cadım cadıımm gıcık cadııım daha bugun andık senııı nerelerdesiin sennn unut bızıı(
evet guzelmıs bak 9 tlye 30 saat yeter heralde dimiii yaa , sen vodfonlumusun ınternet pakedi falan varmıı? ya sımdı konustum sevgılıcıklee 30 saat bıze yetmez dıyoo sınırsız konusma olan yokmu yaa
canım bizde yetmez diyorduk ilk ay 3 gün yetmedi ama baktık çaresine sınırsız faturalı 35 tl canım inan 250 tl lerden sonra 35 te 9 tl de beleş geldi
ikizinizde 9 9 yükleseniz 60 saat oluyomu acep bebek olaydı iyidir bide taraftar kart var herhalde esas o sınırsızdı onada baksana ayy varya biz çok kötü durumdaydık minnakım bide kontrlyken deli gibi daha çok konuşuyoduk buna geçince durulduk bende oda yazın çalıştığmız halde milyonlarımız kontre gitti şimdi daha rahatız ama konuşmaya anca akşam fırsat buluyoruz yetiyo
ben böğürtlenimin yanına gidiyorum fıstıklarım... görüşürüzz
çok kaynatmayınn
ben böğürtlenimin yanına gidiyorum fıstıklarım... görüşürüzz
çok kaynatmayınn
çağlam iyi gezmeler
nazım en ekonomik ve en çok konuşturanı bulun ve lütfennn banada söle emi
pelinim ve fatoşum hoşgeldiniz gelincikler
çağlam iyi gezmeler
nazım en ekonomik ve en çok konuşturanı bulun ve lütfennn banada söle emi
pelinim ve fatoşum hoşgeldiniz gelincikler
Hoşbuldum bebeğim.
Kızlar faturalı hat muhabbeti dönüyor bakıyorum. Bu sabahki can acısından sonra hemen "vodafone" ile ilgili ufacık bilgiler vereyim... Bende yaklaşık olarak 1 buçuk senedir vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. Hattın çekmesine hiç bir kulp bulmayacağım çünkü benim bulunduğum her yerde çekiyor.
Ama...
Bundan 5 ay öncesine kadar 35-45 TL arası gelen telefon faturam sevgilicikten sonra % 100 artış yaptı. 90'lara 100'lere çıktı rakamlar. Erkek arkadaşım da vodafone'un en en iyisi olan red paketini kullanıyor. Normalde ayda ödemesi gereken toplam tutar 149,90 TL iken ben hayatına girince 300-350 TL'lere kadar çıktı. İlk 2-3 ay bişey demedik olur dedik. Ki bende vodafone'un cüzi bir paketini kullanıyorum yani uç noktalarda fiyatların gelmesini gerektirmeyecek derecede telefonla konuşuyordum. Benim sevgilicik 2-3 aydan sonra isyan etti. Vodafone bayiisine gitti, yurtdışı aramalara açıkmış ondan kaynaklanıyormuş falankes filankes gibi şeyler söylendi... Şimdi onun faturaları iyi rakama düştü 80-90 TL gibi, değişebiliyor da... Bana bu sabah gelen 1 aylık fatura tutarım 102,90 TL. Resmen şok oldum. Adamı sömürüyorlar.
Kısaca sadece bizden 5 ayda aldıkları para en az 900-1000 TL :) Siz düşünün ve ona göre karar verin. Biz hatlarımızı taşımayı düşünüyoruz.
Hoşbuldum bebeğim.
Kızlar faturalı hat muhabbeti dönüyor bakıyorum. Bu sabahki can acısından sonra hemen "vodafone" ile ilgili ufacık bilgiler vereyim... Bende yaklaşık olarak 1 buçuk senedir vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. Hattın çekmesine hiç bir kulp bulmayacağım çünkü benim bulunduğum her yerde çekiyor.
Ama...
Bundan 5 ay öncesine kadar 35-45 TL arası gelen telefon faturam sevgilicikten sonra % 100 artış yaptı. 90'lara 100'lere çıktı rakamlar. Erkek arkadaşım da vodafone'un en en iyisi olan red paketini kullanıyor. Normalde ayda ödemesi gereken toplam tutar 149,90 TL iken ben hayatına girince 300-350 TL'lere kadar çıktı. İlk 2-3 ay bişey demedik olur dedik. Ki bende vodafone'un cüzi bir paketini kullanıyorum yani uç noktalarda fiyatların gelmesini gerektirmeyecek derecede telefonla konuşuyordum. Benim sevgilicik 2-3 aydan sonra isyan etti. Vodafone bayiisine gitti, yurtdışı aramalara açıkmış ondan kaynaklanıyormuş falankes filankes gibi şeyler söylendi... Şimdi onun faturaları iyi rakama düştü 80-90 TL gibi, değişebiliyor da... Bana bu sabah gelen 1 aylık fatura tutarım 102,90 TL. Resmen şok oldum. Adamı sömürüyorlar.
Kısaca sadece bizden 5 ayda aldıkları para en az 900-1000 TL :) Siz düşünün ve ona göre karar verin. Biz hatlarımızı taşımayı düşünüyoruz.
merhaba pelincimmm
oooooo baya bi sömürmüşler ya =)=)=)=) ben avea kullanıyorum aylık 3000dk avealılarla 600 dk her yöne bedavam var bitmiyo bile 40 lira geliyo aylık
Valla bebikler vodafone aslında kullanışlı, her yerde çekiyor. İyi yani. Rakamlar dışındaO kadar parayı ben alsam bende iyi hizmet ederdim ne yalan soyleyeyim Gizoşum sadece sevgilicik değil ya arkadaşlarla da konuşuyoruz hep gerçi aradığım numaralarda genelde hep vodafone. Amaaaan işin içinden çıkamıyorum ben, bunaldım gene. Kullanmıcam en sonunda hat mat. Ev telefonundan çağrı atıp dururum
avea olcak bızım kızlar hem kayınannıs ve ablamda avea dıger yonler ıcınde 600 dk ıyıdır fatosum senın kullandıgından kullancaz galba yeter heralde 3000 dk
avea olcak bızım kızlar hem kayınannıs ve ablamda avea dıger yonler ıcınde 600 dk ıyıdır fatosum senın kullandıgından kullancaz galba yeter heralde 3000 dk
ben turkcelle arkdişilerle vadafonlada sevgilickle konuşuyorum ama o 39 tl alsan başın ağrımaz bedava konuşur hatta 10000 sms lede msjlaşırsın 2 telefon taşımıyosan
arkadaşlarla turkcelden konuşup msjlaşıyorum vadafonlede sevgilimle konuşuyorum iyi idare ediyoruz gibi şu sıralar turkcelle 100 veriyordum o 100 tl bana kalıyo her ayın bu zamanı parası kalan ben şu anda cebimde bana 2 hafta kadar yetcek paraylayım cidden kontrn büyük etkisi var
canım bizde 30tl yüklüyoruz her ay belki 40 oluyor 2 saat heryöne geliyor bir sms paketi heryöne 5000 yapıyoruz geriye kalanlarıda 1 haftada 200tl olarak o yapıyor bitince ben yapıyorum ayda 2 ben 2 o
yani konusma 10 yada 15
sms 12 tl
2 saat heryöne geliyor ooh çok rahatız böylee valla
geriye kalırsa da yine 15.dakıkası 50 kurusa giriyor
genctarife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?