'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

rica ederim canımmmm beniimm :)) ne guzel gunlerdııı dımııı askerimle kavuscam gun ne gıyceme bıle beraber karar verdık daha cok guzel gunler gecırırcezz, sunu cok ıyı anladım bız gercekten bırbırıne baglı kocaman bi aile olduk burda

aynen öyle canımmm

ve ben sizin ugurunuza gercekten inanıyorum...

arada kaçaklar oldu amaaa... gicikcadi angeloflove karbeyaz falan vardı ugramaz oldular topice sonradan... ececikde gitti

sen, ben, tuğçe, bide orkide kaldık heralde o zamanlardan...

topikcek hergün büyümeye devam ediyoruz... aramıza tekrar katılırlar umarımmm

evet demirbaşlar gibi kaldık dahada cok buyiicezz bırbırımızın düğünlerinde dökmediğimiz kurtlarımız kalmıcak sona bebişlerimiz olucaaak cinsiyetlerini ogrendıgımızde kosa kosa kk ya giricez haber vermeyeee onlara isimler bulucaaz beraberr hayal etmesi bıle guzelmiş yaa

inşallah nazımmm yaaaa

valla dusunmesi hayal etmesi bile güzelll hatta harikaa bebişlerimizin de birsürü arkadası olucak buyuk ihtimalle oynarlar birlikte ne guzel

Ben geldim kızlarr
Gene gidicem ama 1 saatliğine geldim

hoşgeldiin canımmmmm

inşallah nazımmm yaaaa

valla dusunmesi hayal etmesi bile güzelll hatta harikaa bebişlerimizin de birsürü arkadası olucak buyuk ihtimalle oynarlar birlikte ne guzel

onlarda bırlıkte buyııceekler 2015 bebeklerı dıye topık acarız onlarada

Neyse fıstıklar bi yakışıklı tarafından yemeğe davetliyim
Hepinizi öpüyorum görüşürüz bu gece veya yarın Öpüldünüz hepinizzz

hoşgeldiin canımmmmm

onlarda bırlıkte buyııceekler 2015 bebeklerı dıye topık acarız onlarada

oyyy nazım benim yaaaa aklımdaki tarihte hakikaten 2015 bebiş içinn

allah bilir en iyisini tabi de ... o sene dusunuyoruz kısmet olursa ne guzel olur onlarda aynı zamana denk gelse yaa

vay vay vay diyorum cemre hanımmm

Allah nazarlardan saklasınnn

vaaayyyyy bebiim afiyetlerr olsuuunnnn öptüüümm canımmm

ben 2015te 2.ye hamıle olabılırıım Ben suan (mantıklı düşünmediğimde yanii) hemencicik olsun ıstıyorum ama sona detaylı dusununce 1 seneye ancak oturur bıseyler dıyorum bakalım kısmet bebeğim en fazla 2015e kadar beklerım bende denk gelırler belkııı

Bu arada sıze danısmam gereken bısı var sekerler sımcık bız sevgılıcıkle avea kullanıyoruz, askerden once msjlasma avantajı oldugu ıcın geçmiştik. şimcik askerden miraz kalan bı konusma alıskanlıgımız var ve kontur dayanmaz oldu bu sefer ben ev telefonuna sardım o faturalıya sardı maddi krize giricez bole giderse :)) sımdı bız faturalı hatta gecmek ıstıyoruz ama paketli olanlar varya onlara sızce en avantajlı olan hangısı numarada tasıyabılırız. bıde vodafone heryerde cekıyomu gercekten hala bı guvensızlık var cekmesı konusundaa

ooo nazımmm ikinciyi bile yaptın helall

bende 2. yi dusunuyorum aralarında cok da yas farkı olsun istemem ama kendimde onlarla basa cıkabilcek gücü ve yetenegi göremiyorum malesef

canım vodafone faturalı iyi... benim hattım turkcell askımda iki hat var biri voda.. biri turkcll

vodafone dan arama yapıyo her ay istedigi kadar konusuyo... sabit yada farklı operator farkı olmadan... eger bende tel de konusmayı cok sevseydim vodafone gecicektik ki hala gecme ihtimalim var...

ben cok mesaj atan bi tipim tel de konusmayı sevmem pek... şimdilik turkcell i benle mesajlasmak için kullanıyo ama senide vodafona gecireyim tek hat kullanayım bende artık diyo o da... bakalım ole bişicikler yapıcaz..

ama konuscaksanız vodafone un iyi oldugunu benim askitom surekli soyluyoo

canım normalde vadafonun 35 ytl vadafonlarla sınırsız vardı bizde faturlaydı 2 se ne öyle konuştuk sonra turkcellede msjlaşıyorduk mayıs ayında faturalıyı kapayıp turkcelden konuşmaya başladık 100 ben 150 o her ay 250 tl harcayarak yazı bitirdik ve turkcelle konumayaya karar verdik maddi açıdan basiretmiz bağlandı resmen sonra eylülde 9 tl ye 1 numaraya 3000 dakka kampanyasına katıldık şimdide takımlara özel kampanyaya katılcaz

ay demem oki sen sen ol turkcel hariç herşeyle konuş

vodafonun senle ben pakedi varmıs aylık 30 saat 9 tl sevdicekle ona geçsek ne iyi olur turkcelim kalır gene onada msj hakkı yaparız kızcelerle msjlasmayı sevorumm bennn, ay sevdım ben bu işi ben bıde evden cebi aramaya basladım nası bı fatura gelıcek bılmıyorummm:18:

slm gelincikler uzun bir aradan sonra aranıza nihayet geri döndüm :) inşallah hepiniz mutlu ve iisinizdir

sevdiceğime sordum geldim 3000 dakka değilmiş o senle benmiş biz ordan konuşuyormuşuz yetiyo bize vallla bide ben 2 dakkalık arıyodum diyelim 50 kuruş gidiyodu günde 7 tl gittiği oluyodu bide bizim evde turkcel her dakka kapanıyodu 5 dakkada 7 kez bile kapanır düşün vadafone heniz hiç kapanmadı adada bile çekiyo maşallah

slm gelincikler uzun bir aradan sonra aranıza nihayet geri döndüm :) inşallah hepiniz mutlu ve iisinizdir

inanmıyorummmm

bikaç sayfa once naza senden bahsediodum diger kayıp gelinlerle beraber...

nerelerdesin tatlım sen yaaaaaaaaaaa

özlettin kendiniiiiiii bebegimmm

anlat cabukkk nişanlılık nası gidiyo bakim dugun ne zaman belli oldumuuuu

cadım cadıımm gıcık cadııım daha bugun andık senııı nerelerdesiin sennn unut bızıı (

evet guzelmıs bak 9 tlye 30 saat yeter heralde dimiii yaa , sen vodfonlumusun ınternet pakedi falan varmıı? ya sımdı konustum sevgılıcıklee 30 saat bıze yetmez dıyoo sınırsız konusma olan yokmu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…