'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

618 mi gizem??
ben davet ettım kendimi berfin para gelmemiş ama yaaaaaa

sonunda gördüm pembe battaniyelerinizi, şükür yahu güle güle kullanın kızlar, tatlı bir şeymiş

nevresim dünyası en düşük fiyat garantisi vermiş ama evimm diye bir sitede daha düşük aynı battaniye :44:

yagmur bende gizemde öyle yaptım. arayip siparişimi 618 yaptık bişey demiyolar.

giz bana çk gelmeişti. mail gönderdim. kargo teslmden sonra gelio dediler. kargo teslm oldu çekim yüklendi.
mail gönder bi

aynen öyle canım piskolojik danışman olduğunu bilmiyordum çok sevindim adına ama şöylede bişey terzi kendi söküğünü dikemezmiş birazda olsa bizden destek alması yanında olmamız iyi gelebilcek diye düşünüyorum. Umarım kısa sürede atlatırlar
selam gelincikler:)
orkidecim hoşgeldin:) seni böyle gördükçe mutlu oluyorum:)

Selam canımcımmmmm nasılsın?

nevresim dünyası en düşük fiyat garantisi vermiş ama evimm diye bir sitede daha düşük aynı battaniye :44:

geçen gn limangodada baay indirime girmiş bu minkler ama tükendi alamadık.

krizsavar bn çok sevdm seni he.. böyle merhametli tarafın hoşuma gidio.

haklısın canım, sosyal destek psikolojik destekten daha önemli olur travmatik vakalarda :) ve yine haklısın, ben psikoloğum ve benim de ruhsal sorunlarım var kendi çapımda, anksiyete nüksediyor bazen, psikiyatra gitmek lazım böyle durumlarda ve sanırım orkide de psikolojik ilaç tedavisi almış geçmişte. hayırlısı bakem

canm bnm hoşgeldn aramıza. adın büşraydı sanırım. geçen gn çok gergindim. ilgilenemedim.
ben berfin. yarışmaya izmiiten katılıyorum:)

Canım benim kurban olurum sana evet ben büşra bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum... Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum..

yagmur bende gizemde öyle yaptım. arayip siparişimi 618 yaptık bişey demiyolar.

giz bana çk gelmeişti. mail gönderdim. kargo teslmden sonra gelio dediler. kargo teslm oldu çekim yüklendi.
mail gönder bi

bende en son mail atarım napayım bekliyim bugün

sarevden kırmızı saten bir takım alcam kasım ayında bu ayda belki nilin aldığı biber için saklama kapları var bernardoda ekmek saklama kutusu felan onları aradan çıkarabilirim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…