'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaa turkceelll sureklı benım ınternet pakedım oldugu halde 50 kurus 50 kurus goturuyoo valla turkcelde kontr yıyoo surekllıı, msj hakkını fln alırım gene turkcelıde kullanıcam ama aveayı faturalıya gecırmek en ıyısı ev faturası fenaa gelıcek yagmurumm ((

valla bize yetiyo sizede yeter minnakcım bi her yöne yetmio oda arkadaslarla çok konuştugum için =)=)

50 saat ondan 50 saat benden artık yetmezse buda yuh bize Sevgiliye kalsa sınırsız ıkımıze olsun sadece dıyo ama oda kullanıslı degıl bende arkadaslarımla sureklı msjlasıyorum turkcelden 2 hattım var avea ve turkcell avea kontrlu ama dayanmıyo bıze battık batıcaz onu faturalıya taşıcaz

hoşbuldum pelinim nasılsın??
gizemim ve nazlım 200 tl bize yetiyor ve çokk konusuyoruz yanı hiçte paramız gitmiyor nette düşmüyor 100mb nette beleş yanı sizlerde sorun var sanırım hatlarda biz çok memnunuz abimlerde ölee her aradıgımzda yarım saat konusuyoruz vegünde 8-10 kez konusuruz yani

benim sevgilim sade ve sadece benle konuşasın diyo ay çok komik inat etmiş gibi her seferinde vadafone alıyoruz en baştan ve kimseye verme aşkım bu ikimizin olsun kampanya sen ve ben kızlarınla turkcelden konuş diyo çok ilginç bende iyi hattımızı kirletmicem sadece senindir hat diye espiri yapıyorum valla kendi numaramı bile bilmiyorum o derece vadafonum sevdiceğime

turkcell msj hakkı yapınca internet paketi veriyor saolsun bide ona kontr yüklüyorum arkadaşlarımla konuşmak için o zaten sevdiceğimle konuşmaya vakit bulmazken arkadaşlarımla bile konuşamıyorm beni arayanlar her dakka var ama o sırada hep sevdicekle konuşuyorum iş yerinde mola sadece konuşmak için veriyorum düşünün yolda motorda trende hep onla konuşarak geliyorm arkadaşlarıma vaktim yok ama eve çıkarken 2 3 saat takılıyorum yanlarında allahtan

yok ben turkcelden bahsetmıorum canım aveadan bahsedıorum ben sevgılımle aveadan gorusuyorum. turkcell ınternet pakedımden dusuruyo benım 50 kurus

turkcell yaz boyu yedi bitirdi bizi canım valla ben bittim maddi olarak şu anda para biriktiriyorum ona harcıycama ya zırt pırt kapanıyodu 10 dakkada 1 o derece kapanıyodu dakkada 5 defa kapandığını bilirim 200 tl dakka ols ayeterdi tabi ama dakkada 5 defa iki buçuk tl ediyodu ahhh canım dakka olaydı çok güzeldi ama işte

kızlar avea faturalı almayın arkadaşımın internet paketi olmadığı halde 3 aydır neti girilmiş gibi fatura geliyo 150 ödüyo normalde 50 tl felan ödemesi gerekirken

kizlar ben geldiiiiiiiiiiiiimmmm, belki cok alakasiz olacak simdi konusmus oldugunuz konuyla ama su cizgelelerinizi nasil yaptiniz , günlerdir deniyorum bi türlü olmuyor , minnak seninki gibi yapiyorum gelinle damatla ama sayfaya yükliyemiyorum bi türlü ya...

Son düzenleme:
Selam fıstıklar ben geldim ayyy

hatlardan mı konuşuluyo neee kızlarrr vodafone müşteri hizmetleri duruyo karşınızdaaa Sorun yavrularım ne istiyosanız hemen çağrı merkezine bağlıyım sizi Yardımcı olalım işimiz buu değil miiii

yaptıgın tıckerın urlsını kopyala canım, kontrol panelıne gır ordan profılı duzenleye gir cizelgeye yapıstır kopyaladıgın lınkı tatlım..

Ya gizemim napıcaz bız avea en ıyısı gıbı geldı ((

Cemrem vodafonun tarıfelerı nasıl

Konuşmak için mi canım faturalımı * Sen söyle istediklerini ben hemen çıkartım sana tarifeleri cnm

cemrem bu mutluluğun sebebini sevgiliyle çıkılan akşam yemeğene bağlıyorum ve sorumu soruyorum ilk ne yediniz şaka bir yana vadafone sorusu

9 tl sen ve ben yaptık ama hep sevdicek yüklüyo bende yüklesem 30 saat 30 saat 60 saat olurmu haydi söle söle

Sen ben konuşma paketinde 9 TL yükleyince aylık 30 saat konuşma süresi elde ediyosun canım.
Günlük 1 TL karşılıgında günlük 10 saat
Haftalık 5 TL karşılıgında da haftalık 15 saat konuşma süresi elde ediyosun balım.

Evet tatlım yimeek yidik
Neyedik çok büyük şeyler değil ben diyette oldugum için salata yedim Sevdiceğimde pizza yidii Canı çok çekmiş Gezdik dolaştık eğlendik iyi oldu enerji topladık

biz 9 tl 30 saat alıyoruz çok iyi oluyo o bize cemre ya normalde 39 tl de etiyordu ama bu 9 tl yi sevdik biz ama benim sorum o değildi 9 tl 1 ay yetiyo ya bende 9 tl yükleyebilirmiyim sen ve ben paketinde 1 ayda sadece 9 tl ye konuşuyo dimi diğeri ikiside 9 tl yüklese olmuyo

evet canım faturalı yada faturasız konusması bol, bide heryone msj pakedı varmı bıde ınternet pakedi :) bide bide gidicek bunlar

Balım en uygunu internet sms konuşma hepsi içinde. Vodafone faturalı red tarifesi cnm. Hemen yazıyorum özelliklerini.

Aylık 79 TL
Vodafone içi Limitsiz konuşma
Sabit hatlar limitsiz konuşma
Heryöne 2.000 dakika
Her yöne 2.000 sms
Aylık 2 GB internet

Fazla geldiyse cnm :)

Genç Tarife 25 TL

hediye dakika + sms 500 dakika + 5.000 sms heryöne
Cepten facebook twitter ücretsiz

Faturasızda bu paketler yok cnm ayrı ayrı yapman lazım. Ama cep özgür tarifesi fena değil. Aylık 30 TL yüklediğinde heryöne 120 Dakika hediye ayrıca günde 1 ücretli sms attıgında aylık 7500 sms kazanıyosun.

Başka sormak istediğin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…