'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çocuk olmak çok güzel ve cenneti garantilemiş yunus... darısı başımıza...

Benim de öyle canım. Yaşımdan daha ufak gösteriyorum, çalıştığıma falan da inanmayanlar oluyor Bu yüzdendir ki izdivacımı bile kabullenemeyecek bir sürü insan var etrafımda

Biliyorum canım bunu fotoğrafı bile çok konuşuldu

Pelinim hg cnm benm,
valla ben öyle bi bakıyorum ki kızlar çatır çatırda alıyorum bende çok utanırdım ama hiiiiç utanmıyorum doğal seyler bunlar nolucak
Benim sevdiceğim çok utanıyo ama Sen git al diyo geçen yemek yioduk tam karşımızda iç çamaşırcı var bakıyo bu Dedim hangisini beğendin dio şuu mor olanı Bekle dedim gittim aldım Delisin sen diyo Napim sevdiceğim beğenmiş almim mi

aminnnnnnn..

canım benim yaaaa.. melek olmustur şimdi zaten..

berfin iyi okuyabiliyosun haberleri... ben cok kotu oluyorum.. bana yasaktır zaten sözlümde ailemde izletmez asla bakma derler... doktorumda izin vermiyordu...

ben cok etkileniyorum... nefesim sıkışmaya baslıyo hemen...

mekanı cennet olsun masumun

Kıyamam ben ona
Mekanı cennet olsun inşallah:

Hoşbulduk kuzummm. Ayy cadısın sen yaaaa:))

ben çok kötüyüm çağla.. Inan çok kötüyüm.. Erdide orda olabilirdi.. Bak orkideye bişi olabilirdi.. Küçücük çocuklar öldü..
Insanlar ırk ayrımı yapıyor. "oh oldu" diyorlar düşenebiliyormusun.. Bunu diyorlar.. Van öldü van bitti.. Ben soğukta üşüyor.. Ama ırkçı insanlar insanlıgını kaybetti..
Ben kürdüm.. Evimdede kürtçe konuşurum. Anneannem türkçede bilmez.. 24 şehit zamanı benim burda verdiğim tepkiyi desteği herkeste bilir.

Yaşasın hakların akrdeşliği diyorduya deniz geçmiş.. öyle demek için halkımız çok geç kaldı çok geç kaldı..
Bugun birlik günüydü. Bugun dayanışma günüydü.. Bugun pkk temizleme günüydü..
Ama bizim halkımız van lı kardeşlerimizi pkk yanına çekip pkk fırsat verdi..

Bakmak kolay değil.. Girip oldum zaten. Ağlıyormuyum gülüyormuyum hastamıyım belli değil..
Ama dar görüşlü insanlarla. Ve insanlıgı kaybetmiş bi toplulukta yaşama bilincinde olmam gerekiyor

Bunca zaman boyunca kürdleti hep pkk lı sandılar ama yanıldılar.. Ben öyle karşıydım ki kürde pkk ya evet belki ırkçıydım ama sevdiceğim değiştirdi beni. Sevdiğim adamda kürt kökenli. Ailem belki bu yüzden istemiyo. Ama zerre kadar umrumda değil içini biliyorum ben onun nasıl ailesine bağlı oldugunu nasıl birlik olduklarını biliyorum. Kalabalık aileler ve inan öyle çok seviyorumki. Dün bana resmen şunu dedi sana bişey olursa sadece ben değil ailemdeki herkes senin için koşar dedi. Zamanınnda çok kurcaladı bu konular kafamı ama artık rahatım kürt demek pkk lı demek değil !!! Hep öyle yansıtılıyo. Artık bende karşıyım bu duruma. Çünkü farkı biliyorum!!

canım okumycağın okumayacağım diyorum ama sabah beri okuyorum minik azara kurtarıldı 16 günlük bebek annesi babanesi göçükte babasından ses yok allahım o minik bebek 42 saat nasıl dayandı ben olsam donarak ölmüştüm göçük altında o minik beden nasıl dayandı o soğukta sorgulayamıyorum mucize

haberleri şehitlerde izlemedim özellikle bu depremdede izlemyim derken ağlamaktan kötü oldum dünden beri midem sızlıyo stresten iyikide izletmiyorlar canım iyi birşey değil izlemek

berfinciğim herkes öyle değil, öyle olanlar ön plana çıkıyor cahillikleriyle durum bu... yoksa iyiye gidiyoruz, daha az kalıplarla yaşıyoruz, daha insancılız, daha az ayrım yapıyoruz... benim mesela aklımdan hiç geçmedi bahsettiklerin, çoğumuz da öyleyizdir eminim. insanları olduğu gibi kabul ediyoruz, eskiye nazaran daha saygılıyız seçimlere. olumsuz düşünme ve bir süre uzak kal haberlerden bence... evet orda sen de olabilirdin sevdiğin de ben de.. elimizde olmayan sebepler bunlar, bir anlık şeyler... mesela ben şu an tuşlara basarken deprem olabilir, bomba patlayabilir, kampüsteyim ben, ki buraya da geliyormuş teröristler... ama yapabileceğimiz bir şey yok... dua etmek, hayırlı ölmeyi istemek elimizden tek gelen. ve paranoyak yaşamamak için güvende olduğumuzu düşünmek zorundayız... en azından ölene kadar normal yaşayalım çünkü :)

Daha önce de söylemiştim, hümanistim. Şehitlerimize hepimiz çok üzüldük, şüphesiz. Onlar bizim canımız kanımız. Ama bizim! Bu halk ikiye bölündü ve kimse aksini iddia edemez.
Ama şu son 10 gündür yaşanan arbede de ancak senin gibi düşünebilen biriyle "kardeşim" derim. Kürt, laz, alevi, muhacir kimseyi ayırt etmem. Şuan yaşanan Van'daki durumdan da mutlu olunmasına şaşıyorum. Önemli olan insanlık. Ama insanlarımız bunu öğrenememiş çok yazık...

Teşekkürler cnm benm Nasılsın tatlımm
İyiyim balım Sen nasılsın kuzuumm?

Son düzenleme:

Çok çok iyiyim tatlım benm Kızlar az işim var Müşteri yıgıldı önüm gelicem öpüldünüzzz

canım eskiden böyle problemler yoktu yeni yeni hükümetin doğudaki sorun adı altında çıkardıkları yüzünden insanlar bu hale geldi benim annem ne alevi ne kürte karşı öyle bir ayrımı lisede öğrendim ben düşün insanlar ayrıyormuş meğersem

allahım öylelerinden koru ama çoğaldılar çok varlar ayrım yapanlar

burda insancıl düşünmeye çalışılmalı birimiz ağlarken birimiz gülmemeliyz biz aynıyız düşüncelerinin değişmesine çok sevindim ne güzel bunu söylemen ve değiştiğini göstermen umarım hepimizin kalıpları yıkılır

görüşlerimize kalbimize ter örgüler örmeyiz umarım ama şu yaşadığımız türkiyede bu çok zor arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…