Canım benim üzülme ya ben gelir her doğum gününde süpriz yaparım sana ne olcakkiBiliyorum yaşını Şaka yaptım canım benim okadar konuştuk unutur muyum sende
Canım benim üzülme ya ben gelir her doğum gününde süpriz yaparım sana ne olcakkiBiliyorum yaşını Şaka yaptım canım benim okadar konuştuk unutur muyum sende
yağmurcum dogum günün kutlu olsun şimdiden balım :)
sıkma o güzel tatlı pamuk canını sen
AŞK varmı?
en güzel heycan işte
gerisi boooşşş
bende çok özledimmmmmm anlıyorum seni nerde ki şuanda ?
Bende sana daha büyüğünü alırım söz bak ailemi toplar gelirim elimde bi pasta bu sefer buzdolabı zannedersinizsöylemen bile hoş valla bi tuhaf olcu cidden ortaokul lise ve sonraki 1-2 yıl alıstırdılar hep sürize ve bana hiç unutamadıgım bir hediye bir ayı almıslardı çamaşır makinesi falan sanmıstık eve gelmişlerdi ayıcık ama boyum kadar ne kadar mutlu ediyorlardı amama şimdi hepimiz bir yerde offfff
şu an gebzedeve ben ondan hep ve çok uzağım........ buluşmak bile istemiyorum. her geldiğinde bir daha gelme diyorum; çünkü günlerce etkisinden kurtulamıyorum ayrılığın, ağlıyorum sürekli...
şu an gebzedeve ben ondan hep ve çok uzağım........ buluşmak bile istemiyorum. her geldiğinde bir daha gelme diyorum; çünkü günlerce etkisinden kurtulamıyorum ayrılığın, ağlıyorum sürekli...
söylemen bile hoş valla bi tuhaf olcu cidden ortaokul lise ve sonraki 1-2 yıl alıstırdılar hep sürize ve bana hiç unutamadıgım bir hediye bir ayı almıslardı çamaşır makinesi falan sanmıstık eve gelmişlerdi ayıcık ama boyum kadar ne kadar mutlu ediyorlardı amama şimdi hepimiz bir yerde offfff
Bende sana daha büyüğünü alırım söz bak ailemi toplar gelirim elimde bi pasta bu sefer buzdolabı zannedersinizsıkma canını bende üzülüyorum snra
aileni mi toplıcan kandırma beni ben cocuk değilim ki
boşwerrrrr beni büşracım
kızlar ben çıkıyorum akşam burda olursunuz görüşürüz öpüyorum sizi kendinze iyi bakın
kızlar ben çıkıyorum akşam burda olursunuz görüşürüz öpüyorum sizi kendinze iyi bakın
sağol çağlam sağol nedense doğum günlerimde mutlu olamıyorım içim sıkılıyor nedendir bilinmez yaklaşıyor ama bilmiyorum belkide geberip gidicegimdendir sıkılıyr içim!!!!!!!!
aa yagmurcumm o nasıl laf...
daha önünde cok mutlu olacagın harika bir hayat var... kendini iyi dusunerek motive et
karamsar olma lutfen bebegim
kızlar ben gidiyorum eve gidince burada olurum öpüldünüz
çağlam valla d.günüm yaklasınca ksvet basıyor ve o günde öleyim 3-4 yıldır hele gecen yıl agladım askımlada cıkamadm evde kös kös bıktım ne anladm doğdugumdan ki patlıyorum zaten günaha gircem neyse fazla konusmıyım
canım gün dogmadan neler dogar..
hayatının daha ne kadarını yasadın ki.. daha kötüsü insanı kötü dusunceler bitirir...
kimsenin hayatı mükemmel degil inan bana.. önemli olan kimsenin göremedigi duyamadıgı seylerde arayıp bulabilmek mutlulugu... hepimiz
kötü anlar gecirdigimizde elimizin altında sahip oldugumuz güzellikleri bi dusunsek illaki tutunacak birseyler buluruz..
bak bugun okudum bunu.. senle de paylaşayım
O Allah ki Zekeriya(as) ya ihtiyarlığında Çocuk veren;
O Allah ki Meryeme Katından rızık veren;
O Allah ki inanmış iman etmiş sayıca az toplulukları çok topluluklara galip getirmiş;
O Allah ki Musa(as) ve yanındakileri denizi yararak geçirmişdir.
şimdi sizler... Hangi duanın kabulune inanmıyorsunuz?
şimdi sizler Hangi dertle tasalanıp da O'na sığınmaktan vazgeçiyorsunuz?
herseyin her sıkıntıının bir cozumu vardır.... sen şükredip dua etmekten vazgecme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?