'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam gelincikler:)
orkidecim hoşgeldin:) seni böyle gördükçe mutlu oluyorum:)

günaydın bebeişlerimm kimler var???
elvanım çok mutlu oldum yazmana iyi olmanıza sağsınız ya cnm ne d.günleri kutlarsınız öle deme lütfen

canlarımmmmmmmmmmmmm:13::13::13::13::13:

keşke uzun uzun size yazacak vaktim olsaydı ama ne yazık ki ancak gece biraz girebiliyorum.
elimden geldiğince mesajlarınızı okumaya çalışıyorum.
her şey geçici,izmitteyken acılarımız hiç dinmez sanmıştık ama bitti,şimdi biliyorum ki yine o acılarımız dinecek.
birikim yapmaya çalışıyordum yaa hani,nasıl daha çok arttırırım diye saatlerce düşündüğümü bilirim nasıl da boşmuş.
Rabbim bize kudretini hatırlattı

gece yine gelip yazmaya çalışacağım hepinizi kocamannn öpüyorummm

Canım benim senin canın birikimden ve daha çok arttırmaktan daha önemli emin ol yine yapılır herşey zamanla ama can ne zmanla gelir nede senin yerini biri doldura bilir bi eşyanın yerini bi başka eşya doldurur ama senin yerini hç kimse.. Şükürler olsun aramızdasın...

Eki Görüntüle 279345
kızlar 34 parça kap 15 tl nasıl??????????
plastiktir ama iş görür sanırım:26:

canım plastik diyip geçme teyzem yeni evlendi yeni ev kurdu o kadaar işe yarıyor ki tahmin edemezsin böreklerini koy sakla peynir zeytin koy sakla aklına ne geliyosa çerez vs. Çok iyi bence15tlde hiç bişey değil..

canım gir arada ve yaz merak ediyoruz seni çok özledik allah yar ve yardımcınız olsun

canım plastik diyip geçme teyzem yeni evlendi yeni ev kurdu o kadaar işe yarıyor ki tahmin edemezsin böreklerini koy sakla peynir zeytin koy sakla aklına ne geliyosa çerez vs. Çok iyi bence15tlde hiç bişey değil..

bende öyle düşündüm yaa elimin altındaki seyleri koyarm hiç bişi değil almyaa kalksam tek tek 1 tl olsa 35 tl hatta büyükleri var yanı küçük değil hepsi ben alırım ama k.kartımn günü dolcak uff gelseydi rahat olurdu 28iydi ama:26:

Ölmemiş ya insanlık hala ölememiş..
ALLAH yarcım gönderen herkese rahmet ver..
verdikleri kat kat döner inş onlara

Son düzenleme:

Canım benm istanbuldayım bizim burda daha pahalı sizin orda uygunmuş teyzem saklama kaplarını tek tek 3,5 tlye aldı. Ne farkı var çok iyi bence kaçırma derim. 34 parça iyi bence fazlasını napıcaksın hiç gerek yok 34 iyi çok büyük kaplar genişlik olarak 2 tane enfazla 3 tane yeter fazlasına gerek yok bence en gerekli olan küçükler zaten.

kızlar linensin sitesinde bazı nevresimlerde indirim var, acaba mağazalarında da aynı indirim var mıdır, bilginiz var mı, bir tane beğendim de internet sitesinde daha stokta değilmiş.

orkidecimmmm

sen dinlenmeye calıs.. ara ara gel yaz bize o da yeter... seni cok seviyoruzzz

yagmur bu s-box ı bende gordum ama plastige karsı cekincelerim var.... mumkun oldugu kadar az plastik sok evine...

cam saklama kapları almaya calıs

yada tupperware var onlardan almaya calıs.... plastige saglık acısından sıcak bakmıyorum... ne tur plastik kullanıldıgı belli olmuyor cunku balım

evet canım ben de plastiğe tedbirli yaklaşıyorum. ama içlerine soğuk, pişmemiş şeyler koyacaksan alabilirsin, sana kalmış.

çağlacım bende tupperware almaya başladım annem onlardan çok kullanıyor renk renk tuperlarım olsun istiyorum

aynen öleeeee

ya bende sıcak bakmıyorum ama lazım olur camın yerı ayrı tabıkıde nebilim:26:

çağlacım bende tupperware almaya başladım annem onlardan çok kullanıyor renk renk tuperlarım olsun istiyorum

gizoşş tupper lar göz lensinden uretiliyormus... öyle demişti sorumlu bayan.. bizdede var cok memnunuz.. bende kısmetse saklama sekil verme tarzı kap kacak işlerini ordan halledicem..

ayrıca termal özellikli cogu... sıcak soguk muhafaza etmek acısından...

en güzeli cam tabi ama sakar şakir oldugumdan bana camlar fazla dayanmaz :) bide tupperların özellikleri daha cok o yuzden en mantıklısı

tupper...

içecek koyacagım şişelerimi cam aldım zaten gözüm gibi saklıyorum bari ceyiz serilene kadar bişey olmasın meyvelerin suyunu sıkıp askım için dolaba koycagım günleri bekliyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…