gizoşş tupper lar göz lensinden uretiliyormus... öyle demişti sorumlu bayan.. bizdede var cok memnunuz.. bende kısmetse saklama sekil verme tarzı kap kacak işlerini ordan halledicem..
ayrıca termal özellikli cogu... sıcak soguk muhafaza etmek acısından...
en güzeli cam tabi ama sakar şakir oldugumdan bana camlar fazla dayanmaz :) bide tupperların özellikleri daha cok o yuzden en mantıklısı
tupper...
içecek koyacagım şişelerimi cam aldım zaten gözüm gibi saklıyorum bari ceyiz serilene kadar bişey olmasınmeyvelerin suyunu sıkıp askım için dolaba koycagım günleri bekliyolarrr
çok pahalı onşar cnm adedi 50-60-70 en az ya
göz lensnden üretildiğini bilmiyordum
bende sakarlığımdan cam almak istremiyorum düşün cam tencere kapağı bile istemiyorum offf o yüzden tuper pahalı ama mis annecik 15 senedir kullanıyo
canım pahalı ama valla hiç içim acımıyo annecikte tuper almıştı canım o yüzden bende tuper alcam saklama kaplarımı
kızlarrr netim geldi sonunda
ohh bee:)
bn kçtım öptm hepinizi
bu arada nil yoktun bugun ses ver yahu
bn kçtım öptm hepinizi
bu arada nil yoktun bugun ses ver yahu
bende bir nil gördüm sanki
nilim nilimmm
canım tanımıyorum ama tandığıma sevindim hoş geldinnnnn
cnm mrb sen yenisin galibaP
nil bende 2013de evlenmeyi düşünen buna göre plan yapan gelinciklerdenm
topiğin alışveriş ve ceyiz canavarıymısım öle diolar, bakalm sen nasıl gözlemler yapıcaksn hoşgeldin tekrar
evet ben yeniyim galibabende büşra çok memnun oldummmm bende 2013te evlenmeyi düşünüyorum.. Ben burdaki arkadaşlarımın düşüncelerine güveniyorum fazlasıyla eminim bende o zmanlarını görürüm beraber bilgi paylaşımında bulunuruz... Bende asker bekliyorum bunun yanı sıra son 46 günüm var kavuşcam..... Güç bende olcak
benimde dogum günüme 38 günüm var aşkım hatrlatıyor insan yaslandıkca d.gnünü hatrlamıyor ya
O ne demek yaa öyle bişey deme sakın deme demeDalgınlığına geliyordur... Bırak boşver onlar hatırlatsınlar süpriz olur benim untma gibi bi şansım olmuyor yılbaşı olduğu için Bu arada bayanların yaşı sorulmaz ama yaşın çokta büyük gibi gelmedi fotonda bna özel msj atabilirsen özelden at :26: bilemedim ki
bu arada not yazmayı unutmuşummmm.. çok yaşlanmışsın 1 yaş aıtınca piskolojikbenimde dogum günüme 38 günüm var aşkım hatrlatıyor insan yaslandıkca d.gnünü hatrlamıyor ya
eskiden kız ark.süpriz yaparlardı ne güzel olurdu su 3-4 senedir evde sap gibi oturuyorum yaa
hiç zevk almıyorum doğmuşmuyum doğmamışmıyım
o yüzden aklıma bile inan gelmiyorr daha cok canm sıkılıyorr
resimdeki ben değilim ki yasım 24
bebekimi çook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?