'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tellei turnam benim hayırlı olsun şimdidn:)
çok tatlıydın hepten sweet girl olcan yahu.d
bu arada sakızımı bitirme saycam hepsini tek tek

saolun kızlar
ozman şey yapim
bitane gülü alim. bide kalp var çubuk gibi. bende tülden kılıp yapim başıda büzmeli olsun:) orda saklim:)
onun içinde direk kurucak dımı

Yeriimmm seniii sen daha tatlııısınnn :))) sakızlar bitti ama inan hatıra kutuma koydum pakediniii ustunede yazdımm berfiniiimm diyeee ben cok hatıra saklayan bı ınsanım ya 5. sınıfta bana yazılan mektuplar bıle var diğer kutuda sevdicekle olana sadece onla benım anılarımızı koyuyorum bıde arkadaslar ıcın olan var nargıle sipsilerine kadar saklıyorumm

soluyor olcaktı

canım benim nem yemeğe çıkıyorum gelince görüşrüz aynı boy olsak olmazdı herhalde 1.55 bi erkek düşünemiyorum

saklıyoruzda ne oluyorr ilerde yer yok ide atarz allah bilirPPPP

bana aldığı ilk gülleri sakladım bana ne zaman çiçek alsa buketi yolda birine veririm o buketin içinden en beğendiğim gülleri alır eve gider kitaplarımın arasında kuruturum hatta 4 senedir kuruttuklarım var ilerde cam icinde hapsedicem çerçeveltcem canım bazılarıda k kitap ayracı oldu

bızım kutuda buyukadanın harıtası bıle var tatıle gıderken molada tartıldıgımızda makbuz gbı bılgılerın yazıdgı kagıt varya oda var 46ymısım o zamanlar heyy gidiii heeeeeyyy bıde foto delısıyımmm zatennn sureklı herseyı olumsuzlestırmek ıcın fotoraf cekerım odamda mantar pano var artık yer kalmadı duvarlara

bana buket almadı tek tek alır..saklarım bir de kutuda aldı 2kere aslında almıcam dmeişti ilk gül aldıgında bana ben nasıl sokcam niye aldın demiştim o gün bugün arada alır içinden çok bozulmus hep söyler almam aslındada diyor işte herzaman almaz öle dedım dıee

saklıyoruzda ne oluyorr ilerde yer yok ide atarz allah bilirPPPP

atmaayız atmayızz benım sevdıcekle 3 tane hatıra kutum olduu, arkadaslarlada 2 tane var dolabımın ustunde duruyolar yer derdı olmuo sınıfta defterıme yazıdıgı seylerı bıle kesıp kesıp sakladım ya yerım onuuu beeennn aşka geldım

Selam kızlar arkadasım vanda okuyodu onun kız arkadasının kardesi enkazda kalmıstı dün aksam çıkardılar ama bu sabah vefat etmiş çok üzüldüm

ayy ne güzel yan yana olmak yaa bende isterdim ayy askımı özledim he duymasın
her pazar buluşmaya çalısırım annem kızar ama abim babam sevmiyorlar dısarda olmama off
bu pazar napcaz askım diyor cvp veremedim yaa

Selam kızlar arkadasım vanda okuyodu onun kız arkadasının kardesi enkazda kalmıstı dün aksam çıkardılar ama bu sabah vefat etmiş çok üzüldüm

Allah rahmet eylesın...
dün dinledigim izledgigim kurtarılan herkes hastanede ambulasta vefat etmiş e anca dayanaabilmiş yavrularım yaa 10 12 yasındalar ayyyyyyy yaa

günaydın herkese fıstıklarr

ece ye ne oldu silinmiş üyeliği?

ece gitti canım

bana alır pahalı diyede üzülürüm bazen toplar ama ben bana çiçek alınmasından hoşlanmadığım halde her ay alır valla ben öyle çiçek aşığı değilim

bizdede çok makbuz hatta beraber aldığımız şeylerin fatırası duruyo herşeyi saklıyoruz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…