'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım midem ağrıyo stresi kaldıramadım çok taktım milletimizin başına gelenleri böyle hep ekşi mutsuz surat geziniyorum

yardımlarını topla canım gönder çok ihtiyaç var çok

hg yagmurcuk:)
nil yok varmı haberiniz?

nil nete giremiyo canım sorun var ama inşallah bugün giricek yoksa iyi herkese selamı var orkidenin haberinide hemen öğerenir öğrenmez verdim ona çok sevindi

berfinim benimde battaniye çok şeker bakmaya doyamadım kırmızı siyah beyaz pembe herşeye uyar nilim demişti ama gözlermle gördüm ya bide kocaman babamla annem büyüklğnü ve kalınlığını beğendiler

hoş gider gider :)
orkide geldi iyi oldugunu söyledi:)
vana yardımlar toplandı.. halk kürt türk kardeş demeden destek veriyor
ben çok iyim bugun mutluyum şahsen:)

yagmur sitesinde bnde bulamamıştım. 625 kodlu battaniyeyi sipariş verip. sonrada arayıp onu 618 kodlu battaniyeyle değiştirdim(618di sanırım) nilin tavsiyesi üzerine

cemre hanım hoşgeldiniz efendim. sevdiceğiniz napmakta
ona desene "ez jıte hesdıkım" hadi merak ediyorum tepkisin

Ay saol cnm benm napsın uyanmaya çalışıyo alıcaktı sözde bugun beni. Hala uyanıcak kızdım bende ya uyu dedim gelmene gerek yok dedim.
O nedemek cnm
Sen naılsın cnm

bende nil ve senden sonra yaptım ay nede güzel oldu ama dimi çok şirin ayy ben varya çok beğendim berfin şeker gibi yanar döner fuşya

Ay saol cnm benm napsın uyanmaya çalışıyo alıcaktı sözde bugun beni. Hala uyanıcak kızdım bende ya uyu dedim gelmene gerek yok dedim.
O nedemek cnm
Sen naılsın cnm

kürdişh ay low yu demek
onla ilgilendiğini düşünüp hoşuna gider
iyim papatyam

bende nil ve senden sonra yaptım ay nede güzel oldu ama dimi çok şirin ayy ben varya çok beğendim berfin şeker gibi yanar döner fuşya

aynen ben pamuk şekeri diyodum.
hani bn nilde çok begendim ama bukdar olcagını tahmin edemiyodum.d
erdiye camda gösterdim

aynen ben pamuk şekeri diyodum.
hani bn nilde çok begendim ama bukdar olcagını tahmin edemiyodum.d
erdiye camda gösterdim

dün bende sevdiceğime göstericektim ama bugün akşam göstercem çok minnoş ama çok tatlı berfin dün görünce çok sevindim en sevdiğim parça o oldu bide linens saten takımım

gizem hanım burdamısın diye sordun evet nasılsın dedım kaynadı arada sanırsammmmm şu battaniyeden banada aldırın ama ben gercekten pamuk seker rengi istiyorum yaa
arkadaslarımın bazıları ve askım bana pamuk şker diyorlar ve tel.öle kayıtlıyım kızların nerem öleyse pembede değilim

cnm 625 i gördüm bende ona bakmıstım jakarlı dımı ama 618 göremedim ki

aaaa kuzum görmemi ben seni canım benim pardon alallım allalım sanada allalım eğer eve gittiğimde annem kaldırmadyısa fotosunu çeker eklerim ama nilin çektiğiyle rengi aynı canım pamuk şeker daha açık ama içinin tarafı pamuk şekere benziyo

bende pammuğum derim sana

dün bende sevdiceğime göstericektim ama bugün akşam göstercem çok minnoş ama çok tatlı berfin dün görünce çok sevindim en sevdiğim parça o oldu bide linens saten takımım
linens içimde kaldı bnm zaten sorma. ısındıkça bizi hatırla

berfin çovani başi??
canım bmm ya:) spas dıkım.d

bn anlr sanmıştım.d

cnm 625 i gördüm bende ona bakmıstım jakarlı dımı ama 618 göremedim ki
canım bak öncelikle sana hediye çeki gelmesi için 2tane mail adresin olsun.
PART 1:
X adresinle nevresim dunyası kayıt ol.
sonra X adresinden Y adresine davet gönder.
sonra Y adreside gelen davet üzerine nevresim dünyasına üye olck.
sonra sen alış verişi Y adresnden yapcan.
sonrada X adreside 20 tl hediye çeki kacancak.
PART 2:
bizim aldıgımız sitede yok. herhangi bi battaniyeyi sipariş verdikten sonra.
müşteri temsilcisini arıoysun(göndercem numarasını)
diosun ki "bn 625 aldım ama 618 in şu renkiyle reğiştirmek istiyorum. sitede görmedm yardımcı olurmusunuz"
zaten hemen tamam diolar. 2dklık işler

PART 3:
sonrada sevdiceğinle ısınıyosun

ayy bu mikemmel bir tanım oldu çok beğendim seviyorum seni yamur bak berfincik süper anlattı

ayyy berfin ben 20 tl kuponuma bakmadım hemen bakayım değilmi bir kontrol edeyim nerden edicektim off sen sölemiştin unuttum bak

müşteri hizmetlerine gir yukardan. ordanda Para Puanlara
bnmki kadım 15e kadarmış.
nevresim takımı alırız olmadı.d

ya yapmazsa hee:26:
iyiyim diyp teşşkür mü ettn cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…