'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bizde yetmez diyorduk ilk ay 3 gün yetmedi ama baktık çaresine sınırsız faturalı 35 tl canım inan 250 tl lerden sonra 35 te 9 tl de beleş geldi

ikizinizde 9 9 yükleseniz 60 saat oluyomu acep bebek olaydı iyidir bide taraftar kart var herhalde esas o sınırsızdı onada baksana ayy varya biz çok kötü durumdaydık minnakım bide kontrlyken deli gibi daha çok konuşuyoduk buna geçince durulduk bende oda yazın çalıştığmız halde milyonlarımız kontre gitti şimdi daha rahatız ama konuşmaya anca akşam fırsat buluyoruz yetiyo

bı eve gecsın oda bakıcak banada uygun geldı ama 30 saat neki diyo zibidii bızım bı konusmamız gun ıcınde en asa 18 dk oldu sımdıye kadar aveayada bakalım kayınannısımde avea tum aveayla sınırsız olanlara fln bakim bide cunku sureklı konusuyoruz kayınannişlede

Son düzenleme:
ben böğürtlenimin yanına gidiyorum fıstıklarım... görüşürüzz

çok kaynatmayınn

sende git cokiieeemm gez toz sevgılıcıkle bendee ozledımm yaa sevgılıcımıı bende ozledımm bendee resmıı var suaaannn elımdeeee bıan evel pazar olsunda bende sevgılıcımı göriim yaaa

çağlam iyi gezmeler

nazım en ekonomik ve en çok konuşturanı bulun ve lütfennn banada söle emi

pelinim ve fatoşum hoşgeldiniz gelincikler

çağlam iyi gezmeler

nazım en ekonomik ve en çok konuşturanı bulun ve lütfennn banada söle emi

pelinim ve fatoşum hoşgeldiniz gelincikler

Hoşbuldum bebeğim.

Kızlar faturalı hat muhabbeti dönüyor bakıyorum. Bu sabahki can acısından sonra hemen "vodafone" ile ilgili ufacık bilgiler vereyim... Bende yaklaşık olarak 1 buçuk senedir vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. Hattın çekmesine hiç bir kulp bulmayacağım çünkü benim bulunduğum her yerde çekiyor.
Ama...
Bundan 5 ay öncesine kadar 35-45 TL arası gelen telefon faturam sevgilicikten sonra % 100 artış yaptı. 90'lara 100'lere çıktı rakamlar. Erkek arkadaşım da vodafone'un en en iyisi olan red paketini kullanıyor. Normalde ayda ödemesi gereken toplam tutar 149,90 TL iken ben hayatına girince 300-350 TL'lere kadar çıktı. İlk 2-3 ay bişey demedik olur dedik. Ki bende vodafone'un cüzi bir paketini kullanıyorum yani uç noktalarda fiyatların gelmesini gerektirmeyecek derecede telefonla konuşuyordum. Benim sevgilicik 2-3 aydan sonra isyan etti. Vodafone bayiisine gitti, yurtdışı aramalara açıkmış ondan kaynaklanıyormuş falankes filankes gibi şeyler söylendi... Şimdi onun faturaları iyi rakama düştü 80-90 TL gibi, değişebiliyor da... Bana bu sabah gelen 1 aylık fatura tutarım 102,90 TL. Resmen şok oldum. Adamı sömürüyorlar.

Kısaca sadece bizden 5 ayda aldıkları para en az 900-1000 TL :) Siz düşünün ve ona göre karar verin. Biz hatlarımızı taşımayı düşünüyoruz.

merhaba pelincimmm

oooooo baya bi sömürmüşler ya =)=)=)=) ben avea kullanıyorum aylık 3000dk avealılarla 600 dk her yöne bedavam var bitmiyo bile 40 lira geliyo aylık

canım benim bahsettiğim şu anda 39 tl olan vadafonlularla sınırsız ve 10000 sms olan cep avantaj tarifleri eğer o olmasaydı biz mahfolurduk onu kapatırdı her ay 250 tl kontre verdik üstelik dip dibe olduğumuz halde valla şu anda sen ve ben paketini kullanıyoruz çok memnunuz sevdiceğim için ayrı hat taşıyorum bide taraftar tarifleri var aveada eğer sadece sevdiceğinle konuşuyorsan taraftar alın bedava konuşun canım

siz çok ödemişsiniz bence eşleştirme yapın aranızda eş bir tarife bulun turkcelle geçmeyin mantıklı 1 tarifesi yok en sevdiğim turkcelken yazın sömürüldük

merhaba pelincimmm

oooooo baya bi sömürmüşler ya =)=)=)=) ben avea kullanıyorum aylık 3000dk avealılarla 600 dk her yöne bedavam var bitmiyo bile 40 lira geliyo aylık

bizde avea çok istedik ama adada hiç çekmiyor arkadaşlarım mağdur oldular en son eylülde alcaktım kesinlikle alma dediler gram çekmiyo off yoksa en iyiside oydu yani

Valla bebikler vodafone aslında kullanışlı, her yerde çekiyor. İyi yani. Rakamlar dışında O kadar parayı ben alsam bende iyi hizmet ederdim ne yalan soyleyeyim Gizoşum sadece sevgilicik değil ya arkadaşlarla da konuşuyoruz hep gerçi aradığım numaralarda genelde hep vodafone. Amaaaan işin içinden çıkamıyorum ben, bunaldım gene. Kullanmıcam en sonunda hat mat. Ev telefonundan çağrı atıp dururum

avea olcak bızım kızlar hem kayınannıs ve ablamda avea dıger yonler ıcınde 600 dk ıyıdır fatosum senın kullandıgından kullancaz galba yeter heralde 3000 dk

ben turkcelle arkdişilerle vadafonlada sevgilickle konuşuyorum ama o 39 tl alsan başın ağrımaz bedava konuşur hatta 10000 sms lede msjlaşırsın 2 telefon taşımıyosan

arkadaşlarla turkcelden konuşup msjlaşıyorum vadafonlede sevgilimle konuşuyorum iyi idare ediyoruz gibi şu sıralar turkcelle 100 veriyordum o 100 tl bana kalıyo her ayın bu zamanı parası kalan ben şu anda cebimde bana 2 hafta kadar yetcek paraylayım cidden kontrn büyük etkisi var

avea olcak bızım kızlar hem kayınannıs ve ablamda avea dıger yonler ıcınde 600 dk ıyıdır fatosum senın kullandıgından kullancaz galba yeter heralde 3000 dk

canım bizde 30tl yüklüyoruz her ay belki 40 oluyor 2 saat heryöne geliyor bir sms paketi heryöne 5000 yapıyoruz geriye kalanlarıda 1 haftada 200tl olarak o yapıyor bitince ben yapıyorum ayda 2 ben 2 o
yani konusma 10 yada 15
sms 12 tl
2 saat heryöne geliyor ooh çok rahatız böylee valla
geriye kalırsa da yine 15.dakıkası 50 kurusa giriyor

genctarife

Kuzum işte benim tarife eskiden oydu. Ama ben ömrü hayatımda 39 geldiğini görmedim Yani sevgilicik yokken de 45-50 geliyordu. Daha sonra böyle olmıcak dedik tarife değiştirdim falan ama yok bende bir bozukluk var sanırım...
Mesaj paketim var zaten kuzum o ayrı
Yağmurum hoşgeldin balım

Son düzenleme:

canım bu olay bize yetmedi işte benim 200 onun 200 gitti 1 hafta bile yetmedi sonra kontr yükledim yükledikçe dakklar kuruş olarak gitti turkceli aradım yanlışlık var die indirimlileri 200 de yemişim kendi tarfden dakkarlmda gidiyormuş var ya ne paralar harcadık koca yaz bir ay 150 harcadı bende 100 o berbattı işte bide hiç çekmiyodu saniyede 1 kapanıyodu bizim evde

vadafone 39 tl yi kapadığımıza çok pişman olduk şimdik 9 tl ye konuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…