'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tabikide yükleyebilirsin cnm. Sende 30 saat yapabilirsin. 9 tl yani 30 saatin bittiğinde normal ücretlendirmeye geçiyo. Ayda 1 kez yapılabiliyo canım.

ama ama 39 tl lik kampanyaya unutmuşsun vadafonlularla sınırsız bide 10000 sms veriyor yoksa o bittimi faturalıydı o varya o bizim haytımızı kaç yıldır kurtardı vadafona thanks diyorum hep aynı fiyat geldi bize

Aşkoş ben burdaydım Sen hoşgeldin canımm
İyiyim sen nasılsın balım? Ama iyisin iyisin okudum, maşallah diyorum en kocamanından

Hoşbuldum bitanemmmm İyiyim tatlım benim nolsun. Teşekkür ederim hayatım. Birazcık yanaklarım kızardı neden bilmiyorum ama alev çıkıyolar sankiii Rüzgar vardı cok sanırım kaptım birazcık

Yok cnm benm bitmedi 39 TL ye cap avantaj paketi internet yok ama içinde

Yok cnm benm bitmedi 39 TL ye cap avantaj paketi internet yok ama içinde

o zaman müşteri hizmeti desteğin için teşekürlerimi sunarım vadafone cemremi görün iş dışındada bilgilendirdi maaşa zam

kızlar canlar ben uyumalıyım artık hepinizi öpüyorum

cemrem bu arada diyeti felan bırak yahu rahat beslen dietlik bir halin oldğunu sanmıyorum 2 3 kilonunn peşine düşme ye yiyebiliğini

nazım ve pelin umarım kenize göre bir hat bulrsunuz bulduğunuzda banada söleyin emi hangisi mantıklıysa ona bir geçiş yapayım

Ne demek cnm benm her zaman İyi geceler tatlımmm.
Bu arada vodafoneda çalışıyorum ama turkcell kullanıyorum
Aylık 20 tl ye 10.000 sms 100 mms heryöne 100 sms ve 100 dakika veriyo :) artı 10 TL de bna kalıyo. 2-3 aydır var bu uygulama ve ben memnunum. Ama şunu gözlemledim ki vodafonenun çektiği yerde turkcell pek çekmiyo turkcellin çektiği yerde de vodafone pek çekmiyo. Ama kızlar İstanbul gibi heryerini apartman kaplıysa ve orta katlarda yada en alt katta oturuyosanız vodafonu öneriyorum Test edildi onaylandı

hmmmmmmmmm bunu sevgılıcıkle masaya yatırmak lazım tesekkur ederım canım benımmmm

Meleğimbenim cıktım senın profılden sen gir artıkkk :)

Pelinim gizemim ve cemremm iyi geceler diliyorum bol bol uyuyun hep bole mutlu olun yerim sizi

düğün çizelgeleri yapılmaya baslanıyo yavastan...

bizim tarih hala belli degil.. bu aksam yine haziran olabilir diye konustuk ama hiiiiç belli degil...

bende istiyorum yaaa

ıstedıgın gıbı olmusmu melegımmm ? rıca ederım ne dimeeekk

Çağlamm yaaa 1 bıçıh sene kaldıı arkadasımla konusuyodum ee askerlıkte yok ne beklıyosunuz ne 1 bucuk senesı dedı mıllet evlılıgı ne kadar basıte ındırmıs yaa sankı he dıyınce olucak bıseymıs gibii

heh işte... bizde bunu tartıstık azcıkın bu aksam...

ne bilim bi tabak bi yatakla evlenelibilecegini sanarak evlenip sonradan mutsuz olan içinde birsuru seyler ukte kalanları da goruyoruz....

bende cok isterdim biran önce evlenebiliyim... ama evlenmeden once yapmam gereken seyler var... daha sonra keşke yada neden??? demek istemiyorummmm

aslında cok kafa yorucu ve can sıkıcı bir konu.. 2013 e kadar beklicem de bakalım 2013 te de istediklerim olmus olcak mı diyorum bazen goruyosun iş bile bulamadım daha...

neyse cok da takmamak lazım umutlu olalım biz gün dogmadan neler dogar hepimiz en guzel sekilde evlenicez... hani neyi bekliyosunuz diyenleri de bosvericez kuzummm

topikte bomboş ama...

su country romantik tarzı müzikte bile seviyorum napim... gelinciklerime gelsin

dinleyin dans edin sevdiceklerle....

[video=youtube;E7L-t6_Nmdo]http://www.youtube.com/watch?v=E7L-t6_Nmdo[/video]

en guzelı en dogrusu olucak balım, istedıgımız seylerı gerceklestırıcez ınanıyorum . ne beklıyosunuz dıyenlerede dogru zamanıı beklıyoruuz senın gıbı olmamak ıcın dıyoruzz attıgıınn müziiği dinliyooorum suannn ah sevdıcek olsaydı sımdııı dans etseydık ben ayaklarına bassaydım falann, oda gülüp alnımdan opseydı benii

bende inanıyorummm nazımmm dedim yaa sizin ugurunuza cok ama cok inanıyorumm

bende basarım ayaklarına zaten boy farkıda var... ama onemli olan ruhu yakalamak...

benim askım bugun sokakta beklerken telefonunda bu sarkı calıyodu... arkamdan bu sarkıyla yaklasıp gözlerimi kapadı... acıtıgımda kırmızı bir gül duruyodu gözümün önündee

romantik böğürtlen ezmesi... ekmegime sürüp yicem onu

haha eniştemm ya kralsııınnn

sarkıyı dınlerken benımde aklımdan ne gectı bılıyo musun? dogungünüsü yaklaşıyo ya benim zibidicimin onunla o aksam fenerbahceparkında buluşsak ben herzaman hayvansı cantayla dolastıgım ıcın hedıyemı onun ıcıne koyarım minikten bi pasta ve sarap alsam parkta oturdugumuzda once telefondan bu muzıgı acsam sona dogum gununu kutlasak tekrar tekrar calsa bu muzık ve dans etsek diye hayal ettiiiimmm

Bende dans ederken basıyorum hatta ayaklarım onun ayanın ustunde dans edıyoruz bıtek o ayaklarını hareket ettırıo bıde benı tasıyo yani yavrucaam

Son düzenleme:

woooooooooow naaaz süper olur heeee... havada tam parkta romantizm havası etrafta pek kimseler olmaz

biz zaten aştık.. sokak ortasında kucagına alıp koşmalar, şarkı açmalar falan... etrafta kimseler olmuyo genelde ama evinden falan gorenler oluyosa allahın delileri diyodur

yaaa onu bende deniciiim... biz genelde bastıkca inat edip hala duzgun dans etmeye calısıyoruz ben de ayaklarının ustunde durıyımm cok heveslendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…