'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızılay 2. el kabul etmiyor die biliyorum. bnde oraya üyeyim. dün arayıp bilgi aldım

Evet çoğu insan insan artık küçük gelen eşyalarını yollamaya kalkmış.
önemsiz gibi duruyor ama bere eldiven atkı mont bu tarz şeyler mutlaka yollayın. kadın pedi çocuk bezi unutmayın. benim yardımlarım bunlardı.

Ayy benim görümce de satıyor ama söyleyemedim ben. Gerçi birşey yok bunda nolucak sanki

cnm benm 2 yıldı ara ara cafede görüyoruz arayıp soruyor e satısı ilk ben yapım alime verdi bak die kızardım farkettı biz bayanız dedı ne olcak dedı falan tmm dedım öle yanı
al canım evde bak numarasını ver alsın getrsn

Canım öncelikle ben nasıl üye oldum onu anlatayım eşim asker ve şark hizmetini diyarbakırda yaptı bende onun yanında son 1 yılında kaldım. Doğuda asker hanımları genelde köydeki çocuklar öğretmenlik yaparlar 1 sene boyunca o çocuklarla olunca buraya dönünce içim hiç rahat etmedi onların halini gördükten sonra. uzun araştırmalar sonunda çağdaş yaşamı destekleme derneğini buldum doğu-batı,zengin-fakir ya da inançlarından dolayı ayrım yapan bir yer değil.
ben senin ne demek istedigini anladım canım hiç bir sorun olmaz. böyle bir şeye sorun demek bile beni utandırır canım..

canım benm ya.. tebrk ederim seni. keşke herkes gönüllü olabilse. saol verdiğin bilgiler için
erdide diyarbakırda öğrencilere çizim dersi veriyor. kçk kçk masum çocuklar geliyor diyor. öyle mutlu oluyorumki böyle şeyler duyunca.
burs tarihi geçmedi dımı. yardımcı olurlar inş. 5çocuklu bi aile. 3 kişi okuyor. büyük kızıda çalışsın die işten çıkmış

Son düzenleme:

burs tarihi geçmedi canım, kabul edilir diye de düşünüyorum.
haberleşiriz yine canım. senin adına da çok sevinirim. gerçek mutluluk, gerçek huzur böyle şeylerde çünkü :)

burs tarihi geçmedi canım, kabul edilir diye de düşünüyorum.
haberleşiriz yine canım. senin adına da çok sevinirim. gerçek mutluluk, gerçek huzur böyle şeylerde çünkü :)

tamam ben gidicem inş
saol canım bnm.ALLAH razı olsun

Kızlar yarın kaynanam gelicek buraya bayramlık alıcakmış bana ve evimize. Nişanlıyken sözlüyken alınırdı da evlenince de devam ediyor çok utanıyorumda napsam bilmem :)
sizin geldi mi bayramlıklarınız?

bn kçtım öptm hepinizi

bu arada nil yoktun bugun ses ver yahu

Son düzenleme:
çok şükür iyi olduğuna çok sevindim.allah ordakilerin yardımcısı olsun

geçmiş olsun canımmmm..
SLM KIZLAR

Kızlar ben geldim, birazdan sevdicekle yemeğe gidicez. Bu ilk görüşmemiz olucak mevzulardan sonra...

Kızlar ben geldim, birazdan sevdicekle yemeğe gidicez. Bu ilk görüşmemiz olucak mevzulardan sonra...

yaa ne güzel pelinimm akşam ve sevdiğinle bir kez daha olmustu ama çok fazla naz yapma sakın tadını cıkar cnm BU ERKEKLER BÖYLE YA ONLARLA YA ONLARSIZ BUNA KARAR VERELİM SONRA ONA GÖRE TRİP YADA UZATALIM BENCE...GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR HEPSİ BÖLE ARADA BUNLARIN NAPALIM

Böyle kabul edicez diyosun Yağmurum Ama bu da çok acımasızca. Onlar ki birer odun evlenene dek yontulmayı bekliyorlar Bu defa ben acımasız oldum sanırım ama bu böyle Hoş, benim sevdicek çok da odun değil hakkını yemeyeyim ama bazı konularda duyarsız diyebilirim...
Yağmurum gündüz ben çalışıyorum o da gümrükçü olduğu için değişik çalışma saatleri var:) Ancak böyle akşamları görüşebiliyoruz. Bir de kırtasiyeleri, özel anaokulları falan var iş dışında da onlarla ilgileniyor zaten... Başka vaktimiz yok bizim Ama buna çok şükür:)

Son düzenleme:

çok sevindim iyi olmanıza.
az önce 14 günlük bir bebeğin 47 saat sonra enkaz altından sağ salim kurtarıldığını izledim haberlerde.. rabbim böyle mucizeler yaşatsın umutla bekleyen vanlı kardeşlerimize.

hmm anladım canım ya hadi size afiyet olsun şimdiden...

kızlar mink battaniyemi babam 5 gündür postaneden alamıyordu sonunda aldım ve annemin değimiyle 2 kişilik değil 4 kişilikmiş adeta babam şaşırdı çok geniş ve kalın buldular ayy ikiside çok beğendi rengine bayıldırlar valla

ne renk cnm?nasıl 4 kişilik yaf çokmu geniş yanı???
güle güle kullanmanızı nasip etsin.
aldıgının resmini koyarmısın cnm bakım?
mink e girdim birsürü var ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…