kuzucuklar ben geldimmmmmm
ıstedıgın gıbı olmusmu melegımmm ? rıca ederım ne dimeeekk
Çağlamm yaaa 1 bıçıh sene kaldıı arkadasımla konusuyodum ee askerlıkte yok ne beklıyosunuz ne 1 bucuk senesı dedı mıllet evlılıgı ne kadar basıte ındırmıs yaa sankı he dıyınce olucak bıseymıs gibii
heh işte... bizde bunu tartıstık azcıkın bu aksam...
ne bilim bi tabak bi yatakla evlenelibilecegini sanarak evlenip sonradan mutsuz olan içinde birsuru seyler ukte kalanları da goruyoruz....
bende cok isterdim biran önce evlenebiliyim... ama evlenmeden once yapmam gereken seyler var... daha sonra keşke yada neden??? demek istemiyorummmm
aslında cok kafa yorucu ve can sıkıcı bir konu.. 2013 e kadar beklicem de bakalım 2013 te de istediklerim olmus olcak mı diyorum bazen goruyosun iş bile bulamadım daha...
neyse cok da takmamak lazım umutlu olalım biz gün dogmadan neler dogarhepimiz en guzel sekilde evlenicez... hani neyi bekliyosunuz diyenleri de bosvericez kuzummm
woooooooooow naaaz süper olur heeee... havada tam parkta romantizm havası etrafta pek kimseler olmaz
biz zaten aştık.. sokak ortasında kucagına alıp koşmalar, şarkı açmalar falan... etrafta kimseler olmuyo genelde ama evinden falan gorenler oluyosa allahın delileri diyodur
yaaa onu bende deniciiim... biz genelde bastıkca inat edip hala duzgun dans etmeye calısıyoruzben de ayaklarının ustunde durıyımm cok heveslendimm
hoşgeldinnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmm
nasılsın bakalımmm
tabiki canim cok güzel olmus allah razi olsuncok begendim ellerine saglik minnak
evet canim size katiliyorum millet banada aynisini diyor neyi bekliyorsunuz hatta burda bi kadin var durmadan sorar her yolda gördügünde
DÜGÜN nezaman????? uzatmayin uzatmaya gelmez hemen yapin öbür ay dersanki ha diyince oluyor anlamiyorumki laf yetisdirmekten hem yoruluyorum hem bikiyorum
tabiki canim cok güzel olmus allah razi olsuncok begendim ellerine saglik minnak
evet canim size katiliyorum millet banada aynisini diyor neyi bekliyorsunuz hatta burda bi kadin var durmadan sorar her yolda gördügünde
DÜGÜN nezaman????? uzatmayin uzatmaya gelmez hemen yapin öbür ay dersanki ha diyince oluyor anlamiyorumki laf yetisdirmekten hem yoruluyorum hem bikiyorum
caddebostanı cok sevıyorum aslında dılek balonlarını orda ucurmustuk ama artık balıcı kaynıyodur ogun bıle 2 tane sarapcı gelmıstı, sevgılıcık sıgara verıp yollamıstıbu sefer bızdekı sarabı gorurlerse hepberaber kutlayabılırız sevgılıcıgın dogum gununu düşünsene iyiki doğduun kurbaaa diye bagran bi şarapçı korosu evden gorenler sasırıyodur cıdden , cılgın asıklar siziiii yöntem süper balım hem sen yorulmuyosun hem ınanılmaz uyumlu dans edıyosun
iyiyim tatlım bugün biraz dışarı çıktık,olayların uzağında olunca insan daha iyi hissediyor.
ama ordaki kardeşlerim hala zor durumda,aklım hep orda.
siz nasılsınız bakalım????
orkidem biz iyiiz sen nasılsın?
hiç işte millete dışardan kolay geliyooo valla
oylelerinin var yaaaaaa....
ziline basıp kaçasım geliyo diyomuusum
gülüp gecicez balım napalımmmaz kaldı zaten az sen nisan gelinisin bide galbaaa ohh miss
ayyyy nazımm yaaa Allah da seni güldürsün kuzmmm
onların sesleri de karttır hiç hoş bi koro olmaz... sessz sakin bi yer lazımm eniştecigin dogum gunu rezil olmasın
ilk fırsatta denicem yaaa tuttum o yontemii
evet canim valla öyle cok stressli isler bunlar zaman istiyor, gez dolas al , ev bak daya döse derken oooooo aylar geciyor su bir kac ayi iyi degerlendirelim kizlar daha stress baslamamisken iyice tadini cikaralim cünkü hazirliklar baslayinca hem cok sabira hemde kuvvete ihtiyacimiz olacak
benimde yeterrrrrr yaaaaaaa diye bagirasim geliyooevet canim hayirlisiyla insallah nisan gelini olacaz :) nikah seneye kisin olacak ekim gibi hayirlisiyla :)
gecsin zaman gecsinnnnnnnnnnnnnnn =))) senin nezamandi canim
Kızlar van için tek yürek programını ızlıyorum ne guzel gene bütün olabilmek gurur duyuyorum her insanımla bu birlik bütünlük inşallah bozulmaz. Allah şifa versin yaralı kardeslerımızede
fenerbahceparkı sanki daha iyi seçim olucak gibi balım ıns cok gec cıkmaz ogun işten
3 gun sonra tam tamına 1 bucuk senemız kalmıs oluucaaak dugunden 1 ay evel hersey tamamlanmıs olsun ıstıyorum sonada mınıcık bı tatıl yapiiimm ailemle rahat rahat evlenmek ıstıyorum son rahat gunlerımız cıdden melekiiimmm
Kızlar van için tek yürek programını ızlıyorum ne guzel gene bütün olabilmek gurur duyuyorum her insanımla bu birlik bütünlük inşallah bozulmaz. Allah şifa versin yaralı kardeslerımızede
benimde yeterrrrrr yaaaaaaa diye bagirasim geliyooevet canim hayirlisiyla insallah nisan gelini olacaz :) nikah seneye kisin olacak ekim gibi hayirlisiyla :)
gecsin zaman gecsinnnnnnnnnnnnnnn =))) senin nezamandi canim
kızlar ece nerede acaba???
fenerbahceparkı sanki daha iyi seçim olucak gibi balım ıns cok gec cıkmaz ogun işten
benim belli degil balım yaaa... ama hazirandan önce olamaz gibi duruyo suan işte en iyi ihtimal haziran :26::26:
ben de izliyorum ve gerçekten gurur duyuyorum ülkemle
cıkmaz cıkmaz merak etme... hemm minnakı ona her sartta harika bir supriz hazırla eminim bennn
evet tatlim gercekten öyle, babam bana durmadan bu günlerini iyi gecir rahat rahat yat dinlen keyfine bak yakinda cünkü rahatin kalmiyacak diyorbabamda bi alem ya ama hakli canim babacim beni düsünüyor
olsun tatlim hayirlisi olsun:) insallah 2013 de hepimiz evlenip baklaniriz mutlu yuvamizi kurariz :) aminnnn
diiimiii yapar minnakkkı ona neler neler yapar hemdeeee
amiiiiiiiiiinn inşallahhh balımmmm
ne guzel ya aah aaah
hihiyapar tabiiii Allah nazarlardan saklasın sizi bebegimmmm
ben kactım fıstıklarımmm, cevizli lokumlarımmmm
iyi geceler rüyanızda kocişleri gorunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?