yagmur kırmızı kalpli falanbegenmedim. sevmem öyle şeyleri. kırmızısıda çok mat bence
siyahda çok yogun ya sankiçok kara sanki
Siyah olan çok asil duruyor bence canım harika
04.12.1987 yay burcuyum, çapada ikamet eder ve z.burnunda çalışıyorum canımcım
canım ben adada yaşıyorum bayramdan sonra için davette bulundum birgün belirliycez hava tam kışa gelmeden
ama belki yine avrupa yakasında bu sefer orta biryerdede buluşma olablr bayrampaşa o gün beni çok yordu ühü valla yağmur vardı bide bir cesaret aştım o yolları
o zaman diğer buluşmada herşey senin içinde uygun olursa aramızda görmek çok isteriz seni canım
Siyah olan çok asil duruyor bence canım harika
bende oğlak burcuyum 01 ocak 1991 doğumluyum biraz küçüğüm size göre ama sizi tanıdığıma çok mutluyum liseyi bitirdim 5 yıldırdır yani kendimi bildim bileli bi belediye şirketinde teknik personel olarak çalışıyorummmm
Tabiki böyle bi ortamda bulunmak isterim yaş ortalamalarımız tutar mı bilemem ama ben ayak uydururum size :)
ne çok ortan yönümüz var.dgünaydın sizi seviyorummmmm
berfin o nevresimi bir sitede 52 liraya buldum ve kargo ücretsizmiş:44:
wuu süpermiş
mail atsana linkini.d
wuu süpermiş
mail atsana linkini.d
yoksa kapitone mi alsak ki alacaksak veya alacaksam :44: yine kafam karıştııııımail adresini bilmiyorum, özelden atayım canım..
Senin, ailenin ve sevdiceğinin iyi olmasını duymak cok mutlu ettı beni.. Canım Allah bir daha yasatmasın boyle korkular, sizi ve Van'daki kardeşlerimizi korusun. Sen o soylenenleri dinleme bile artık bizde böyle ayrımcılık yapan dar zihniyetlere kulak asmıyoruz duymuyoruz, amaçları kenetlenmiş olan Türkıye'mizi gene bölmeye çalışmak.. Dualarımız sizinle orkidem hersey yoluna girince daha guzel kutlamalar yaparsınızooooo ben geldim kimseler yokmuş, en son da çeyiz muhabbetleri başlamış:)
ee artık ben çeyiz muhabbetlerinden çok uzakta kaldım.
2 gün önce neler düşlerken neler oldu, deprem olmadan 10 dk önce yatak odası takımlarına bakıp beğendiklerimi kaydediyordum.
en son da buraya mesaj yazmışım sonrası kayıp olmuş.
ama biliyordum hep benim arkamda dualarınızın dolaştığını.
11 yaşndaydım marmara depreminde, acının tüm evrelerini iyi bilirim. 2 ay evsiz barakada kaldık,en sonunda memleketimiz vana geldik tam da 23 ekim 1999'da.
deprem başladığında 2-3 sn bitecek diye bekledim.
yatağın yanında deprem pozisyonuna girmeye çalıştım ama ne mümkün savruluyordum resmen.
baktım bitmiyor,kelime-işahadet getireyim,öleceğim diye düşündüm.
o an anladım ne kadar da yaşamak istemişim,daha yaşayacak ne çok şayim varmış.
hep derdim kelime-işahadet unutulur mu diye,yarısına geldim ve unuttum.
tekrar başladım ve tekrar unuttum.
bu arada sevgilim zaten müstakil bahçeli evde yaşıyor,korkum minimuma indi ama ben 7 katlı binanın 5.katındaydım,çok korkmuştu,ancak 1.5 saat sonra konuşabildik. elektirik ve suları var,hatta evde bile kalabiliyorlar.
son zamanlarda tatiller yetmez olmuştu, okul tatil olsa keşke derdim.
şimdi okul tatil,bunlar olmasaydı da haftasonu bile okulda olsaydım.
para biriktirmeye çalışıyordum, şu an umrumda değil hiçbiri.
neyse kasvetlenmeyin
biz sağlam ve iradeli olacağız,şehitlerimizi uğurlarken de demiştim hatırlarsınız.
canım ben marka alıcam nevresim takımlarını. 2 yıkamada gitmesin:S
Günaydın kızlaarr
Senin, ailenin ve sevdiceğinin iyi olmasını duymak cok mutlu ettı beni.. Canım Allah bir daha yasatmasın boyle korkular, sizi ve Van'daki kardeşlerimizi korusun. Sen o soylenenleri dinleme bile artık bizde böyle ayrımcılık yapan dar zihniyetlere kulak asmıyoruz duymuyoruz, amaçları kenetlenmiş olan Türkıye'mizi gene bölmeye çalışmak.. Dualarımız sizinle orkidem hersey yoluna girince daha guzel kutlamalar yaparsınız
bunu duyduğuma çok sevindim bu ara para biriktiriyorum önümüzdeki yaza bursada teyzem oturuyor özdilek orda çok uygun fiyata havlu nevresim takımları battaniyeler ve yorgn takımları varış toplu alıcam ucuza gelir diye ama şimdiden bakarım sitesine 1-2 bilgi sahibi olurum..canım siyah olanının nevresim takımından var bende ve çok şirin kumaş kalitesi en beğendiğim özdilek paylaşmak istedim bu battaniyeyide almak istiyorum nilim bakmıştı çok kalınmış birde battaniyeler kaliteli bende en kısa süre içinde alıcam
kuzucum saol kızlar bakın diye söledm ben ekleyemedim 1. nevresim takımı var bende buda battaniyesiymiş
2. yeni çıkmış sırf minke bakmayın özdilek shopa girin battaniyeleri inceleyin diye söyledim
Ben 20 yaşındayım 3 yaş var ama sorun olacağını sanmam 28 yaşında arkadşlarım var görüşürüz kısmet olursa görürsün ufak tefek bişeyimde zaten ama sevdiğim 1.85 o durumdan biraz muzdaribimbenim yaş 23 ama seninkide 23 sanırsam demi baya tutuyo
canım ben marka alıcam nevresim takımlarını. 2 yıkamada gitmesin:S
nazlım günaydın cnm
bunu duyduğuma çok sevindim bu ara para biriktiriyorum önümüzdeki yaza bursada teyzem oturuyor özdilek orda çok uygun fiyata havlu nevresim takımları battaniyeler ve yorgn takımları varış toplu alıcam ucuza gelir diye ama şimdiden bakarım sitesine 1-2 bilgi sahibi olurum..
Ben 20 yaşındayım 3 yaş var ama sorun olacağını sanmam 28 yaşında arkadşlarım var görüşürüz kısmet olursa görürsün ufak tefek bişeyimde zaten ama sevdiğim 1.85 o durumdan biraz muzdaribim
bende öyle düşünüyorum çok doğru bi düşünce :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?