'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 279173 Eki Görüntüle 279174
kızlar gizem paylaşmamı istedi bakın bakalım
Siyah olan çok asil duruyor bence canım harika
04.12.1987 yay burcuyum, çapada ikamet eder ve z.burnunda çalışıyorum canımcım

bende oğlak burcuyum 01 ocak 1991 doğumluyum biraz küçüğüm size göre ama sizi tanıdığıma çok mutluyum liseyi bitirdim 5 yıldırdır yani kendimi bildim bileli bi belediye şirketinde teknik personel olarak çalışıyorummmm

Tabiki böyle bi ortamda bulunmak isterim yaş ortalamalarımız tutar mı bilemem ama ben ayak uydururum size :)

canım siyah olanının nevresim takımından var bende ve çok şirin kumaş kalitesi en beğendiğim özdilek paylaşmak istedim bu battaniyeyide almak istiyorum nilim bakmıştı çok kalınmış birde battaniyeler kaliteli bende en kısa süre içinde alıcam

Eki Görüntüle 279173 Eki Görüntüle 279174
kızlar gizem paylaşmamı istedi bakın bakalım

kuzucum saol kızlar bakın diye söledm ben ekleyemedim 1. nevresim takımı var bende buda battaniyesiymiş

2. yeni çıkmış sırf minke bakmayın özdilek shopa girin battaniyeleri inceleyin diye söyledim

Günaydın kızlaarr

Senin, ailenin ve sevdiceğinin iyi olmasını duymak cok mutlu ettı beni.. Canım Allah bir daha yasatmasın boyle korkular, sizi ve Van'daki kardeşlerimizi korusun. Sen o soylenenleri dinleme bile artık bizde böyle ayrımcılık yapan dar zihniyetlere kulak asmıyoruz duymuyoruz, amaçları kenetlenmiş olan Türkıye'mizi gene bölmeye çalışmak.. Dualarımız sizinle orkidem hersey yoluna girince daha guzel kutlamalar yaparsınız

nazlım günaydın cnm

bunu duyduğuma çok sevindim bu ara para biriktiriyorum önümüzdeki yaza bursada teyzem oturuyor özdilek orda çok uygun fiyata havlu nevresim takımları battaniyeler ve yorgn takımları varış toplu alıcam ucuza gelir diye ama şimdiden bakarım sitesine 1-2 bilgi sahibi olurum..
benim yaş 23 ama seninkide 23 sanırsam demi baya tutuyo
Ben 20 yaşındayım 3 yaş var ama sorun olacağını sanmam 28 yaşında arkadşlarım var görüşürüz kısmet olursa görürsün ufak tefek bişeyimde zaten ama sevdiğim 1.85 o durumdan biraz muzdaribim
canım ben marka alıcam nevresim takımlarını. 2 yıkamada gitmesin:S

bende öyle düşünüyorum çok doğru bi düşünce :26:

yorumları okudum, hakikaten kötü bir markaymış kkdaki yorumlara bakılırsa, almıyorum

herkste bu dert bnkide 190 bn 160:2::2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…