ayy bu mikemmel bir tanım oldu çok beğendim seviyorum seni yamur bak berfincik süper anlattı
ayyy berfin ben 20 tl kuponuma bakmadım hemen bakayım değilmi bir kontrol edeyim nerden edicektim off sen sölemiştin unuttum bak
618 mi gizem??
ben davet ettım kendimi berfin para gelmemiş ama yaaaaaa
canım premıum serisi 618 kod numarası
kırmızı gibi pembe değil yaff fusya cırt olur ama koyu bu
aynen öyle canım piskolojik danışman olduğunu bilmiyordum çok sevindim adına ama şöylede bişey terzi kendi söküğünü dikemezmiş birazda olsa bizden destek alması yanında olmamız iyi gelebilcek diye düşünüyorum. Umarım kısa sürede atlatırlarorkide psikolojik danışman, kendisine ve çevresine yararı olacaktır bu konuda eminim... ben de resimlere bakmasam iyi olacak sanırım. bu da insafsızlık gibi, onlar olayı yaşarken biz resimlerine bile bakamıyoruzama ben de empati değil de sempati seviyesi çok yüksek, bu sebepten hastaneye bile giremiyorum refakatçi olarak... neyse...
selam gelincikler:)
orkidecim hoşgeldin:) seni böyle gördükçe mutlu oluyorum:)
canm bnm hoşgeldn aramıza. adın büşraydı sanırım. geçen gn çok gergindim. ilgilenemedim.Selam canımcımmmmm nasılsın?
nevresim dünyası en düşük fiyat garantisi vermiş ama evimm diye bir sitede daha düşük aynı battaniye :44:
nevresim dünyası en düşük fiyat garantisi vermiş ama evimm diye bir sitede daha düşük aynı battaniye :44:
cnm orda premium yokki ama uygun da kızların aldığı yok orda göremedim:26:
senin baktığın yok sanırım orda da ben aynı battaniyyi bulup baktım fiyatlarına karşılaştırmak için, ama senin istediğin değildi zaten canım
canm bnm hoşgeldn aramıza. adın büşraydı sanırım. geçen gn çok gergindim. ilgilenemedim.
ben berfin. yarışmaya izmiiten katılıyorum:)
biz de başka bir şey alalım canım, keşif yapmış oluruz işte ne güzel :)
kızlar bu nevresim deseni güzel değil mi, kaç gündür buna bakıyorum :S
Eki Görüntüle 279144
biz de başka bir şey alalım canım, keşif yapmış oluruz işte ne güzel :)
kızlar bu nevresim deseni güzel değil mi, kaç gündür buna bakıyorum :S
Eki Görüntüle 279144
Canım benim kurban olurum sanaevet ben büşra bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum... Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum..
yagmur bende gizemde öyle yaptım. arayip siparişimi 618 yaptık bişey demiyolar.
giz bana çk gelmeişti. mail gönderdim. kargo teslmden sonra gelio dediler. kargo teslm oldu çekim yüklendi.
mail gönder bi
Canım benim kurban olurum sanaevet ben büşra bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum... Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?