ve kac doğumlusun hangi ay?
berfinciğim sanırım 75 lira civarında. ay markafoniye de o kalpli mektuplu kızların bir ara aldığı nevresim takımı tekrar gelmiş, alsam mı kiama ben kırmızı istemiyorum artık, ama bu kırmızı yoğunluklu ama çok güzel...
Hangi konuda canım :) teskereyi bekliyorum vlla zaman geçmiyor...sanırım sen sollayacın bizigel tezkere gel tezkere
istanbulun neresinden canım
Hangi konuda canım :) teskereyi bekliyorum vlla zaman geçmiyor...
B.paşa canım sende mi istanbuldansın?
ne meraklıyız dimi yamur mesajlarına bakıyormusun sen yevrum yanıt verrr
canım bende istanbuldayım anadolu yakası
bu arada biz buluşma yapıyoruz arada bayramdan sonrada buluşucaz buluşmaya bekleriz mutlaka canım forum istanbulda yaptık ilk buluşmayı devamı gelicek
"kırmızıyı sevdiğini bilseydim, hayallerim kıpkırmızı olurdu"
bu şiiri biliyor musunuz kızlar, nurullah genç'in... bu şiir kitabını ilk buluşmamızda birbirimize almıştık, ay aklıma geldi kırmızı deyince, içim tuhaf oldu...
Bu arada kızlar siz kaç doğumlusunuz doğum tarihi sorsam çok şey mi sormuş olurum....
Hadi ya çok mutlu olurum valla gelirim Tekrarki buluşma nerde olur yine aynı yerde mi forum istanbulda olduğunu bilseydim kesinlikle gelirdim yeni girdiğim için aranıza bilemedim.. Umarım en kısa zamanda yine bir toplanma olur.. Ayyy çok sevindirik oldummmmm bilemezsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?