ben çok kötüyüm çağla.. Inan çok kötüyüm.. Erdide orda olabilirdi.. Bak orkideye bişi olabilirdi.. Küçücük çocuklar öldü..
Insanlar ırk ayrımı yapıyor. "oh oldu" diyorlar düşenebiliyormusun.. Bunu diyorlar.. Van öldü van bitti.. Ben soğukta üşüyor.. Ama ırkçı insanlar insanlıgını kaybetti..
Ben kürdüm.. Evimdede kürtçe konuşurum. Anneannem türkçede bilmez.. 24 şehit zamanı benim burda verdiğim tepkiyi desteği herkeste bilir.
Yaşasın hakların akrdeşliği diyorduya deniz geçmiş.. öyle demek için halkımız çok geç kaldı çok geç kaldı..
Bugun birlik günüydü. Bugun dayanışma günüydü.. Bugun pkk temizleme günüydü..
Ama bizim halkımız van lı kardeşlerimizi pkk yanına çekip pkk fırsat verdi..
Bakmak kolay değil.. Girip oldum zaten. Ağlıyormuyum gülüyormuyum hastamıyım belli değil..
Ama dar görüşlü insanlarla. Ve insanlıgı kaybetmiş bi toplulukta yaşama bilincinde olmam gerekiyor
slm kızlarrrrrr
Nasıl son durumlar??
canımm balım midem ağrıyor sen nasılsın orkideden haberimiz var biliyorsun değilmi yazdı buraya
size bişey diyimmi 10-15 alt çamasırım var renkli ws.
bende çok utanırım aşkımda ...
ama gecen ben naptım biliyormusunuz??????
ben çok kötüyüm çağla.. Inan çok kötüyüm.. Erdide orda olabilirdi.. Bak orkideye bişi olabilirdi.. Küçücük çocuklar öldü..
Insanlar ırk ayrımı yapıyor. "oh oldu" diyorlar düşenebiliyormusun.. Bunu diyorlar.. Van öldü van bitti.. Ben soğukta üşüyor.. Ama ırkçı insanlar insanlıgını kaybetti..
Ben kürdüm.. Evimdede kürtçe konuşurum. Anneannem türkçede bilmez.. 24 şehit zamanı benim burda verdiğim tepkiyi desteği herkeste bilir.
Yaşasın hakların akrdeşliği diyorduya deniz geçmiş.. öyle demek için halkımız çok geç kaldı çok geç kaldı..
Bugun birlik günüydü. Bugun dayanışma günüydü.. Bugun pkk temizleme günüydü..
Ama bizim halkımız van lı kardeşlerimizi pkk yanına çekip pkk fırsat verdi..
Bakmak kolay değil.. Girip oldum zaten. Ağlıyormuyum gülüyormuyum hastamıyım belli değil..
Ama dar görüşlü insanlarla. Ve insanlıgı kaybetmiş bi toplulukta yaşama bilincinde olmam gerekiyor
canım okumycağın okumayacağım diyorum ama sabah beri okuyorum minik azara kurtarıldı 16 günlük bebek annesi babanesi göçükte babasından ses yok allahım o minik bebek 42 saat nasıl dayandı ben olsam donarak ölmüştüm göçük altında o minik beden nasıl dayandı o soğukta sorgulayamıyorum mucize
haberleri şehitlerde izlemedim özellikle bu depremdede izlemyim derken ağlamaktan kötü oldum dünden beri midem sızlıyo stresten iyikide izletmiyorlar canım iyi birşey değil izlemek
kızlar biz dün yüklü miktar parayla kuru bakliyat konserve battaniye vb ihtiyaçları alıp kızılaya gönderdik bugünde arkadaşlar yine böyle birşey yaptılar
yarında şirketimiz sonunda ayaklandı herkes evlerinden ped bez vb şeyler getircek ambalaj şart almak zorundayız
şunu merak ediyorum bunlar ulaşıyormu mağdurlar çok varmış yani ulaşamayan aç kalan battaniyesiz olanalr varmış dün mehmet ali birand radyoda konuştu çadır kent babında birşey yokmuş napsam bunları alıyoruz ama 17 ağustostaki gibimi olucak aielem afet krutarma üyesi olmadı bölgeye gidicekler adadan bakalım ya kızlar dua edelimde ulaşsın yardımlar
Hay Allahım dizi gibisin yaaaAnlat merak ettim
selam güzellikler nasılsınız ?
umarım hepinizin hayatı ağız tadıyla devam ediyordur.
ben şu aralar pek huzursuzum evimde tamirat var 3 gündür askeriye de kalıyoruz kocişle evime gitmek istiyorum bir an önce :) asker görmekten ölücem yoksa
kızlar biz dün yüklü miktar parayla kuru bakliyat konserve battaniye vb ihtiyaçları alıp kızılaya gönderdik bugünde arkadaşlar yine böyle birşey yaptılar
yarında şirketimiz sonunda ayaklandı herkes evlerinden ped bez vb şeyler getircek ambalaj şart almak zorundayız
şunu merak ediyorum bunlar ulaşıyormu mağdurlar çok varmış yani ulaşamayan aç kalan battaniyesiz olanalr varmış dün mehmet ali birand radyoda konuştu çadır kent babında birşey yokmuş napsam bunları alıyoruz ama 17 ağustostaki gibimi olucak aielem afet krutarma üyesi olmadı bölgeye gidicekler adadan bakalım ya kızlar dua edelimde ulaşsın yardımlar
hoşgeldin karolina
iyiyiz bi şekilde sen nasılsın? Ne tadilatı var çok dağıldı mı ev birde onun temizliği var :S
görümce adayım bekar biri 32 yaşında dükkanı olan işte cafesi..
çamaşır kataloğu vardı pierre cardin ws.al bak cnm istiyorsan dedı eve aldım baktım bayıldım gecelikler camasırlar ws........
2 tanesi ne hiç dayanamadım aldım söledim getirdi
hemide görümce bende dedımki bunları giyemem ayy cok acıkmıs giyersn cnm alırsırsn m.etme dedıyok ya dedım
Canım biz de yardım yaptık çağdaş yaşamı destekleme derneğine üyeyim bende. kızılayın bas bas bağırdığı bir şey var ikinci el hiç bir şey yollamayıın diyorlar. ve en garantiside kızılaya vermek. bende duydum daha battaniyesi olmayan insanları organize bir şekilde dağıtılmıyormuş sanırım o yüzden.
hoşbuldum ececik
yerleri 3 boyutlu parke yaptırıyoruz kapılarımızı pencerelerimizi değiştiriyoruz. temizlikle ben uğraşamam zaten onu yaptırıp öyle geçicem evime. bakalım nasıl olmuş merakta ediyorum :)
görümce adayım bekar biri 32 yaşında dükkanı olan işte cafesi..
çamaşır kataloğu vardı pierre cardin ws.al bak cnm istiyorsan dedı eve aldım baktım bayıldım gecelikler camasırlar ws........
2 tanesi ne hiç dayanamadım aldım söledim getirdi
hemide görümce bende dedımki bunları giyemem ayy cok acıkmıs giyersn cnm alırsırsn m.etme dedıyok ya dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?