'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın herkese fıstıklarr

ece ye ne oldu silinmiş üyeliği?

alla allaa haberım yok hıc kendımı sılmıs oluyoo yoksa kk mı sıldı? gunaydın canımmmmm

bende ozledım kız isyanlardayımmm arıyo alo demedem ozledııım yaaaaaaaa dıyorum

Selam kızlar arkadasım vanda okuyodu onun kız arkadasının kardesi enkazda kalmıstı dün aksam çıkardılar ama bu sabah vefat etmiş çok üzüldüm

Basınız hatta basımız sagolsun canım Allah ailesine sabır versın

Selam kızlar arkadasım vanda okuyodu onun kız arkadasının kardesi enkazda kalmıstı dün aksam çıkardılar ama bu sabah vefat etmiş çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin canım. Genellikle enkaz altından çıkarılanlar iç kanamadan ölüyor. Ezildikleri için kemikler kırılıp iç organlara hasar verebiliyor.

ne zaman en son gördün???ben yemege gittim gelirim 1saate

tamamdır canlarım maile baktım sımdı ablamın pcden gırıp benım pc hotmaılı acmıyo. neysemmm konu anlasılmıstır :))

canlarım ben sımdılık cıkıyorum bısıler yıyıp dişçicimee gidicem bıkac gun bısı yıyemıcem malum tellerı sıkılınca agrıdan bısı yıyemıyorum yemegın dıbıne vurimde ole gıdım bari hepicinizii öptüüm bolcaaa

gunaaayyydııınn cooookiiieeemmm sana coookiiiem demeyi ozlemısım suan farkettımm

valla maziye gittim hihi

sıcacık gunler... yazın konyaya gittigim söz heyecanıyla bekledigim gunler geliyo direk aklıma...

hepsini beraber burda sizle yasamısım iyikii canlarımmmm

telomerime de ulasabildimmm haber vermişsin canımmm cok tesekkur ederimmm

afiyet olsun balımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…