'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tabiki canim cok güzel olmus allah razi olsun cok begendim ellerine saglik minnak
evet canim size katiliyorum millet banada aynisini diyor neyi bekliyorsunuz hatta burda bi kadin var durmadan sorar her yolda gördügünde
DÜGÜN nezaman????? uzatmayin uzatmaya gelmez hemen yapin öbür ay der sanki ha diyince oluyor anlamiyorumki laf yetisdirmekten hem yoruluyorum hem bikiyorum

caddebostanı cok sevıyorum aslında dılek balonlarını orda ucurmustuk ama artık balıcı kaynıyodur ogun bıle 2 tane sarapcı gelmıstı, sevgılıcık sıgara verıp yollamıstı bu sefer bızdekı sarabı gorurlerse hepberaber kutlayabılırız sevgılıcıgın dogum gununu düşünsene iyiki doğduun kurbaaa diye bagran bi şarapçı korosu evden gorenler sasırıyodur cıdden , cılgın asıklar siziiii yöntem süper balım hem sen yorulmuyosun hem ınanılmaz uyumlu dans edıyosun

orkidem biz iyiiz sen nasılsın?

hiç işte millete dışardan kolay geliyooo valla

oylelerinin var yaaaaaa....

ziline basıp kaçasım geliyo diyomuusum

gülüp gecicez balım napalımmm az kaldı zaten az sen nisan gelinisin bide galbaaa ohh miss

ayyyy nazımm yaaa Allah da seni güldürsün kuzmmm

onların sesleri de karttır hiç hoş bi koro olmaz... sessz sakin bi yer lazımm eniştecigin dogum gunu rezil olmasın

ilk fırsatta denicem yaaa tuttum o yontemii

iyiyim tatlım bugün biraz dışarı çıktık,olayların uzağında olunca insan daha iyi hissediyor.
ama ordaki kardeşlerim hala zor durumda,aklım hep orda.

siz nasılsınız bakalım????

iyi olmuş balım biraz değişiklik olması... iyi gelmesine sevindim sana...

hepimizin aklı da kalbi de onlarla.. Allah hepsine yardım etsin inşallah

orkidem biz iyiiz sen nasılsın?

hiç işte millete dışardan kolay geliyooo valla

evet canim valla öyle cok stressli isler bunlar zaman istiyor, gez dolas al , ev bak daya döse derken oooooo aylar geciyor su bir kac ayi iyi degerlendirelim kizlar daha stress baslamamisken iyice tadini cikaralim cünkü hazirliklar baslayinca hem cok sabira hemde kuvvete ihtiyacimiz olacak

oylelerinin var yaaaaaa....

ziline basıp kaçasım geliyo diyomuusum

gülüp gecicez balım napalımmm az kaldı zaten az sen nisan gelinisin bide galbaaa ohh miss

benimde yeterrrrrr yaaaaaaa diye bagirasim geliyoo evet canim hayirlisiyla insallah nisan gelini olacaz :) nikah seneye kisin olacak ekim gibi hayirlisiyla :)
gecsin zaman gecsinnnnnnnnnnnnnnn =))) senin nezamandi canim

fenerbahceparkı sanki daha iyi seçim olucak gibi balım ıns cok gec cıkmaz ogun işten

3 gun sonra tam tamına 1 bucuk senemız kalmıs oluucaaak dugunden 1 ay evel hersey tamamlanmıs olsun ıstıyorum sonada mınıcık bı tatıl yapiiimm ailemle rahat rahat evlenmek ıstıyorum son rahat gunlerımız cıdden melekiiimmm

Kızlar van için tek yürek programını ızlıyorum ne guzel gene bütün olabilmek gurur duyuyorum her insanımla bu birlik bütünlük inşallah bozulmaz. Allah şifa versin yaralı kardeslerımızede

Kızlar van için tek yürek programını ızlıyorum ne guzel gene bütün olabilmek gurur duyuyorum her insanımla bu birlik bütünlük inşallah bozulmaz. Allah şifa versin yaralı kardeslerımızede

ben de izliyorum ve gerçekten gurur duyuyorum ülkemle

evet tatlim gercekten öyle, babam bana durmadan bu günlerini iyi gecir rahat rahat yat dinlen keyfine bak yakinda cünkü rahatin kalmiyacak diyor babamda bi alem ya ama hakli canim babacim beni düsünüyor

benimde yeterrrrrr yaaaaaaa diye bagirasim geliyoo evet canim hayirlisiyla insallah nisan gelini olacaz :) nikah seneye kisin olacak ekim gibi hayirlisiyla :)
gecsin zaman gecsinnnnnnnnnnnnnnn =))) senin nezamandi canim

benim belli degil balım yaaa... ama hazirandan önce olamaz gibi duruyo suan işte en iyi ihtimal haziran :26::26:

kızlar ece nerede acaba???

o inzivaya cekildi kendi istegi ile canım... belki tekrar doner..bilemioruz

fenerbahceparkı sanki daha iyi seçim olucak gibi balım ıns cok gec cıkmaz ogun işten

cıkmaz cıkmaz merak etme... hemm minnakı ona her sartta harika bir supriz hazırla eminim bennn

ben de izliyorum ve gerçekten gurur duyuyorum ülkemle

olması gereken buydu aslında.. Allah yardımcımız olsun

cıkmaz cıkmaz merak etme... hemm minnakı ona her sartta harika bir supriz hazırla eminim bennn

diiimiii yapar minnakkkı ona neler neler yapar hemdeeee

evet tatlim gercekten öyle, babam bana durmadan bu günlerini iyi gecir rahat rahat yat dinlen keyfine bak yakinda cünkü rahatin kalmiyacak diyor babamda bi alem ya ama hakli canim babacim beni düsünüyor

babişler hep dusunur prenseslerinii zaten

olsun tatlim hayirlisi olsun:) insallah 2013 de hepimiz evlenip baklaniriz mutlu yuvamizi kurariz :) aminnnn

amiiiiiiiiiinn inşallahhh balımmmm

ne guzel ya aah aaah

diiimiii yapar minnakkkı ona neler neler yapar hemdeeee

hihi yapar tabiiii Allah nazarlardan saklasın sizi bebegimmmm

ben kactım fıstıklarımmm, cevizli lokumlarımmmm

iyi geceler rüyanızda kocişleri gorunnn

amiiin bebeğiiim siziiiide korusuuunnn inşalllaahhh iyigeceler kadayıfım (canım cektiii )

günaydın gizem ve diğer gelmiş ve gelecek kızlar :)
sevdiğime çok benzeyen birini gördüm ve kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu, hala sakinleşmedi, nasıl bir andı o ya :26:

güzel günler bizi bekler, eyvallah dersin olur biter... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…