ne renk cnm?nasıl 4 kişilik yaf çokmu geniş yanı???
güle güle kullanmanızı nasip etsin.
canım fuşya aldım ve geniş valla gözümemi geniş geldi çok beğendim kalında
nilin çeyizinde var canım bak ordan son sayfalara doğru o eklemişti kuzum
güle güle kullann canımmm
çok sevdim ama fatoşum ısıncam çok kalın
çok sevdim ama fatoşum ısıncam çok kalın
gördüm siteyi söle yakından bakıyım cnm benm nerden aldın minkin kendi sitesindenmi?
nevresim dünyasından aldık canım
benim o istedigim nevresimde stokta yok orda ya bari kartımı ödiyimde aybasında 2sine bakarım olmadı alırım
bende aybaşı saten kırmızı alıcam size danışıp alcam paylaşırım fotolaı yardım edersiniz emi zaten çeyiz için son şeyler bunlar başka almam herhalde evde yer kalmadı ara versem iyi olur
canım seninki 2013deymiş benim ki 2014te taaaokuyorum çünkü okul bittikten 1 sene sonra evleneceğiz inş.bu arada da 6 senedir beraberiz ben de çeyiz dizmeye başladım her gün bir şey alasım geliyo,günler nası geçiyo anlamıyorum ama daha cok var yine de
ooooo ben geldim kimseler yokmuş, en son da çeyiz muhabbetleri başlamış:)
ee artık ben çeyiz muhabbetlerinden çok uzakta kaldım.
2 gün önce neler düşlerken neler oldu, deprem olmadan 10 dk önce yatak odası takımlarına bakıp beğendiklerimi kaydediyordum.
en son da buraya mesaj yazmışım sonrası kayıp olmuş.
ama biliyordum hep benim arkamda dualarınızın dolaştığını.
11 yaşndaydım marmara depreminde, acının tüm evrelerini iyi bilirim. 2 ay evsiz barakada kaldık,en sonunda memleketimiz vana geldik tam da 23 ekim 1999'da.
deprem başladığında 2-3 sn bitecek diye bekledim.
yatağın yanında deprem pozisyonuna girmeye çalıştım ama ne mümkün savruluyordum resmen.
baktım bitmiyor,kelime-işahadet getireyim,öleceğim diye düşündüm.
o an anladım ne kadar da yaşamak istemişim,daha yaşayacak ne çok şayim varmış.
hep derdim kelime-işahadet unutulur mu diye,yarısına geldim ve unuttum.
tekrar başladım ve tekrar unuttum.
bu arada sevgilim zaten müstakil bahçeli evde yaşıyor,korkum minimuma indi ama ben 7 katlı binanın 5.katındaydım,çok korkmuştu,ancak 1.5 saat sonra konuşabildik. elektirik ve suları var,hatta evde bile kalabiliyorlar.
son zamanlarda tatiller yetmez olmuştu, okul tatil olsa keşke derdim.
şimdi okul tatil,bunlar olmasaydı da haftasonu bile okulda olsaydım.
para biriktirmeye çalışıyordum, şu an umrumda değil hiçbiri.
neyse kasvetlenmeyin
biz sağlam ve iradeli olacağız,şehitlerimizi uğurlarken de demiştim hatırlarsınız.
canım çok çok geçmiş olsun öncelikle,her gün haberleri izlerken salya sümük aglayarak izliyorum.Allah herkesin yardımcısı olur inşooooo ben geldim kimseler yokmuş, en son da çeyiz muhabbetleri başlamış:)
ee artık ben çeyiz muhabbetlerinden çok uzakta kaldım.
2 gün önce neler düşlerken neler oldu, deprem olmadan 10 dk önce yatak odası takımlarına bakıp beğendiklerimi kaydediyordum.
en son da buraya mesaj yazmışım sonrası kayıp olmuş.
ama biliyordum hep benim arkamda dualarınızın dolaştığını.
11 yaşndaydım marmara depreminde, acının tüm evrelerini iyi bilirim. 2 ay evsiz barakada kaldık,en sonunda memleketimiz vana geldik tam da 23 ekim 1999'da.
deprem başladığında 2-3 sn bitecek diye bekledim.
yatağın yanında deprem pozisyonuna girmeye çalıştım ama ne mümkün savruluyordum resmen.
baktım bitmiyor,kelime-işahadet getireyim,öleceğim diye düşündüm.
o an anladım ne kadar da yaşamak istemişim,daha yaşayacak ne çok şayim varmış.
hep derdim kelime-işahadet unutulur mu diye,yarısına geldim ve unuttum.
tekrar başladım ve tekrar unuttum.
bu arada sevgilim zaten müstakil bahçeli evde yaşıyor,korkum minimuma indi ama ben 7 katlı binanın 5.katındaydım,çok korkmuştu,ancak 1.5 saat sonra konuşabildik. elektirik ve suları var,hatta evde bile kalabiliyorlar.
son zamanlarda tatiller yetmez olmuştu, okul tatil olsa keşke derdim.
şimdi okul tatil,bunlar olmasaydı da haftasonu bile okulda olsaydım.
para biriktirmeye çalışıyordum, şu an umrumda değil hiçbiri.
neyse kasvetlenmeyin
biz sağlam ve iradeli olacağız,şehitlerimizi uğurlarken de demiştim hatırlarsınız.
ben 23e gircem canım.lise 2ye geçtiğim sene başladı ilişkimiz.Ben onun askerliğini bekledim o da şimdi benim üniversiteyi bitirmemi bekliyor.Seneye mezun olacağım,aslında biz de okul bitince hemen evlenmeyi planlıyorduk,2013te yani.Ama benim babam hemen evlenmemize izin vermez diye 1 sene daha uzattık mecburen.Tabi bu arada da para biriktirmeye başladık,ben de annemle çeyiz alışverişlerine başladım.Bir anda masraflar üzerimize yük olmasın diye.Bu arada senin çeyizlerini de görmüştüm ben çok güzellerdi.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşzaman çok hızlı akıyo canım o günlerde gelir =)=)=)
bizde 6 sene olacak kaç yaşındasın ?
orkide tekrar geçmiş olsun...
Allah seni ve sevdiklerini
hepmizi kötülerinden korusun her zaman... ölümün bile hayırlısını ve huzurlusunu versin inşallah...
fatoss senide mi uyku tutmadı ben de uyuycam uyuyamıyorum yaa bu uykusuz 3. gecem olucak artık psikoljimde bedenimde isyanlar da... ama gözümü kapattıgım an aklıma sacma sapan seyler geliyor
uyusam da bi iki saat sonra uyanıyorum yine aynısı oluyor... uykusuzluga daha kac gun dayanıcam bilmiyorum butun vucudum isyan ediyo
orkide tekrar geçmiş olsun...
Allah seni ve sevdiklerini
hepmizi kötülerinden korusun her zaman... ölümün bile hayırlısını ve huzurlusunu versin inşallah...
fatoss senide mi uyku tutmadı ben de uyuycam uyuyamıyorum yaa bu uykusuz 3. gecem olucak artık psikoljimde bedenimde isyanlar da... ama gözümü kapattıgım an aklıma sacma sapan seyler geliyor
uyusam da bi iki saat sonra uyanıyorum yine aynısı oluyor... uykusuzluga daha kac gun dayanıcam bilmiyorum butun vucudum isyan ediyo
evet canımmmmm ya psikolojim bnmde alt üst napıcam bilmiyorum uykuda tutmuyo yapacak bişide yok
uyumalı çağla,uyku iyileştirir, bu zamanlarda düşünmden durabildiğim tek zamanlardu uyuduğum saatler.
hatta ilk gece uyuyup da bu kabustan uyanmak istedim:)
bugün ilk defa baktım tv'ye ve inanamadım.
biz orda o zorlukları yaşarken,ki enkaz altında kalanların yaşadıklarının yanından bile geçemeyiz,insanlar bizler hakkında nasıl da atıp tutmuş.
ama kızmadım, acıdım onlara,Allah onların kalp gözünü kapatmış,başka da bir şey diyemedim.
Allah sizlere yaşatmasın,malum bana 2 defa yaşattı, hala izmit deyince ince biz acı kaplar içimi,bi de buna dayanamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?