- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydın tatlım nasılsınn? Ece neden gri olmus :S
bunu duyduğuma çok sevindim bu ara para biriktiriyorum önümüzdeki yaza bursada teyzem oturuyor özdilek orda çok uygun fiyata havlu nevresim takımları battaniyeler ve yorgn takımları varış toplu alıcam ucuza gelir diye ama şimdiden bakarım sitesine 1-2 bilgi sahibi olurum..
Ben 20 yaşındayım 3 yaş var ama sorun olacağını sanmam 28 yaşında arkadşlarım var görüşürüz kısmet olursa görürsün ufak tefek bişeyimde zaten ama sevdiğim 1.85 o durumdan biraz muzdaribim
bende öyle düşünüyorum çok doğru bi düşünce :26:
al ozman gelincik:) taç kaliteli neden almiyimki yani:Sama çok saçma hep belli markalara hapsolmak... ağırıma gitti yaneyse...
herkste bu dertbnkide 190 bn 160:2::2:
canım benim arkadaşlarımın çoğu 91 li iş yerindekilerde 28 yaşında aralarında en küçük benim 3 yaş küçük yada büyük farketmiyo 91 li ve 90 lılarla aram çok iyi küçükte göründüğüm için çılgınca eğleniyorum
bu arada özdilekeğe bende öyle yapmak istiyorum kaz tüyü yorgan çok istiyorum bu aralar herhalde onu alıcam en kısa zaman içinde
minnakım hg. naber
kızlar erdinin çiçeği şuan masamda 7 tane gül var..
3tane büyük çiçek
taşlar falan işte..
bu şimdi kuruyp gidicek napabilirim:26::26:
Eki Görüntüle 279223
kızlar bu battaniye nasıl, istediğiniz pembede mi cottonsugar? bugün bir şey almadan duramayacağım sanırım :S
kusura bakmayın çok ayrı telden çalıyorum farkındayım
berfinciğim hiç çiçek almadım, doğal görünümlü yapma gelin buketinden başka, onun için canlı nasıl saklanır bilmiyorum ama kurutup asabilirsin, bir vazoya koy öylece kurusun çok güzel duruyor.
benim de sevdiğimle baya bir boy farkım var, topuklu giymeye başladım.
kızlar erdinin çiçeği şuan masamda 7 tane gül var..
3tane büyük çiçek
taşlar falan işte..
bu şimdi kuruyp gidicek napabilirim:26::26:
hosbuldum bebiiimm nası olim dişçiye gidicem telleri sıktırmaayaaa korku kapladı gene içimi 2 3 gün gene bişi yiyemicem yaa offf bitsin çıksın artık su tellleerrsenden nber tatlım?
Eki Görüntüle 279223
kızlar bu battaniye nasıl, istediğiniz pembede mi cottonsugar? bugün bir şey almadan duramayacağım sanırım :S
kusura bakmayın çok ayrı telden çalıyorum farkındayım
berfinciğim hiç çiçek almadım, doğal görünümlü yapma gelin buketinden başka, onun için canlı nasıl saklanır bilmiyorum ama kurutup asabilirsin, bir vazoya koy öylece kurusun çok güzel duruyor.
benim de sevdiğimle baya bir boy farkım var, topuklu giymeye başladım.
bizim sevgilicikle hatıra kutumuz var , hatta kutularımız oldu artıkben bana aldıgı cıceklerı tülden poşet gibi bişi yaptım kurdleli falan onun ıcınde saklıyorum kuruyolar orda ama en azından yaprakları dagılmıyo
tatlım vazoya koy, öylece kurusun. gerçekten çok hoş duruyor. mumyalayamayız maalesef
ben 1.55 sevdiğim 1.85diyorum yanına gelirken topuklu giyerim sorunu aza indirirz askerden öncede giydirmiyodu askerden sonrada gömiycem ne gerek var sportif bi şekilde gezeriz düz tabanlarla diyor ki topukluylada yürüyebildiğim pek söylenemez
bizim küçük ve minyon oluşumuz şuanda sinir bozucu olabilir ama ilerde çok faydasını görcezeğlenmeyi bende sseverim gülmek kadar güzel bişey yok zaten
Benim çeyizlerimi saklayabilceğim bi yer olmadığı için ve 2 sene sonra düşündüğüm için ben şuanda para biriktirme çabasındaym.. yaza söz düşünüyoruz o bi olsun aileler arasında konuşulsun ben ona göre hareket edicem. Çok hevesli olup bişey yapamamak zor geliyor insana
vazoya koyunca öylece kuruyomu. ozman doluo bnce kurumuyo
bizim sevgilicikle hatıra kutumuz var , hatta kutularımız oldu artıkben bana aldıgı cıceklerı tülden poşet gibi bişi yaptım kurdleli falan onun ıcınde saklıyorum kuruyolar orda ama en azından yaprakları dagılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?