'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

keske herkes herseyden önce insan olamayı başabilse.. Annemle babam ayrıldıgı zaman kimseden görmediğimiz yardımı biz kürtlerden gördük bize evlerini ilk açan onlar oldu.. En yakın arkadasım kan kardeşimde bi kürt.. bunu ayrımcılık yapmak ıcın soylemıyorum.. tabiki pkk bizden değil su halde bıle vana yardım goturen askerlerımıze saldırı yapılmıs dıye bı haber okudum.. ama kurtler pkk dıye bı genelleme yapan kısıler sadece cahıldır! ve suandakı durumumuzun en buyuk sorumlularındandır.. Bizi bu hale getırenler utansınn afete sevınenlerı ıslaa etsın Allah'ım

size bişey diyimmi 10-15 alt çamasırım var renkli ws.
bende çok utanırım aşkımda ...
ama gecen ben naptım biliyormusunuz??????

size bişey diyimmi 10-15 alt çamasırım var renkli ws.
bende çok utanırım aşkımda ...
ama gecen ben naptım biliyormusunuz??????

canımm balım midem ağrıyor sen nasılsın orkideden haberimiz var biliyorsun değilmi yazdı buraya

evet evet okudum şükürler olsun canım

sanada geçmiş olsun dikkat et kendine hem soğuk hem stres bende öyleyim

hoşbulduk Berfincim evet gördüm sende üzme kendini artık nolur bak hastalanacaksın :S:S

Son düzenleme:
olumsuz şeyler insanların gözüne daha çok batıyor maalesef... o kadar destek haberleri arasından sevinç haberleri dikkat çekiyor işte... bana iş yerimdeki arkadaş dedi, sevinenlerin olduğunu ve çok şaşırdım ve bereket ki işyerimdeki insanlar da çok geniş görüşlüler...
hoşçakalın, ben çıkıyorum

kızlar biz dün yüklü miktar parayla kuru bakliyat konserve battaniye vb ihtiyaçları alıp kızılaya gönderdik bugünde arkadaşlar yine böyle birşey yaptılar

yarında şirketimiz sonunda ayaklandı herkes evlerinden ped bez vb şeyler getircek ambalaj şart almak zorundayız

şunu merak ediyorum bunlar ulaşıyormu mağdurlar çok varmış yani ulaşamayan aç kalan battaniyesiz olanalr varmış dün mehmet ali birand radyoda konuştu çadır kent babında birşey yokmuş napsam bunları alıyoruz ama 17 ağustostaki gibimi olucak aielem afet krutarma üyesi olmadı bölgeye gidicekler adadan bakalım ya kızlar dua edelimde ulaşsın yardımlar

selam güzellikler nasılsınız ?
umarım hepinizin hayatı ağız tadıyla devam ediyordur.
ben şu aralar pek huzursuzum evimde tamirat var 3 gündür askeriye de kalıyoruz kocişle evime gitmek istiyorum bir an önce :) asker görmekten ölücem yoksa

tatlım haklısın... ama beş parmagın beşi bir degil... herkes o ayrımı yapmıyor merak etme..

herkes de insanlıgını kaybetmiyor... bizim ulusumuz dunyanın bircok milletine bakarak en duyarlı ve en duygusal toplumlardan biri... 3-5 tane kendini bilmezin laflarına takma

öyle...

bole durumlar olmasada aslında hergun herzaman biryerde usuyen cocuklar var gizemcim

ama ancak bole seylerde bu kadar cok aklımıza geliyor... hepimizin içi yanıyo... ama eninde sonunda hersey Allahtan... en iyisini en güzelini o bilir... yardım etsin cümlemize

hiçkimsenin yarına cıkmaya, fakirlige yoksulluga yoksunluga dusmeyecegine senedi yok....

Canım biz de yardım yaptık çağdaş yaşamı destekleme derneğine üyeyim bende. kızılayın bas bas bağırdığı bir şey var ikinci el hiç bir şey yollamayıın diyorlar. ve en garantiside kızılaya vermek. bende duydum daha battaniyesi olmayan insanları organize bir şekilde dağıtılmıyormuş sanırım o yüzden.

Hay Allahım dizi gibisin yaaa Anlat merak ettim

görümce adayım bekar biri 32 yaşında dükkanı olan işte cafesi..
çamaşır kataloğu vardı pierre cardin ws.al bak cnm istiyorsan dedı eve aldım baktım bayıldım gecelikler camasırlar ws........
2 tanesi ne hiç dayanamadım aldım söledim getirdi
hemide görümce bende dedımki bunları giyemem ayy cok acıkmıs giyersn cnm alırsırsn m.etme dedı yok ya dedım

hoşgeldin karolina

iyiyiz bi şekilde sen nasılsın? Ne tadilatı var çok dağıldı mı ev birde onun temizliği var :S

erdiyle konuştum ben. yardım göndericem nakit napim dedim. oda yardımcı oldu sağolsun.
her kurum yapıyormu bilmem ama yardım dağıtılınca ırk ayrımı yapılıyor die duydum.
tabi nekdar doğru bilmiyorum. bukdarda olamaz die düşünüyorum.
çadır götüren bi tır yolda bozulmuşmu ne. sonrada çadırlar yağmalanmış

biz şahsen 17agustosta soguktan donuyoduk! artık annem dayanamadı. 9 katlı evin 7. katına kadar çıkıp bize battaniye kıyafet getirmişti. balkondan aşağı atmıştı kıyafetlerimizi. bütün akrabalarımızda bizim kıyafetlerimiz var. su yoktu. yo yerine soda içtiğimi hatırlıyorum

gölcük depremi marmara gölgesindeydi. sanayi çok yatırım çok burda.. mega kent! gölcükte bunlar olduysa van ı düşünemiyorum

hoşgeldin karolina

iyiyiz bi şekilde sen nasılsın? Ne tadilatı var çok dağıldı mı ev birde onun temizliği var :S

hoşbuldum ececik
yerleri 3 boyutlu parke yaptırıyoruz kapılarımızı pencerelerimizi değiştiriyoruz. temizlikle ben uğraşamam zaten onu yaptırıp öyle geçicem evime. bakalım nasıl olmuş merakta ediyorum :)

canım ne kadardı arkadaşım şirkete katalog getirdi bende 2 model beğendim 9. sayfadak beyazlı birşeyler alcam ama fiyatları bilmiyor

evet 2. el yollamıycam kızlaya vercek şirket bizde kızılaya verdik olmadı ailemle afet kordine merkezine yollucaz

hayırlı olsun güzel olmuştur 3 boyutluyu merak ettim işim bitince bi bakayım netten

kızılay 2. el kabul etmiyor die biliyorum. bnde oraya üyeyim. dün arayıp bilgi aldım

Ayy benim görümce de satıyor ama söyleyemedim ben. Gerçi birşey yok bunda nolucak sanki

karolin damdar düşer gibi olucak ama söylim..
bn de bi çok kuruluşa mail attım.
tanıdıgım fakir bi ailenin çocuklarına burs versinler die.
çağdaş yaşamı destekleme derneğide vardı bunların için.
saolsun dönüş yaptılar..
izmitteki şubemize git konu analt senn mailini onlara yönlendrdik dediler.
bnde türbanlı oldugum gidip gitmeme arasında kararsız kaldım.
ama gidicem herşeye ragmen bi katkım dokunur belki. bu konu hakkında ne düşünüyosun? sorun olurmuki?
çağdaş yaşamı destekleme derneği hakkında çok şey duyuruz
yalan doğru: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…