- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
tellei turnam benim hayırlı olsun şimdidn:)
çok tatlıydın hepten sweet girl olcan yahu.d
bu arada sakızımı bitirme saycam hepsini tek tek
saolun kızlar
ozman şey yapim
bitane gülü alim. bide kalp var çubuk gibi. bende tülden kılıp yapim başıda büzmeli olsun:) orda saklim:)
onun içinde direk kurucak dımı
doluo ne demek anlamadım :) benim tanıdığım biri böyle yapıyor ve gelen geçen bunlara özel bakım mı yaparak kuruttun diye soruyor :)) bunun için söylemiştim. kopardığı gülleri vazoya koyuyor, onlar kendiliğinden oda sıcaklığında kuruyor.
yemeğe çıktım
canım ben sevdiceğimle hemen hemen aynı boydayız avatrımdaki resimde biziz ben orta sınıfım 1.65 tir herhalde sevdiğimde 1.68 tir herhalde topuklu onun yanında giyemiyorum deve gibi olmak hoş değil
aynen öyler hayatım ilerde yararı olcak
bende 3 senedir para biriktiriyorum şu anda bir evi rahatça dizecek param var ama biriksin o zor gün parası her ay anneme maaşın yarısını veriyordum diğer yarısıylada alışveriş yapıyorduım 2 aydır diğer yarısıyla çeyiz almaya başladım canım
berfinim benim sevdicek bana çok çiçek alır 4 sene önce aldığı ilk çiçeği ders kitabımın arasına koymuştum hala kırılmadan durmuş gülüm o gülü ilerde çerçeveleticem hala kırmızı yapraklar soluk kahveye döndü ve ben onu duvarıma asıcam
ceplerimden hep kurutulmuş papatyalar çıkar onlarlada kitap ayracı yaparım sevdiceğim hep fakültede başımdan aşağı papatyalar dökerdi ben yürürken küçüktüm ve güzel günlerdi
saklıyoruzda ne oluyorr ilerde yer yok ide atarz allah bilirPPPP
bizimde kutularımız var ama çiçekler en iyi kitap arasında kırlmadan saklanıyor hatta öyle birşey ki hep ceplerimden odamın değişik yerlerinden çiçekler güller hortluyor ama kutu sinema biletleri otobüs ve tren biletleri için ideal bişiy aldığı herşeyi kutuya atıyoruz biz çok
bana aldığı ilk gülleri sakladım bana ne zaman çiçek alsa buketi yolda birine veririm o buketin içinden en beğendiğim gülleri alır eve gider kitaplarımın arasında kuruturum hatta 4 senedir kuruttuklarım var ilerde cam icinde hapsedicem çerçeveltcem canım bazılarıda k kitap ayracı oldu
saklıyoruzda ne oluyorr ilerde yer yok ide atarz allah bilirPPPP
atmaayız atmayızz benım sevdıcekle 3 tane hatıra kutum olduu, arkadaslarlada 2 tane var dolabımın ustunde duruyolar yer derdı olmuosınıfta defterıme yazıdıgı seylerı bıle kesıp kesıp sakladım ya yerım onuuu beeennn aşka geldım
Selam kızlar arkadasım vanda okuyodu onun kız arkadasının kardesi enkazda kalmıstı dün aksam çıkardılar ama bu sabah vefat etmiş çok üzüldüm
günaydın herkese fıstıklarr
ece ye ne oldu silinmiş üyeliği?
bana buket almadı tek tek alır..saklarım bir de kutuda aldı 2kere aslında almıcam dmeişti ilk gül aldıgında bana ben nasıl sokcam niye aldın demiştim o gün bugün arada alır içinden çok bozulmus hep söyler almam aslındada diyor işte herzaman almaz öle dedım dıee
bızım kutuda buyukadanın harıtası bıle var tatıle gıderken molada tartıldıgımızda makbuz gbı bılgılerın yazıdgı kagıt varya oda var46ymısım o zamanlar heyy gidiii heeeeeyyy bıde foto delısıyımmm zatennn sureklı herseyı olumsuzlestırmek ıcın fotoraf cekerım odamda mantar pano var artık yer kalmadı duvarlara
bızım kutuda buyukadanın harıtası bıle var tatıle gıderken molada tartıldıgımızda makbuz gbı bılgılerın yazıdgı kagıt varya oda var46ymısım o zamanlar heyy gidiii heeeeeyyy bıde foto delısıyımmm zatennn sureklı herseyı olumsuzlestırmek ıcın fotoraf cekerım odamda mantar pano var artık yer kalmadı duvarlara
mailine bak çağlam yazıyor
Selam kızlar arkadasım vanda okuyodu onun kız arkadasının kardesi enkazda kalmıstı dün aksam çıkardılar ama bu sabah vefat etmiş çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?