orkide inanki çok sevindim senin ve ailenin iyi olduğuna delirdik meraktan yaşadığın acı tekrarlanmış gibi oldu ama lütfen umutsuzluğa kapılma canım benim şükrdelim dua edelim cidden dualar ayakta tutuyor bizleri
bize nasip olmuycak kutlamak demişsin olucak canım en güzellerini ilerde kutlucaksınız şimdi olmasada yarınlarınıza umutla bakıcaksınız
günaydın kızlar canlarım nasılsınız
Günaydın kızlar
tanımıyorum orkidecim seni ama çok geçmiş olsun. Umar az hasarlarla atmışsınız.. Piskoloji çok önemli sakın canını sıkma. Dualarımız seninle ve tüm vandaki kardeşlerimize.
orkide psikolojik danışman, kendisine ve çevresine yararı olacaktır bu konuda eminim... ben de resimlere bakmasam iyi olacak sanırım. bu da insafsızlık gibi, onlar olayı yaşarken biz resimlerine bile bakamıyoruzama ben de empati değil de sempati seviyesi çok yüksek, bu sebepten hastaneye bile giremiyorum refakatçi olarak... neyse...
selam gelincikler:)
orkidecim hoşgeldin:) seni böyle gördükçe mutlu oluyorum:)
günaydın bebeişlerimm kimler var???
elvanım çok mutlu oldum yazmana iyi olmanıza sağsınız ya cnm ne d.günleri kutlarsınız öle deme lütfen
Canımmmm hoşgeldin ohh yvaş yavaş düzeliyo herşey sen güçlüsün az kaldı tatlım. Azcık daha sabır. Gün doğmadan neler doğar tatlım. 4 gün sonra gne kutlarsınız siz yıldönümünüzü mrak etme tatlım hemde en güzel şekilde kutlarsınız. Allaha şükürler olsun ki sana sevdiceğine ailelerinize bişey olmamış. PAra pul mal mülk gelip geçici şeyler önemli olan sağlıgın canının derdi. İnan olucaksa 1 sene içindede olur eşyaydı ıvırdı vızırdı ama sana bişey olduğunda Allah korusun geri dönüşü olmayabilir. Ne mucizeler yaşandı 17 ağustos depreminde van depreminde merak etme tatlım Allah büyük. Cefasını çekene sefasını verir bebeğim . Gene gel tatlım ama olur mu özeltme kendini de çok fazla sıkma, Hepimiz seni çok seviyoruzz
canlarımmmmmmmmmmmmm:13::13::13::13::13:
keşke uzun uzun size yazacak vaktim olsaydı ama ne yazık ki ancak gece biraz girebiliyorum.
elimden geldiğince mesajlarınızı okumaya çalışıyorum.
her şey geçici,izmitteyken acılarımız hiç dinmez sanmıştık ama bitti,şimdi biliyorum ki yine o acılarımız dinecek.
birikim yapmaya çalışıyordum yaa hani,nasıl daha çok arttırırım diye saatlerce düşündüğümü bilirim nasıl da boşmuş.
Rabbim bize kudretini hatırlattı
gece yine gelip yazmaya çalışacağım hepinizi kocamannn öpüyorummm
canlarımmmmmmmmmmmmm:13::13::13::13::13:
keşke uzun uzun size yazacak vaktim olsaydı ama ne yazık ki ancak gece biraz girebiliyorum.
elimden geldiğince mesajlarınızı okumaya çalışıyorum.
her şey geçici,izmitteyken acılarımız hiç dinmez sanmıştık ama bitti,şimdi biliyorum ki yine o acılarımız dinecek.
birikim yapmaya çalışıyordum yaa hani,nasıl daha çok arttırırım diye saatlerce düşündüğümü bilirim nasıl da boşmuş.
Rabbim bize kudretini hatırlattı
gece yine gelip yazmaya çalışacağım hepinizi kocamannn öpüyorummm
canım plastik diyip geçme teyzem yeni evlendi yeni ev kurdu o kadaar işe yarıyor ki tahmin edemezsin böreklerini koy sakla peynir zeytin koy sakla aklına ne geliyosa çerez vs. Çok iyi bence15tlde hiç bişey değil..
bende öyle düşündüm yaa elimin altındaki seyleri koyarm hiç bişi değil almyaa kalksam tek tek 1 tl olsa 35 tl hatta büyükleri var yanı küçük değil hepsi ben alırım ama k.kartımn günü dolcak uff gelseydi rahat olurdu 28iydi ama:26:
Eki Görüntüle 279354
Ölmemiş ya insanlık hala ölememiş..
ALLAH yarcım gönderen herkese rahmet ver..
verdikleri kat kat döner inş onlara
Eki Görüntüle 279354
Ölmemiş ya insanlık hala ölememiş..
ALLAH yarcım gönderen herkese rahmet ver..
verdikleri kat kat döner inş onlara
orkidecimmmm
sen dinlenmeye calıs.. ara ara gel yaz bize o da yeter... seni cok seviyoruzzz
yagmur bu s-box ı bende gordum ama plastige karsı cekincelerim var.... mumkun oldugu kadar az plastik sok evine...
cam saklama kapları almaya calıs
yada tupperware var onlardan almaya calıs.... plastige saglık acısından sıcak bakmıyorum... ne tur plastik kullanıldıgı belli olmuyor cunku balım
Canım benm istanbuldayım bizim burda daha pahalı sizin orda uygunmuş teyzem saklama kaplarını tek tek 3,5 tlye aldı. Ne farkı var çok iyi bence kaçırma derim. 34 parça iyi bence fazlasını napıcaksın hiç gerek yok 34 iyi çok büyük kaplar genişlik olarak 2 tane enfazla 3 tane yeter fazlasına gerek yok bence en gerekli olan küçükler zaten.
orkidecimmmm
sen dinlenmeye calıs.. ara ara gel yaz bize o da yeter... seni cok seviyoruzzz
yagmur bu s-box ı bende gordum ama plastige karsı cekincelerim var.... mumkun oldugu kadar az plastik sok evine...
cam saklama kapları almaya calıs
yada tupperware var onlardan almaya calıs.... plastige saglık acısından sıcak bakmıyorum... ne tur plastik kullanıldıgı belli olmuyor cunku balım
çağlacım bende tupperware almaya başladım annem onlardan çok kullanıyor renk renk tuperlarım olsun istiyorum
çağlacım bende tupperware almaya başladım annem onlardan çok kullanıyor renk renk tuperlarım olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?