Bitanem aile konusunda ciddi değildim ama bi buluşma düzenleriz senin için zaten buluşma düzenleniyomuş ya o zman kutlama yaparız kutlarızBende sana daha büyüğünü alırım söz bak ailemi toplar gelirim elimde bi pasta bu sefer buzdolabı zannedersinizsıkma canını bende üzülüyorum snra
aileni mi toplıcan kandırma beni ben cocuk değilim ki
boşwerrrrr beni büşracım
görüşürz canm akşam gel ben burdaym eve gittiğimde öpüldün
Canlarım ben eve geldim sizi bekliyorum
valla maziye gittim hihi
sıcacık gunler... yazın konyaya gittigim söz heyecanıyla bekledigim gunler geliyo direk aklıma...
hepsini beraber burda sizle yasamısım iyikii canlarımmmm
telomerime de ulasabildimmm haber vermişsin canımmm cok tesekkur ederimmm
afiyet olsun balımmm
rica ederim canımmmm beniimm :)) ne guzel gunlerdııı dımııı askerimle kavuscam gun ne gıyceme bıle beraber karar verdıkdaha cok guzel gunler gecırırcezz, sunu cok ıyı anladım bız gercekten bırbırıne baglı kocaman bi aile olduk burda
Ben geldim kızlarr
Gene gidicem ama 1 saatliğine geldim
aynen öyle canımmm
ve ben sizin ugurunuza gercekten inanıyorum...
arada kaçaklar oldu amaaa... gicikcadi angeloflove karbeyaz falan vardı ugramaz oldular topice sonradan... ececikde gitti
sen, ben, tuğçe, bide orkide kaldık heralde o zamanlardan...
topikcek hergün büyümeye devam ediyoruz... aramıza tekrar katılırlar umarımmm
evet demirbaşlar gibi kaldıkdahada cok buyiicezz bırbırımızın düğünlerinde dökmediğimiz kurtlarımız kalmıcak sona bebişlerimiz olucaaak cinsiyetlerini ogrendıgımızde kosa kosa kk ya giricez haber vermeyeee onlara isimler bulucaaz beraberr hayal etmesi bıle guzelmiş yaa
Ben geldim kızlarr
Gene gidicem ama 1 saatliğine geldim
inşallah nazımmm yaaaa
valla dusunmesi hayal etmesi bile güzelll hatta harikaabebişlerimizin de birsürü arkadası olucak buyuk ihtimalle oynarlar birlikte ne guzel
hoşgeldinn gezmelerdennnn
hoşgeldiin canımmmmm
onlarda bırlıkte buyııceekler 2015 bebeklerı dıye topık acarız onlarada
hoşgeldiin canımmmmm
onlarda bırlıkte buyııceekler 2015 bebeklerı dıye topık acarız onlarada
Neyse fıstıklar bi yakışıklı tarafından yemeğe davetliyim
Hepinizi öpüyorum görüşürüz bu gece veya yarınÖpüldünüz hepinizzz
Neyse fıstıklar bi yakışıklı tarafından yemeğe davetliyim
Hepinizi öpüyorum görüşürüz bu gece veya yarınÖpüldünüz hepinizzz
oyyy nazım benim yaaaa aklımdaki tarihte hakikaten 2015 bebiş içinn
allah bilir en iyisini tabi de ... o sene dusunuyoruz kısmet olursane guzel olur onlarda aynı zamana denk gelse yaa
vay vay vay diyorum cemre hanımmm
Allah nazarlardan saklasınnn
vaaayyyyy bebiim afiyetlerr olsuuunnnnöptüüümm canımmm
ben 2015te 2.ye hamıle olabılırıımBen suan (mantıklı düşünmediğimde yanii) hemencicik olsun ıstıyorum ama sona detaylı dusununce 1 seneye ancak oturur bıseyler dıyorum bakalım kısmet bebeğim en fazla 2015e kadar beklerım bende denk gelırler belkııı
Bu arada sıze danısmam gereken bısı var sekerler sımcık bız sevgılıcıkle avea kullanıyoruz, askerden once msjlasma avantajı oldugu ıcın geçmiştik. şimcik askerden miraz kalan bı konusma alıskanlıgımız var ve kontur dayanmaz oldu bu sefer ben ev telefonuna sardım o faturalıya sardı maddi krize giricez bole giderse :)) sımdı bız faturalı hatta gecmek ıstıyoruz ama paketli olanlar varya onlara sızce en avantajlı olan hangısı numarada tasıyabılırız. bıde vodafone heryerde cekıyomu gercekten hala bı guvensızlık var cekmesı konusundaa
vaaayyyyy bebiim afiyetlerr olsuuunnnnöptüüümm canımmm
ben 2015te 2.ye hamıle olabılırıımBen suan (mantıklı düşünmediğimde yanii) hemencicik olsun ıstıyorum ama sona detaylı dusununce 1 seneye ancak oturur bıseyler dıyorum bakalım kısmet bebeğim en fazla 2015e kadar beklerım bende denk gelırler belkııı
Bu arada sıze danısmam gereken bısı var sekerler sımcık bız sevgılıcıkle avea kullanıyoruz, askerden once msjlasma avantajı oldugu ıcın geçmiştik. şimcik askerden miraz kalan bı konusma alıskanlıgımız var ve kontur dayanmaz oldu bu sefer ben ev telefonuna sardım o faturalıya sardı maddi krize giricez bole giderse :)) sımdı bız faturalı hatta gecmek ıstıyoruz ama paketli olanlar varya onlara sızce en avantajlı olan hangısı numarada tasıyabılırız. bıde vodafone heryerde cekıyomu gercekten hala bı guvensızlık var cekmesı konusundaa
Bitanem aile konusunda ciddi değildim ama bi buluşma düzenleriz senin için zaten buluşma düzenleniyomuş ya o zman kutlama yaparız kutlarız
Canlarım ben eve geldim sizi bekliyorum
büşracık ben eve geldim şimcik yemeğimide yiyicem ohh miss valla açım he
ooo nazımmm ikinciyi bile yaptın helall
bende 2. yi dusunuyorum aralarında cok da yas farkı olsun istemem ama kendimde onlarla basa cıkabilcek gücü ve yetenegi göremiyorum malesef
canım vodafone faturalı iyi... benim hattım turkcell askımda iki hat var biri voda.. biri turkcll
vodafone dan arama yapıyo her ay istedigi kadar konusuyo... sabit yada farklı operator farkı olmadan... eger bende tel de konusmayı cok sevseydim vodafone gecicektik ki hala gecme ihtimalim var...
ben cok mesaj atan bi tipim tel de konusmayı sevmem pek... şimdilik turkcell i benle mesajlasmak için kullanıyo ama senide vodafona gecireyim tek hat kullanayım bende artık diyo o da... bakalım ole bişicikler yapıcaz..
ama konuscaksanız vodafone un iyi oldugunu benim askitom surekli soyluyoo
canım normalde vadafonun 35 ytl vadafonlarla sınırsız vardı bizde faturlaydı 2 se ne öyle konuştuk sonra turkcellede msjlaşıyorduk mayıs ayında faturalıyı kapayıp turkcelden konuşmaya başladık 100 ben 150 o her ay 250 tl harcayarak yazı bitirdik ve turkcelle konumayaya karar verdik maddi açıdan basiretmiz bağlandı resmen sonra eylülde 9 tl ye 1 numaraya 3000 dakka kampanyasına katıldık şimdide takımlara özel kampanyaya katılcaz
ay demem oki sen sen ol turkcel hariç herşeyle konuş
vodafonun senle ben pakedi varmıs aylık 30 saat 9 tl sevdicekle ona geçsek ne iyi olur turkcelim kalır gene onada msj hakkı yaparız kızcelerle msjlasmayı sevorumm bennn, ay sevdım ben bu işiben bıde evden cebi aramaya basladım nası bı fatura gelıcek bılmıyorummm:18:
slm gelincikler uzun bir aradan sonra aranıza nihayet geri döndüm :) inşallah hepiniz mutlu ve iisinizdir
slm gelincikler uzun bir aradan sonra aranıza nihayet geri döndüm :) inşallah hepiniz mutlu ve iisinizdir
sevdiceğime sordum geldim 3000 dakka değilmiş o senle benmiş biz ordan konuşuyormuşuz yetiyo bize vallla bide ben 2 dakkalık arıyodum diyelim 50 kuruş gidiyodu günde 7 tl gittiği oluyodu bide bizim evde turkcel her dakka kapanıyodu 5 dakkada 7 kez bile kapanır düşün vadafone heniz hiç kapanmadı adada bile çekiyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?