ben şahsen sevdiceğimle almayı seviyorum çünkü onun için giyicem
Nişanımız olsun sırf bi miktar para ona harcıycam

Canım!!! Seni öyle merak ettik ki. Ama Allah'a şükürler olsun ki hayattasın... Çok mutlu oldum. Önemli olan senin canın, ailenin canı. Varsın giden mal, mülk olsun hepsi yerine gelir bitanem... Umarım sevdiceğin de iyidir Seni çok seviyoruz.

kızlar siz çeyizinize hiç iç çamaşırı, gecelik vs alıyor musunuz? benim hep gözüm kalıyor :44:

Canım aynı sendrom bende de var Ama çok utanıyorum

ben de açık saçıklara bakamıyorum.. bir kere gaza geldim alacağım diye gittim, sonra yakından görünce ay bunları ben giyemem, diye almadım. çook şeker bir şey almıştım. ben zaten şeker şeyler alıyorum hep, o sebepten de millet ne tatlısın diyor, küçük duruyorsun diyor -hiç hoşlanmıyorum bu cümleden- ama tarzımı da değiştiremem ki, ruhum bu

Yunus dün babasından gizli internet kafeye gitti. Sonra deprem oldu.
Enkazın altından çıkardıklarında ilk sözü "Saat kaç?" oldu. Epey geç olduğunu öğrenince de "Babam çok kızacak" dedi. Bina üstüne yıkılmış, üzerinde tanımadığı bir adamın cansız bedeni ama Yunus hala babası azarlayacağı için endişeleniyordu.

Çocuk işte..

Yunus kurtulamadı.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…