'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim arkadaşlarımın çoğu 91 li iş yerindekilerde 28 yaşında aralarında en küçük benim 3 yaş küçük yada büyük farketmiyo 91 li ve 90 lılarla aram çok iyi küçükte göründüğüm için çılgınca eğleniyorum

bu arada özdilekeğe bende öyle yapmak istiyorum kaz tüyü yorgan çok istiyorum bu aralar herhalde onu alıcam en kısa zaman içinde

herkste bu dert bnkide 190 bn 160:2::2:

ben 1.55 sevdiğim 1.85 diyorum yanına gelirken topuklu giyerim sorunu aza indirirz askerden öncede giydirmiyodu askerden sonrada gömiycem ne gerek var sportif bi şekilde gezeriz düz tabanlarla diyor ki topukluylada yürüyebildiğim pek söylenemez

kızlar erdinin çiçeği şuan masamda 7 tane gül var..
3tane büyük çiçek
taşlar falan işte..
bu şimdi kuruyp gidicek napabilirim:26::26:

bizim küçük ve minyon oluşumuz şuanda sinir bozucu olabilir ama ilerde çok faydasını görcez eğlenmeyi bende sseverim gülmek kadar güzel bişey yok zaten

Benim çeyizlerimi saklayabilceğim bi yer olmadığı için ve 2 sene sonra düşündüğüm için ben şuanda para biriktirme çabasındaym.. yaza söz düşünüyoruz o bi olsun aileler arasında konuşulsun ben ona göre hareket edicem. Çok hevesli olup bişey yapamamak zor geliyor insana

kızlar bu battaniye nasıl, istediğiniz pembede mi cottonsugar? bugün bir şey almadan duramayacağım sanırım :S
kusura bakmayın çok ayrı telden çalıyorum farkındayım
berfinciğim hiç çiçek almadım, doğal görünümlü yapma gelin buketinden başka, onun için canlı nasıl saklanır bilmiyorum ama kurutup asabilirsin, bir vazoya koy öylece kurusun çok güzel duruyor.
benim de sevdiğimle baya bir boy farkım var, topuklu giymeye başladım.

3tane büyük çiçek
taşlar falan işte..

buzlukta saklamayı denesen canım genelde çiçekçiler öyle yapar diye biliyorum ama yine bi araştırma yapıyım ben :26:

benmde ilk çiçek alışım. yoksa marul başka yeşşik görmedim herhalde
eve götüremedm anneme ne derim diye
sapından aşağı doğru asınca kuruyor onu biliyorum
bnmde 7yaşında akrdeşim var bide 4 yaşıdna yegenim. evde assam bırakmazlar
solup gidio böyle karşımda kötü oluyorum

3tane büyük çiçek
taşlar falan işte..

bizim sevgilicikle hatıra kutumuz var , hatta kutularımız oldu artık ben bana aldıgı cıceklerı tülden poşet gibi bişi yaptım kurdleli falan onun ıcınde saklıyorum kuruyolar orda ama en azından yaprakları dagılmıyo

hosbuldum bebiiimm nası olim dişçiye gidicem telleri sıktırmaayaaa korku kapladı gene içimi 2 3 gün gene bişi yiyemicem yaa offf bitsin çıksın artık su tellleerr senden nber tatlım?

tellei turnam benim hayırlı olsun şimdidn:)
çok tatlıydın hepten sweet girl olcan yahu.d
bu arada sakızımı bitirme saycam hepsini tek tek

Battaniyenin renk tonlaması çok iyi canım koyudan açığa açıktan koyuya tasarımı farklı gibi ilgimi çekti. :111:

saolun kızlar
ozman şey yapim
bitane gülü alim. bide kalp var çubuk gibi. bende tülden kılıp yapim başıda büzmeli olsun:) orda saklim:)
onun içinde direk kurucak dımı

canım ben sevdiceğimle hemen hemen aynı boydayız avatrımdaki resimde biziz ben orta sınıfım 1.65 tir herhalde sevdiğimde 1.68 tir herhalde topuklu onun yanında giyemiyorum deve gibi olmak hoş değil

aynen öyler hayatım ilerde yararı olcak

bende 3 senedir para biriktiriyorum şu anda bir evi rahatça dizecek param var ama biriksin o zor gün parası her ay anneme maaşın yarısını veriyordum diğer yarısıylada alışveriş yapıyorduım 2 aydır diğer yarısıyla çeyiz almaya başladım canım

berfinim benim sevdicek bana çok çiçek alır 4 sene önce aldığı ilk çiçeği ders kitabımın arasına koymuştum hala kırılmadan durmuş gülüm o gülü ilerde çerçeveleticem hala kırmızı yapraklar soluk kahveye döndü ve ben onu duvarıma asıcam

ceplerimden hep kurutulmuş papatyalar çıkar onlarlada kitap ayracı yaparım sevdiceğim hep fakültede başımdan aşağı papatyalar dökerdi ben yürürken küçüktüm ve güzel günlerdi

vazoya koyunca öylece kuruyomu. ozman doluo bnce kurumuyo

doluo ne demek anlamadım :) benim tanıdığım biri böyle yapıyor ve gelen geçen bunlara özel bakım mı yaparak kuruttun diye soruyor :)) bunun için söylemiştim. kopardığı gülleri vazoya koyuyor, onlar kendiliğinden oda sıcaklığında kuruyor.

bizimde kutularımız var ama çiçekler en iyi kitap arasında kırlmadan saklanıyor hatta öyle birşey ki hep ceplerimden odamın değişik yerlerinden çiçekler güller hortluyor ama kutu sinema biletleri otobüs ve tren biletleri için ideal bişiy aldığı herşeyi kutuya atıyoruz biz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…