'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

göz lensnden üretildiğini bilmiyordum

bende sakarlığımdan cam almak istremiyorum düşün cam tencere kapağı bile istemiyorum offf o yüzden tuper pahalı ama mis annecik 15 senedir kullanıyo

çok pahalı onşar cnm adedi 50-60-70 en az ya

canım pahalı ama valla hiç içim acımıyo annecikte tuper almıştı canım o yüzden bende tuper alcam saklama kaplarımı

sitelerde indirime girse yarı yarıya alırdık yaa

evet ben yeniyim galiba bende büşra çok memnun oldummmm bende 2013te evlenmeyi düşünüyorum.. Ben burdaki arkadaşlarımın düşüncelerine güveniyorum fazlasıyla eminim bende o zmanlarını görürüm beraber bilgi paylaşımında bulunuruz... Bende asker bekliyorum bunun yanı sıra son 46 günüm var kavuşcam..... Güç bende olcak

benimde dogum günüme 38 günüm var aşkım hatrlatıyor insan yaslandıkca d.gnünü hatrlamıyor ya

benimde dogum günüme 38 günüm var aşkım hatrlatıyor insan yaslandıkca d.gnünü hatrlamıyor ya

O ne demek yaa öyle bişey deme sakın deme deme Dalgınlığına geliyordur... Bırak boşver onlar hatırlatsınlar süpriz olur benim untma gibi bi şansım olmuyor yılbaşı olduğu için Bu arada bayanların yaşı sorulmaz ama yaşın çokta büyük gibi gelmedi fotonda bna özel msj atabilirsen özelden at :26: bilemedim ki

eskiden kız ark.süpriz yaparlardı ne güzel olurdu su 3-4 senedir evde sap gibi oturuyorum yaa
hiç zevk almıyorum doğmuşmuyum doğmamışmıyım
o yüzden aklıma bile inan gelmiyorr daha cok canm sıkılıyorr

resimdeki ben değilim ki yasım 24

Canım benim üzülme ya ben gelir her doğum gününde süpriz yaparım sana ne olcakki Biliyorum yaşını Şaka yaptım canım benim okadar konuştuk unutur muyum sende

yağmurcum dogum günün kutlu olsun şimdiden balım :)

sıkma o güzel tatlı pamuk canını sen

AŞK varmı?

en güzel heycan işte

gerisi boooşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…