'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inan her dakika sizlerin dualarınızı ve merakınızı hissettim ve internet bulur bulmaz sizlere koştum.
biliyorum ki bizi birbirimize bağlayan görünmez bir bağ var, birimizin canı yansa diğeri hisseder.
iyi ki burdaki arkadaşlarımı tanımışım dedim bir kez daha.

4 gün sonra 1. yıldönümümüz, 7 gün sonra sevdiğimin doğum günü.
aldığım hediyeler yerlerdeydi en son eve çıktığımda, bize bunu kutlamak nasip olmayacak.
onu bir daha ne zaman göreceğimi bile bilemiyorum.

inşallah canım benim içmedigim sey kalmadı bugun banamısın demiyo hiçbişey... üzüntü ve stresten sanırım midem 2 gundur cok kotu.. reflü baslangıcı vardı butun belirtileri yoktu ama suan tam anlamıyla butun belirtileriini yasıyorum...

zor zamanlardan geciyoruz... ama bi şekilde metanetli durmayı da bilmek gerekiyor... malesef

tutup duruyodum kendimi ama su son cumlelerinle daha fazla tutamadım artık

üzülme nolur... ikinizde sag ve salimsiniz çok şükür... gecikmeli de olsa en alasından en guzelinden kutlarsınız balım... evet belki sekteye ugradı bazı seyler ama biliyorumki sana kat be kat hayır ve mutluluk olarak donecek... bak goreceksin..

önemli olan sag salim bunu atlatmış olmanız... bundan sonra ikiniz içinde hep güzel hayaller kurmaya devam et olur mu biz burda senin gelin oldugun günleri görücez... hepimizi oldugu gibi senide burda gelin edicez...

en güzel kutlama o gün olan zaten....

orkidecim canım en güzelini kutlarsınız bi zaman sonra önemli olan senin sag salim olman canım o zaten en büyük hediye.

yıldönümünüz ve sevgilinin dogum günün kutlu olsun canım daha nice güzel seneelere birlikte girin

çaglacıgım benim durum epey vahim

sanırım kendimi dinlemem için bi kaç gün ankaradan kaçmam lazım sessiz sakın biryerlere anca öyle düzelirim

tatlım biliyorum ki her karanlıktan sonra parlak bir güneş doğar, o güneş bizim için de doğacak:)
şimdi uyku zamanı,girecek başka zamanım olursa size yazarım.
şimdi iyi geceler

imkanın varsa kaç canım... keşke benimde olsa.. alır sevdicegimi giderdim.. aslında onu alıp hepten gidebilmek isterdim... bu dunyanın tantanasından uzak kendi halimizde sadece biz olabilcegimiz yerlere....

tatlım biliyorum ki her karanlıktan sonra parlak bir güneş doğar, o güneş bizim için de doğacak:)
şimdi iyi geceler

elbette öyle balımmm

böle metanetli olabilmen de cok ama cok guzel kutluyorum seni... iyi geceler mutlu huzurlu uykular diliyorum sana

bizi habersiz bırakmaa...

bende kacayım yavastan... kitap okuyacagım belki uykum gelir...

öpüyorummmm fatoscumm

ve orkidecimm

orkide inanki çok sevindim senin ve ailenin iyi olduğuna delirdik meraktan yaşadığın acı tekrarlanmış gibi oldu ama lütfen umutsuzluğa kapılma canım benim şükrdelim dua edelim cidden dualar ayakta tutuyor bizleri

bize nasip olmuycak kutlamak demişsin olucak canım en güzellerini ilerde kutlucaksınız şimdi olmasada yarınlarınıza umutla bakıcaksınız

günaydın kızlar canlarım nasılsınız

Günaydın kızlar
tanımıyorum orkidecim seni ama çok geçmiş olsun. Umar az hasarlarla atmışsınız.. Piskoloji çok önemli sakın canını sıkma. Dualarımız seninle ve tüm vandaki kardeşlerimize.

orkide psikolojik danışman, kendisine ve çevresine yararı olacaktır bu konuda eminim... ben de resimlere bakmasam iyi olacak sanırım. bu da insafsızlık gibi, onlar olayı yaşarken biz resimlerine bile bakamıyoruz ama ben de empati değil de sempati seviyesi çok yüksek, bu sebepten hastaneye bile giremiyorum refakatçi olarak... neyse...

selam gelincikler:)
orkidecim hoşgeldin:) seni böyle gördükçe mutlu oluyorum:)

günaydın bebeişlerimm kimler var???
elvanım çok mutlu oldum yazmana iyi olmanıza sağsınız ya cnm ne d.günleri kutlarsınız öle deme lütfen

canım günaydın nasılsın ne var ne yok berfinim

yağmurcuk buradamısın

giripim azcım ama bomba gibiyim:)
dün bişeyler yaptım van için bugun tamamlicam..
bu yüzden huzurluyum. dün çok stresliydim. bugun hamdolsun iyiyim:)
sen nasılsın şeker şey:)
ay bnmde battaniyem geldi.d pamuk şekeri gibi yahu:)

şimdi iyi geceler

Canımmmm hoşgeldin ohh yvaş yavaş düzeliyo herşey sen güçlüsün az kaldı tatlım. Azcık daha sabır. Gün doğmadan neler doğar tatlım. 4 gün sonra gne kutlarsınız siz yıldönümünüzü mrak etme tatlım hemde en güzel şekilde kutlarsınız. Allaha şükürler olsun ki sana sevdiceğine ailelerinize bişey olmamış. PAra pul mal mülk gelip geçici şeyler önemli olan sağlıgın canının derdi. İnan olucaksa 1 sene içindede olur eşyaydı ıvırdı vızırdı ama sana bişey olduğunda Allah korusun geri dönüşü olmayabilir. Ne mucizeler yaşandı 17 ağustos depreminde van depreminde merak etme tatlım Allah büyük. Cefasını çekene sefasını verir bebeğim . Gene gel tatlım ama olur mu özeltme kendini de çok fazla sıkma, Hepimiz seni çok seviyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…