kızılay 2. el kabul etmiyor die biliyorum. bnde oraya üyeyim. dün arayıp bilgi aldım
Ayy benim görümce de satıyor ama söyleyemedim ben.Gerçi birşey yok bunda nolucak sanki
karolin damdar düşer gibi olucak ama söylim..
bn de bi çok kuruluşa mail attım.
tanıdıgım fakir bi ailenin çocuklarına burs versinler die.
çağdaş yaşamı destekleme derneğide vardı bunların için.
saolsun dönüş yaptılar..
izmitteki şubemize git konu analt senn mailini onlara yönlendrdik dediler.
bnde türbanlı oldugum gidip gitmeme arasında kararsız kaldım.
ama gidicem herşeye ragmen bi katkım dokunur belki. bu konu hakkında ne düşünüyosun? sorun olurmuki?
çağdaş yaşamı destekleme derneği hakkında çok şey duyuruz
yalan doğru: (
hayırlı olsun güzel olmuştur3 boyutluyu merak ettim işim bitince bi bakayım netten
Canım öncelikle ben nasıl üye oldum onu anlatayım eşim asker ve şark hizmetini diyarbakırda yaptı bende onun yanında son 1 yılında kaldım. Doğuda asker hanımları genelde köydeki çocuklar öğretmenlik yaparlar 1 sene boyunca o çocuklarla olunca buraya dönünce içim hiç rahat etmedi onların halini gördükten sonra. uzun araştırmalar sonunda çağdaş yaşamı destekleme derneğini buldum doğu-batı,zengin-fakir ya da inançlarından dolayı ayrım yapan bir yer değil.
ben senin ne demek istedigini anladım canım hiç bir sorun olmaz. böyle bir şeye sorun demek bile beni utandırır canım..
canım benm ya.. tebrk ederim seni. keşke herkes gönüllü olabilse. saol verdiğin bilgiler için
erdide diyarbakırda öğrencilere çizim dersi veriyor. kçk kçk masum çocuklar geliyor diyor. öyle mutlu oluyorumki böyle şeyler duyunca.
burs tarihi geçmedi dımı. yardımcı olurlar inş. 5çocuklu bi aile. 3 kişi okuyor. büyük kızıda çalışsın die işten çıkmış
burs tarihi geçmedi canım, kabul edilir diye de düşünüyorum.
haberleşiriz yine canım. senin adına da çok sevinirim. gerçek mutluluk, gerçek huzur böyle şeylerde çünkü :)
çok şükür iyi olduğuna çok sevindim.allah ordakilerin yardımcısı olsuntam kkda dolanırken deprem buldu beni.
eski bir izmitli olarak depremin ne demek olduğunu en acı haliyle bilen ben ve ailem tekrar bu acıyı tattık.
ailem ve ben baba memleketinde,ağrıdayız dün geceden beri.
bulunduğumuz bölgede yıkılan bina yok ama evler oturulamaz durumda. içeriye girmek imkansız.
yardım kamyonlarını hiç görmedik,varsın görmeyelim yeter ki daha çok ihtiyacı olanlara gitsin,hiç önemli değil.
geceler çok soğuk,ilk gecemizi ancak bir serada geçirdik ve sağ kalanlar da sokaklarda hasta şu anda.
burda birikim konusunda bi arkadaş beblano nicki benim arkadaş listemde ona ulaşamdım hala.
inşallah bir şey olmamıştır, van merkezden çok orda kaybımız var.
zaman ve fırsat buldukça sizlerle irtibata geçmeye çalışacağım.
bir kez daha hayatımız alt üst oldu,Allah sizlere de bizlere de bi daha yaşarmasın.
ben çok kötüyüm çağla.. Inan çok kötüyüm.. Erdide orda olabilirdi.. Bak orkideye bişi olabilirdi.. Küçücük çocuklar öldü..
Insanlar ırk ayrımı yapıyor. "oh oldu" diyorlar düşenebiliyormusun.. Bunu diyorlar.. Van öldü van bitti.. Ben soğukta üşüyor.. Ama ırkçı insanlar insanlıgını kaybetti..
Ben kürdüm.. Evimdede kürtçe konuşurum. Anneannem türkçede bilmez.. 24 şehit zamanı benim burda verdiğim tepkiyi desteği herkeste bilir.
Yaşasın hakların akrdeşliği diyorduya deniz geçmiş.. öyle demek için halkımız çok geç kaldı çok geç kaldı..
Bugun birlik günüydü. Bugun dayanışma günüydü.. Bugun pkk temizleme günüydü..
Ama bizim halkımız van lı kardeşlerimizi pkk yanına çekip pkk fırsat verdi..
Bakmak kolay değil.. Girip oldum zaten. Ağlıyormuyum gülüyormuyum hastamıyım belli değil..
Ama dar görüşlü insanlarla. Ve insanlıgı kaybetmiş bi toplulukta yaşama bilincinde olmam gerekiyor
Kızlar ben geldim, birazdan sevdicekle yemeğe gidicez. Bu ilk görüşmemiz olucak mevzulardan sonra...
yaa ne güzel pelinimm akşam ve sevdiğinle bir kez daha olmustu ama çok fazla naz yapma sakın tadını cıkar cnm BU ERKEKLER BÖYLE YA ONLARLA YA ONLARSIZ BUNA KARAR VERELİM SONRA ONA GÖRE TRİP YADA UZATALIM BENCE...GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR HEPSİ BÖLE ARADA BUNLARIN NAPALIM
tam kkda dolanırken deprem buldu beni.
eski bir izmitli olarak depremin ne demek olduğunu en acı haliyle bilen ben ve ailem tekrar bu acıyı tattık.
ailem ve ben baba memleketinde,ağrıdayız dün geceden beri.
bulunduğumuz bölgede yıkılan bina yok ama evler oturulamaz durumda. içeriye girmek imkansız.
yardım kamyonlarını hiç görmedik,varsın görmeyelim yeter ki daha çok ihtiyacı olanlara gitsin,hiç önemli değil.
geceler çok soğuk,ilk gecemizi ancak bir serada geçirdik ve sağ kalanlar da sokaklarda hasta şu anda.
burda birikim konusunda bi arkadaş beblano nicki benim arkadaş listemde ona ulaşamdım hala.
inşallah bir şey olmamıştır, van merkezden çok orda kaybımız var.
zaman ve fırsat buldukça sizlerle irtibata geçmeye çalışacağım.
bir kez daha hayatımız alt üst oldu,Allah sizlere de bizlere de bi daha yaşarmasın.
böyle kabul edicez diyosun yağmurumAma bu da çok acımasızca. Onlar ki birer odun evlenene dek yontulmayı bekliyorlar Bu defa ben acımasız oldum sanırım ama bu böyle Hoş, benim sevdicek çok da odun değil hakkını yemeyeyim ama bazı konularda duyarsız diyebilirim...
Yağmurum gündüz ben çalışıyorum o da gümrükçü olduğu için değişik çalışma saatleri var:) ancak böyle akşamları görüşebiliyoruz. Bir de kırtasiyeleri, özel anaokulları falan var iş dışında da onlarla ilgileniyor zaten... Başka vaktimiz yok bizimama buna çok şükür:)
kızlar mink battaniyemi babam 5 gündür postaneden alamıyordu sonunda aldım ve annemin değimiyle 2 kişilik değil 4 kişilikmiş adeta babam şaşırdı çok geniş ve kalın buldular ayy ikiside çok beğendi rengine bayıldırlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?