'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim o istedigim nevresimde stokta yok orda ya bari kartımı ödiyimde aybasında 2sine bakarım olmadı alırım

bende aybaşı saten kırmızı alıcam size danışıp alcam paylaşırım fotolaı yardım edersiniz emi zaten çeyiz için son şeyler bunlar başka almam herhalde evde yer kalmadı ara versem iyi olur

canım seninki 2013deymiş benim ki 2014te taaa okuyorum çünkü okul bittikten 1 sene sonra evleneceğiz inş.bu arada da 6 senedir beraberiz ben de çeyiz dizmeye başladım her gün bir şey alasım geliyo,günler nası geçiyo anlamıyorum ama daha cok var yine de

ooooo ben geldim kimseler yokmuş, en son da çeyiz muhabbetleri başlamış:)
ee artık ben çeyiz muhabbetlerinden çok uzakta kaldım.
2 gün önce neler düşlerken neler oldu, deprem olmadan 10 dk önce yatak odası takımlarına bakıp beğendiklerimi kaydediyordum.
en son da buraya mesaj yazmışım sonrası kayıp olmuş.
ama biliyordum hep benim arkamda dualarınızın dolaştığını.
11 yaşndaydım marmara depreminde, acının tüm evrelerini iyi bilirim. 2 ay evsiz barakada kaldık,en sonunda memleketimiz vana geldik tam da 23 ekim 1999'da.
deprem başladığında 2-3 sn bitecek diye bekledim.
yatağın yanında deprem pozisyonuna girmeye çalıştım ama ne mümkün savruluyordum resmen.
baktım bitmiyor,kelime-işahadet getireyim,öleceğim diye düşündüm.
o an anladım ne kadar da yaşamak istemişim,daha yaşayacak ne çok şayim varmış.
hep derdim kelime-işahadet unutulur mu diye,yarısına geldim ve unuttum.
tekrar başladım ve tekrar unuttum.

bu arada sevgilim zaten müstakil bahçeli evde yaşıyor,korkum minimuma indi ama ben 7 katlı binanın 5.katındaydım,çok korkmuştu,ancak 1.5 saat sonra konuşabildik. elektirik ve suları var,hatta evde bile kalabiliyorlar.

son zamanlarda tatiller yetmez olmuştu, okul tatil olsa keşke derdim.
şimdi okul tatil,bunlar olmasaydı da haftasonu bile okulda olsaydım.
para biriktirmeye çalışıyordum, şu an umrumda değil hiçbiri.

neyse kasvetlenmeyin

biz sağlam ve iradeli olacağız,şehitlerimizi uğurlarken de demiştim hatırlarsınız.

zaman çok hızlı akıyo canım o günlerde gelir =)=)=)

bizde 6 sene olacak kaç yaşındasın ?

canım ya seni nasıl merak ettik sorma araştırmadık yer bırakmadık hep bir elden ama bulamadık

neysek iyisin çok şükür =)=)=)

Allah birdaha sana o acıları yaşatmasın canım benim arada gir bize bişiler yaz =)merakta koyma bizi

canım çok çok geçmiş olsun öncelikle,her gün haberleri izlerken salya sümük aglayarak izliyorum.Allah herkesin yardımcısı olur inş
zaman çok hızlı akıyo canım o günlerde gelir =)=)=)

bizde 6 sene olacak kaç yaşındasın ?
ben 23e gircem canım.lise 2ye geçtiğim sene başladı ilişkimiz.Ben onun askerliğini bekledim o da şimdi benim üniversiteyi bitirmemi bekliyor.Seneye mezun olacağım,aslında biz de okul bitince hemen evlenmeyi planlıyorduk,2013te yani.Ama benim babam hemen evlenmemize izin vermez diye 1 sene daha uzattık mecburen.Tabi bu arada da para biriktirmeye başladık,ben de annemle çeyiz alışverişlerine başladım.Bir anda masraflar üzerimize yük olmasın diye.Bu arada senin çeyizlerini de görmüştüm ben çok güzellerdi.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş

orkide tekrar geçmiş olsun...

Allah seni ve sevdiklerini

hepmizi kötülerinden korusun her zaman... ölümün bile hayırlısını ve huzurlusunu versin inşallah...

fatoss senide mi uyku tutmadı ben de uyuycam uyuyamıyorum yaa bu uykusuz 3. gecem olucak artık psikoljimde bedenimde isyanlar da... ama gözümü kapattıgım an aklıma sacma sapan seyler geliyor

uyusam da bi iki saat sonra uyanıyorum yine aynısı oluyor... uykusuzluga daha kac gun dayanıcam bilmiyorum butun vucudum isyan ediyo

evet canımmmmm ya psikolojim bnmde alt üst napıcam bilmiyorum uykuda tutmuyo yapacak bişide yok

uyumalı çağla,uyku iyileştirir, bu zamanlarda düşünmden durabildiğim tek zamanlardu uyuduğum saatler.
hatta ilk gece uyuyup da bu kabustan uyanmak istedim:)
bugün ilk defa baktım tv'ye ve inanamadım.
biz orda o zorlukları yaşarken,ki enkaz altında kalanların yaşadıklarının yanından bile geçemeyiz,insanlar bizler hakkında nasıl da atıp tutmuş.
ama kızmadım, acıdım onlara,Allah onların kalp gözünü kapatmış,başka da bir şey diyemedim.

Allah sizlere yaşatmasın,malum bana 2 defa yaşattı, hala izmit deyince ince biz acı kaplar içimi,bi de buna dayanamam.

evet canımmmmm ya psikolojim bnmde alt üst napıcam bilmiyorum uykuda tutmuyo yapacak bişide yok

evet..

zaten içimden de bir sey yapmak gelmiyor... sözlümün yanına gittim aksam kös kös oturup geldik... neyin var diye sordu durdu ama anlatamıyorum da ole bi garip işte... evinize gelip tv leri atıcam çöpe yine haber izledin dimi diyo... tv leri atsa nolcak illaki duyuluyo biliniyo işte..

keşke uyuyabilsem canım.. kafanın yorgunluguna birebir... ama tutmayınca da tutmuyo... depremi marmara depreminde yasadık herkes gibi bende kucuktum ama bikaç gün sokakta kalısımızı hayal meyal hatırlıyorum...

sonrasında olan bikaç depremde de korkumuzdan kucuk amcamın kamyonetinde uyumaya calıstıgımız gunleri... cok agır bişey yasamadım cok sukur ama deprem ne zaman olsa kalbim duracak gibi olur.. deprem kelimesini duymadıgım zamanlarda bile onla alakalı kabuslar gorurum ben... bilinçaltımda sureki tasıdıgım bir korku yani

böle zamanlarda ise hiç uyuyamıyorum... aklına hayaline gelmicek binlerce sey geciyo aynı anda kafamdan.. uyuyabilirsen uyu sonrada...

aminnnn inşallah hiçbirimiz yasamayız canımmmmm Allah hepimizi korusunnn sana da bir daha asla yasatmasın böle korkular ve acılar... iyi ve güvende olmana çok ama çok sevindik

sen o atıp tutanları bosver... inan bahsetmeye bile degmez...

oooffff nasıl olcak bilmiyorum çaglacım yaa uykusuz uykusuz da olmuyo öglen birden pat diye uykum geliyo.arkadaslarımla falanda görüşmek istemiyprum dışarı zorla çıkarıyolar zevk almıyorum artık uyumak iyi gelirdi önceden onuda yapamıyorum artık
şimdide kantaron çayı içiyorum belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…