'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfinciğim sanırım 75 lira civarında. ay markafoniye de o kalpli mektuplu kızların bir ara aldığı nevresim takımı tekrar gelmiş, alsam mı ki ama ben kırmızı istemiyorum artık, ama bu kırmızı yoğunluklu ama çok güzel...

canımnevresimler geç eskio. yani çoook kullancaksın. güzelse begendiysen al derim:)
kırmızıya alışırsın.d

Son düzenleme:
tamam alacağım sanırım, sırf sevdiğim böyle çizgi desenli şeyleri sevdiği için, inşallah güzeldir yakından :44: ama planlarımda tsli takım, bu puanlı takım vardı ya, aff... neyse dursun kenarda, başka da kırmızı yok! baydı beni bu kırmızı :)

"kırmızıyı sevdiğini bilseydim, hayallerim kıpkırmızı olurdu"
bu şiiri biliyor musunuz kızlar, nurullah genç'in... bu şiir kitabını ilk buluşmamızda birbirimize almıştık, ay aklıma geldi kırmızı deyince, içim tuhaf oldu...

Hangi konuda canım :) teskereyi bekliyorum vlla zaman geçmiyor...

B.paşa canım sende mi istanbuldansın?

canım bende istanbuldayım anadolu yakası

bu arada biz buluşma yapıyoruz arada bayramdan sonrada buluşucaz buluşmaya bekleriz mutlaka canım forum istanbulda yaptık ilk buluşmayı devamı gelicek

canım bende istanbuldayım anadolu yakası

bu arada biz buluşma yapıyoruz arada bayramdan sonrada buluşucaz buluşmaya bekleriz mutlaka canım forum istanbulda yaptık ilk buluşmayı devamı gelicek

Hadi ya çok mutlu olurum valla gelirim Tekrarki buluşma nerde olur yine aynı yerde mi forum istanbulda olduğunu bilseydim kesinlikle gelirdim yeni girdiğim için aranıza bilemedim.. Umarım en kısa zamanda yine bir toplanma olur.. Ayyy çok sevindirik oldummmmm bilemezsiniz...

Bu arada kızlar siz kaç doğumlusunuz doğum tarihi sorsam çok şey mi sormuş olurum....

sen bir defa konuş.. sen bir defa gül..
bir elimizde umur.. bir elimizde sevda
çok güzel severim nurullah amcayı

bide yagmue şiiri vardı.d

canım ben adada yaşıyorum bayramdan sonra için davette bulundum birgün belirliycez hava tam kışa gelmeden

ama belki yine avrupa yakasında bu sefer orta biryerdede buluşma olablr bayrampaşa o gün beni çok yordu ühü valla yağmur vardı bide bir cesaret aştım o yolları

o zaman diğer buluşmada herşey senin içinde uygun olursa aramızda görmek çok isteriz seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…