- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Yunus dün babasından gizli internet kafeye gitti. Sonra deprem oldu.
Enkazın altından çıkardıklarında ilk sözü "Saat kaç?" oldu. Epey geç olduğunu öğrenince de "Babam çok kızacak" dedi. Bina üstüne yıkılmış, üzerinde tanımadığı bir adamın cansız bedeni ama Yunus hala babası azarlayacağı için endişeleniyordu.
Çocuk işte..
Yunus kurtulamadı.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
ben de açık saçıklara bakamıyorum.. bir kere gaza geldim alacağım diye gittim, sonra yakından görünce ay bunları ben giyemem, diye almadım. çook şeker bir şey almıştım. ben zaten şeker şeyler alıyorum hep, o sebepten de millet ne tatlısın diyor, küçük duruyorsun diyor -hiç hoşlanmıyorum bu cümleden- ama tarzımı da değiştiremem ki, ruhum bu
kızlar siz çeyizinize hiç iç çamaşırı, gecelik vs alıyor musunuz? benim hep gözüm kalıyor :44:
Enkazın altından çıkardıklarında ilk sözü "Saat kaç?" oldu. Epey geç olduğunu öğrenince de "Babam çok kızacak" dedi. Bina üstüne yıkılmış, üzerinde tanımadığı bir adamın cansız bedeni ama Yunus hala babası azarlayacağı için endişeleniyordu.
Çocuk işte..
Çocuk işte..
Çocuk işte..
alemsin sineray :)
Çocuk işte..
Hoşbulduk kuzummm. Ayy cadısın sen yaaaa:))Biliyorum canım bunu fotoğrafı bile çok konuşuldu
Pelinim hg cnm benm,
valla ben öyle bi bakıyorum ki kızlar çatır çatırda alıyorum bende çok utanırdım ama hiiiiç utanmıyorum doğal seyler bunlar nolucak
Benim sevdiceğim çok utanıyo amaSen git al diyo geçen yemek yioduk tam karşımızda iç çamaşırcı var bakıyo bu Dedim hangisini beğendin dio şuu mor olanı Bekle dedim gittim aldım Delisin sen diyo Napim sevdiceğim beğenmiş almim mi
aminnnnnnn..
Canım benim yaaaa.. Melek olmustur şimdi zaten..
Berfin iyi okuyabiliyosun haberleri... Ben cok kotu oluyorum.. Bana yasaktır zaten sözlümde ailemde izletmez asla bakma derler... Doktorumda izin vermiyordu...
Ben cok etkileniyorum... Nefesim sıkışmaya baslıyo hemen...
Kıyamam ben ona
Mekanı cennet olsun inşallah:
Hoşbulduk kuzummm. Ayy cadısın sen yaaaa:))
ben çok kötüyüm çağla.. Inan çok kötüyüm.. Erdide orda olabilirdi.. Bak orkideye bişi olabilirdi.. Küçücük çocuklar öldü..
Insanlar ırk ayrımı yapıyor. "oh oldu" diyorlar düşenebiliyormusun.. Bunu diyorlar.. Van öldü van bitti.. Ben soğukta üşüyor.. Ama ırkçı insanlar insanlıgını kaybetti..
Ben kürdüm.. Evimdede kürtçe konuşurum. Anneannem türkçede bilmez.. 24 şehit zamanı benim burda verdiğim tepkiyi desteği herkeste bilir.
Yaşasın hakların akrdeşliği diyorduya deniz geçmiş.. öyle demek için halkımız çok geç kaldı çok geç kaldı..
Bugun birlik günüydü. Bugun dayanışma günüydü.. Bugun pkk temizleme günüydü..
Ama bizim halkımız van lı kardeşlerimizi pkk yanına çekip pkk fırsat verdi..
Bakmak kolay değil.. Girip oldum zaten. Ağlıyormuyum gülüyormuyum hastamıyım belli değil..
Ama dar görüşlü insanlarla. Ve insanlıgı kaybetmiş bi toplulukta yaşama bilincinde olmam gerekiyor
aminnnnnnn..
canım benim yaaaa.. melek olmustur şimdi zaten..
berfin iyi okuyabiliyosun haberleri... ben cok kotu oluyorum.. bana yasaktır zaten sözlümde ailemde izletmez asla bakma derler... doktorumda izin vermiyordu...
ben cok etkileniyorum... nefesim sıkışmaya baslıyo hemen...
ben çok kötüyüm çağla.. Inan çok kötüyüm.. Erdide orda olabilirdi.. Bak orkideye bişi olabilirdi.. Küçücük çocuklar öldü..
Insanlar ırk ayrımı yapıyor. "oh oldu" diyorlar düşenebiliyormusun.. Bunu diyorlar.. Van öldü van bitti.. Ben soğukta üşüyor.. Ama ırkçı insanlar insanlıgını kaybetti..
Ben kürdüm.. Evimdede kürtçe konuşurum. Anneannem türkçede bilmez.. 24 şehit zamanı benim burda verdiğim tepkiyi desteği herkeste bilir.
Yaşasın hakların akrdeşliği diyorduya deniz geçmiş.. öyle demek için halkımız çok geç kaldı çok geç kaldı..
Bugun birlik günüydü. Bugun dayanışma günüydü.. Bugun pkk temizleme günüydü..
Ama bizim halkımız van lı kardeşlerimizi pkk yanına çekip pkk fırsat verdi..
Bakmak kolay değil.. Girip oldum zaten. Ağlıyormuyum gülüyormuyum hastamıyım belli değil..
Ama dar görüşlü insanlarla. Ve insanlıgı kaybetmiş bi toplulukta yaşama bilincinde olmam gerekiyor
İyiyim balımTeşekkürler cnm benmNasılsın tatlımm
Daha önce de söylemiştim, hümanistim. Şehitlerimize hepimiz çok üzüldük, şüphesiz. Onlar bizim canımız kanımız. Ama bizim! Bu halk ikiye bölündü ve kimse aksini iddia edemez.
Ama şu son 10 gündür yaşanan arbede de ancak senin gibi düşünebilen biriyle "kardeşim" derim. Kürt, laz, alevi, muhacir kimseyi ayırt etmem. Şuan yaşanan Van'daki durumdan da mutlu olunmasına şaşıyorum. Önemli olan insanlık. Ama insanlarımız bunu öğrenememiş çok yazık...
İyiyim balımSen nasılsın kuzuumm?
Bunca zaman boyunca kürdleti hep pkk lı sandılar ama yanıldılar.. Ben öyle karşıydım ki kürde pkk ya evet belki ırkçıydım ama sevdiceğim değiştirdi beni. Sevdiğim adamda kürt kökenli. Ailem belki bu yüzden istemiyo. Ama zerre kadar umrumda değil içini biliyorum ben onun nasıl ailesine bağlı oldugunu nasıl birlik olduklarını biliyorum. Kalabalık aileler ve inan öyle çok seviyorumki. Dün bana resmen şunu dedi sana bişey olursa sadece ben değil ailemdeki herkes senin için koşar dedi. Zamanınnda çok kurcaladı bu konular kafamı ama artık rahatım kürt demek pkk lı demek değil !!! Hep öyle yansıtılıyo. Artık bende karşıyım bu duruma. Çünkü farkı biliyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?